/spanien/barcelona/forum/7497.aspx/spanien/barcelona/forum/7497.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2013-09-06 20:45
Xavi har slagit fler indianare denna säsong än han gjort sammanlagt under hela karriären tidigare. Benen hänger inte med hjärnan på samma sätt längre.

Skönt för Alba att göra mål!
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-06 20:23
När det gäller Montoya har säkert Inter försökt att övertala honom att lämna på fri transfer nästa sommar. Ni ska inte tro att de väntar till januari, då får klubbar kontakta honom utan Barças tillstånd, utan de har säkert varit ute i god tid. Så gör alla klubbar, även Barça, tro inget annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2013-09-06 20:15
Jag tror att vi kan känna oss lugna vad det gäller Montoya. Klubben kommer att se till o få ett nytt kontrakt och han själv är säkert medveten om att han är the next thing efter Alves.
Med Bartra är det mindre säkert eftersom klubben hade i åtanke att låna ut honom den här säsongen om en ny mittback skulle komma. Nu blir det så att Bartra är kvar som backup, men jag har en känsla av att inte många planerar med honom i framtiden. Han kommer nog försvinna om inte något drastiskt händer.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-09-06 20:01
LeoMessi

De flesta fotbollsspelare är ute efter pengar och inte att få spela fotboll och det är jävligt sorgligt. Som om Barcelona skulle tvinga honom att skära ned på tomater.
Barcelona LeoMessi
2013-09-06 19:53
H.Alavi - Magico! (Barcelona) Tror nog att Barcelona hade betalat honom tillräckligt för att han och hans familj inte ska behöva svälta:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-09-06 19:50
Thiago Silva: "They said I just thought of the money, but we have families to feed. Why would I accept to earn less to play for Barça?" [gu]
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
2013-09-06 19:45
@barcastuff: Defenders Montoya and Bartra, whose contracts expire next year, want to postpone a renewal until situation under Martino is clear. [md] Vi diskuterade det tidigare och som ett brev på posten kom det här sen. Jag tror att vi har all anledning att vara oroliga. Det är i sådana här lägen det krävs en erfaren och duglig sportdirektör som klarar av att övertyga spelarna att deras framtid finns i klubben. Vilken tur för oss att vi har en sådan. :P
Postat via SvenskaFans-appen
AndreD -
2013-09-06 19:26
Hur i helvete kan Casillas starta? Snacka om att favorisera spelare
Barcelona Dongou & Bagnack
2013-09-06 18:21
Neymar så har långt i Barca tröjan. Fan vad man har saknat någon som tar sina egna initiativ (dribblingar) förutom Messi och Iniesta http://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=zTGsAUsMnFo&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DzTGsAUsMnFo%26feature%3Dyoutu.be#
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-09-06 17:50
"Abidal: "If Guardiola would still have been at Barça, I might have been able to continue. He liked me a lot, we're still in touch" [equipe]

note: an out-of-context "barcelona didn't pay my salary" quote from abidal is being spread, as with all sick/injured players, assurance pays"
Barcelona Thiagooo
2013-09-06 17:43
Cesc Fàbregas: “I wouldn’t have
gone to Manchester United for
double or even triple the
amount of money that I earn
now.
Barcelona B-Guden
2013-09-06 16:52
för ett tag sen, (kanske ett år) fanns det en video på youtube där de bästa av Messis väggspel med sin lagkamrater var med, nån som vet om den är borttagen eller kan hitta den åt mig ?
Barcelona Dongou & Bagnack
2013-09-06 16:40
Om nu Courtis vägrar förlänga sitt kontrakt, så kan Chelsea inte göra nåt åt saken utan måste sälja, för efter den ha sasöngen har han bara 2år kvar. Och Cech är bara 31år och komma hålla minst 5år till
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2013-09-06 16:25
Courtois kan vi redan glömma. Han tillhör José Mourinhos Chelsea och jag tror aldrig att han skulle släppa deras framtid som passar utmärkt i deras spelsystem efter att Cech har lagt av. Vi får nog kolla på andra alternativ som går att köpa loss. Ter-Stegen har jag faktiskt inte blivit så jätte imponerad av. Vid de få tillfällen jag har sett, så har han sett oerhört skakig ut. Otroliga ingripanden av tysken då och då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-09-06 16:19
Courtois? Ter Stegen? Men nej kom igen nu.

Bonano någon? Då är det kanske bara jag..

---

Skämt å sido, men jag lägger mina pengar på Courtois. Tycker att Ter Stegen-hypen är grovt överskattad. Har sett en hel del på Mönchengladbach och jag är inte så där jätte imponerad av det han visar upp.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-09-06 16:12
Hoppas verkligen på någon av dessa två. Håller nog Courtois snäppet högre, har trots allt presterat flera år i ett bättre lag och dessutom behöver han ingen anpassning till den spanska ligan men han är samtidigt svårare att få. Får hoppas det stämmer att han är tveksam på förlängning med Chelsea, för de lär knappast vilja släppa sin guldklimp. För hans egen del känns dock Barca som ett bättre val just för tillfället, om han fortsätter som han gör har han en säker plats som ordinarie i ett topplag medan man inte vet hur länge Cech kommer fortsätta stå mellan stolparna i Chelsea. Han är trots allt bara 31 och finns inte så mycket som tyder på att han lämnar snart.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-09-06 16:05
Två sjukt bra målvakter. Precis de jag hoppats på. Kan inte riktigt välja...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-09-06 15:56
Barcelona have a pre-deal with Monchengladbach's Ter Stegen, but Courtois is the first option. Only one of them will join next year. [marca]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-09-06 15:45
Anledningen till att Montoya inte fått speltid är för att han är skadad. Men han är snart klar med återhämtningen och kommer säkert att få mycket speltid, då jag tror att Tata vet vilken talang han besitter.
Barcelona Puyol El Capitano 5
2013-09-06 15:44
Med tanke på hur Tata väljer att rotera och har stake att lämna spelare hemma (Xavi och Sanchez) nu senast så tror jag faktiskt att det inte alls kommer dröja länge innan både Montoya och Batra får sina chanser.
Det som gäller därefter är att grabbarna tar tillvara på det och presterar!

Vad jag hoppas mer på är att se mer av Sergi Roberto, fan vad jag älskar hans driv med bollen! Han går rakt mot mål och i djupled och kommer ofta till bra lägen, jag hoppas det blir året då han blommar ut rejält.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-09-06 15:25
Ser väl inte så värst bra ut för varken Montoya eller Bartra. Hade jag vart någon av dem hade jag allvarligt funderat på att lämna, de båda skulle platsa i rätt bra lag i både La Liga, PL, Bundesliga och Serie A. För Montoyas del lär det nog dröja ett tag innan han på allvar får chansen från start, Dani Alves lär hålla några säsonger till och verkar inte fundera på att lämna just nu. När det gäller Bartra så är han tyvärr inte tillräckligt bra just nu. Jag trodde mycket på honom för ett par år sedan men han verkar ha stagnerat totalt och mycket är pga den uteblivna speltiden. För att få fart på sin karriär bör han antingen få betdyligt mer speltid den här säsongen eller antingen lånas ut eller säljas. Tvivlar på att han blir en nyckelspelare i Barca, tycker han saknar pondusen som mittback, men han får gärna motbevisa mig.
Barcelona Barca älskare124
2013-09-06 15:23
Tack för att du visade ditt riktiga jag! Spärrad. /Mod.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi fuera!
2013-09-06 15:16
Jag tycker det är konstigt att inte Tata gett Montoya lite speltid. Förhoppningsvis ändras detta när cupen drar igång. Mina misstankar är att både Bartra och Montoya fördröjer sina förhandlingar för att de vill vänta och se hur mycket speltid de får. Jag hoppas att de förstår att det inte bara handlar om denna säsong utan hela deras framtid i kluiben. Ta inte förhastade beslut bara för att du är bänkad i nästkommande match. Ha lite tålamod. Vilket de ju båda haft bra länge nu men försök att stå ut lite till.
Barcelona Shanghai
2013-09-06 15:14
För övrigt så tycker jag lite synd om Bartra. Han spåddes bli en oerhört bra mittback, men när han spelar tror man att han ska bli avrättad. Killens nervositet är inte normal. Jag måste faktiskt skylla på Tito/Roura som inte gav honom chansen under föregående säsongen. När de flesta av våra backar blev skadade, så omskolar de vänsterback och defensiv mittfältare går före honom hierarkin. Alla höjde rösten och ville att han skulle spela, men... Tito/Roura väntade fram tills vi möter FC BAYERN MÜNCHEN på Alianz Arena.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-09-06 15:08
Man kan ju undra hur fan Zubi kan dra på semester nu helt plötsligt, han har inte gett oss EN ENDA spelare den här sommaren!! Man kan ju nästan tro att han har bestigit Mount Everest.. Jävla clown. En av våra största talanger kan börja förhandla med klubbar i Januari och ingen i ledningen tänker ens på det. Luktar en ny Thiago där klausulerna varierade från en månad till en annan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2013-09-06 15:07
Montoya måste förnya kontraktet, annars står vi där med en omotiverad Alves som lär säkert lämna om 1-2 år. Det vore utmärkt om Montoya fick mer speltid för att få lite rutin. Hade jag varit Tata, så skulle jag ge honom mycket speltid. Han ser alltid hungrig ut när han får chansen och gör sällan mig besviken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-09-06 15:04
Rambla Du måste väl ändå förstå att zubi behöver semester efter att ha slitit häcken av sig hela sommaren?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi fuera!
2013-09-06 15:00
På tal om något helt annat nu. Jag börjar bli orolig över att Montoyas kontraktförlängning dröjer. Jävla Zubi att dra på semester nu. Se till att få förnyat kontrakten för spelare vars kontrakt snart går ut. Montoyas kontrakt går ut nästa sommar. I januari får han fritt börja förhandla med andra klubbar. För fan Zubi, sjabbla inte bort det här också för då jävlar.
Barcelona Rambla~ - Zubi fuera!
2013-09-06 14:53
När det gäller Tito så har han fått andra arbetsuppgifter och är således fortfarande anställd av klubben.
Barcelona Bentley King
2013-09-06 14:52
Fotboll handlar inte om fotboll längre
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: