/spanien/barcelona/forum/7479.aspx/spanien/barcelona/forum/7479.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Himne del Barcelona
2013-07-16 17:20
Hoppas att alla läser Daniels utmärkta krönika angående Barcelonas försvarsproblematik.

Det är lätt att kritisera enskilda spelare och det är lätt att tro att det räcker att värva världens bästa mittback för att lösa problemen.

Det hade varit underbart om det var så enkelt, men precis som Daniel skriver är problemet betydligt djupare än kvalitén på enskilda spelare. Barcelona skulle kunna spendera en miljard på försvarsspelare - så länge systemet inte fungerar hade det inte inneburit någon skillnad.

Fortsätt så Daniel!

Henke (red.)
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-16 16:52
Som Zubi sa, jag hoppas att Rafinha och Deulo slår sig in i a laget och att rafinha inte tar samma väg som sin storebror. Just nu med Xavis ålder känns inte får mittfält lika tungt som innan.

Jag hoppas Deulo och Rafinha kommer tillbaka med dunder och bråk för att rafinha har verkligen potential.

Gällande mittbacksproblemet kan Barca ringa upp Dortmund och säga varsågod 30 miljoner på bordet för Hummels. De hade inte tackat nej och ingen hade sagt att det är för dyrt för en sådan krigare.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-16 16:49
sjuka människor det finns som går och leker barca supportrar ahahah.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-16 16:35
Vamosbarcaa

Intressant att när man går in på din profil så ser man en Arsenaltröja och där står det att du heter "Vamosmadrid"

Så nu var ditt trollande slut här du är avslöjad.

Sociedad gick ut med priset €38M.

Isco bättre än Neymar...där avslöjade du dig.

Ja man tappar ju en bänkspelare med Thiago så är det, men man har Xavi och Iniesta som ordinarie, som ersättare har man Cesc, Song, Roberto. Jag hade även tyckt att det kunde vara intressant att se Busquets i en lite Xavi-liknande roll, iof är han rätt seg.

Fattar inte varför Realfans känner behovet av att gå in här och leka Barcafans enbart för att försöka övertygas med att dem värvat bäst...Och intala att Isco är bättre än Neymar...Haha

Men som sagt färdiglekt här för dig, seså tillbaka till kloaken.
Real Madrid Vamosbarcaa
2013-07-16 16:25
Blaugrana91 // Real Madrids officiella hemsida gick ut med att det är € 32 milj som är den riktiga summan eftersom man inte ska betala skatt då man inte aktiverade hans utköpklausul utan kom överens om ett pris. Isco har ju bevisat sig kunna presentera i Champions League och la liga tillskillnad från neymar men vi får se , Har ni tänkt på att vi har ett otroligt tunnt mittfält just nu ? Vad händer om det blir skador på ? Tycker ni song räcker som backup ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-16 16:18
Blaugrana91

30m för Isco är rimligt imo men 38 för Illara är bara löjligt. Max 15-20. Visst han har talang och kan bli typ som Xabi Alonso men inte att han är värd över 20m. Inte än.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-16 16:15
Vamosbarcaa Isco kostade €30M och Illara €38M...€68M dvs nästan €70M. Löjligt mycket för två lovande talanger. Jag menar bara det att betala den summan för den sistnämnda är pinsamt. Neymar för €57M är en betydligt bättre investering, dels med tanke på att han har potential att bli hur bra som helst, samt att han kommer generera en hel del pengar på tröjförsäljning så hans pris kommer betala tillbaka sig snabbt. Men som vanligt ska Barcafans alltid snegla på vad Real gör istället för att fokusera på vårt. Hade dem värvat Neymar och vi Isco och Illara så hade det klagats ändå. Jag hade inte tackat nej till Isco som sagt, men Thiago lämnade just för brist på speltid och Isco hade i det här läget knappast heller fått det, inte i den utsträckningen han vill ha alla fall. Dessutom var vi inte intresserade. Gällande Illara så har vi redan Busquets på samma position och han är bara 2 år äldre än denna unga och fantastiska talang som Real köpt för nära €40M, men visst vi kan ju byta Busi mot honom? Det blir mitt sista ord gällande detta, vill ni diskutera Real makalösa värvningar kan ni gå in i puertan. Sen varför ska jag utesluta Thiago Silva när både Rosell och Tito bekräftar att man vill ha honom? Att han skulle bli svår att värva visste vi alla redan från början. Vi får se vad som händer.
Barcelona Corazon
2013-07-16 16:06
@Vamosbarcaa:


Tack du förstår min rädsla, jag skulle faktiskt känna mig tryggate om vi hade thiago kvar det är sjukt trots speltiden han fått att man inte kan övertala honom att stanna.
Barcas problem idag kan enbart inte räddas av en man silva. Dom stora matcherna vi var tvugna att vinna iår gjorde.vi enbart på vårt pressspel å disiplin som saknats oerhört, kom igen inse barca med pressspel det går inte att slå menutan det så är vi.tillräckligt individuell bra för att vinna la liga inte mer. det ansvaret anser jag att en tränare har att införa hunger å disiplin/motivation.
Real Madrid Vamosbarcaa
2013-07-16 15:56
Blaugrana91 // dom kosta 62 miljoner tillsammans medans vi köpte neymar för 57 mille , 2 spanska talanger som kommer dominera om några år det märkte vi i U21 EM lägg till morata som vann skytteligan. Få in i ditt huvud att Silva inte kommer komma , glöm han nu grabbar !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-07-16 15:55
grande jw

Haha ja visst Pep säger så om Barca för att impa på Bayern och då är det helt ok att han får skapa oreda för Barcelona, men visst det är lugnt, det är ju Pep, han får göra vad han vill utan att bli kritiserad...

Gud är störst! - Pep el rei!

Och när har Rosell snackat skit om Pep i media?? Ge mig citat är du snäll.

Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 15:55
OOFFICIAL - Leonardo has left #PSG earlier than expected: "Mission Cavani was my last, I told them that I finish his deal and leave." Så Leonardo är redan nu borta ifrån PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-07-16 15:51
Corazon

Lite komiskt detta:

"Måste säga att jag gillar reals värvningar i isco och illara fast jag inte vet mycket om sistnämnda och att det vart en sjuk summa"

Man betalar nästan €70M; för två talanger. Isco är mycket lovande och säkert denna illara också, men det är knappast något som jag är imponerad av.

Bale kommer inte komma till dem, Tottenham har sagt att man inte kommer sälja.

Neymar och ev Thiago Silva smäller betydligt högre, får vi in dessa så har vi stått för dem mest spektakulära värvningarna i sommar.

Barcelona Corazon
2013-07-16 15:50
@Gabriel:


Tito är för mig ingen moralhöjare någon som spelarna har tillräckligt disiplin för eller känner att dom måste prestera för som tex pep å många andra tränare
Det ska finnas lite rädsla för sin tränare typ prestera annars får jag det jobbigt.
Tycker fatiskt ledningen kunde sett detta långt innan dom bestämde sig för tito mem vi alla vet hur dom jobbar.
Ta tex bielsa som det pratades om han inger rädsla å respekt han är med i matchen det finns känslor, sen är han inte catalan bla bla who gives a fuck d räcker med det där nu punkt.
Barcelona Gabriel
2013-07-16 15:37
Corazon

Kunde inte sagt det bättre själv!
Barcelona Corazon
2013-07-16 15:32
Måste säga att jag gillar reals värvningar i isco och illara fast jag inte vet mycket om sistnämnda och att det vart en sjuk summa, bale lär komma också. Dom föryngrar plus teknik. Vi däremot har tappat känns det som. Visst neymar sjukt bra nyförvärv men sen då... Känns som vår trupp är mätt det är för mycket " vi har vunnit det mesta nu njuter vi av barn å familj" behövs verkligen nytt blod medmoral höjare och tävlings instinkt.
Vi måste börja köpa smart och snart...
Barcelona Rambla~
2013-07-16 15:31
Intressant artikel om vårt mittbacks-problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 15:23
Cavani klar för PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-07-16 15:16
Spelar ingen roll för mig vad Pep säger, hans ord kommer alltid väga mer än Rosells, och pep är inte den som mygglar med saker för sin fördel, han ärlig.
Men det är inte rosell
Barcelona Canaletes
2013-07-16 14:49
Video från Cuatro som sammanfattar bråket Pep/Barça.
Barcelona Canaletes
2013-07-16 14:42
Pep är sur på ledningen bland annat att för att under hans farväl presskonferens så sa han till Zubi/Rosell att inte nämna vem som skulle ta över. Men man gjorde det ju...

Sen hur Rosell blandats in i det hela är för Freixas uttalanden att Tito gått om (hur fan skriver man superar/superado på svenska?!) Pep som person.

Det är de Pep syftar på när han säger att han aldrig kommer förlåta för att man använde Titos sjukdom för att prata skit om Pep.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2013-07-16 14:32
Blaugrana91 Skulle inte du bli irriterad när någon går ut i media och smutskastar det helt och hållet? Det är det som Rosell har gjort, dock har han slingrat sig och fått igenom sina ord genom andra. Jag förstår Pep och alla som har möjlighet bör tala visa Rosells "true identity" för världen. Sluta var så naiv och inse att Rosell är en lögnare kamouflerad som en ödmjuk ledare i FC Barcelona, om inte annat så borde intervjun igår bevisa det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2013-07-16 14:25
Blaugrana91

Det finns fortfarande inte en endaste källa som bekräftar att Pep sagt att han INTE ska värva från oss.

På nåt sätt får jag känslan att Bayern är extremt patriotiska och det var lite känsligt att se Jupp gå och sedan få in katalanen Pep som uttalat är 110% cule. Så det känns som Pep övertygar folket i Bayern genom lite bryska kommentarer mot Barca-ledningen. Folk i Bayern börjar digga Pep för att han dissar sin gamla klubb och värvar Thiago.. typ?
Barcelona Pep - El Míster
2013-07-16 14:05
Att Pep skulle vara en perfekt gentleman och tränare har jag aldrig trott. Han är lite speciell, de finns det ingen anledning att sticka under stol med. Samtidigt som jag tycker han vara oerhört proffesionell och trevlig under sin aktiva tränarkarriär i Barca. Det gillade jag verkligen med han men sen har man fattat att han har mindre bra sidor, precis som alla andra. Men vad gör han nu? Han måste verkligen störa sig på Rosell
Barcelona Vampíro
2013-07-16 14:00
Jävlar vad mycket onödigt drama. Not sure if FC Barcelona or Jersey Shore.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-16 13:57
Desto mer jag tänker på det desto mer börjar jag störa mig på Pep, först värvar han Thiago trots att han sagt att inte ska värva spelare från oss, visst att Thiago ville lämna, men fortfarande dålig stil.

Efter det gör han precis som Zlatan börjar snacka massa i media, även om han nu tycker så är det bara onödigt att ta det via media. Stör bara klubben.

Har tappat mycket respekt för Pep den senaste veckan.
Och kom nu inte och säg att jag inte får kritisera Pep med tanke på allt han gjort för klubben. Det gör honom inte immun mot kritik.
Barcelona Pep - El Míster
2013-07-16 13:54
Måste ändå säga att min generella intryck av Tito, Rosell och Zubi är liiiiiiiiiiiiite bättre än igår.
Men det är en jävla cirkus nu som jag inte tycker om.
Samtidigt kan jag förstå Tito gällande hans relation till Pep. Vad som hänt lär vi inte få veta på ett tag. Det är faktiskt förhållandevis privat. MEN klart journalister och dylikt är nyfikna. Och jag hoppas inte det skapar några schismer i omklädningsrummet då vi alla vet att Pep är väldigt omtyckt bland spelarna, likaså Tito. Så, jag måste ställa frågan en sista gång, vad kan det handla om som gör Pep och Tito ovänner? Dom har trots allt en sjukt lång historia tillsammans som jag inte tror dom slänger bort i ett svish!?
Pep verkar mer och mer vara den "onde" i denna sagan.

Positivt var iallafall att vi kan vänta oss en mittback. Marqinhos, Silva eller Luiz? Dessa går rakt in i startelvan. Rädslan jag har är att man förväntar sig att Puyi ska spela mycket och att man istället då värvar en mittbacks back-up bara. Vilken mardröm!
Barcelona tikitaka
2013-07-16 13:54
Neymar----------Messi--
--------Fabregas-------
Iniesta------------Xavi--
-------Busquets--------
Alba-Silva-Pique-Alves
---------Valdes--------

Fan vi är ju helt klara där asså, bara Silva kvar och sedan avlasta Xavi med Sergi robert, och nej Fabregas är inte dålig!!
Barcelona Rambla~
2013-07-16 13:52
FCBlaugrana Du tror Zubi hade kunnat hålla sig utan avslöja den smaskiga karamellen nyss? Trots att han antagligen befann sig på golfbanan när värvningen gjordes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 13:46
Det här kommer självklart inte hända men tänk om PSG, på sin presskonferens klockan 4 presenterar Cavani (som de tros göra) men samtidigt säger att man har accepterat ett bud på Thiago Silva ifrån FC Barcelona.

DRÖM.
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-16 13:43
Man fick inte reda på mycket på denna presskonferensen men är ändå nöjd med hur Tito svarade på de flesta frågor.
Annons: