/spanien/barcelona/forum/7470.aspx/spanien/barcelona/forum/7470.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-17 14:17
Barcelonistas/

Varje dag får man höra olika rykten. Ena dagen vill Neymar komma till Barça redan nu, nästa dag vill han inte lämna Brasilien förrän efter VM. Ena dagen har man en bra feeling med pappan och nu senast får man läsa att det är han som komplicerar saker och ting. Som sagt, utdraget.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-05-17 14:16
Förstår faktiskt inte rykten om Gundogan. Om det är någon lagdel där vi inte behöver nyförvärv är det mittfältet. Vi har Thiago som har potential att bli minst lika bra som Gundogan som kan ta över Xavi. I den andra mittfältspositionen har vi Iniesta och Cesc finns på bänken. Pivoterollen har vi det bra på med fantastiske Sergio och Song som väldigt duktig back up.
Barcelona Explict
2013-05-17 14:16
@H.C Xavier:


OAB är värdelöst.
Receptionisten pratar inte ens engelska när man besöker OAB.
De har folk som pratar engelska där inne men man måste anmäla sig hos receptionisten och hon kunde inte engelska? FC Barcelona i ett nötskal....

Det är mycket som jag inte gillar med att vara medlem som "utlänning".
Ett exempel är att det är omöjligt att "köpa" (gratis för medlemmar) biljetter till Barca B - Real Madrid B då dessa inte säljs online utan man måste köpa över disk där borta. Måste alltså vara i Barcelona 2 veckor före matchen ungefär och köpa.

I vissa enstaka fall kan det även strula med upphämtning av biljetter till A-lagets bortamatcher. De brukar ordna så man kan hämta dessa på något hotell i den staden Barcelona spelar i men ibland erbjuder dom inte det och i vissa fall bara under 2 timmar, exempel biljetter måste hämtas upp mellan 12 och 14 och har man då flyg som ankommer 13.45 blir det svårt.

Nej, dom är verkligen rätt "insnöade" på sitt Katalonien där borta och vi utlänningar får finna oss i att vara lite utanför och bli lite bortglömda då och då.. ;-)

Nåväl, tyckte också denna process verkade dryg så jag tog en resa istället så slapp jag göra något.
Var bara att gå dit, ta en bild och säga lite uppgifter.
Barcelonistas
2013-05-17 14:14
Du Ronaldo, ring mig när du har gjort mål på det här sättet!.


Glömmer aldrig det här målet.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-05-17 14:13
Dessa agenter som alltid ska komplicera det. Jag säger det igen, jag tror Neymar kan bli ett bra tillskott men vi ska fan inte betala några jävla 50m eller betala en skyhög lön till honom. Tror han kan förstärka anfallet men inte till vilket pris som helst, då finns det andra billigare alternativ.
Barcelonistas
2013-05-17 14:09
el Flaco - utdragen? Neymar är så gott som klar det är bara små detaljer som måste lösas.

Vi är nu även ute efter Ilkay Gündogan, haha vilken sommar vi har att se fra emot. Tidigt men jag ska knäcka en kall och fira!.
Barcelona H.C Xavier
2013-05-17 13:47
Explict

Har ingen lust att betala x antal tusen kr bara för att åka till Barcelona och uppdatera lite uppgifter som de redan fått en gång i tiden. Förstår faktiskt inte syftet med det här förutom att de försöker att försvåra det för oss utländska medlemmar.
Barcelona H.C Xavier
2013-05-17 13:42
Mojito - Culé (un estilo de vida)

Fick också det brevet. Grejen är att jag skulle behöva ändra på vissa uppgifter jag fyllt i. Har skickat mail till oab men de svarar inte. Tack ändå!
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-17 13:41
!.70-ligan/

Jag har medvetet valt att inte följa hela såpan kring Neymar för jag blir bara förvirrad av det. Rambla eller någon annan här inne har säkert bättre koll på det.

Men kollade på gårdagens Punto Pelota och där sa de att Neymars pappa var långt ifrån nöjd med hur förhandlingarna gick till väga och lämnade kontoret i Brasilien där representanter från Santos och Barça befann sig.
Barcelona Explict
2013-05-17 13:34
@H.C Xavier:
Gjorde det för ett tag sen när jag var i Barcelona. Smidigt och enkelt var det i alla fall.
Barcelona Diar Shekha
2013-05-17 13:28
Kära Cules glöm inte att man kan värva spelare tills 31 augusti så lugn, säsongen är inte ens slut:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-17 13:28
El flaco Har varit borta hela dagen. Kan du ge mig en kort summering, har förhandlingarna med Neymar stagnerat? Deulofeu Äh, Reina skulle isåfall bara agera jakthare åt stegen under en säsong eller så ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-05-17 13:25
el Flaco - Me, Myself and I

Det värsta är ju att det låser alla andra affärer då vi inte vart vad kalaset kommer landa på.

Vad som än sker så måste vi köpa en ny målvakt eftersom Valdes lämnar och en ny mittback klarar vi oss inte utan.Gundogan i all ära men han får nog vänta tills Xavi är helt slut och vid den tiden är nog Samper redo...
Barcelona Deulofeu
2013-05-17 13:23
Att vi ens pratar om Reina är för mig en gåta.Kanske som andremålis efter Pintos urträde nästa år.

Ter Stegen är nutidens målvakt och framtidens youtube ljuger aldrig he he.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-17 13:21
Det börjar kännas som att denna Neymar-såpan kommer bli lika utdragen och plågsam som hela upptåget med Cesc.
Barcelona The Reporter
2013-05-17 13:19
Haha helt galet :D
Barcelonistas
2013-05-17 13:17
Barcelona will this afternoon again meet with Neymar's father in Brazil. Barcelona now first want to finalize the personal deal. [sport]
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-05-17 13:07
@H.C Xavier:Jag fick nyss ett nytt brev där det tydligen nu var okej att få sin identitet strykt av sin bank.

Jag kommer dock att uppdatera uppgifterna i Barcelona när jag är där om ett par veckor.
Barcelona Rambla~
2013-05-17 12:38
el Flaco

Haha, ja nu när du säger det så - it makes sense. :)
Barcelonistas
2013-05-17 12:35
AndreMario - så otroligt vidrig filmning av Eboue. Skönt att rättvisan segrade tillslut och att vi vann Cl där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-17 12:31
Rambla/

Det är kanske just därför som Rosell är så besatt av Cruyff idag. Tänk dig om din barndomsidol inte hade visat dig samma typ av kärlek och som dessutom inte delar din syn på fotboll. Det måste vara knäckande. Det är lite ungeför som den låten Eminem gjorde, Stan. :P
Barcelona Rambla~
2013-05-17 12:27
el Flaco

En sak har jag alltid undrat över. Varför hyser Sandro ett sådant agg mot Cruyff? Det är ju närmast maniskt. Jag har för mig att Cruyff som spelare var Rosells stora barndomsidol.
AndreMario
2013-05-17 12:23
Exakt sju år sedan vi vann CL i Paris idag. Vilka jävla minnen
Barcelona H.C Xavier
2013-05-17 11:47
Är det någon socí som lyckats updatera sin uppgifter?
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-17 11:47
Valdés/

Förlåt för sent svar.

Hela införandet av Alejandro Echevarría in i styrelsen var en kontroversiell affär, men det ska dock tillägas att han gjorde ett bra jobb när det gällde klubbens och Laportas säkerhet när Boixos Nois slängdes ut ur Camp Nou. Dessutom var Echevarría oerhört älskad bland spelarna. Såväl Eto'o som Xavi har öst beröm över honom och Echevarría var dessutom inbjuden på Iniestas bröllop.

Trots allt detta anser jag att det var ohållbart att ha en någon i styrelsen som har kopplingar till en stiftelse/parti som har Franco-sympatier. Det går inte ihop med klubbens värderingar.

Att många valde att lämna Laportas styrelse sänder så klart inte positiva signaler, men det faktumet att ingen har gjort det under dessa tre åren med Rosell säger mig inte så mycket. Kanske är det så att de är starkt enat i sin antagonism mot Laporta och Cruyff? Dessutom, under Núñez-åren var det inte heller särskilt många som lämnade i protest men det var mest för att majoriteten ett gäng nollor som gjorde allt de blev tillsagda att göra och som var mest tacksamma över privilegiet att sitta i styrelsen. Och det är nästan ännu värre.

Och låt mig fråga dig, hur många starka individer tycker du det finns i styrelsen? Personligen har jag inget vidare stort förtroende för denna junta.

Sen när det gäller Laportas ”gränslösa utspel i media”, som du valde att kalla det, så tycker jag för det första inte att Laporta har varit överdrivet exponerat i medierna. Och skillnaden från det jag ansåg var opportunistisk från Rosells sida under 2006, 2007 var att när Laporta har gett intervjuer har han för det mesta inriktat sina attacker mot Rosell och hans styrelse oavsett hur laget har presterat.

Jag minns t.ex. hur Rosell lovordade Ronaldinho i sin självbiografi och använde sig av brassen för att attackera Cruyff. Sedan, i 2007, när Dinho var på dekis går Rosell ut och säger att han hade sålt Ronaldinho efter Champions League finalen 2006. Väldigt efterklok den där mannen. Kuriöst att han valde att lämna ut den detaljen i sin bok.
Barcelona Barca King -
2013-05-17 11:44
När jag kollar på alla Messis 91 så kan jag inte låta bli och tänka att vi spelade mycket bättre fotboll med pep. Det ser mer konsekvent ut och att vi inte vann Chelsea är bara helt förbluffande. Det bara visar att real fick spela på höjden av sin nivå för att vinna ligan förra säsongen.

Den här generationen av Barca är sjuk även om vi har tappat ett par nivåer sen ett år tillbaka.
Barcelona Barca King -
2013-05-17 11:37
Några av Messis mål med Ray som kommentator.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-17 11:25
Rambla/

Angående Raúll Sanllehi så är han, vad jag vet, den ende anställde från Laportas mandat som Rosell valde att behålla och ge fortsatt förtroende för när det gällde spelarförhandlingar. Sanllehi var ju aldrig en styrelsemedlem utan ett proffs inom sin sektor.

Det säger också en hel del om hans styrka som direktör att Rosell valde att behålla honom. Tack och lov att Sandrusco valde att lägga sitt agg mot allt och alla som hade något att göra med Laporta åt sidan. Sanllehi är definitivt det tyngsta vapnet vi har när det gäller att förhandla med klubbar.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-05-17 11:25
Jag är kluven när det gäller Cesc. Eftersom han alltid varit en av mina favoriter och det var så underbart när vi fick tillbaka den förlorade sonen gör det ont att se när han stundtals är helt medioker och ser helt tom i blicken. Dock har vi en tendens här att överdriva det som om han har två träben och mest står i vägen, ofta kan han blixtra till med en snygg genomskärare men allt för ofta tar det för lång tid. Två säsonger i rad har han gjort ganska svaga vårar och det är ingen stormatch han har briljerat i. Å andra sidan mäktar han med 21 poäng bara i ligan, vilket är klart bäst i Barca efter Messi.

Det bästa för Fabregas är kanske kontinuitet och en fast plats i laget, med mer ansvar. Det kanske blir för jobbigt för honom med att vecka ut och in jämföras med de senaste 5 årens bästa mittfältare: Xavi och Iniesta. En sak är i alla fall klar och det är att vi har ett sparkapital i Cesc och han ska inte säljas i sommar för vi kan få ut så mycket mer spelmässigt.
Barcelona Pep #4
2013-05-17 11:04
Adriano är en allround spelare och är viktig för truppen. Enligt mig har han till och med varit bättre än Alves om man kollar kvalitetsmässigt. Sen har han varit skadad mycket vilket lett till att han varit tvungen och återhämta sig osv...

Adriano måste skriva på. En brasse extra skadar inte när Neymar kommer in ;)
Annons: