/spanien/barcelona/forum/7458.aspx/spanien/barcelona/forum/7458.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona MabastB
8/6/2013 15:57
José Mourinho has confirmed that David Luiz is staying at Chelsea, despite speculation of Barcelona interest. #CFC

Mourinho: "Luiz has come back with us fantastically and we have to use his quality. Can he still improve? Of course. That's my job here."

Just nu känns det som om det inte finns något hopp alls angående mittbacks situationen, om nu inte Tata bestämmer sig för Hummels men ja, det känns långsökt.
Barcelona westinho - ¡Sandrusco vete ya!
8/6/2013 15:53
@el Flaco - Me, Myself and I:


Är inte speciellt orolig över det. Tata sa att laget är i bra fysisk form trots att de nyss kommit tillbaka från semester, vilket tyder på att spelarna tagit sitt ansvar under ledigheten och inte slappat.

Barcelona Dill - Busquets!!
8/6/2013 15:50
fiskfot

Ja, för att hedra abidal ska dani bära nummer 22 nästa säsong.

Ronaldinho the original

Om pengar inte varit ett problem hade jag valt courtois utan att blinka! Ligans bästa målvakt förra året och titta bara på prestationen mot madrid i CDR finalen....jösses

Barcelona Deulofeu
8/6/2013 15:49
Ronaldinho the original

Courtois

Ter Stegen

Maskoten Reina...
Coach Pep,
8/6/2013 15:48
Detta är ett fotbollsforum och för att försvara fotbollen ska jag räkna upp 10 skäl varför fotboll är bättre än religion

1.Du kan bevisa att fotboll finns
2.Fotboll säger inte åt dig hur du ska tänka eller uppfatta livet
3.Ingen har blivit bränd på bål, hängd eller torterad pga sin kärlek till fotboll
4.Fotboll har aldrig förosakat ett större krig.
5.Fotboll är en katalysator för människans sanna potential
6.Fotboll erkänner människans gudomlighet (se bara på Messi)
7.Fotboll talar inte om för dig hur du ska ha sex
8.Ingen försöker döda dig om du spelar fotboll (Pepe undantaget)
9.Man kan bevisa att gud finns (Messi)
10.Fotboll får dig inte att underkasta dig något och känna dig hjälplös utan hjälper dig att fungera optimalt som individ och i grupp

Jag tror på fotbollens kraft. Vi lever i ett upplyst land där 80% tar aktivt avstånd ifrån religion, så jag talar nog för de flesta när jag säger att jag blir irriterad av att se religion infektera ett fotbollsforum och skapa motsättningar mellan folk, som religion alltid har gjort.
Barcelona Deulofeu
8/6/2013 15:48
fiskfot det är officiellt Alves hedrar sin vän.
Barcelona fiskfot
8/6/2013 15:37
När man kollar truppen här på SF så står det att montoya har nummer 2 och Dani Alves nummer 22. Ska Alves ta över abis nummer eller vad är det frågan om?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
8/6/2013 15:37
@Capitan \(^.^)/:HAHAHAHAHAHAHAH....... (och lite till)HAHAHAHAHAHAH. Kan han verkligen ha sagt så?
Ronaldinho the original
8/6/2013 15:37
Om ni fick välja mellan Reina 12 miljoner euro, Ter Stegen 20 miljoner euro eller Courtis 35 miljoner euro vilken skulle ni ha köpt nästa år till Barcelona?
Barcelona FreddemannenZ
8/6/2013 15:30
Tror på 4-0 i debuten mot levante
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
8/6/2013 15:30
Vad tyckte KarmaIsAKaranka om Barcas besök i Israel häromdagen då, om man får fråga?
Barcelona petersays
8/6/2013 15:20
Min uppmaning till att hålla tyst handlar om att du vräker ur dig religiös propaganda istället för att diskutera laget vi har gemensamt. Det var väl inte så svårt att förstå, eller? Religion faller väl in under " icke-fotbollsrelaterade ämnen", eller är du av annan åsikt där?

"Fram tills dess kommer du att vara ignorerad. Argumentation: överflödig."

Bra, håll det så så gör jag samma sak.
Barcelona KarmaIsAKaranka
8/6/2013 15:16
@petersays:
Suck ... Och vem är du då? Vad har du för auktoritet nu igen? (skratt) Jag upptäcker att jag påverkar dig och FYI är jag sannerligen långt mer etablerad än dig på detta forum för det första. Ca 10 år tillbaka mer precist då Svenskafans var ganska färskt. Hur gammal var du då? 7 månne? Personer som tycker att andra ska "hålla tyst" står emot alla värderingar Barca står för. Det är trots allt klubben som är #1 på detta forum och jag citerade faktiskt ett inlägg. Med andra ord höll jag mig till ett aktuellt ämne på detta forum som berörde något väldigt viktigt (men som ofta förbises): vad för slags värderingar som florerar från klubbens centra och ut i supporterskaran som bygger upp klubben. Mycket snack = liten verkstad. Så kan man beskriva "petersays" utifrån det lilla patetiska intryck man fått under förvånansvärt kort tid. Tänk om och gör rätt för dig själv och för andra. Det är mitt tips. Fram tills dess kommer du att vara ignorerad. Argumentation: överflödig. Tillbaka till vårt förstalag: Hoppas innerligt att vi värvar David Luiz. Inte bara för att vi behöver honom men även för att ge Mourinho en liten knäpp på näsan ;) ¡Visca Barça! y ¡Visca Catalunya! 3
Barcelona LeoMessi
8/6/2013 15:13
Capitan \(^.^)/ (Barcelona) Hahaha tror han seriöst att han skulle vara en kandidat till tränarjobbet? Han rent ut sagt en kass tränare och hans blotta närvaro förstör fotbollstalanger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
8/6/2013 15:08
Här ska det pratas om fotboll och inget annat!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
8/6/2013 15:05
el Flaco - Me, Myself and I

Jag håller med, borde dem inte befinna sig på någon bootcamp för att få pli på den fysiska aspekten?

Barcelona Capitan \(^.^)/
8/6/2013 15:03
@Youngcules: Eusebio: "In the press, no one considered me an option for Barca job. Something that makes me think, why have I been ignored in this way?" Kanske för att du suger och nästan förstör våra talanger. Han kan mer än gärna lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
8/6/2013 14:59
Finner det något oroväckande att laget har mest tillbringat de senaste dagarna åt jippon och olika evenemang än att träna. Med tanke på att det är just den fysiska biten som vi måste förbättra på och ägna oss åt under försäsongen känns det långt ifrån betryggande att se spelarna behöva jämt vara omringade av journalister.

Barcelona petersays
8/6/2013 14:52
"Ännu ett tecken på ignorans och icke-tolerans."

Du har just summerat religionshistoria i två ord. Grattis!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
8/6/2013 14:50
Då var man hemma igen efter 3 veckor av semester.

Skönt att vara hemma igen, men med en bitter eftersmak när vi fortfarande inte signerat en mittback av klass. Jag som så många härinne är frustrerade och smått stressade över situationen, men jag har förtroende att dem löser detta frågan är bara när?

Ibland är fotbollen inte hälsosam :P
Barcelona petersays
8/6/2013 14:50
Hörru KalleAnka, jag vet inte vem du är och har inte sett dig skriva här förut. Men håll dig till ämnet eller håll tyst.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
8/6/2013 14:48
Religiondiskussion? This should be interesting...
Barcelona KarmaIsAKaranka
8/6/2013 14:47
Jag tackar för mig för denna gång. Jag kände att jag behövde skriva av mig nedan och sätta stopp de negativa kommentarer som dykt upp här på forumet. Kommentarer som inte bör förknippas med Barcelonismo. Inläggen handlar INTE om "religion" utan snarare om medmänsklighet, respekt, öppenhet och ödmjukhet i det stora hela. Det har jag, ironiskt nog (för vissa), lärt mig genom min tro. Tarjeta roja till arrogans och ignorans.

¡Visca Barça! y ¡Visca Catalunya! 3
Barcelona Gonzalez_Barca
8/6/2013 14:44
KarmaIsAKaranka Lyssna jag håller med dig om allt annat du skrev i texten, ville bara säga det som Messi sagt flera gånger. "The Argentine star, who points to the sky when he scores, says his late grandmother continues to help him despite not being able to see how far he has progressed. “I am doing this because I dedicate my goals to my grandmother. She took to me to football but now she can’t see how far I have come. Nevertheless, she continues to help me and my family,” Messi was quoted as saying by Marca. "
Barcelona KarmaIsAKaranka
8/6/2013 14:36
@Gonzalez_Barca:
Jaha, okej? Är det därför han gör korstecknet innan han sträcker upp armarna i skyn? Säger det inte något att han höjer händerna just mot himmelen? Herregud, vad ignorant. Kolla länken om du nu inte är så övertygad om vad Messi tror på. Nu kan du "korrigera" mig gällande Ronaldinho, Neymar och Abidal (m.fl.) så gör det susen (Y).
Barcelona KarmaIsAKaranka
8/6/2013 14:35
@Hetfield:
Ännu ett tecken på ignorans och icke-tolerans. Man får magsår. Det är just den tesen jag tar avstånd ifrån i mitt inlägg. Varför kallar du religion för skit? Religiösa personer har säkert uppnått långt mer än vad du och jag har gjort i sina liv. Människor som blivit legendarer i Barca bl a. Läs det inte om du inte trivs med det. Det finns inget kränkande i mitt inlägg men visst kan man tycka det så fort man stänger ögonen när man läser ordet "religion" (som för övrigt är väldigt missbrukat). Men visst .. är man konflikträdd så ...
Barcelona Deulofeu
8/6/2013 14:35
Hetfield

I mina ögon en perfekt lösning om man bara kunde värva Ter Stegen också innan han blir för dyr!

Skulle vara helt perfekt om han lånades ut till ett la liga lag ett år tills Valdes lämnar kommer dock inte att ske men man kan ju alltid önska?

Blir galen snart Hummels vore ju så grym! Torres är nya Xavi men har svårt att se honom komma till oss.
Barcelona Capitan \(^.^)/
8/6/2013 14:34
Barca borde kolla på försvarare från öst Europa. De är väldigt disciplinerade och man har lyckats producera en del bra backar (Vidic, Subotic, Ivanovic, Nastastic mm). En annan nation för framtiden är nog Belgien. De har en ganska bra och ung trupp inför VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
8/6/2013 14:26
petersays (Barcelona) Håller med dig i allt du skriver. Vi är sämst i världen på att göra smarta kap, tyvärr:/ Om jag minns rätt så nämnde du inigo Martinez längre ner, min åsikt är att han faktiskt inte är bättre än någon av våra backar. Om jag ska vara ärlig så tyckte jag att bartra var bättre än honom under u-21. Han är iaf inte värd några 30 miljoner euro, men han kan lika gärna bli en världsback ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
8/6/2013 14:21
Kan folk bara sluta skriva om religion? Räcker det inte att man behöver läsa det skitet vart man än går, som i nästan varje youtube kommentarsfält.

"Jag gillar apelsiner." "Vadå apelsiner, så du är emot kristendom". 2000 inlägg senare handlar om religion.
Annons: