/spanien/barcelona/forum/7437.aspx/spanien/barcelona/forum/7437.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona rANDOMhERO
8/10/2013 14:05
(Official) Leo Messi misses the game today due to an overload on the left leg thigh muscle
Barcelona the cameroonians
8/10/2013 13:57
Lionel Messi won't take part in today's game because of a thigh muscle overburdening
Barcelona Siempre Barça
8/10/2013 13:55
Tata är enda tränare som bänkar Messi haha, bra gjort Tata toto, vågad ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
8/10/2013 13:52
Bänka Tata leo precis
Barcelona NoGo™
8/10/2013 13:52
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Cesc Neymar #fcblive Official: Lionel Messi won't take part in today's game in Kuala Lumpur because of a thigh muscle overburdening #fcblive #tourfcb #malaysia
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
8/10/2013 13:35
Hetfield

Zubi tycker väl det är orättvist att han ska behöva jobba ett par veckor när de flesta andra har semester.
Barcelona Lionel Messi n10
8/10/2013 13:08
RIchards hade varit nåt!
Barcelona Hetfield
8/10/2013 13:08
Barcelona Hetfield
8/10/2013 13:08
Seriöst, jag börjar nästan skita i vem man värvar. Värva en vibrerande dildo, en åsna i sombrerohatt, en delfin som kan göra tricks, bara något.

Vad gör sportcheferna/direktörerna om året? Den enda perioden där de behöver vara aktiva är under transferfönstret, men inte ens där gör de något.
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
8/10/2013 13:02
Jag börjar snart tycka Vermaelen vore okej... Fy fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
8/10/2013 12:53
SupremeMan (Barcelona) Han är väl ytterback ändå?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SupremeMan
8/10/2013 12:51
varför köper vi inte Richards ? Manchester City's bänkvärmare, vi borde kunna få honom för £25 + han är riktigt grym !
Barcelona Rambla~
8/10/2013 12:32
Diar Shekha Tyvärr men det räcker inte med några 25-30m för Mangala. Hans klausul är på närmare 50m. Det är Porto och Pinto da Costa vi snackar om här. De lyfter inte på luren förrän de känner lukten av minst €45m.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
8/10/2013 12:29
Tror inte att Mangala hade löst våra problem. Piqué behöver en erfaren kompanjon som skulle sköta allt och hålla i taktpinnen och styra vårt försvar likt Puyol. Så en spelare som Mangala skulle aldrig klara en sådan svår uppgift, trots att han är en talang.

Det finns egentligen två alternativ som jag ser skulle styra upp vår backlinje med bravur - och det är Thiago Silva & Hummels. En spelare som Luiz är mer vilsen än Piqué, så han hade aldrig heller styrt backlinjen.
Barcelona Himne del Barcelona
8/10/2013 12:27
Visst, Barcelona behöver en mittback, det kan vem som helst förstå.

Men varför är alla så sjukligt desperata? Det är som att folk inte kommer att kunna andas förrän Barcelona har värvat en mittback.

Herregud, ta det lugnt! Oavsett om Barcelona värvar en mittback eller ej så kommer vi fortfarande att kunna njuta av en fantastisk fotboll och underhållning i världsklass varje vecka

När man läser vad en del skriver får man uppfattningen att ni inte tycker det är någon idé för Barcelona att dra igång säsongen överhuvudtaget om inte en ny mittback ansluter.

Barcelona kommer fortfarande att tillhöra den europeiska toppen även utan en ny mittback. Men kommer Barcelona vara tillräckligt bra för att vinna titlar även utan en ny mittback?

Kanske, kanske inte. Barcelona har verkligen skämt bort oss de senaste åren, men jag kommer alltid att följa Barcelona med största intresse oavsett om det blir ligaguld, CL-pokal eller inget alls.

Som sagt, Barcelona behöver värva en ny mittback, men överdramatisera inte betydelsen av det hela. Se istället fram emot en mycket intressant säsong där vi kommer få se Messi, Neymar och Iniesta på plan tillsammans och där Barcelona kanske äntligen kommer få ut det mesta och det bästa ur spelare som Fábregas och Alexis. Som sagt, det kommer att bli underhållande!
Barcelona DM1982
8/10/2013 12:19
Golden Barca Är styrelsen inkontinent? Har du lite mer info om styrelsens hälsa och kissmöjligheter?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
8/10/2013 12:11
Diar Shekha

Jag håller med att det inte ser bra ut, men är inte Porto notoriska för att vara svåra att förhandla med?

Dem lär nog kräva bra mer än det för en toppspelare.
Barcelona Diar Shekha
8/10/2013 12:02
Ärligt talat, varför inte bara lägga 25- 30 miljoner euro på Mangala så slipper vi allt huvudvärk.. Ta hit Mangala så kan han briljera i minst 10 år.. Det är endå kört för oss, ALLA vet, då menar jag verkligen ALLA förutom vår usla ledning att vi inte kommer få en toppspelare med tanke på att storklubbarna vägrar sälja! Mangala är ju det enda rimliga valet som är kvar enligt mig, så länge man inte hämtar in någon okänd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
8/10/2013 12:02
Sa det redan förra veckan, det blir ingen mittbacksvärvning. Det känns mer som att de vill visa att de försökte och sen skyller på att klubbarna inte ville sälja och att marknaden är ur balans. Vi får nöja oss med det vi har helt enkelt.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
8/10/2013 11:56
FCBlaugrana

Verkar vara ett monster där bak, det skulle kosta men visst verkar han vara en up and coming back.

FabregasBelongsToAFC

Har förespråkat en värvning av belgaren enda sen han lämna Ajax, det är sjukt hur dålig ledningen är på att snappa upp spelare dem lyckas alltid med bedriften att gå miste om spelare på sättet dem hanterar det hela.


Ska man ner till Barcelona och protestera månne?
Barcelona Golden Barca
8/10/2013 11:55
FC Barcelonas styrelse är en inkontinent samling byfånar. Det ena märkliga beslutet avlöser det andra.

Eric Abidal kränktes och spottades på. Nu spelar han inom kort med Frankrikes landslag i en träningsmatch.

David Villa skänktes bort vilket är föga ekonomiskt.

Victor Valdes avviserar avgång och blir kvar en säsong till vilket är fullständig galenskap.

CarlEs Puyol är slut som artist med sitter med hyggligt nyskrivet kontrakt och avtackas troligt inför 18/19 med ålderspension. Avdelning fullständig galenskap.

Xavi passa bakåt Hernandez blir allt sämre och sitter på hyggligt nytt långtidskontrakt. Lär avgå med ålderspension inför säsongen 21/22. Fullständig galenskap.

Adriano ""Alltid skadad"" Scherrer har nytt långtidskontrakt med FC Barcelona doktorer Cougat och Pruna.

Har varit Blaugrana sedan jag var liten spermie men ovanstående och allt som finns att tillägga i övrigt runt vår klubb får mig F#N att mål riktigt illa.

AVGÅ HELA GÄNGET I STYRELSEN OCH DET NU.
Barcelona Smogen
8/10/2013 11:55
och jag säger det igen....hade det då inte varit värd några miljoner i lön till Abidal och hoppatspå att han kommer tillbaka till vanlig form? Fan, har man mittbackskris så skeppar man väl inte iväg en av världens bästa backar på ett sådant sätt? Idioti
Barcelona -SAMI-
8/10/2013 11:46
Ingen mittback än?? Hahaha fi fan SKANDAL!!!!
Barcelona Blaugrana són els colors!
8/10/2013 11:34
Hur kan den här inkompetenta styrelsen gång på gång försäkra oss fans om att man ska köpa en mittback i sommar och göra oss sugna på en jävla mittback, sen gå ut och säga att det kanske inte blir av? Vita näsdukar mot styrelsen är vad jag hoppas på. Vi måste visa vårt missnöje med dom som sitter i styrelsen, dom kan inte bara hålla på och lova saker utan att leverera, fan va less man blir. Det är fakta på att Puyol inte kommer hålla en hel säsong, ändå köper man inte någon. Ett mittbackspar är bland det viktigaste i en startelva. Ett mittbackspar måste spela tillsammans minst 30 matcher om säsongen, det är så man får ihop ett bra mittbackslås. Som sagt Puyol håller inte, Bartra skiter på sig så fort det börjar hetta till lite, Mascherano är ingen mittback och det har vi sett prov på mot större lag, mot Granada funkar han men inte mot Real och Bayern. Och sist men inte minst, Pique. Mer nonchalant spelare får man leta efter, han behöver en rejäl wake up call, och det kommer han få om en duglig mittback kommer! När ska dom fatta det? Orkar inte skriva mer blir bara less. Avgå!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
8/10/2013 11:00
Rambla/

Precis, det är lätt att sitt på sin höga häst och predika hur en klubb ska styras och ställas men verkligheten blev en helt annan när han vann valet. Min åsikt om honom är den samma idag som då . en opportunist. I värsta fall en nuñista.

Om 20-30 år kommer man blicka tillbaks och debatten kommer vara: "Vem var den största fuck-up? Gaspart eller Sandrusco?" :P
Barcelona Rambla~
8/10/2013 10:53
el Flaco Har Sandrusco någonsin agerat logiskt eller efter sina egna tidigare uttalade ideal? Han är en ulv i fårakläder. Ger bort Villa gratis, vänder Abidal ryggen trots löften om annat när det passade hans agenda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/10/2013 10:44
the cameroonians Jag misstänker Eusebio vill se alla spela för att sen ta ett beslut på vilka spelare som inte får förnyat förtroende. Kiko tex ryktas ju redan bort. Vilket jag tycker man borde överväga då han visat sig fungera bra som högerback under försäsongen. Han kanske kan göra en Alba och omskolas från ytter till ytterback?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
8/10/2013 10:43
Rambla/

På tal om att begå fel kan man ifrågasätta varför Rosell ens går ut och säger att man tänker värva en mittback. Kommer inte det automatiskt ge de andra klubbarna en fördel vid förhandlingsbordet när klubben kommer för att köpa loss en av deras ´försvarare?

Sandrusco skrev i sin bok att man bör aldrig vara öppen när det gäller potentiella spelarvärvningar och blanda in medierna i det hela för att då stiger priset och man får betala mer av vad spelaren är värd. Konstigt då att Rosell då kliver fram och talar rätt in i kamerorna och annonserar till varenda klubb i världen att man kommer köpa en ny mittback innan transfermarknaden stänger. Han kanske glömde bort sitt eget råd när han skrev sin bok.
Barcelona La liga es blaugrana!
8/10/2013 10:43
Dom enda mittbackarna på vår önskelista som är värda 500 miljoner kr är Verthongen och Mangala ingen annan är värd så mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
8/10/2013 10:42
...och om 7 månader när vi åter igen åkt ur CL, så kommer Rosell skylla allt på Tito.

Zubi: Jag kan inte hållas ansvarig för detta, jag spelade ju golf hela sommaren.
Annons: