/spanien/barcelona/forum/7485.aspx/spanien/barcelona/forum/7485.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 12:35
@barca!54:


De har inte börjat prata än, men jag tror det!
Barcelona barca!54
2013-07-16 12:34
FCBlaugrana

Engelsk översättning?
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 12:32
Fel länk. Här är den rätta. (men den kanske kommer upp på första också)
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 12:30
Här är länk för live-streaming av presskonferensen
Real Madrid Vamosbarcaa
2013-07-16 12:29
barca!54 // Om vi sålde villa för € 2.1 milj , kommer vi inte få så mycket mer för dom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2013-07-16 12:27
Hur mycket pengar kan vi tjäna på afellay, dos santos och cuenca ?
Real Madrid Vamosbarcaa
2013-07-16 12:24
FCBlaugrana // Barca kommer inte göra ett dugg ,kommer sluta med att vi skolar om song som mittback och kör med en sliten puyol när han är tillbaka
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 12:07
Om Barca ger sig utan att ge PSG en riktig match i kampen om Marquinhos så känns det som alla förnekanden osv är ett spel för gallerierna. Men det är min åsikt. För om nu Thiago Silva är så "omöjlig" som PSG får det att låta som känns det ju bara helt sjukt om Barca skulle ge sig i kampen om Marquinhos helt utan några krussiduller..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-16 12:06
Golden Barca

Jag hoppas du menade att DIN spanska inte var flytande för även om min har blivit lite rostigare så har jag ändå bott i Spanien i 7½ år och dina flesta översättningar stämde inte alls. :P
Barcelona Barcelona10Messi
2013-07-16 12:04
Grattis på födelsedagen världens bästa def. mittfältare! Det är en fröjd att se dig SPELA fotboll, Sergio! :)
Barcelona Barclasico
2013-07-16 12:01
Nehe... Ingen Silva i Barca då.. Trist!
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Vamosbarcaa
2013-07-16 12:00
Silvia har sagt en gång för alla att han kommer stanna i PSG till hans kontrakt går ut , PSG vill inte sälja och han är inte en sån typ av spelare som kommer tvinga sig bort , han respekterar sitt kontrakt , det var en helt annan grej i Milan eftersom dom behövde pengarna , PSG behöver inte ett öre. varför ska dom då sälja sin bästa spelare när dom satsar som dom gör ? Glöm Silva nu , hoppas alla inser att det är kört och går vidare med någon annan lösning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-07-16 11:49
Att döma av det man kan läsa idag på MD och SPORT blir det ännu mer uppenbar att Rosell har de katalanska medierna i sin ficka. I stort sett alla journalister, tunga namn som Santi Nolla, Josep María Casanovas och Joan Vehils, hyllar honom för sin diskurs igårkväll, trots att den var förinspelad, och menar att han sträckte ut sin hand till Pep för att begrava stridsyxan. Återigen försöker Rosells polare i de två största katalanska sporttidningarna att göra sitt bästa för att få honom att framstå som hjälten i dramat.

Men återigen har folket inte låtit sig bli påverkade. I SPORT:s två omröstningar gällande Rosells intervju svarade 71 % att de inte trodde på det Sandrusco sa och på frågan om vad för typ av betyg hade gett honom svarade 64 % "icke godkänd". Rosells trovärdighet är inte på topp just nu. Och för min del är det en no-brainer vem jag väljer att lita på mellan Pep och Rosell.
Barcelona Diar Shekha
2013-07-16 10:59
Edit: 15 pokaler med Barca. Skriver via mobilen sorry.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-07-16 10:57
Grande Busquets. Jag minns fortfarande hans debut i A-laget och redan då kunde man ana något, men att han skulle bli så här bra trodde jag aldrig. 2007/2008 spelade han i division tre (om jag minns rätt) med Guardiola & Tito Vilanova. 2008/2009 vinner han en SEXLING och startar i en CL-Final (!).. Det är helt galet. Den där resan är så vacker att den förtjänar en Hollywood film som är regisserad av Martin Scorsese. Idag fem år senare så har han vunnit 16 titlar med Barcelona och 3 titlar med Spanien. Jag älskar verkligen Busquets. Jag älskar hans dragningar och hans känsliga högerfot. Det finns ingen i världen som skulle kunna göra hans jobb i Barca, ingen! Busquets är världens kanske mest taktiska spelare och allt han gör är konst förutom filmningarna. Vicente Del Bosque: Fick jag välja mellan en spelare så hade jag velat vara som Busquets. Pep Guardiola: Fick jag välja mellan en spelare så hade jag velat vara som Busquets. Idag fyller Busquets 25 år och det tror man verkligen inte, det känns som att han har spelat i A-laget i minst 10 år! Grattis Sergio! Han kommer få nytt kontrakt säga det( Pique och Iniesta med), fy fan vad skönt! Han är den största talangen vi har haft från La Masia sen Leo Messi. Och självklart så kommer jag köpa hans tröja i år.. GRANDE BUSQUETS!!!!!
Länktips: t.co/v1qj9nFcYM
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
2013-07-16 10:53
jag vill ha in Christian Eriksen snabbt!!! haha
Barcelona Rambla~
2013-07-16 10:21
Haha, Pinto är för skön. La juventud junta. :) Han är som en farsa för alla ungdomar som är med a-truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2013-07-16 10:20
Rätt kul hur dom borta i England får för sig att Cesc skulle lämna Barca.
Inte ens värt att kommentera emellanåt känner jag.

Förövrigt känns engelska supportrar(dom jag känner iaf) väldigt lättköpta när det gäller rykten osv.

Så, tisdag idag.
Blir det någon Silva? Bör komma till en punkt denna veckan känner jag.
In o hugg Marquinhos nu! Hans utvecklingskurva lär gå rakt uppåt i Barca!
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 10:17
Barcelona have closed a deal with Japanese electronics corporation Panasonic, who become an global partner of the club until 2016.
Barcelona Rambla~
2013-07-16 10:13
Hörde precis Graham Hunter säga på Talksport att i Barcelona känner man inte till något bud på Cesc och att det inte finns en snöbolls chans i helvetet att han lämnar. Han har Titos fulla förtroende, har haft mer speltid den senaste säsongen än vad han hade i Arsenal på slutet. Cesc har nyligen köpt hus i närheten av Messi. Han stortrivs med sina barndomskompisar Piqué och Messi. De i studion var ju lite smått förtvivlade och undrade om det iaf inte fanns en liten chans till en övergång. Nej nej, inte en chans sa Hunter. Här i Barcelona känner man inte ens till något bud eller vill kännas vid ett..
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-07-16 09:16
Rambla~

Det där var jäkligt skönt att se att han inte sa "not a friend". Det förändrar väldigt mycket i det han sa. Frågan är hur mycket det förändrar egentligen, konflikten är ju redan där.

Och för att kommentera det som någon skrev angående att ha insyn i styrelsen och känna Rosell personligt osv. Jag tycker att man nödvändigtvis måste känna folki styrelsen för att ha en stark känsla över att lojaliteten är borta ur klubben. Det som en gång kändes lite som en familj är nu bara en konflikt. Och Zubis jobb, ingen kan väl vara nöjd med honom?
Barcelona Neymar N7
2013-07-16 09:00
Rosell :“I’m guardiolista and I think it would be fantastic if his final era at FC Barcelona would be as president. I’d vote for him.” Rosell är så rolig, tror knappast han menar allvar där.
Barcelona Rambla~
2013-07-16 08:49
@barcastuff: Barcelona sources say they don't know anything about an interest of Manchester United in midfielder Cesc Fabregas (26). [rac1] Så mycket var det ryktet värt. I brittisk press skrivs det att "sources in Spain confirms" att ett bud är lagt. Självklart nämns inga källor. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-07-16 08:35
Vet inte riktigt hur ni ser på saken, men jag det finns några punkter jag anser vi skulle behöva.

1 Som vi alla vet måste försvaret stärkas det är vi alla medvetna om.
2 En nyttig allroundspelare måste tas upp eller handlas in, en dröm värvning vore en Vidal typ, har lite av det mesta och gör ett enormt jobb.
3 En måltjuv som Fred, Villa i all ära var mer än lirare än den spelare som tar upp fighten och är tuff att möta.

Kalla det vilken plan man vill, men lite variation hade verkligen inte skadat då motståndarnas plan a är detsamma = Kötta och kontra.

Vad tycker ni?
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-16 04:01
Känner på mig att Thiago silva skriver på till slut men det är då de som måste övertyga psg. Frågan är om Silva vill gå ner i lön. Någonstans innerst inne i hjärtat vill jag ha silva men samtidigt inte. Jag vill inte ha honom för att jag vill hellre se de pengarna välspenderade på en yngling, en framtids namn som Marquinhos eller någon annan, inte han i real sociedad! Samtidigt vill jag ha honom till varje pris för att jag är rädd att de annars värvar en medelmåtta som Agger, vermalen eller koscilney. Dröm värvningar, göndugan och Marquinhos eller in med Hummels och hans magiska högerfot som får självaste xavi att bli avundsjuk. Tyvärr som vi har lärt känna Barca vet vi om att Barca kommer värva Agger om inte Silva kommer. :'(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona sluzk
2013-07-16 03:53
Jag hade nog ändå valt nummer 1. Även fast Puyol är en av mina favoriter så är Silva och Pique Barcas framtida mittbackslåset (om nu Barca lyckas värva Silva). Pique är som allra bäst när han har en ledare bredvid sig och därför tror jag han kommer hitta tillbaka till den fantastiska form han hade för nått år sen, då Pique Puyol bildade ett av de stabilaste låsen.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-07-16 03:36
Alltså fan vad jag längtar till denna säsong. Grabbar, imagine vad Alba, Iniesta och Neymar gör på vänstra kanten. Eller Messi och Neymar. Sist var Alexis på G och var den bästa spelaren för oss i slutet. Sägs att Messi har tränat i gymmet. Känner på mig att detta kommer bli en magisk säsong.

Lite off topic, men när Puyol är fri och vi har redan lköpt T.Silva, hur skulle ni ställa upp

1. Pique - Thiago Silva
2. Puyol - Pique
3.Thiago Silva - Puyol

Personligen hade jag valt nummer tre, utan tvekan.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-16 03:03
För dem som inte orkar leta efter olika citat så finns hela Rosells intervju publicerad på Barcelonas hemsida.

Som sagt intressant det han säger om Silva. Tror i slutändan att han kommer.
Pengarna är inte problemet, men tillslut kommer nog PSG inse att det bästa är att sälja.

Om en klubb går ut och nämner så här mycket om en spelare på sin officiella hemsida, t.ex. detta:

"With Neymar Jr, without Villa and Thiago and with the possible signing of Thiago Silva, Rosell believes that the upcoming season could be historic for Barça:"

Så känns det som att spelaren i fråga bör ansluta, men är ju Silly Season så man vet ju aldrig?

Blir intressant också att höra Titos och Zubis kommentarer imorgon.
Barcelona Mäktiga Messi
2013-07-16 02:25
vet någon när pajasen rosell sticker från barca o lämnar vårt kära barca i fred??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zubi - I nöd och lust (fd. Dinho the artist)
2013-07-16 02:17
Golden Barca
***
För du någon hatkampanj mot Rosell mha. falsk journalistk eller vad är det med dina intervjutolkningar? Texten är som ett ondskefullt potpourri av Fotbollskanalens och Klick:s reportage.
Annons: