/spanien/barcelona/forum/7441.aspx/spanien/barcelona/forum/7441.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
8/3/2013 00:07
Riktigt härligt att få läsa alla positiva reaktioner här inne av matchen mot Santos då jag missade den. Känns som att Tata har fått liv i laget igen. Riktigt härligt!

Är det någon som har highlights eller vet vart man kan ladda ner matchen? Skulle vara tacksam om ni kunde svara cules.
Barcelona barca!54
8/3/2013 00:05
Dongou följer med till Asien!
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
8/3/2013 00:05
Barcelonistas: Ja just det ja! Den prestigefyllda Audi-cup får vi ju inte glömma!... ;) Grejen är ju den att även Bayern spelade för den titeln och ändå lyckades de bara göra 2 mål mot brasilianskt motstånd...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
8/3/2013 00:02
För övrigt bekräftar Cesc mer eller mindre att han stannar i FCB genom att skriva på Twitter att han är nöjd med hur klubben har reagerat på Tatas träning och han lovar att de kommer bygga vidare på detta.
Barcelona Barcelonistas
8/3/2013 00:01
Zyzz - men Sao Paulo hade ju en super viktig och jätte tung och värdefull titel att spela om?...


;)
Barcelona H.Alavi - Magico!
8/2/2013 23:59
Martino: "Players returned fit from holiday, they're already in good shape. I asked to put high pressure, to be intense, and they did it." Martino: "Bartra could leave if he asks so after signing new centre back? We'll see, but my idea is that all current players will stay." Martino: "Roura and Rubi not on the bench? Doens't really mean a lot at this point, we just arrived, didn't yet decide composition staff." Martino: "We had a good mixture of direct attacks and attacks with a longer built-up. I liked how the players did it. Dongou följer med till Asien! Martino: "Good thing about Dongou is that he is a different kind of striker than Messi or Cesc. He's very motivated, he'll join Asia tour." Martino: "I've talked to Cesc, I explained him my idea. Of course we want him to stay, he's one of the best in the squad, so it's up to him" Martino: "He still need a few training session to be at his best physically, but Neymar did quite well." Martino: "Sign another player if Cesc leaves? If it depends on me, he'll stay, and I believe he will, so I didn't yet think about that."
Barcelona Leo y Cesc
8/2/2013 23:54
Vilken fantastisk match det var ikväll ! Visst möter vi inte det bästa motståndet men det går inte att bortse från den nya pressen och hur laget har hittat glädjen tillbaks igen. Får vi hålla laget friskt och presspelet finns där till 100 % så kommer det bli en säsong med mycket titlar. Vi har en mycket bred trupp och många som börjar leverera nu, Pedro, Alexis, Fabregas har inte varit riktigt så bra som vi velat se dom. De började leverera i slutet av säsongen och hoppas det börjar explodera lite kring dessa 3 spelare för dom är mycket viktiga. Neymar kommer leverera och har redan börjat. Alla som skrattat åt värvningen för att han aldrig spelat på den högsta nivå och var alldeles för dyr har redan börjat äta upp sina fingrar sedan Confederetions Cup och kommer fortsätta äta upp sig själva till slut hahah
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
8/2/2013 23:49
Visst det var ett brasilianskt lag som Barca krossade idag, men Bayern vann bara med 2-0 mot Sao Paolo nu i veckan! Frågan är hur stor skillnad det är på de två lagen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
8/2/2013 23:37
Början laget= B laget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
8/2/2013 23:37
Liga- och Champions League-pokaler i all ära, men det är kvällar som den här man blir påmind om varför man älskar den här sporten och det här laget så oerhört mycket!

Santos var stundtals provocerande svaga, men vi skiter i det för tillfället. Det här ÄR fotboll och så länge Barcelona bjuder på den här typen av underhållning med jämna mellanrum är jag mer än nöjd oavsett ligaplacering eller hur långt man går i Champions League (även om framgångar såklart gör det ännu trevligare).

Visca el Barca!
Barcelona Blaugrana són els colors!
8/2/2013 23:36
Riktigt härlig match, längesen man såg en sån rejäl målfest! Som sagt presspelen verkar vara tillbaka och det med bekräftelse! Neymar gör ett bra inhopp men det märks att han har haft semester såg lite tung ut i stegen, några matcher till och vi har en dödlig vänsterkant i form av Neymar-Alba, sen kunde man nästan se att han inte ville ge 100 med tanke på att motståndarna hette Santos, en teori bara. Jag vill passa på och hylla Jean Marie Dongou! Vilket sinne för mål! Som många är inne på här, det här mina damer och herrar är Etoo 2.0. Sid Lowe snackade alltså inte skit när han sa att inte ens självaste Messi va så bra i hans Dongous ålder de va i och för sig nåt år sen han sa det. Men det ser otroligt lovande ut! En hyllning till Mascherano också som tog för sig ALLT, hur var det nu igen med att Tata väcker dom äldre spelarna till liv ;) Nu ska man vänta 5 dagar fram tills nästa match i Asien, och då hoppas jag att vi gör klart med en mittback så han kan få följa med till Asien, spela 2 matcher och komma in. Ser ut som en lovande säsong mina damer och herrar. Visca!
Barcelona Mido
8/2/2013 23:36
Jag jobbar Fan, missat matchen men det verkar att alla här inne är nöjda å att vi har hittat 2 guldkorn i början laget,, Tata verkar fått igång pressspelet najs. En fråga var kan man ladda matchen, tack för hjälpen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zubi - I nöd och lust (fd. Dinho the artist)
8/2/2013 23:33
SoN_Un
***
Haha nästan så att det passar;)
SoN_Un
8/2/2013 23:31
dongooou dongou como tuta pel jeu m'appelle dongou
Barcelona Corazon
8/2/2013 23:30
när det går så här bra en match försöker jag hitta brister som kan bli bättre förstår inte varför. men tycker iallafall för att vi ska vara kompletta så behövs som alla vet en eller två mittbackar med längd å pondus tackoch just fasta situationer, resten verkar tata ha fått igång i pressspelet.
Känns grymt men små detaljer som behöver fixas känns d som
Barcelona H.Alavi - Magico!
8/2/2013 23:28
Rest. I need to rest. Den här matchen tog slut på allting. Har ingenting kvar. Vilken glädje, vilket spel, vilken show!

Visca Barça y visca Catalunya!!
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
8/2/2013 23:26
Vem behöver en mittback när vi har Bagnack? Ojojoj, så har vi en ny Eto'o i laget.
Barcelona Barcelonistas
8/2/2013 23:25
Sanchez var ruskigt bra utmanade, pressade, passade i rätt tillfällen, han verkar ha kommit igång,

Ser väldigt bra ut.
Coach Pep,
8/2/2013 23:25
Vilken bra kille han verkar vara den där Neymar. Ödmjuk och passade mycket istället för att diva i onödan, hoppas han fortsätter så. Välkommen till världens största klubb El Fenomeno!
Barcelona Culee
8/2/2013 23:25
Vi har hittat vår ersättare till Pep, länge sen jag såg laget vara så spelsugna. TATA is the man!!
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
8/2/2013 23:24
Finns inte mycket mer att säga än: vilket jäkla match! Tata kunde inte fått en bättre start. Det bådar gott inför framtiden, även om man inte ska dra för stora växlar av en match såklart. Dock finns det många små detaljer i spelet som jag tror Tata ligger bakom - och som får en att drömma om en guldkantad säsong. Sen ska det bli oerhört kul att se det bästa av Alexis och Fabregas. Jag tror det är dags fär dem nu :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
8/2/2013 23:24
Magiskt bra. Man längtar ju inte mindre efter säsongen nu... En Neymar med några matcher i benen och när han har kommit in i laget ordentligt. Detta kan bli hur bra som helst mina vänner.
Barcelona Vampíro
8/2/2013 23:22
Jag såg Samuel Eto'o på planen ikväll, fy fan vad härligt.
Barcelona Barca Barca
8/2/2013 23:22
Tummen upp för Dongou Bagnack är grymt kall med bollen. Flytta upp honom nu Bra inhopp av Neymar, hans teknik kommer göra mycket nytta för laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/2/2013 23:21
Tröjorna som spelarna hade ikväll ska auktioneras ut imorgon och pengarna går till välgörenhet. Mer än en klubb! :)
Barcelona ~Més que un club~
8/2/2013 23:21
@Blaugrana91:Jaha okej! :)
Barcelona ~Més que un club~
8/2/2013 23:20
BÄSTA MATCHEN PÅ LÄNGE! SITTER OCH VÄNTAR PÅ ATT LIGAN SKA STARTA NU!!!
Barcelona Blaugrana91
8/2/2013 23:20
~Més que un club~

Flickan med downs sydrom som designade texten.
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
8/2/2013 23:20
Neymar har imponerat. Han söker bollen hela tiden och är delaktig i allt offensivt.
Barcelona ~Més que un club~
8/2/2013 23:20
Vem är Anna Vives?
Annons: