/spanien/barcelona/forum/7470.aspx/spanien/barcelona/forum/7470.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona KarmaIsAKaranka
8/5/2013 14:44
Notera i länken att Rosell och Faus reste tillbaka till Barcelona medan resten av truppen och personalen fortsatte mot Thailand. Visst är det kanske lite att ta i men jag tror att en transfer är i görningen i detta nu och att de helst vill bli klara innan helgen är slut så att den nya spelaren kan presenteras på måndag senast och börja träna med laget. Barcelona är i dagsläget inte en klubb som köper spelare i sista stund likt andra köpklubbar som City, PSG, Chelsea
Barcelona westinho - ¡Sandrusco vete ya!
8/5/2013 14:40
@Shanghai - Gerardo "Tata" Martino:


Testat denna?
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
8/5/2013 14:37
Jag har letat överallt utan att hitta nån vettig hemsida där jag kan beställa Barcelona-tröja. Vore tacksam om någon kunde rekommendera en bra och pålitlig hemsida? Tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
8/5/2013 14:35
Att man tror att Pinto är mexikan har väl med att han ser ut som urtypen av en mexikansk gangster. Han hade lätt kunnat ha varit med i tex Desperado utan att ha gjort bort sig. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
8/5/2013 14:20
I fredags strax innan lunch lade jag beställning på två matchställ hemma och borta med Neymar och Messi nu har jag fått paketet och sat.. vad fina dom är nu blir det Fifa ikväll i full mundering he he.

Kan starkt rekommendera företaget förstklassig service!

Barcelona A.Gaudi
8/5/2013 14:12
han är troligtvis kristen brasse. bilden är väl en del av israel turnen. Pique och Iniesta poserade nyligen med thaiflaggor men jag tvivlar på att dom är thailändare, samma sak här. du kan hitta bilder på flera i laget bärande kippor.
Barcelona LeoMessi
8/5/2013 14:11
Barclasico (Barcelona) Ganska säker på att han inte är en jude:P Inte för att spelar allt för stor roll haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
8/5/2013 14:05
Är neymar verkligen jude?, nu när man har sett han senaste bild på instagram så börjar man tro på det!, finns det nån här som kan bekräfta det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
8/5/2013 14:04
http://www.totalbarca.com/ Är det bara jag eller ser Messi mer rippad ut än vanligt?:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
8/5/2013 13:59
Pique: "It's normal a player of his quality gets offers, but I can confirm Cesc will stay, playing at Barça has always been his dream." Varför kan inte Francesc tala själv?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/5/2013 13:54
1.70 ligan Nja Rosell har ibland tagit hand eller allafall hjälpt till med vissa värvningar, vill minnas att han var med i förhandlingarna om Cesc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
8/5/2013 13:43
Pintos fläta helt klart han ser ju rätt cool ut helt klart lite Segal ha ha.

Han Abidal och Alves skulle man inte vilja springa på när dom kör arga leken...
Barcelona the cameroonians
8/5/2013 13:26
Barcelona's back four yesterday practised defensive movements. First Montoya-Bartra-Bagnack-Adriano, then Alves-Pique-Mascherano-Alba. [md]

Känns bra att Tata direkt tar tag i försvarsspelet.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
8/5/2013 12:59
Andresito Jag har också hela tiden trott att han är från Mexiko, haha har fått för mig det men jag vet inte varför.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
8/5/2013 12:53
Tillbaka efter några veckor. Har tyvärr inte kunnat kolla på någon av matcherna men jag måste säga att jag är rätt nöjd efter att ha sett resultaten samt läst kommentarerna från forumet. Först och främst var förlusten mot Bayern väntad, jag hade ärligt talat blivit rejält förvånad om vi fått med oss allt annat än förlust därifrån. Man kan tycka att den matchen var väldigt dåligt planerad såhär i efterhand, även om man inte kunde veta att något av det som hände skulle hända.

Sedan är det naturligtvis oerhört tragiskt vad som hänt Tito. All respekt och lycka i framtiden till honom, han har tagit emot en hel del kritik men faktum är att vi trots allt ändå tangerade ett poängrekord som många trodde var i princip omöjligt. Hoppas han blir frisk och om inte annat, att han återvänder till Barca, så hoppas jag han kan komma tillbaka som tränare i toppfotbollen. Med det här sagt, så ser jag med spänd förväntan fram emot den kommande säsongen med Tata Martino. Jag tänker inte ljuga utan får erkänna att man inte hade någon aning om vem den här argentinaren var innan rykterna startade, men efter att ha läst en del och framförallt efter den otroliga prestationen mot Santos så har man ändå en rätt positiv känsla, mer än förut åtminstonde. Även om han aldrig jobbat inom Barca och naturligtvis inte kan kopiera Peps och Titos fotboll helt så verkar han vara en stor förespråkare för exakt det som Barcelona strävar efter sportsligt sett, dvs bollinehav med hög intensitet i försvarsspel. Detta är nog precis vad laget behöver, en ny röst inom omklädningsrummet som gör att de tvingas till att jobba ännu hårdare.

Trots en rätt positiv känsla just nu så är fortfarande det ett stort frågetecken kring mittbacksfrågan. Vi är nu inne i augusti, samtliga europeiska lag har sedan länge startat försäsongen och ligorna har ´dragit igång inom ett par veckor. Det här var nog vad många culés var rädda för skulle inträffa, fortfarande ingen mittback vid den här tidpunkten. Thiago Silva borta, Hummels verkar man inte ens vara intresserade av, och nu finns det alltså ett fåtal alternativ kvar, och ännu mindre som många av oss skulle anse acceptabelt. För mig finns det bara ett av de realistiska alternativen kvar som jag skulle vilja se hos oss nästa säsong och det är David Luíz. Faktum är att han och Piqué på pappret skulle komplettera varandra väldigt bra. Daid Luíz är väldigt lik Puyol i spelstilen, aggressiv, 100 % i varje närkamp. Lägg till ¨bra teknik och passningsspel samt att han har en snabbhet som både Puyol och Piqué saknar. Sen saknar ju han såklart Puyols fokus och ledaregenskaper men ändå en riktigt bra mittback enligt mig, och ser man till vårt behov så skulle han lätt vara värd 40 miljoner, tyvärr. Jag gillar inte dessa överpriser men vårt behov för en mittback har blivit så akut att ser oss lägga fram riktigt mycket pengar för att få in ren klass i mittförsvaret.
Barcelona westinho - ¡Sandrusco vete ya!
8/5/2013 12:51
@Andresito:


Ja det är nog bara du, undra var du har fått det ifrån..?
Barcelona LeoMessi
8/5/2013 12:32
Någon mer än jag som inte förstår varför United är så kåta på att värva omöjliga mittfältare som Fabregas och schweinsteiger? Båda kostar otroligt mycket att få loss samtidigt som klubbarna verkligen inte är i behov att sälja en av sina bästa spelare. Finns andra mittfältare som är bra och som kan göra skillnad på deras mittfält samtidigt som dom är lätta att få loss. Ska vi ens kunna tjäna några kronor på Fabregas så måste United hosta upp 100 miljoner minst, har dom inte fattat det än? Dom kommer med bud som gör att vi "får" 15 mille för honom. Hur jävla tröga är dom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
8/5/2013 12:31
Laporta (ex-president): "Mourinho wanted to come to Barça (in 2008), but it wasn't possible - we had decided to appoint Guardiola." [elpais]. Haha intressant...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
8/5/2013 12:30
Haha är det bara jag som har trott att Pinto är från Mexiko? Såg nu på Wikipedia att han är född i Cadiz och att han inte ens spelat i Mexiko under sin karriär..
Barcelona La liga es blaugrana!
8/5/2013 12:03
1.70-ligan - Tika Tata (Barcelona) Nej det hade varit Zubi eftersom att han har sportchefs rollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sang Blaugrana
8/5/2013 11:57
Massimo
Samma misstankar har spaniens landslag också haft nu på senare tid.
Barcelona fiskfot
8/5/2013 11:54
Sami: källa på det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
8/5/2013 11:42
Oj Luiz nära Barca nu. Yesss
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
8/5/2013 11:40
Blaugrana91 Är väl snarare Bartomeu som hade åkt hem om det vore för att ro i hamn en värvning?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
8/5/2013 10:46
Är helt övertygad om att en av våra spelare kommer få ett oroligt lyft denna säsongen och äntligen fylkla ut tröja nummer 9 Alexis.

Tror han är en av dom som kommer tjäna mest på ett tränarbyte.

Försäsongen har lovat gott.

El Nino maravilla is back!
Barcelona Smogen
8/5/2013 10:45
westinho - ¡Sandrusco vete ya! Haha...älskar citatet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/5/2013 10:44
Ska man spekulera lite så har Rosell lämnat lagets Asienturné och åkt tillbaka till Barcelona, kanske var bestämt sen innan att Rosell inte skulle följa med mer än denna Peace tour man haft i Israel och Palestina. Eller så kanske han åker tillbaka för att ta hand om en ev. värvning?
Barcelona FCBlaugrana
8/5/2013 10:43
Alves: "First days with new coach? Tata is a good manager, he's giving us that intensity that we maybe had lost a bit recently."

Underbart att få det bekräftat också. Som märktes klart och tydligt mot Santos!
Barcelona Blaugrana són els colors!
8/5/2013 10:40
Högst osannolikt att han blir klar imorrn med tanke på hur segt vår styrelse jobbar..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - ¡Sandrusco vete ya!
8/5/2013 10:39
Philippe Senderos (Fulham): "If Barcelona would call me, I would walk there."

Inte alls omöjligt att det slutar med att vi får Senderos, haha.
Annons: