/spanien/barcelona/forum/7306.aspx/spanien/barcelona/forum/7306.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Federer
2013-05-05 12:15
Ähh, spärra trollet bara han är endast här för att provocera. Du kommer nog inte våga skriva här igen efter sommaren när ditt kära Dortmund blir sönderköpt av alla storklubbar i Europa. Stor i käften är du för att ni lyckades ta er till en CL final.
Barcelona Gabriel
2013-05-05 12:10
Klopp 3 Du har ju totalt rätt i det du skriver men vad ingen här inne förstår är varför du kommer in hit och säger det? Är du verkligen så bekräftelsekåt? Sen har ingen heller påstått något annat än att Dortmund är bättre än oss just nu så där förstår jag inte vad du snackar om. Enda anledningen till varför folk tar upp vår guld era (som btw är väldigt fräsch och inte tagit slut för flera år sen) är pga att du skriver på ett väldigt nedlåtande sätt om den här klubben. Jag är ledsen men du skjuter dig själv i foten när du utrycker dig som du gör om våran klubb. Du kan inte förvänta dig annat än att gå tillbaks haltande härifrån när du använder dig utav en attityd som är både arrogant och kaxig. Om du vill bli bemött på ett bättre sätt i framtiden så föreslår jag att du väljer ett annat approach där du är lite mer ödmjuk istället. Det är skillnad på att säga; "tror ni Hummels hade velat gå till er med tanke på era senaste resultat i Europa, dessutom när laget jan redan spelar i gjort det så bra? Jag tror inte det". Du säger; "varför skulle Hummels vilja byta ner sig?" Jag hoppas du ser min poäng, om inte så är det inte ens lönt att jag föröker få dig att förstå vad det är du gör fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Klopp 3 (Dortmund)
2013-05-05 12:10
Eltriplete Jag är fortfarande inte här för att provocera,men ni får nu smaka på eran egna medicin.Kommer du ihåg när ni vann över Madrid med 5-0? Om du var supporter då eller om du blev Barca supporter när de vann CL,men tror knappast du inte retade en massa real fans. Haha,tänk att erat lag är värt trippelt mer än vårat och ändå på 180 minuter kan ni inte göra mål(förutom Piques mål i felbur) för oss tog det 11 minuter att göra mål på Bayern. Btw,ni är slut. Försökte hålla igång en vettig diskussion,men det går ju inte. Ni är lästa,erat spel är sönderläst,erat pressspel är dåligt och segt,och era anfallare förutom Messi är skitdåliga,ni har världens sämsta målvakt och en dålig backlinje,Xavi är slut också för den delen. Du fick vad du letade efter,nu kan du säga att jag provocerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2013-05-05 12:00
Klopp 3 Softa du också, Camp Mourinho? Vad är det för skit när han endast lyckats slå oss två gånger där? Vi kan lika gärna kalla Santiago Bernabeu för Pep Guardiola Arena om vi ska gå efter din logik och alla andras? Visst, grattis till din CL-final som jag hoppas att ni vinner, men det är självklart att du endast är här för att provocera. Jag tror att vi alla vet att Barca inte är det Barca under Pep. Krävs inte en kaxig Dortmund-supporter som påminner oss om det. Stick tillbaka till ditt forum och gör oss alla en tjänst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2013-05-05 11:57
Mardrömscenariot: Barca torskar mot Betis idag. Torsk mot Atletico på bortaplan. Plötsligt är det 5 poäng ner till Real och inte avgjort än. Efter en vinst mot Valladolid hemma stöter vi på problem mot Espanyol på bortaplan och tappar även poäng där. Nu är det 2/3 poäng ner till Madrid och då återstår en viktig match mot Malaga på hemmaplan. Jag må tänka lite orealistiskt, men inget av det här är omöjligt egentligen med tanke på hur laget sett ut senaste perioden..
Postat via SvenskaFans-appen
Klopp 3 (Dortmund)
2013-05-05 11:48
Okej nu alla som har huggit på mig och mitt påstående att Barca är på nedgång. Om vi ser det såhär,de magiska säsongerna de hade innan och den säsongen de hade iår är en riktigt stor skillnad.Sedan sa jag också att Barca var på nedgång JUST NU,fast om ni värvar så kommer ni vara där uppe igen. Det om att Hummels skulle gå barfota till Katalonien? Är du verkligen så blind? Ni blev slaktade av Bayern på hemmaplan och bortaplan,Real Madrid vann över er med deras B-lag och vi körde över Madrids A-lag. Sedan fick ni tre i backen på camp MOURINHO. Att ni inte kan inse att Dortmund just nu är en bättre klubb sportmässigt är sorligt,och ni snackar så mycket om era underbara säsonger men har ni redan glömt när det gick skitdåligt för er och ni var ett mittenlag? Tro mig skulle Messi lämna idag,så skulle ni inte vara så mycket bättre än ni var för några år sedan. Och nej,jag försöker inte kränga eller förolämpa någon eller på något sätt reta någon utan jag drar en vettig diskussion.Visst jag kanske låter då och då lite kaxig,men vi är trots allt i våran andra CL final genom tiderna :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2013-05-05 11:21
"They’ve set out to destroy all our hard work and effort. Deliberately, purely out of revenge," - hehe, vilket skit snack. Anledningen till att laget presterar sämre är endast och endast för att spelarna inte presterar på gräsmattan. Det är inte Rosells fel att Xavi har fyllt 33 år och Puyol 35 och att Alexis/Pedro glömde bort hur man gör mål. Det är inte heller hans fel att det spanska landslaget har gått som räls, vilket betydde massa med extra matcher och sommar turneringar. Ledningen har värvat en del bra spelare - mer är det kan de inte göra. Det är sen travarens del att få in de nya värvningarna i maskineriet på rätt sätt. Vi kan ha tålamod med Rosell o Zubi - jag tror att de kommer förstärka laget med bra spelare. de jobbar kanske tystare än den förra ledningen, men vi ger dem en chans. Vi kan utvärdera deras "passivitet" i början på augusti. Och på tal om att värva fel - Klubben har tabbat dyrt flera gånger under Laporta/Pep era. Jäkla dyra flopp och dessutom dålig behandling mot vissa (Etoó o Zlatan och i viss mån Henry). På tal om tränarens passivitet under matcher- jäkla vad många gånger Pep var seg i tankarna under stressiga situationer i vissa matcher. Stod vid sidlinjen kliande på det rakade huvudet utan att ha en aning vad han skulle göra. Så Tito är inte alls unik på det. Men jag är ändå emot Tito till nästa säsong. Det är mycket som behövs göras, tom med motivationen och jag är rädd att en cancer sjuk människa inte kommer palla stressen under en hel säsong. Han saknade dessutom digniteten och karisman redan innan och det har blivit värre med det p g a sjukdomen.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-05-05 10:41
El Mundo skriver idag att Thiago Silva endast är ett alternativ om han kan tänka sig att gå ner med 40% i lön från €8 till € miljoner/år.
Faktiskt ingen omöjlighet eftersom Frankrike infört en svindyr skatt för personer som tjänar över€1 miljon/år. Men å andra sidan kommer väl PSG att gå in och matcha den delen han förlorar - vilket då är bra för Barca som slipper värva en gipskatt.

Tidningen skriver också om att Guaita nu inte ses som ett alternativ eftersom Valencia begär för mycket, i stället ska Lloris i Tottenham nu finnas med på listan. Då undrar man ju direkt hur mycket Valencia villa ha - för fransmannen lär ju inte gå för undet €15 miljoner.

Men men, Ingen Silva, och ingen Guaita - rätt bra nyheter en Söndagmorgon (om ny ryktena stämmer).
Barcelona Tompa76
2013-05-05 10:30
Barcelona ska givetvis inte överge grundspelet med passningsspelet och viljan att föra alla matcher. Men ska vi bli nummer 1 i världen igen måste det utvecklas jämfört med hur det sett ut den här säsongen. Framförallt måste det bli rakare och snabbare och det måste finnas en plan B när man kör fast mot köttmurar (Bayern spelade dock ut oss, totalt) När kontrade Barca ett mål senast? Känns som vi inte gjort ett enda under hela vårsäsongen.
Barcelona Tompa76
2013-05-05 10:28
Jag var tveksam till att Tito var rätt man att ta över efter Pep men man ska inte kritisera en person för mycket som haft en mycket allvarlig sjukdom. Och vi vinner ändå ligan. Till nästa säsong kräver jag dock att Tito, Rosell & CO visar lite självkritik och drar slutsatser efter det som hänt under våren. Tänk på att Barca vann endast EN av sex slutspelsmatcher i C.L, torskade tre. Är egentligen ett mirakel att vi kom till semifinal.

Sen är frågan om man kommer dra några slutsatser? Tyvärr tror jag svaret är nej. Och för Titos eget bästa tycker jag han ska tänka igenom situationen noga om hans hälsa verkligen "tillåter" honom att leda en jätteklubb som FC Barcelona? Vi kan inte ha en säsong till där huvudtränaren är borta stora delar av säsongen.
Barcelona Tompa76
2013-05-05 10:12
koeman92:
Det enda jag läst är att Laporta funderar på att ställa upp. Vore mycket välkommet, jag tror inte Sandro Rosell är rätt man och leda klubben när ett nytt storlag ska byggas upp.
Barcelona koeman92
2013-05-05 10:04
Vet ni lite något om de andra kandidaterna som skulle kunna ställa upp i nästa presidentval och vad de skulle kunna tillföra till klubben? Skulle gärna vilja veta om det är någon av er som kan lite om det här eller länka till någon hemsida där man kan se sånt. Tack på förhand!
Barcelona Stoichkov~
2013-05-05 08:50
@Sang Blaugrana:
Jag har aldrig gillat Rosell. Mina åsikter kommer inte att ändras. Nästa gång jag är på Camp Nou ska jag hålla en skyllt där det står" Rosell No, Laporta Si"
Barcelona Stoichkov~
2013-05-05 08:34
Klopp 3: Hummels är väl en av de få i ert team som platsar i Barcas 11. Han passar dessutom in i spelet. Inte konstigt då att Barca är intresserade. Tror säkert att han spingar barfota hela vägen till Katalonien och om Barca uppger att klubben vill ha honom officiellt. Tillägg: Dessutom vill jag bara säga om din antydan om att Barca är en klubb med en trend som är nedåtgående. Barca har haft ett antal matcher där man har presterat dålig. Det finns faktorer som gör att det inte har gått så bra i slutet av säsongen. Vill inte gå in på varför(faktorerna). Men du ska veta att Barca, Real Madrid och Bayern kommer att fortsätta att tillhöra i toppen av Europa även i framtiden. Dessa klubbar kommer att fortsätta att spela semifinaler och finaler i många år framöver. Det finns en ekonomisk styrka i de nämnda klubbarna som gör att truppen hela tiden kan justeras. Medan Dortmund är en klubb som inte klarar av att hålla sig kvar i toppen mer än 1-2 säsongar. Så njut av så länge det varar. Det blir inte långvarigt. Ni får en tid av max 2 år i toppen. Er tid är räknade.
Jeffson
2013-05-05 05:48
Klopp 3 Tack för att du kom in och sa hej. Men när det kommer till en punkt där man i vartannat inlägg får förklara sig och försöka bli förstådd så är det lika bra att bara krypa tillbaka till sitt eget forum. Tack för att ni slog madrid och ni har ett charmigt lag och bla bla bla. Men du gör nog mer nytta på Dortmunds forum. Jalla hejdå.
Barcelona Sang Blaugrana
2013-05-05 04:50
Dessutom så ska den nuvarande styrelsen ha kallat Pep för "Dalai Lama" och messias i negativ och sarkastisk bemärkelse. Hur respektlöst är inte det mot personen som fullständigt revolutionerade fotbollen och ledde oss till enorma framgångar. Full som fan så sorry för stavfelren men man blir så fucking lack bara man tänker på skurken rosell
Barcelona Sang Blaugrana
2013-05-05 04:22
Låt er inte luras av Rosells manipulerade siffror och statistik inom den ekonomiska delen. Ekonomin var inte ens så dålig som han påstod. Han vill bara framstå som en hjälte vilket han definitivt inte är. Sakta men säkert så kommer Sanningen fram.
Barcelona Blaugrana91
2013-05-05 04:04
ElTriplete

Kan tycka att det börjar bli störande det här gnället på ledningen.

Visst jag kan hålla med om att en del beslut man gjort är fel, men tillskillnad från förgående ledning så värdesätter man en sund ekonomi, vilket är den viktigaste faktoren om du ska kunna fortsätta vara bäst i dagens fotboll.

Förra säsongen tror jag att vi var den klubb som gjorde största vinsten av alla, trots att vi inte ens vann någon stor titel. Det kan vara ointressant men som sagt väldigt bra för klubben.

Gällande värvningar så är det väl egentligen inte heller ledningen du ska skylla på, oftast är det ju tränaren som bestämmer. Nu senast kan man ju läsa att ledningen vill ha Hummels men Tito vill ha Thiago Silva. Vem är det egentligen som tar dumma beslut i det fallet?
Barcelona Gio Style
2013-05-05 03:10
Klopp
Du har inget liv för att du kommer till Barcelonas forum för att skryta om Dortmund. Tror du att we give a fuck?

Visst mådde vi kungligt när vi gjorde kanske århundradets match mot Man utd och spelade ut dem efter noter. Men inte fan gick vi in i deras eller Manchester CItys forum och skröt om det. Big differens.
Klopp 3 (Dortmund)
2013-05-05 02:10
Messi Haha,varför har jag inget liv? För att jag har en egen åsikt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-05-05 02:05
Klopp

Så länge ditt kära lag inte kan slå FC Barcelona i CL föreslår jag att du ska hålla käften. Haru inget liv så skaffa en fan är du helt lost eller? Kebabhuvve!
Barcelona ElTriplete
2013-05-05 02:03
Ni kan lägga ner med allt snack om Hummels, Falcao och Ter Stegen grabbar. Alla vet att den här ledningen är inkompetent och att de inte ens kommer försöka ge sig in på att buda på dessa spelare. Det lär sluta upp med en mittfältare som vi skolar om till mittback, Keirrison/Bojan som anfallslösningen och en avdankad Reina. Det är det man förväntar sig av Barcelona under Rosells ledning. Idioter är vad de är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mäktiga Messi
2013-05-05 02:00
Grattis Cesc Fabregas på 26 årsdagen Felicitats Cesc
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-05-05 01:55
Bàckis

Håller med!
Barcelona Bàckis
2013-05-05 01:52
RonaldinhoGauco! Det är sant, men jag tycker själv det är på tiden att flytta ut Messi på en kant igen, eller i alla fall på pappret. Som du säger kan vi inte ha EN spelare som står för 80 % av våra mål, en så stor club som Barcelona kan inte göra sig så otroligt beroende av endast en spelare. Vi hade ju enligt mig kunna spela ett 4-3-1-2 system, där Messi spelar som släpande anfallare framför Iniesta och Thiago/Xavi/Cesc etc. Likt såhär : ---------Valdes---------- Alves-Piqué--Hummels-Alba -------Busquets---------- ---Iniesta------Thiago---- ---------Messi---------- ---Falcao-------Sanchez-- Tror vi skulle bli hetare med två rena anfallare, istället för två på kanterna. Messi i fri roll mellan mittfältet och de två längst fram. Hur fantastisk Messi än är så kan han inte låtas särbehandlas bara för att han själv vill spela i mitten och göra alla mål själv. Vi ser ju alla vad vi tappat sen vi gjorde oss så beroende av honom, i takt med att Xavi mfl dippat. Nä, lite ny uppställning, något nyförvärv och jag tror vi skulle kunna prestera som tidigare med fler spelare i avgörande roller. En spelare får aldrig bli större laget, vilket det nästan känns som i dagsläget.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-05-05 01:47
@Bàckis :


kommer aldrig funka om vi har messi centralt.. falcao ska fiska i straffområdet och få boll, messi kmr ta upp hela platsen, de e så synd asså.. jag har hellre 3 anfallare som tsm gör 90 mål än bara messi som gör 90mål, killen sliter ut på sig själv och när han inte kan spela har vi INGEN som kan göra mål
Klopp 3 (Dortmund)
2013-05-05 01:46
Gabriel Ursäkta mig om jag på något sätt har retat upp dig/er genom att som du säger "hält salt i era sår". Men tänk efter lite nu,när barca dominerade och vann allt som gick och vinna.Då krigade vi för att få ihop ekonomin,visst vi vann ligan 2 år i rad,men innan det var vi sjukt dåliga sportsligt och ekonomiskt sätt. Nu några år senare är rollerna ombytta,vi lirar en CL final,krossat marrängerna och har en väldigt ljus framtid. Medans ni nu blivit lite "sönderlästa" och tappat erat spel helt av olika orsaker. Då ser jag chansen att skryta lite,likaså ni/du gjorde när ni krossade united i CL finalen på Wembley och i Rom. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
2013-05-05 01:39
barcastuff : "Barcelona have made enquiries about Atletico forward Radamel Falcao (27). Transfer to Chelsea is not yet final. Price close to 50M. [el9]"

Oh my, det vore för bra för att vara sant.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-05-05 01:18
jag som alltid skyddat Rosell och trashtalkat laporta börjar fan tänka om nu, om de stämmer det aftonbladet skrev så vill jag verkligen att han kommer tillbaka.. han sa att han skulle köpt en tränare dom månaderna tito varit borta och han säger själv att tito inte är rätt man för jobbet,
exakt så tänkte jag redan när dom valde tito, ville slänga mig in i närmsta vägg när jag hörde att tito blev vald..

om vi köper thiago istället för hummels då e de seriöst något fel på ledningen och idioten vi har till tränare..
Barcelona koeman92
2013-05-05 01:08
Så Tito väljer alltså en snart 30 årig och skadebenägen T.Silva för 40 m € istället för en ung och mycket talangfull Hummels för bara 25 m €... Wow, cancern tog visst hårdare på honom än jag trodde.
Annons: