/spanien/barcelona/forum/7421.aspx/spanien/barcelona/forum/7421.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona L.A.M Nr 10
8/13/2013 16:48
Smogen

Trodde det var till 2014 men tydligen inte då. Då är det lite mindre chans att han lämnar såklart, hade nästan varit konstigt om han inte skrivit på nytt kiontrakt med mindre än ett år kvar.
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:48
Vilken yngling tror ni kommer få sitt stora genombrott i år som Isco fick förra året?

Vadillo Betis kankse?

Rafinha?

Torrea Atletico Madrid?
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:46
När vi ändå ärinne och pratar ungdomar snart kommer nog vi att få se nya Zidane i Madrid han håller till i deras juvenil a -lag liksom sin far är han tvåfotad och 186 cm lång... Han heter dock Enzo Fernandez ( på pappret) för att hålla klåfingriga scouter borta.Läs Wenger...

Att han kommer bli en storstjärna är väl ganska troligt med dom generna och efter att ha skolats i Madrid.

Frågan är om han väljer Frankrike eller Spanien.

Han är inte omöjligt att vi får se i la liga redan i år med Zidane som andrefiol ...
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
8/13/2013 16:38
Deulofeu/

Ja det var förmodligen därför han reste till Rom. Var dock rädd att det kunde finnas en klausul där det stod att Messi var tvungen att spela x antal minuter i vänskapsmatchen mot Italien. Hur som helst är det viktiga att han snart är tillbaka i Barcelona.
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:35
el Flaco - Me, Myself and I

Men visst är det skumt att Messi följde med i första lägen alla visste ju att han var skadad.Kanske ville träffa påven och få lite flygpoäng...

Pique är ju avstängd sedan sitt röda mot Brasilien så han kommer inte delta i nästa träningsmatch vilket gynnar oss då han är vår enda mittback...

Xavi kommer nog inte spela så mycket träningsmatcher i år.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
8/13/2013 16:33
Skönt att Messi återvänder redan idag till Barcelona och slipper spela matchen mot Italien. Stör mig på dessa vänskapsmatcher precis innan ligastarten, spelarna behöver förberedda sig inför en lång säsong och inte åka flera mil för att lira en massa jippomatcher. Värst är det för det spanska landslaget, som vanligt. Tur att vissa som Xavi, Busi och Piqué slapp åka med.
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:32
Smogen jo det har han!
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:29
L.A.M Nr 10 Tack är sjukt intresserad av ungdomsfotboll vi snackar sjukt... Finns inget större när en spelare som gått hela vägen debuterar och etablerar sig i a-laget.

Jag kommer ihåg när vi hade en spelare som hette Haruna Babangida i b-laget någon som minns honom?

Han var en talng utöver det vanliga vars karriär inte riktigt gick som man trodde...
Barcelona Smogen
8/13/2013 16:25
Har inte Ronaldo två år kvar på kontraktet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
8/13/2013 16:23
Deulofeu

Dina kunskaper om Barca B är faktiskt riktigt imponerande. Älskar när du kör dina långa inlägg om alla spelarna och man varje gång lär sig något nytt, fortsätt med det!

Den här Sanabria verkar sjukt intressant. Född 96 alltså. Fan vad läskigt när talangerna det snackas´om nästan är i ens egen ålder.
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:22
Nästa säsong ryker Reals målrekord så det dånar om det inte omöjligt att både vi och dom slår det!

Neymar i laget innebär väl ungefär 15 mål extra!
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:17
Har han bara lite is i magen kan han ju få precis hur mycket som helst samt nästan helt välja nästa klubbadress!

Tänk er vad PSG och Man City skulle kunna erbjuda för löner och övergångsbonusar!

Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:15
Gabriel ok din åsikt.

Jag skulle nog kunna gilla att ha honom i laget.Men så länge han inte är hos oss alltså för alltid kommer man ogilla honom ha ha.

Men en Figo skulle vara häftigt utan övergångssumma! För att Rosell ska få lite anseende tillbaka.
Barcelona L.A.M Nr 10
8/13/2013 16:14
Annars så är det faktiskt rätt spännande med Ronaldos kontrakt. Det är bara ett år kvar ändå, i januari får han tex förhandla med andra klubbar. Riktigt stora stjärnor brukar alltid lämna för mycket pengar eller förlänga sitt kontrakt ett bra tag framöver ett bra tag innan kontrakstiden går ut. Om Ronaldo lämnar som bosman så skulle det vara ett rejält långfinger till hela klubben Real Madrid och speciellt Pérez, och det är klart att han skulle höjas lite i mina ögon då:). Han verkar vara en arrogant person och det är ingen jag gillar men det är trots allt främst för att han spelar i Real man ogillar honom, lämnar han den klubben och inte visar några känslor mot dem, ja det hade vart kul.
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:13
Någon som inte tror att Messi vinner assistligan i år med Neymar i laget?

Han borde haft 10 ass till förra året minst om Sanchez,Pedro och Villa levererat lite mer Fabbe brände en del lägen med...

Alla ser bättre ut än förra året samtidigt som Neymar anlänt mumma!
Barcelona Gabriel
8/13/2013 16:11
Deulofeu

Håller absolut inte med om att tanken att se Ronaldo i Barcelona är kittlande, vill aldrig se honom i mitt Barça.
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:11
L.A.M Nr 10 men det är kul att leka med tanken för övrigt finns det ingen spelare jag ogillar som Ronaldo samtidigt som man respekterar stora delar av det han gör!

Bara att tacka och ta emot Messi har honom att tacka för många av hans rekord!
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:09
Ronaldo gör helt rätt han sätter rejäl press på sitt lag ska de värva Bale som ersättare eller ska de spela båda två?

Tröja nummer 7 ledig i Man u.

Mendes en slug herre och Ronaldo är pengakär och hans hem anses ju vara i Manchester.

Tycker nästan de har större problem än oss som "saknar en mittback"
Barcelona L.A.M Nr 10
8/13/2013 16:08
Kan delvis hålla med om att Ronaldo mognat en del de senaste åren. Det är vissa saker man beundrar med honom som tex hans målmedvetenhet. Dock hade det aldrig funkat med de två i laget. Tror ni någon av dem hade viljat vara nummer 2? Båda två är sjukt ambitiösa och det är bara bäst som gäller, att Barca vinner titlar men att Messi gör 5 mål mer i ligan, avgör CL-finalen och vinner guldbollen hade tex aldrig gått hem hos Ronaldo, och såklart inte tvärtom heller.

Äh, kommer verkligen aldrig att hända så det är ingen idé att ens spekulera. Vi har Messi nu och vi har Neymar för en förhoppningsvis lång tid framöver. Världens bäste nu och världens bästa om fem år. Det räcker så.
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 16:08
Gabriel Det är givetvis inget jag tror på knappt hoppas på men en knäpp på näsan utan dess like vore det!

Lägg ned det där med wake up det förstår du väl också att det varken skulle fungera eller ske men håll med om att tanken är kittlande.

Hur många har inte spelat fifa med Ronaldo-----Ibra -----Messi jag har det iallafall och sett till att Messi alltid gör flest mål tar straffarna osv ; )
Barcelona Leo y Cesc
8/13/2013 15:59

På tal om Cristiano så är han väl nog väldigt smart som inte förlänger kontraktet, istället för att Madrid ska få 80 milj € från United så går han gratis och så får han en fet sign on bonus med det dröm kontrakt han ville ha från början.

Han har inget att förlora för det är inga Madrid spelare som vinner guldbollar längre eller CL.

Barcelona Gabriel
8/13/2013 15:51
Deulofeu

Menar du allvar med att du tycker att Barcelona borde försöka värva Ronaldo? Du tror verkligen på riktigt att det hade funkat med honom och Messi i samma lag och att Ronaldo hade accepterat att vara nummer 2?

Förlåt men wake up.
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 15:40
Vilken söndag kväll vi har att se fram emot först Barca kl 19 sedan kan man kolla nästa lagbygge på direkten. Får se om Madrids bygge håller och även Tatas nya direktpresspelande Barca ; )
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 15:39
Gabriel Han kan ju lika gärna var nummer två hos oss för nummer ett kommer han aldrig bli igen!

Messi är etta nu och om ett par år är det dags för Neymar.

Jag tycker Ronaldo coolat ned en hel del senaste året han börjar väl fatta att det inte är så smart att vara en cry baby att det inte gagnar honom.

Kolla bara agerandet med Mourinho det skötte han snyggt när han sänkte Mourinhos lag på plan och inte i media.

Ronaldo har vuxit inget snack om saken han är närmare Messi än någonsin dock fattas lite.

Man blir dock rejält orolig för Messis skador igen för är han borta ett tag då kan det bli illa både för honom och Barca.

Skönt att Messi är på väg hem igen.
Barcelona Rambla~
8/13/2013 15:22
Ronaldo vill inte förlänga, han har skjutit upp beslutet. Det roliga är ju att Perez hela tiden ljuger för medlemmarna när han säger att allt är klart, han ska bara skriva på, han kommer avsluta karriären i Madrid. I själva verket är Perez skitnödig som fan nu över att Ronaldo trilskas. Varför tror ni han är så desperat att värva Bale?

Det har surrats ett tag om att Ronaldo och agenten Mendes redan har en hemlig överenskomelse med United att spela ut sitt kontrakt hos Madrid för att sen lämna som bosman för United. Då kommer han få ett "golden handshake", en saftig summa i sign-on bonus av United. Vi får se vad som sker, det kommer åtminstone bli intressant ju längre tiden går och han inte skriver på nytt kontrakt.
Barcelona Lion24
8/13/2013 15:19
Jag har varit borta ett tag och ej kunnat hängt med. Men jag har läst lite grann och det som oroa mig mest har varit Messi. Är han skadad? Om han är, är den allvarlig?
Barcelona Smogen
8/13/2013 15:12
C.Ronaldo hade gärna fått komma hit, enbart för nöjet att gå in och läsa på puertan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
8/13/2013 15:02
Cristiano Ronaldo i Barcelona? Aldrig i livet. Hans personlighet går inte in i värderingarna vi har i våran klubb. Mer arrogant spelare får man leta efter. Det räcker att bara kolla på hans målgester när han gör mål, vad fan är det för jävla målgester. Den när han tar båda händerna och gestikulerar "lugn, I got this" samtidigt som han putar med läpparna. Att se han göra så i Barça tröjan hade fått mig att ta ett personligt break som fotbollssupporter och culé enda tills han försvann igen.

Dessutom hade det aldrig fungerat mellan honom och Messi. De två bästa spelarna i världen som år efter år konkurrerar om att vara nummer 1. Eller vadå, tror du att Ronaldo hade nöjt sig med att vara nummer 2 i Barça eller? Inte en chans.

Det kommer ändå aldrig att hända så jag behöver inte lägga mer energi på det. Men usch, hemska tanke.
Barcelona Deulofeu
8/13/2013 14:57
Snart går Cristianos kontrakt ut är det inte dags för honom att flytta till ett lag där han har chansen att vinna cl tillsammans med Messi.

Tänk er de två i samma lag... Det är ju större chans att Ronaldo flyttar hit än tvärt om.

Ingen övergångssumma bara lön.

Dags för lite payback mot Perez för Figo affären tänk er vad som skulle ske i fotbollsvärlden ha ha.

Neymar---------Messi---------Ronaldo

skulle funka va?
Barcelona Zamboza
8/13/2013 14:54
Rambla.
Hehe ja vi stoppar här och får hoppas att en mittback värvaz snart.
Annons: