/spanien/barcelona/forum/732.aspx/spanien/barcelona/forum/732.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Puyols inställning
2016-05-29 15:48
@Vlom:


Nej han får givetvis stå för sitt uttalande. Sanningen är att han vill slå sista för att försöka få det att handla om honom och få chansen att dra av sig tröjan. Därav patetiskt.
Barcelona enkos
2016-05-29 15:31
Barcelona gratulerar Real till CL segern.

Congratulations @realmadrid for winning the Champions League title in Milan #UCLfinal
11:59 PM - 28 May 2016
Barcelona wallmannen
2016-05-29 14:44
Jag brukar se till att mitt glas oftast är halvfullt..
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona DM1982
2016-05-29 14:43
[QUOTE=Amo.38]Vår dubbel är utav mindre betydelse nu när Real på ett sånt turligt sätt vann världens mest prestigefyllda turnering.. Helt otroligt, känns så jävla surt att vi var tvungna att dippa precis när det gällde som mest. [/QUOTE] Alla tycker olika men en inhemsk dubbel i Spanien trumfar en CL vinst varje dag. Att vinna världens bästa liga är något att vara stolt över. Man kan inte lottas mot sämre lag i ligan, man möter alla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-29 14:42
[QUOTE=Amo.38]Vår dubbel är utav mindre betydelse nu när Real på ett sånt turligt sätt vann världens mest prestigefyllda turnering.. Helt otroligt, känns så jävla surt att vi var tvungna att dippa precis när det gällde som mest. [/QUOTE] Men om du kan vinna på ett sånt turligt sätt så är det inte världens mest prestigefyllda turnering? La liga är prio 1 alltid där alla måste möta varandra i världens bästa liga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-05-29 14:41
Ett annat sätt att se på saken är att dubbeln betyder ännu mer nu. Tänk om Barca hade gått titellösa i år medan Real vann cl...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Acrobat
2016-05-29 14:39
Amo.38: CL betyder mycket, men absolut inte lika mycket när man inte klarar av att vinna ligan. I ligan har alla lag samma förutsättningar och möter samma motstånd. I ett cupspel är det tillfälligheter som styr mer. Det är ligan som visar vilket lag som är bäst sett över en längre period. Hade Real vunnit både ligan och CL så hade det varit jäkligt surt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-29 14:37
Dm1982 Aldrig sett sämre agerande från en målvaktpå straffar. Cholo måste vara flyförbannad, fansen borde vara rosenrasande. Hade aldrig accepterat det där från någon av våra målvakter, slängt ut dom med huvudet före.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-05-29 14:33
Vår dubbel är utav mindre betydelse nu när Real på ett sånt turligt sätt vann världens mest prestigefyllda turnering.. Helt otroligt, känns så jävla surt att vi var tvungna att dippa precis när det gällde som mest.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-05-29 14:01
Oblak under straffläggningen igår.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-05-29 13:02
Lite statistik mellan Messi och Ronaldo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-05-29 11:23
Barca Barca // Lite orättvist mot Simeone snubben har ett lag som inte ens ska vara med där uppe men får dem att prestera på topp!! Hade Simeone haft fler klass spelare hade det sett annorlunda ut ! Men men det som gör mest ont är väl sättet Real vinner på. Men sådan är fotbollen ibland vinner man oförtjänt !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-05-29 11:21
@enkos:
Messi har åkt hem till Roasrio för att återhämta sig och han tog med sig en läkare och massör som stöd. I morgon kommer han att flyga till Barcelona för att infinna sig i rätten angående skatteflykt. Han har visserligen ansökt om att skjuta upp rättegången, men vi vet ju hur lite domstolar bryr sig om fotbollsspelare... Oavsett kommer han sen att ansluta till Argentinas trupp och deras läger i Kalifornien den 4:e, två dagar innan Copa America drar igång. EDIT: Frågan är om Tata Martino vågar chansa med Messi. Svaret hade förmodligen varit nej om det inte varit för det faktum att de möter ett väldigt starkt Chile. Angående Suárez så är väl han ff kvar i Barcelona under den så kallade första rehabiliteringsfasen av skadan. Han kommer dock att ansluta sig till Uruguays trupp inom kort och där påbärja den andra och sista fasen av läkningen.
Vlom
2016-05-29 11:13
Barcelona Barca Barca
2016-05-29 11:04
@A good coach is everything!:
Inte bara det, för två år sen slog Atletico real madrid i ligan på borta plan med 1-0 och kryssade hemma 2-2 totalt sett bättre inbördesmöten. Men förlorar i CL finalen Förra året i ligan massakrerade Atl madrid real madrid med 4-0 hemma och kryssade på borta plan, men åker ut CL mot just Real. Iår, Atl madrid slår real både hemma och borta, men förlorar CL finalen IGEN... En oskriven lag. Man kan inte vinna både i ligan och i CL om man heter Atl Madrid och har en tränare som Simeone som lever på betongmuren. Det krävs tränare som Pep och lag som Barca för att lyckas med det. Ni minns väl 2011 när vi slog real både i ligan och i CL. Atl Madrid förblir lillebror när det kommer till kritan tyvärr.
Barcelona Tiki-Taka
2016-05-29 10:56
En sak är säker, hade Peps Bayern varit på andra sidan så hagen den krossat Madrid!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-05-29 10:44
DM1982 // Real hade psykiskt övertag på grund av förra finalen ! Hade Atletico vunnit den hade dem kunnat slappna av mer !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-05-29 10:37
[QUOTE=Smogen]En positiv sak av Reals turliga väg till finalen, Pepes filmande och deras "turliga" offsidemål är att vi inte verkar vara Sveruges favoritlag att hata längre. Läser man kommentarer från folk så har vi nog glidit ned till en hedersam andraplats istället. :) [/QUOTE] Dags att mynta bra uttryck kring deras CL-seger, typ Madridelona. ; ) Fast det är som du säger, rätt många som man pratar med skakar på skallen kring Reals seger igår. Pepes smutsiga saker på planen, till och med maränger måste skämmas åt det. Ramos som skulle ha åkt på rött kort och hans offsidemål. För övrigt en riktigt tråkig match med dålig kvalitet. Atletico gick inte att känna igen, alldeles för rädda för att förlora. Straffmiss under match och andra galna missar, slarvigt. De blev som rädda små pojkar, var trist att se. Den här upplagan av CL visade att man inte behöver vara särskilt bra för att vinna, lottningen är nästan allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2016-05-29 10:29
Förra året när vi vann CL var hela fotbollsvärlden eniga om att vi var det bästa laget. Vi förtjänade verkligen att vinna. Den känslan var var underbar. Måste vara tråkigt för Real-fansen att inte få känna så. De har nog egentligen svårt att intala sig själva att de är bäst. Överallt hör man om hur fel det var att de vann. Det är väldigt skönt att CL är över för den här gången. Det har varit så frustrerande uppenbart att lottningen inte gått till på ett ärligt sätt. Att det sedan var Real som gynnades mest gjorde inte saken bättre. I finalen får man därefter ett offsidemål godkänt, vilket leder till titeln. Bäst i världen? Ni får tycka vad ni vill, men är det då inte konstigt att när förutsättningarna är samma för alla lag (ligan) så klarar man inte av att vinna? Nästa säsong blir det väl samma visa igen. Real har ingen chans i ligan, men tar sig långt i CL där man får möta Mölndals IF, Ytterby, och Samernas A-lag i slutspelet. Är jag bitter? Ja, men jag har rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-29 10:25
Real Madrid och offsidemål i Champions League finaler är något som går hand i hand...

Under Champions League finalen 1998 mellan Real Madrid och Juventus, så gjorde Predrag Mijatovic matchens enda mål via offside för den spanska huvudstadsklubben...
Barcelona enkos
2016-05-29 10:25
Hur är det med Messis skada, någon som vet?
Och med Suarez, kommer han kunna vara med i Copa?
J..a skador.. Ska ingen av MSN vara med i Copa nu?!
Barcelona Smogen
2016-05-29 10:14
En positiv sak av Reals turliga väg till finalen, Pepes filmande och deras "turliga" offsidemål är att vi inte verkar vara Sveruges favoritlag att hata längre. Läser man kommentarer från folk så har vi nog glidit ned till en hedersam andraplats istället. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-29 10:06
Att reals cl-titel är i klass med Chelseas 2012 är en grej, men att så många här inne är upprörda är skrattretande. Nu tänker jag komma in och höja eran moral lite åtminstone. Se det från den ljusa sidan, nu kan vi redan räkna bort real som cl vinnare nästa säsong (man kan inte försvara titeln)! :) Ut i solen och njut lite, ta en öl och slå på grillen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-05-29 09:56
Barcelona och Bayern , Enrique och Pep borde få blommor av Reals fans för att de vann CL.
Barcelona enkos
2016-05-29 09:54
Gud älskar Real och Ronaldo det är helt säkert efter igår. För ert kan bara inte vara möjligt att ett lag som inte slog en enda Champions från varken Spanien England Tyskland eller Italien men ändå vinner Champions League. Och Ronaldo den mest arroganta och äckliga spelaren som världen skrattar lch hånar får allt servat och allt blir bäddad för honom att råka vara den som ska skjuta sista straffen och visa sig den avgörande så han får alla precis alla rubriker världen över.
Barcelona Tiki-Taka
2016-05-29 09:41
Det var därför jag ville att atletico skulle vinna!!! Hur dålig han än var Ronaldo så är det ändå han som får all uppmärksamhet...helt jävla sjukt! Hoppas han floppar stort i EM den sopan! Önskar han all olycka!
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-05-29 09:39
Att Ronaldo hade en vision om vad som skulle hända ska man nog ta med en nypa salt. Vi är många som kommer ihåg vad som hände under EM 2012 där han påstods vara Portugals straffskytt nummer fem men då talades det inte så mycket om visioner. Nä, Ronaldos spåegenskaper är högst mediokra!
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-05-29 09:29
Aldrig förstått varför den sista straffskytten ska bli hjälten. Säg att 5 st lägger straffar och alla går in medan andra laget missar en, som var fallet igår. Alla straffar är väl lika värda, för hade någon i Real missat hade situationen varit annorlunda. Det är bara ologiskt. Men folk glömmer/bortser väl det dåliga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-05-29 09:20
[QUOTE=Liunil Masse]Räcker väl för fan inte. Messi kommer vinna igen. [/QUOTE] Tro mig, när fotbollsspelare med agendor röstar kan det mycket väl hända, det har hänt förut. Hoppas och tycker att Messi ska vinna men Suárez tror jag kan bli en starkt kandidat, nästan så man unnar honom den. Messi kan väl ge bort en balon D'or likt alla straffar och mål han ger bort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2016-05-29 09:16
Madrid 2 CL på tre säsonger.....hur orättvist är inte det!? Ronaldo hyllas som hjälten igår, fastän han sög matchen igenom! Fy fan, atletico skulle ha stått som vinnare båda åren!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: