/spanien/barcelona/forum/7440.aspx/spanien/barcelona/forum/7440.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2013-07-11 21:44
¡Barca! - Crèma Catalana

Ja men den köpande klubben måste ju fortfarande lägga ett bud som matchar klausulen och därefter komma överens med Thiago...
Och hittils så har det inte kommit några officiella bud som matchar klausulen enligt ledningen. Det har alltså bara varit rykten.

Återstår att se om det är det även denna gång, vilket jag betvivlar.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-11 21:39
@Blaugrana91:

Det kommer inte bli några bud, vem som än köper honom kommer betala utköpsklausulen. Thiago väntar bara på det bästa kontraktet som personligen passar honom bäst. Du är inte lite naiv.
Barcelona Diar Shekha
2013-07-11 21:30
Pep Guardiola gjorde min dag idag. Det var mycket bra gjort av honom att gå hårt mot Rosell. Hata är ett starkt ord, men det hindrar mig inte från att använda det i samma mening med Rosell. Jag hatar Rosell och det gör jag av hela mitt hjärta, jag vill hellre att ledningen drar åt helvete än att vi köper in en ny mittback. För att sammanfatta det kort, Qatar, Guardiola, ABIDAL, Esbuesio, Thiago (hans usla kontrakt), Adriano 2017, sättet som de skötte Tito Vilanovas sjukdom på och mycket mer som jag inte kommer på nu. Det var SKAMLIGT och se sättet hur man spottade ABIDAL rakt i ansiktet. Hade Abidal varit dålig eller hade Abidal haft en dålig hälsa (som klubben försökte få till) så hade inte ett lag som Monaco värvat honom.

Tito Vilanova
Jag älskar honom jättemycket, jag hoppas verkligen att han blir helt frisk snart så han slipper åka till New York för bannade cancern och jag är tacksam för allt han har gjort för Barcelona. Jag är ledsen men jag tycker inte att han är rätt man för att leda Barcelona. Jag tycker att han är för feg, envis och han har inte lösningarna till våra brister. Med Tito Vilanova som tränare som kommer vi tappa alla våra talanger, Thiago är bara början! Ligan är matematiskt sätt över, vi är mästare men våra talanger sitter fortfarande på bänken eller läktaren. Vi möter bottenlag på Camp Nou när ligan är över och ändå får inte Bartra, Montoya, Tello & Thiago chansen..Det är patetiskt, det ska bara inte få hända. Han var jävligt kåt i rekordet bara för att hämnas på tolken ( hoppas han floppar i Chelsea) för petningen i ögat och för att bevisa något som inte Guardiola kunde göra på fyra år, dvs ta hundra (!) poäng. Men varför ska man sjunka till tolkens barnsliga nivå och skryta om siffror? Visst, det var mycket bra gjort av Tito Vilanova och ta hundra poäng för första gången i historien, men han hade kunnat få hämnd på tolken på ett annat sätt, krossa honom på planen? Guardiola hade kunnat slå rekordet om han hade velat, men han brukade spela med reserver och göra laget redo inför CL-Finaler under våren.. Vad är rekordet värt egentligen? Vad har det gjort för nytta för oss? Inte ett shit, det har bara missgynnat oss. Det är väl självklart att våra talanger lämnar oss när de inte ens får spela trots att ligan är över, det är inget konstigt med det alls. De vill också få speltid, de vill också bli världsstjärnor och bara för att de är unga så betyder det inte att man kan behandla de hur som helst. Hade jag varit Bartra tex hade jag absolut inte varit kvar, ligan är över, vi möter bottenlag och jag får sitta på läktaren, det är väl klart att jag blir förbannad och besviken då. Bartra borde ha startat minst 20 matcher denna säsong med tanke på alla skador och avstängningar i försvaret, men istället fick han se Song och Adriano 2017 gå före honom..

Det Guardiola sa om Thiago idag har inte ledningen och Tito gjort på en och en halv månad. Ingen av de har gått ut och sagt följande; Nej, Thiago är inte till salu och han är Barcelonas framtid... Ingen av de har sagt ett ljud om det men när vi letar efter andra spelare så är deras presidenter snabba med att skydda de men inte våran ledning, de spelar golf istället. De vill bli av med Thiago, annars hade någon jävel gått ut och dementerat allt. Sen är hans kontrakt rätt komisk. Jag förstår inte riktigt hur ett kontrakt kan variera från en månad till en annan månad, det låter helt galet. Thiagos klausul är 18 miljoner euro och i Augusti så blir den 90 miljoner euro igen. Jag har aldrig sett något liknande i ett annat lag men i Barcelona får man se allt, det är fan skandal!

Sen förstår jag inte varför vissa är emot Gerard Deulofeus val att gå till Everton. Ska han stanna i utvecklingen hos stolpskottet Esbuesio? Ska han ruttna på bänken i A-laget som Bartra & Montoya? Deulofeu gör ett mycket bra val, han går till ett lag som har en KATALANSK tränare (Roberto Martinez) och kommer få speltid där till skillnad från att sitta på läktaren i A-laget och se när fåglarna kvittrar.

Jag antar väl att Thiago går till Bayern nu så just därför behöver vi en ersättare till honom, Song och Sergio Roberto håller inte för att vara reserver till Xavi och Iniesta. Satsa på Christian Eriksen, fantastisk spelare och kan inte kosta så överdrivet mycket..

Rosell,Zubi & Tito Vilanova är början på våran egna Titanic!
Barcelona Blaugrana91
2013-07-11 21:23
¡Barca! - Crèma Catalana

"Att hans agent springer från klubb till klubb och erbjuder sin klient till dom är inte tydligt att han vill lämna?"

Återigen så är detta bara rykten, inga officiella bud hade lagts, förens nu då. Men det är också bara ett rykte tills det att det bekräftas eller dementeras.

Som sagt Thiago har aldrig sagt klart och tydligt att han vill lämna. Han har sagt att han vill ha mera speltid och det var efter det som media började spekulera.
Barcelona Diar Shekha
2013-07-11 21:22
Barcelona Stoichkov~
2013-07-11 20:58
@Mojito - Culé (un estilo de vida):
Där tycker jag att du var lite orättvis mot Tito. Pep och Tito är helt olika i sin karaktär. De är två olika personligheter. Det var väl det som kanske gjorde också att de fungerade ihop. Pep lät ungdomarna spela när ligan var avgjort. Tito körde på med samma elva i stort sett fram till sista matchen. Det berodde på vilka mål man har som tränare. Tito ville uppnå 100 poäng. Det har ett värde i sig. Jag är säker på att Pep hade struntat i det. Han sket i att jaga poäng när ligan var vunnen i de säsongar han vann ligan. Jag tycker att Tito har rätt i att köra sitt eget spår utan att försöka att ta hänsyn till hur någon annan hade gjort det. Det jag gillar med Tito är att han är envis och målinriktad. Det handlar dessutom om en kille som har haft en allvarlig sjukdom och har fått återfall. Det är så en tränare ska göra. Skapa egna utmaningar och försöka att övervinna dem. Tito nådde sina 100 poäng. Han vann ligan med en 2:a som slutade med 15 poäng efter. Historisk! Det har aldrig hänt förut. Pep hade nog nöjt sig med att vinna ligan med 5 poäng före 2:an. Två tränare med helt olika karaktärer. Det ska vara så.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-11 20:57
@Blaugrana91:


Att hans agent springer från klubb till klubb och erbjuder sin klient till dom är inte tydligt att han vill lämna? Nej förstås, allt snack är ju bara påhittat han kommer stanna i barcelona karriären ut
Barcelona Rambla~
2013-07-11 20:43
Explict Det var nog bägge. Oavsett vilket så var Pep huvudtränare och den som bestämde. Fast det är ju uppenbart att Pep i dagsläget rankar Thiago högre än Cesc. Problemen Thiago vs. Tito verkar ha uppstått efter det att Pep lämnade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-11 20:41
En ersättare kommer inte att komma, är ganska säker på att man redan ser dem i truppen. Sergi Roberto, Song och så kanske Jonathan stannar nu också pga detta. Hade hellre sett afellay kvar isåfall!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-07-11 20:40
¡Barca! - Crèma Catalana

Fast jag tycker inte Thiago har visat tydligt att han vill lämna, han har sagt att han vill ha mer speltid, men det betyder inte att man vill dra.

I övrigt har det bara varit media spekulation, vilket vi sett gällande hela det här med United.
Barcelona grande jw
2013-07-11 20:39
"Våran" Oriol Romeu kommer bli utlånad till Valencia från Chelsea den kommande säsongen. Kul att följa honom i La Liga där han förhoppningsvis lär få lite speltid.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-11 20:38
@Blaugrana91:


Vet inte vad Thiago Silva gör, men hade jag varit på smester hade jag inte snackat med några tidningar eller gjort några intervjuer. Och det gäller 99% av alla spelare också. Bara acceptera att Thiago vill dra, han har tydligt visat att han vill lämna, vill du att han ska rita det åt dig också?
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-11 20:35
@Hetfield:


Gundogan hade varit perfekt, föredrar honom över Thiago helt ärligt
Barcelona Blaugrana91
2013-07-11 20:34
Massimo

Är ju dock inte Rosells fel att Thiago är en bortskämd snorvalp utan tålamod.

I det här läget spelar det ingen roll om klausulen hade varit på €18M eller €90M. Vill en spelare lämna så är det lika bra att sälja, en missnöjd spelare är inte bra att ha kvar. Enda skillnaden är att vi kanske hade fått €25M-€30M för honom, det är väl där man ska klandra Rosell.
Barcelona Hetfield
2013-07-11 20:31
Bayern kommer inte att pruta eller leka. De köpte Götze och betalade för hans utköpsklausul utan att ens tänka på saken eller dra ut det.

Jag är bara lättad att det här hände tidigt under säsongen. Vad skulle sägas om att ersätta Thiago med Bernard, Verratti, Gundogan eller varför inte Herrera?
Barcelona barca de Corazon
2013-07-11 20:31
kan inte vecka gå snabbt attt man slipper läsa om thigao orkar inte bryr mig om den kille vill ha dra så fuckig gör det jag vill bara ha thiago silva hit så e jag nöööööööööjd
Barcelona Massimo
2013-07-11 20:31
Aja det är så gott som klart, kommer bli intressant att se hur Thiago utvecklas. Jag tror inte Rosell blir så populär till nästa val...
Barcelona Blaugrana91
2013-07-11 20:30
¡Barca! - Crèma Catalana

Thiago Silva är på semester men han kunde gå ut och neka till att han var klar för Barca.

Snorvalpen Thiago däremot håller bara tyst. Om han nu vill lämna gå ut och säg det. Han kan ju göra det via sin älskade twitter eller instagram där han skriver massa hela tiden.

Frodo

Givetvis gör jag inte det, men som sagt spelare som verkligen vill lämna brukar alla fall gå ut med det på något sätt. Vilket Thiago inte gjort, att ledningen sen också säger att Thiago inte sagt något får ju en att börja fundera.
Barcelona Explict
2013-07-11 20:29
@Rambla~:
Det var väl ändå Tito som var rätt på gällande Cesc?
Barcelona Rambla~
2013-07-11 20:27
Rummenigge has informed Sandro Rosell that he will pay Thiago's buyout clause” Ok, ett twitter-rykte men det är nog bara en tidsfråga nu. Bayern knusslar inte, de går rakt in slänger upp checkhäftet och betalar utköpsklausulen. Inget tjafs som med klubbar som Madrid eller United. Boom bara. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-11 20:20
Vem propsade på att få hem Cesc? Jo Pep! Ironiskt nog är det nu kanske Cesc som är den största orsaken till utebliven speltid för Thiago som nu gör att denne nu lämnar för just Pep. Komiskt som det kan bli ibland. :P Pere Guardiola är Thiagos agent. Han är också Peps bror. Nu vill Thiago prompt gå till Pep. Detta luktar väldigt illa om ni frågar mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2013-07-11 20:01
¡Barca! - Crèma Catalana

Helt ärligt är jag inte lika "ledsen" som vissa är. Det är inte Messi eller Iniesta som det handlar om. Men man ser potentialen killen har och vill ju att han ska blomma ut i vårt lag.
Barcelona Frodo
2013-07-11 20:01
Blaugrana91

Tror du på allt ledningen säger? Att de räddat ekonomin? Att man är tvungen att spara på bläckpatroner med färg för skrivare etc? Det är väl klart att Thiago meddelat att han vill lämna om han nu i slutändan lämnar. Tror du att han bara utan förvarning försvinner från klubben utan att meddela det?
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-11 19:57
@God is a five letter word - Messi:


Du kan fortsätta att hoppas om du vill
Barcelona God is a five letter word - Messi
2013-07-11 19:56
Ska bli kul o se hur vissa som hatat Thiago i nån vecka eller så kommer reagera ifall detta sker;

OFFICIAL - Thiago Alcântara renews his contract until 2018, ending all speculations of him leaving.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-11 19:56
@God is a five letter word - Messi:
Det går inte, han vill ha en löneförhöjning
Barcelona Frodo
2013-07-11 19:55
Canaletes Jag har sagt det många gånger men antar att jag måste upprepa det igen. Xavi och Iniesta spelade både fler minuter och matcher vid samma ålder som Thiago. I Xavis fall var det nästan det dubbla antalet matcher.
Barcelona Sentuary
2013-07-11 19:54
Thiago beter sig som en snorvalp men jag förstår honom, efterbliven tränare som låter en skadad Xavi gå förre än honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-07-11 19:54
Hoppas dom pengarna används för att få över Silva
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-07-11 19:53
Hur mycket thiago än tror att han var redo för att styra Barcelonas mittfält så var han inte det.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: