/spanien/barcelona/forum/7364.aspx/spanien/barcelona/forum/7364.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-05-29 16:21
Vilka spelare blir uppflyttade inför säsongen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2013-05-29 16:16
Neymar: ''I joined Barcelona because i want to face Ronaldo and beat him!''
Barcelona Barca Barca
2013-05-29 16:11
Angående Thiagos situation så bör vi nog känna oss ganska lugna. Det är inte bara vi här på forumet som vill ha kvar honom, kan lova er att det är många i klubben som vill hålla hårt om våran guldklimp. Sen att Tito har i stort sett missköt Thiagos situation allt med utebliven speltid som har reat ut spelaren på transfer marknaden till att Thiago har inte fått speltid i rätt så oviktiga matcher eller snarare i matcher som han borde få speltid i, syftar lite mer på Bayern hemma på camp nou då det var ett hopplöst fall. Jag förstår att Thiago faktis inte utesluter en möjlig övergång till en klubb han vet kommer satsa helt på honom samma tidpunkt som han sätter sin fot där. Jag personligen hoppas på att Tito och Rosell tar och sätter sig ner o pratar med Thiago innan han bestämmer sig för något. Jag vet och är ganska säkert på att Tito är i klubben MAX en säsong till. Det blir oerhört smärtsamt om Thiago sticker pga en kortsiktig tränare. Isåfall gärna en utlåning.
Barcelona Gatumusikanten
2013-05-29 15:59
Vad fan är det här för skit?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2013-05-29 15:50
kommer bli jäkla trist om Thiago väljer en annan klubb. Men det upp till honom nu. Han har möjlighet att utnyttja paragrafen i kontraktet.
Thiago är en av de absolut största talanger i världen som är runt 20-år. Det räcker med amatöriska ögon för att se detta.

Klubben behöver försöka övertala honom o stanna genom att tex Tito tar ett snack med honom. Såna individuella samtal är väldigt vanliga. Hoppas att Tito inte kör en "Pep" variant och fryser kontakterna.
Nej, det är bara att ta upp luren och snacka om framtiden.
Ibland kan det räcka med ett par bra meningar för att övertala.

Sen mer än det kan man inte göra.
Känns lite pirrigt i magen när Thiago inte ger klara besked. Det skulle kännas skönare om han skulle dementera allt skarpt och tydligt.
Barcelona zick9
2013-05-29 15:40
Cristian Tello...
Barcelona DM1982
2013-05-29 15:23
Det skulle vara trist om Thiago väljer att gå men livet och klubben går vidare. Det är större förlust för honom än vad det är för klubben. Thiago borde vara tydlig, nu mumlar han och det spelet har man sett från andra förut inom fotbollen. Det brukar ofta betyda något.
Barcelona petersays
2013-05-29 15:15
"Man blir ju nästan arg när man hör en culé vara så pass likgiltig i frågan."

Instämmer. Pga ett uttalande om att "we will see what happens after the euros" så har Thiago fått ett litet hateposse här inne där man gärna målar ut honom som en gnällig person som sätter press på ledningen och vars relativt låga speltid helt enkelt beror på att han rent objektivt, oavsett form, inte matchar de övriga mittfältarna.

Så fort någon spelare ens vågar lämna den minsta glipa i culérustningen så blir det ett jäkla liv och alla ska vara där och peta. Vem vet - kanske har han som någon sa kanske fått indikationer på att klubben inte tror på honom i framtiden. Visst kunde han hållt käften - men jag tycker inte han ska få så mycket oförtjänt skit för att haninte gjorde det.
Barcelona DM1982
2013-05-29 15:12
@petersays:


Jag ser att du inte vet vad spekulerar betyder.

Se så, sluta vara en bitterfi**a.
Barcelona petersays
2013-05-29 15:09
@DM1982:

Spekulera får du göra hur mycket du vill. Att däremot hitta på saker kan du ju undvika.
Coach Pep,
2013-05-29 15:05
@Hetfield:


Så du anser inte att det skulle vara till någon skada att klubben mister sin framtida mittfältsikon med förankring och hjärta i klubben, oavsett vem han ersätts av? Det skulle då vara en episk förlust i mina ögon. Om Xavi hade gått till Milan och vi hade fått en "liknande" talang som Pirlo istället, hade inte det varit en förlust? Hur ska vi veta om Pirlo hade bidragit lika mycket som Xavi har gjort?

Thiago har redan visat att han kan axla Xavis roll samtidigt som han är väldigt spektakulär. Han är i mina ögon något väldigt väldigt speciellt och vacker att se på med sina Ronaldinho-lika rörelser samt resoluta mottagningar och bollkontroll som han kombinerar med en fantastisk förmåga att styra spelet. Den enda med lika mycket talang i samma roll som Thiago av talangera du nämnde är Verratti, och ändå är det inte säkert att han hade passat in i Barca. Så min slutsats är att det är väl själva fan att det hade varit förjävligt att bli av med och behöva ersätta Thiago och se honom dominera i en annan klubb än Barca. Man blir ju nästan arg när man hör en culé vara så pass likgiltig i frågan.
Barcelona DM1982
2013-05-29 15:01
"I enjoy it in Barcelona because I have lived through some great times but we will see what happens after the Euros. Ja, vi får se. Tills dess så spekulerar vi om det är ok för vissa här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-05-29 14:56
petersays En massa överdrifter från min sida? Trampade jag på en ömtå, eller? Lugna ner dig lite. Tolkning kring insta-bilden är upp tillvar och en att göra. När Thiago inte kan svara tydligt utan bubblar om att man får se efter EM om han ska vara kvar eller inte känns onödig. Jag tycker att han skulle ha svarat tydligt på fen frågan. Problem?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-05-29 14:56
Allt snack om Thiago. Inser ni inte att det är mest ni själva som väljer att tolka medias rapportering som mer negativt än positivt? Media vinlklar så jävla mycket att ingenting kan tas för givet. Jag tycker ni överdriver enormt.

Läs den här artikeln istället så kanske ni blir gladare. Här vinklas det att Thiago snarare tar avstånd från alla rykten.
Barcelona petersays
2013-05-29 14:41
"Instagram-bilder med Thiago och de Gea där Thiago pratar om lyckligare tider känns inte helt klockrena just nu.

Överlag känns det som om Thiago sätter press på ledningen om mer tid och så ska det inte funka."

Äh, det där är ju bara i ditt huvud. Du kan ju inte sitta och påstå att Thiago "gnäller" och likna honom vid G2S när det enda som finns är en bild på honom med De Gea som du valt att tolka.
Barcelona petersays
2013-05-29 14:37
@DM1982:

Nu vill jag gärna ha källor på att Thiago gnäller, det är en jäkla massa överdrifter från din sida nu!
Barcelona Deulofeu
2013-05-29 13:47
Vi ska värva spelare som vi själva inte har i canteran ibland blir det undantag när möjligheter ges som tex med Neymar trots att vi har mycket på gång underifrån läs Tello och Deulofeu.

Att värva en central mittfältare kan jag inte fatta vi har S.Rpberto, Rafinha och snart Samper som alla är och kommer vara riktigt bra i framtiden. Rafinha skulle knappast göra bort sig om han skulle vara kvar i a-laget redan nästa år.

Jag anser att Song får en eller två säsonger till sedan ska Samper vara redo att konkurrea både med Busquets och de på centrala mittfältet.

Samma sak med Grimaldo snart ska han vara med och konkurrera och då kan Adriano fasas ut.

Mittbackar har vi just nu ingen på gång så där måste vi värva gärna en splartyp vi själva inte har typ Hummels för mig men den verkar inte gå.

Jag är helt övertygad om att den som skulle passa bäst bredvid Pique är Marqunihos. Han har snabbheten och tuffheten och en bra fot han kommer vara där och täcka upp efter Pique och Alves när de drar iväg eller missar markering. Han är ju dessutom en bit över 180 och inte rädd för att trycka till i närkamperna.Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-05-29 13:16
Diar Shekha, BB-Barceloneta

Ok, stort tack för svar. Förhoppningsvis kan man vara på plats då.
Barcelona Diar Shekha
2013-05-29 13:14
Tarrak På måndag.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid BB-Barceloneta
2013-05-29 13:14
tarrak - Oh-Oh-Oleguer Det pratas om dan efter Brasilien-England, alltså den 3 juni. Har inte hört nåt officiellt än men alla indikationer tyder på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-05-29 13:06
Har hängt med dåligt på senaste, så jag undrar om det bestämts något datum för Neymars presentation?
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-05-29 12:48
Vad jag har väldigt svårt att greppa är Tito Vilanovas syn på laget. Hans presskonferenser ger inga indikationer på någonting. Sport och EMD menade vid årsskiftet att Vilanova räknar med ungdomarna, medan någon tidning menade på att tränarstaben INTE litar på ungdomarna (dålig attityd hade några av 91orna visat). Bartra erbjuds fyraårskontrakt när han får sitta på läktaren mot Espanyol.

Jag skulle vilja höra honom uttala sig hur han ser på laget eller åtminstone få indikationer på hans syn.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-29 12:39
@Heywood Jablome - Andrés:Att Rosell lär sitta i mitten som han gjorde vid Peps avsked och säkert babbla om Neymar för att sno åt sig all uppmärksamhet.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-05-29 12:30
Och då är det presskonferens i morgon klockan 13:00.

Abidal, Rosell och Zubi. Antagligen kommer då beslutet om att Abidal inte fortsätter i Barcelona att tas.

Synpunkter? Funderingar?
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-29 12:13
@addeh:Co-sign.
Atlético addeh
2013-05-29 12:08
Det som jag stör mig mest på med hela Thiago-situationen är att media skriver att han vill få mer speltid för att ha chans att nå VM nästa år. Kolla på Borja Valero i Fiorentina, han har varit en av ligans bästa mittfältare, om inte den främsta till och med. Han får inte ens chansen i Confederations Cup.

Jag tillhör förvisso den skaran som tror stenhårt på Thiago och att han kommer blomma ut till något extraordinärt, men bara för att han skulle byta klubb, speciellt om han lämnar Spanien, betyder inte det med automatik ökade chanser till landslagsspel. Del Bosque har visat att han har väldigt svårt för att släppa in nya spelare i truppen.

Stannar Thiago i Barcelona och fåt en skadefri säsong kommer han få väldigt mycket speltid. Gör då både han och Barcelona en bra säsong finns absolut möjligheten att nå VM-truppen.

Fast det klart, Tito måste slopa Fàbregas i Xavis roll och enbart spela Thiago där. Något annat är tjänstefel.
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-05-29 11:58
Tycker det börjar bli lite för mycket med alla transfer rykten hit och ditt. Jag vill fortfarande att vi behåller våra fostrade spelare och bara ta in spelare på positioner där vi verkligen behöver någon ny.

Som på mittbacks positionen och en ytter ( Neymar ). Värvningar av Reus,gundogan och klose känns bara överflödigt.
Barcelona DM1982
2013-05-29 11:53
Instagram-bilder med Thiago och de Gea där Thiago pratar om lyckligare tider känns inte helt klockrena just nu. Överlag känns det som om Thiago sätter press på ledningen om mer tid och så ska det inte funka. Xavi och Iniesta gick igenom en enormt jobbig tid men stannade kvar och kämpade om en plats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-29 11:49
Hetfield/

Även om jag hade velat höra en annan typ av kommentar så är det där långt ifrån ett hot i mina ögon. Det kan även tolkas som att han är fullt fokuserad i U21 EM och inte vill yttra sig om något annat.
Barcelona Hetfield
2013-05-29 11:45
el Flaco Thiago: "Exit rumours? After the U21 European championships, we will see how things stand." Är inte det här ett "hot" för dig? Varför inte bara säga "nej, jag trivs i Barcelona och ska kämpa om en startplats." Han vet exakt vad sådana uttalanden leder till, det ger bara fler rykten och mer press på styrelsen och tränaren. Istället för att komma med sånt, kämpa om dina spelminuter. Katalano Thiago har väl en fördel gentemot de andra talangerna i att han har spelat i la masia, men det utesluter inte att de andra kan platsa. Gundogan har dominerat i CL och presterat i Dortmund, Reus är i samma situation, Isco har burit mycket av Malaga och presterat i CL, Verratti anses vara den största talangen i Italien.
Annons: