/spanien/barcelona/forum/7320.aspx/spanien/barcelona/forum/7320.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2013-10-01 13:06
Gabriel (Barcelona) Jo men om Barca kunde motivera sig ordentligt inför den här matchen så ska vi vinna. Nu kräver jag ingen 5-0 vinst. Jag förstår verkligen att Celtic inte är det lättaste, men som sagt, har vi motivation och vilja så ska det inte vara några problem. Jag vill att dom ska känna sig motiverade när dom möter "mindre" lag. Förra året vann vi mot mindre lag utan motivation och vi tänkte "Aja dom sparar sig till dom större matcherna", så jävla fel man hade! Vi vann en match i åttondelen och resten kryssade vi eller så förlorade vi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-10-01 12:53
@barcastuff: ARG coach Sabella insists on calling up Mascherano and Messi, who are both injured, for the upcoming World Cup qualifiers. [via md] Vad är det för fel på Sabella egentligen? Även om det bara gäller att de ska vara med som moraliskt stöd eller något så är det bara onödigt, låt dem köra rehab hemma istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-10-01 12:51
LeoMessi

Bara för att ett lag har bättre spelare på alla positioner behöver inte det alltid betyda att man vinner en match, det är mer än det som spelar in. En match är sig aldrig lik någon annan, det är massa tillfälligheter som avgör dessutom i en fotbollsmatch. Just mot ett lag som Celtic så har aldrig deras starkaste sida varit spelarna de besitter, även om de haft en del profiler på enstaka positioner - trots det har de ändå slagit näst intill alla storlag som går att slå när de mött dem på Celtic Park.

Missförstå mig inte, jag är inte heller "nöjd" med ett kryss ikväll, men det betyder inte att jag förväntar mig eller kräver en seger då jag är medveten om hur svårt det är att spela där. Och jämförelsen med Juventus spelar mindre roll, jag ser inte relevansen.

Ett lag som Celtic kan ha presterat hur dåligt de vill men när det kommer till stormatcher på deras hemma plan framför deras publik kan man aldrig räkna med en lätt match, så enkelt är det.
Barcelona Barca Barca
2013-10-01 12:43
LeoMessi Celtic är äckligt bra lag på hemmaplan. Deras spelmaterial är inget att hänga i julgranen men deras stöd av hemmapubliken får dom att bli omänskliga och speciellt mot storlag. Men just åretsupplaga av Celtic är inte bra längre. Jag tycker dom har haft tur i CL kvalet. Kunde lika gärna blivit respass redan mot Elfsborg, att man förlorar mot Shakhter Karagandy på bortaplan och vänder sen på hemmaplan med nöd o näppe är inte imponeramde. Jag tycker att vi bör slå Celtic, men jag blir inte förvånad ifall vi tappar poäng. Det tillhör vanligheterna. Vi har haft det svårt på Celtic Park, vi kommer ha det svårt idag med, OM inte Neymar får flipp och stänket dit ett hatrick.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-10-01 12:42
Har själv inte läst den, men vill ändå tipsa om Sid Lowes nya bok Fear and Loathing in La Liga, som är en total genomgång av rivaliteten mellan Real Madrid och Barcelona. Han pratade om den i sin senastepodcast och den verkar vara väldigt ambitiös, med intervjuer av bl aRexach, di Stefano och den sista kvarlevande Barcelona-spelaren från den ökända 11-1 förlusten. Boken ska både behandla det sportsliga såväl som det politiska perspektivet och även om det sällan finns någon absolut sanning har jag stora förhoppningar om att Lowe kan ge en så blanaserad och rättvis bild som möjligt. Köp!!!
Barcelona LeoMessi
2013-10-01 12:28
Gabriel (Barcelona) Juve tog dom ganska komfortabelt i båda mötena. Medan vi torskade ena mötet. Säg vad du vill, men en förlust mot Celtic är pinsamt. Jag vet att dom har ett galet bra stöd och att dom tänder till lite extra när det är cl men nu har vi seriöst mycket bättre spelare på varje position. Jag själv är inte nöjd om vi kryssar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona rodge73
2013-10-01 12:03
Någon som kan länka till bra stream i kväll?
Barcelona tikitaka
2013-10-01 11:53
Tja, någon här som följt bayern sedan pep tog över? Kör han samma spel som han körde hos oss? Renodlad anfallare eller falsk nia?
Barcelona Blaugrana91
2013-10-01 11:53
Nu skriver jag via mobilen så kan inte länka men Frexia presenterade budgeten för denna säsong för någon vecka sen och man har budgeterat rekordintäkter på €509M, lägg till att vi på senare år alltid dragit in mer än vad som först budgeterats, så jag vågar påstå att så blir fallet även i år. I samma budgetrapport avslöjas att vinsten lär ligga på €36M, men även denna tror jag kommer bli högre. Sen Rosell tog över har vi gjort vinster på €9M, €50M och €32M, alltså totalt €91M, lägger vi till vinsten för i år blir det totalt €127M i vinst under Rosells tid hittils. Kan som sagt inte länka, men finns såklart att läsa på klubbens hemsida.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-10-01 11:51
Att tro att det bara är att gå ut på Celtic Park och plocka hem 3 poäng till Barcelona är att underskatta Celtic något ofantligt. Det spelar ingen som helst roll vilken nuvarande form de är i, eller vilka de mött tidigare och hur de presterat i de matcherna. Celtic är ett lag som alltid tänder till extra när det vankas Champions League på hemmaplan, framför allt när de möter stora klubbar. Med det stöder deras publik ger dem kan man aldrig "bara förvänta sig" 3 poäng, inte ens om vi heter Barcelona. Det kommer att bli en tuff match, förvänta er inget annat. Personligen förväntar jag mig inte 3 poäng, inte heller så att jag kräver det. Vad jag däremot förväntar mig och kräver är att man lärde sig av läxan från förra året.
Barcelona LeoMessi
2013-10-01 11:36
Med eller utan Messi så ska vi inte ha problem med Celtic! Det här lagen hade stora jävla problem med Elfsborg (verkligen inte säker om det var dom) och allt annat än 3 poäng är en förlust. Kan vi undvika att ge dom hörnor och frisparkar när straffområdet så ser jag inte hur dom ska hota oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior ´
2013-10-01 11:18
FACT: Idag kommer vårt lag att använda det tredje matchstället (svart) för första gången.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-10-01 10:51
Varje gång jag går in på Puertan för att smygtitta lite, handlar det ALLTID om en sak. Vilka spelare man borde värva... Gör något av det spelarmaterialet ni har istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
2013-10-01 10:51
Fördela TV-pengarna jämnt så har vi inte dom intäkterna vi har idag. Det är en stor del utav inkomsterna. Men skulle man börja fördela pengarna jämnt så är vår ekonomi ändå välmåendet för de senaste årens succéer har gjort att Barcelona har ökat på alla möjliga fronter. Dock gillar jag inte Qatar, gillar inte Rosell, gillar inte ledningen och gillar inte deras lögner. Längtar till 2016!

#AVGÅ STYRELSEN
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-10-01 10:06
Usch, hatar Celtic borta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-10-01 09:27
Deulofeu tre inhopp 21 minuter i Premier League såg ni matchen igår så ser han väl redo ut för en start snart eller?

Kul att Everton går som tåget och Lukaku är magisk.

Tänk om Mourinho inte får chansen att jobba med två av världens största talanger som är utlånade.

Hur tänker karln Lukaku och Courtois hade varit givna i mitt lag!
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-10-01 09:07
snackar dom om att costa inte passar för utseendet?

aa Di Maria, Modric och Pepe är ju så jävla snygga eller vaddå?..
Barcelona Barcadinho.
2013-10-01 08:47
@koeman92:


Uefa godtar inte arenor med officiella ståplatser för arenor med kategori 3 till 5. I vissa arenor kan man skruva ner en del stolar för liga spel för att öka kapaciteten. Men det vanligaste är att fansen/klacken står upp även om det finns numrerade stolar. typ som folk gör i norra sektionen på Friends arena. osv.
Barcelona the cameroonians
2013-10-01 08:36
@basaric - "el guaje":


När Rosell tillträdde tog han fram en egen resultatrapport som visade andra siffror än den som Laportas ekonomer hade framställt.
Det fanns dock en post som var exakt densamma, och det var just bankskulden som var €30 miljoner i båda rapporterna.

Se mer info i länktips - en väldigt bra skriven artikel som är väldigt objektiv i sin bedömning. Man kan väl kortfattat säga att Laporta gjorde vissa saker på slutet för att hindra Rosell att både köpa spelare OCH betala löner. Rosell å sin sida valde att ta med vissa utlämnade poster i rapporten för att få Laporta att framstå som en ekonomisk idiot. Facit - båda är lika goda kålsupare i mina ögon.
Barcelona Bàckis
2013-10-01 07:11
Bagnack & Dongou Kan ju vara den enda rimliga orsaken att man sålde Özil!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-10-01 06:23
ZlatanisDaMannn

Jorå, sätt på dig glasögonen alt. läs väldigt långsamt ;)
Barcelona ZlatanisDaMannn
2013-10-01 04:07
det gör dom inte alls?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2013-10-01 03:03
I puertan diskuterar de om att Diego Costa inte är tillräckligt snygg för att spela i Real. Hahaha Harregud säger jag bara
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-10-01 01:29
.Andreas Sålänge ett lag skrapar ihop tillräckligt mycket poäng för att inte åka ur så platsar dom i La Liga. Och det har Athletic gjort år efter år. Inspirerande eller ej, men det borde vara jävligt inspirerande för alla som älskar sporten fotboll att det finns ett lag som bara värvar spelare från samma region som laget är baserat i. Speciellt med tanke på hur osund den moderna fotbollen har blivit på senare år. Men du får givetvis tycka precis som du vill.
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-10-01 00:41
Blaugrana91

"Nästa säsong kommer vi att dra in över €509M, vilket kommer bli rekord, är bara vi och Real som sportklubbar som kan presentera såna intäkter. Ingen annan klubb är ens i närheten, intäkterna har ökat nära 2 Miljarder kr sen Rosell tog över.

Vi går numera med vinst och det är knappast några småvinster direkt, sen Rosell tog över har vi gått drygt 1 Miljard kr i vinst."

På det.
Barcelona Blaugrana91
2013-10-01 00:30
Källa på vad? Jag skrev ju ganska mycket. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-10-01 00:26
Blaugrana91

Källa?
Barcelona .Andreas
2013-10-01 00:24
@Canaletes:
Nej. Jag har inte tippat på Atlethic. Jag följer alla deras matcher då jag försöker se alla spanska matcher. Bara för att man gör mål så innebär det inte att man bjuder på inspirerande fotboll. Jag tycker de känns otroligt trötta och oinspirerande. För mig får dom gärna åka ut och in med något nytt. Sen finns det lag jag hellre ser åka ut än Athletic men jag skulle inte bli speciellt irriterad om vi tappade Athletic. Vet ej vad det är med dom men så tråkig oinspirerande fotboll tycker jag inte är ok. Men räknar inte med att någon ska förstå min poäng. 95% av forumet kollar bara på Athletic när de möter Barcelona, Real Madrid eller något annat storlag och inte dessa "degmatcher". Tippa på Athletic? På bortaplan? Skulle aldrig ske. Allt jag begär är att man bjuder upp till kamp och visar lite intresse för att spela fotboll.
Barcelona Canaletes
2013-09-30 23:55
Alltså va? Athletic ligger topp 6 i ligan just nu och har gjort 10 mål senaste 5 matcherna innan man mötte Granada idag.

Och hur kan du sen veta om jag kollar på deras matcher eller ej?

Det märks tydligt att du tippat på Athletic och tar ut din frustration här på forumet.
Barcelona Blaugrana91
2013-09-30 23:53
Man kan kritisera Rosell för mycket men när det kommer till ekonomi så bör man faktiskt berömma honom. Nästa säsong kommer vi att dra in över €509M, vilket kommer bli rekord, är bara vi och Real som sportklubbar som kan presentera såna intäkter. Ingen annan klubb är ens i närheten, intäkterna har ökat nära 2 Miljarder kr sen Rosell tog över. Vi går numera med vinst och det är knappast några småvinster direkt, sen Rosell tog över har vi gått drygt 1 Miljard kr i vinst. Han ska även ha beröm för skuldsaneringen, skulden har minskat med över 1 Miljard och trots detta har vi ändå lagt ut ganska höga summor på värvningar dem senaste åren. Sen det här med Qatar Airways, när klubben tecknade avtalet med Qatar sports Investment så gällde Qatar Foundation, men i kontraktet så kom man överens om att efter 3 år kunde man välja att ändra sponsor, vilket man gjorde och då blev det Qatar Airways. Detta sa klubben redan från första början och en stor del av medlemmarna röstade för det. Så är knappast något nytt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: