/spanien/barcelona/forum/7357.aspx/spanien/barcelona/forum/7357.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 22:57
RonaldinhoGaucho! Pep Guardiola?
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-07-22 22:57
@Hetfield:
Jag tror att du missförstod mig. Jag har inte jämfört Messis roll i Barcelona med Kakas roll i Real. Det jag säger är att bara för att en viss spelare har en viss anknytning till en tränare så betyder det inte att det är den spelaren som har hämtat hit tränaren. Därav jämförelsen, "att påstå att Messi har hämtat Tata till Barcelona är som att säga att Kaka har hämtat Ancelotti till Real". Med andra ord så tvivlar jag starkt på att Messi har hämtat hit Tata.
Barcelona B-Guden
2013-07-22 22:55
@RonaldinhoGaucho!:


Det är väl endå dom stora tränarna som brukat floppa mest när dom går till en riktigt storklubb, undantag finns självklart.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-07-22 22:53
Enligt Sport(..) så tackade Tata nej till Real Madrid, Santos, Real Sociedad samt Malaga.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-07-22 22:51
FC Barcelona är inget klubb där man ska få chansen att pröva vingarna, vi fostrar la masia spelare, inte tränare.. ska vi ha en tränare ska de va nån som har varit med och tävlat i stora tuneringar och mött stora lag.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-07-22 22:48
Barcelona have verbal deals with keepers Reina (Liverpool) and Ter Stegen (Gladbach) for next year. New coach will now have to give ok. [md]

Ja tack till Ter Stegen!
Barcelona Hetfield
2013-07-22 22:25
Hur man än vrider och vänder på det så är det en enorm chansning att ta in Tata. Det kan sluta i succé eller att han likt Bielsa imploderar av pressen. Men jag ska inte klaga för mycket. Det kommer att bli spännande, får bara hoppas att Tata har koll på läget och inte faller för pressen.
Barcelona Himne del Barcelona
2013-07-22 22:24
@Culee:


Det är helt riktigt, men det räcker inte med att täppa till läckan. Om alla inte börjar ro åt samma håll igen kommer man heller aldrig att komma fram.
Barcelona kingrodrigues
2013-07-22 22:23
Barcelonistas Ge dig, du har blivit pumpad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culee
2013-07-22 22:08
Inget nytt om Silva, ser ut som han stannar. Har nästan tappat hoppet fan, ju längre tid det tar längre bort är han från Barca. Vi borde gå all-in på han från början när han sa att han ville komma. Men det ser ut som vår amatör ledning inte fattat det.

Det var ju samma sak förra året alla trodde att Silva skulle komma, det tog för lång tid på sig o så blev han klar för PSG. Det verkar som vår ledning går halv hjärtat in i den här situationen.

Det verkar som att det blir som förra säsongen, att vi får nöja oss med en defensiv mittfältare i backlinjen, eftersom det verkar som vi inte har en b-plan av världsklass tex som Hummels elr Kompany.

Vet att de säger att det bästa sättet att försvara sig är att anfalla men en båt med en läcka kan inte nå hela vägen!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 22:06
Barcelonistas Jag kollar väldigt mycket på sydamerikansk fotboll och har sett väldigt mycket av Tata Martino i action. Av det jag har sett är jag väldigt nöjd över att han testar sina vingar i Europa och Barcelona. Det var väldigt länge sedan han coachade ett lag i Primera Division i Paraguay. 2004 var senast i Cerro Porteño. Sedan dess har han haft hand om Paraguays landslag och nu senast Newells och ska man utgå från de två senaste tränaruppdragen som han har haft så har han gjort det riktigt bra. Jag säger bara det jag har sett honom utföra. Det är sådant man gör i det här forumet, delar med sig vet du. "Umgås du med han elr?" Ska du hålla en diskussion med mig så gör du det som en mogen människa och inte som en brat som inte vet ett jackshit.
Barcelona Hetfield
2013-07-22 22:03
Haha, ursäkta, men det är nog lite större skillnad mellan Messis roll och Kakas roll. Kaka har ju bara till sin uppgift att hämta sin check varje vecka och värma bänken. Ja, juste. Jag glömde nästan att han ibland av ren sympati får ta straffarna ibland. Kaka får ju JDS att framstå som ambitiös.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-22 22:00
H.Alavi - du får det och låta som om du själv vet allt om Tata. Umgås du ned han elr? Hans meriter säger mig inget, Paraguay har en usel liga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-07-22 22:00
Jag kan inte tänka mig att Messi har en stor roll i att man värvar Tata. Bara för att man värvar någon med en viss anknytning till en annan så betyder det inte att det är den personen som har haft stor betydelse till värvningen. Det är som att säga att det var Kaká som värvade Ancelotti, makes no sence. Svenska fotbollssupportrar antyder nu att det är Messi som har bestämt vilken tränare vi ska ha... De har väl fått den bilden av Messi då deras stackars Zlatan inte fick vara med och leka med de andra och gav Messi en stor del av skulden till att han fick sitta på bänken, vilket han inte förtjänar då han har dominerat fotbollsvärlden efter att ha tagit över hans position. Tro det eller ej så är vår ledning inte så inkompetenta så att de skulle hämtat in en tränare pga en viss spelare. De är fortfarande professionella även fast många av oss cules inte delar samma åsikter och synpunkter med dem. Tata är kommer att bli en chansning, vilket jag gillar. Man får dessutom tillägga att vi inte har haft alltför lång tid på oss heller för att hitta en optimala tränaren till laget. Man vart tvungen att hämta hit en tränare denna veckan för snart är det bara dagar kvar till deadlinen och vi står fortfarande här utan en mittback.
Barcelona elPuchero
2013-07-22 21:55
@tarrak - Oh-Oh-Oleguer:

OK! Det är dock typ 3-4 veckor dit. Men en fråga till, vilken sida sitter Barcasuportrar på?
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 21:55
Shanghai Läser du en gång till så ser du att jag syftade endast på låten och inte på Chris Benoit. En grym wrestlare för övrigt! Aja, inga negativa tankar nu. Bring me some Tata!
Barcelona Himne del Barcelona
2013-07-22 21:54
@elPuchero:


Ja, precis det stämmer. Att du som icke medlem inte kan köpa biljetter nu är alltså inget att stressa upp sig över. Ha bara lite is i magen och invänta rätt tillfälle så kommer du att kunna få tag på biljetter såväl smidigt som prisvärt.

Det brukar vara ungefär en månad innan matchen som biljetterna släpps för allmänheten. Så länge det inte gäller El Clásico är biljetter det minsta problemet. Gäller bara att hitta ett bra flyg och ett hotell nära Camp Nou så är man hemma sen.

Det jag rekommenderar är att du köper biljetter så nära spelarna som möjligt och på långsidan. Första ring alternativt längst ner på andra höjer upplevelsen avsevärt. Visst, överblicken blir sämre. Men däremot kan man se de där små, små detaljerna som aldrig kan nå igenom TV-rutan samtidigt som det blir ännu tydligare hur sjukt skickliga spelarna är när det gäller bollbehandlingen.
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-07-22 21:53
Jämför man Tata med en mördare som Chris Benoit som mörda hela sin familj och sig själv? Nej, han är inte så galen.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 21:51
När jag läser allting som har rapporterats om Tata Martino och allting som jag har sett honom göra vid sidan av planen med Paraguay och Newells finns det bara en enda låt i världen som passar in perfekt på Tatas beskrivning.

El loco!
Barcelona Zubi - I nöd och lust (fd. Dinho the artist)
2013-07-22 21:41
Puyol: "i know Tata is a Good coach and i really like his style of play. He is very complex and tough on his players, He does not let them train easily."

Ta hit honom på nästa flyg!!!
Barcelona Vampíro
2013-07-22 21:39
Håller med Hetfield(yeah I said it) tror inte heller det här var någon genomtänkt plan B som vissa hävdar. Martino har aldrig varit på tapeten innan utan det har rapporterats om Lucho, Valverde och ett par till när det ryktats om att Tito inte kunnat fortsätta.

Sen så vägrar jag tro att Messi-faktorn inte ska ha påverkat detta val. Säger inte att Leo gått in på Rosells kontor och krävt att han ska bli tränare men man behöver inte vara konspiratioriskt lagd för att se spåren. Det är ju inte direkt första gången den här ledningen skulle resonera på det sättet.
Barcelona elPuchero
2013-07-22 21:39
@Himne del Barcelona:

Jaså! Men att man inte kan köpa biljetter på den officiella hemsidan nu, om man inte är medlem, betyder det då att biljetterna är endast tillgängliga för medlemmar fram tills ett visst datum? Sedan släpper de biljetterna åt "allmänheten", om jag förstått rätt?

Tack för svaret! Uppskattas!
Barcelona ViscaBarca1899
2013-07-22 21:34
Barcelonito / Lucho Enrique 21 (Barcelona) Tycker inte att Cesc ska räknas som defensiv eftersom han sällan spelar i mittfältet och sedan så tycker jag att det finns tillräckligt med mittfältare i B
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-07-22 21:32
Jag är rätt så säker på att om AVB, Enrique eller till och med Laudrup var tillgängliga så hade de gått före Tata. Det är nog mest att han är mer tillgänglig.

Men det är väldigt spännande med en ny tränare som kanske kan införa lite nya saker. Så man får väl välkomna Tata och hoppas att han vet vad han gör.
Barcelona Rambla~
2013-07-22 21:31
1.70 Jag skulle gissa att alla förutom Enrique och Bielsa kostade uppåt tiotalet miljoner att få loss, exempelvis AVB. Bielsa ses nog som lite extrem och föll bort, eller han kanske själv tackade nej?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 21:27
Tror att jag läste någonstans kort efter att Tito lämnade att klubben hade en plan B redo ifall det skulle hända något med Tito. Om uppgifterna stämmer så tror jag att Tata var klubbens plan B. Tror knappast att klubben tänkte efter Vilanovas prognos: "okej, Lucho är omöjlig så låt oss blicka mot Sydamerika istället.."
Barcelona Rambla~
2013-07-22 21:26
Barcelonito I stora drag håller jag med dig. Tatas spelsätt verkar väldigt fysiskt krävande och lär kräva sina offer av utmattade spelare framåt vårkanten. Truppen är tunn som den ser ut nu. Något som även drabbade Newells på slutet, flera av spelarna var helt slutkörda. Minns även Bielsas Athletic som tog slut när finalerna i EL och CdR skulle spelas. Så du har verkligen en klar poäng. Min tanke var bara, kanske skulle man våga chansa lite? Låta truppen vara som den är, och sen till nästa se hur spelare som Rafinha och Deulofeu utvecklats och kanske då försöka fasa in dessa i truppen så den breddas?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
2013-07-22 21:26
Hetfield

Planerad och planerad. Planen var ju att Tito skulle fortsätta, men det är möjligt att man hade målat upp honom som en tänkbar ersättare redan innan. Jag tror knappast man satt lugnt i båten och litade fullständigt på Titos hälsa. Så naiv är nog inte ens Zubi :P

Hade man inte tyckt Tata var ett bra alternativ så hade det inte varit honom man lär presentera imorgon.
Barcelona Mido
2013-07-22 21:24
Välkommen Tata Tror ni verkligen att Tata valdes efter 5 dagar!! Då har ni fel, det är ett genomtänkt beslut som togs för länge sen... Som jag sa imorse att jag kan offra en säsong utan titlar bara vi inte får lucho... Tata verkar vara som tjuren Ferdinand, aggressiv när det gäller och snäll när det behövs..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2013-07-22 21:23
@elPuchero:


Rådet är att aldrig köpa biljetter någon annanstans än via klubbens hemsida. Där kan man välja exakt var man vill sitta och det är dessutom smidigt och billigt i jämförelse med att beställa på annat håll.

Till en början är det svårt att få tag på flera biljetter bredvid varandra, men om man har lite is i magen och inväntar dagarna före match brukar det släppas massvis med biljetter på samma gång.

De två senaste matcherna jag var på var Athletic och Sporting och båda gångerna köpte jag biljetterna dagen före matchen via hemsidan. 1000 kr för bästa platserna på hela Camp Nou (som enligt mig är nästan längst ner på långsidan i mitten) är riktigt, riktigt bra.

När man köper via hemsidan brukar man även kunna välja mellan att skriva ut biljetterna direkt eller hämta ut dem utanför Camp Nou när man väl är på plats.
Annons: