/spanien/barcelona/forum/7297.aspx/spanien/barcelona/forum/7297.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona CuleForLife!
2013-07-14 20:58
Det finns spelare på marknaden som är lika bra eller till och med bättre, Veratti exempelvis mycket mognare med bollen. Det tråkiga är ju att vi "bara" kanske får 20 miljoner får en spelare som borde vara värd 30-35 miljoner minst. Nu hoppas jag att Barca köper och lånar ut Ter Stegen. Köper Thiago Silva och möjligtvis ännu en mittback Agger kanske?
Barcelona CuleForLife!
2013-07-14 20:58
Barcelona Massimo
2013-07-14 20:56
Så länge Tito är tränare i Barca kommer Xavi vara start spelare tills han är runt 36-37 känns det som för Tito är verkligen feg och vågar inte spela dom mindre rutinerade spelarna. Tito går inte efter prestation verkar det som.
För att Barca ska kunna få en ny storhetstid behöver vi en tränare lik Klopp och Pep nån som kan ta fram talanger och det tvivlar jag oerhört starkt på att Tito kommer lyckas med det.
Vi kommer nog få nöja oss med ligan och cup titlar framöver då dom andra toppklubbarna kommer springa om oss, medans dom andra tänker nytt och framåt kommer Tito köra på samma spår...
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2013-07-14 20:55
För det första kan Vilanova dra åt helvete. Det är hans fel att Thiago är borta. Usel tränare!

Nu måste man gå all in på Silva och Gündogan, bryr mig inte hur mycket dem kostar!
Barcelona -SAMI-
2013-07-14 20:51
Fabregas borde lämna istället!!
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-14 20:51
Om vi får in Neymar och Thiago Silva i samma övergångsfönster. Och vi har sålt en 32 åring och en 33 åring. Samt en spelare som var långt ifrån ordinarie som Thiago ändå var? (jättepotential ja men ni förstår)
Då är jag otroligt nöjd ändå. Men då är det ju "bara" att få Thiago Silva till Katalonien kvar. Skulle vi också få in t.ex Gündogan också så är jag otroligt nöjd!
Barcelona Gabriel
2013-07-14 20:51
Stoichkov Vem lipar? Fabregas e skit. Gå och gråt nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2013-07-14 20:49
Gatumusikanten Klockrent inlägg! Folk här inser inte att felet ligger på klubbens sida och inte Thiagos. ALLT KLUBBEN GÖR ÄR INTE PERFEKT PEOPLE!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
2013-07-14 20:49
@Gabriel:


Säg en enda sak han är bättre på. Sluta med att lipa. Inse att han inte räckte för Tito.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-14 20:49
@Zyzz - U mirin brah?:


Nja, summan de pratar om är inklusive skatt, något som hade tillfallit spanska staten och inte Barcelona. Så vi fick trots allt mer för honom än vi hade fått om de valt att lösa klausulen rakt av.
Barcelona casinou1
2013-07-14 20:49
jag kan förstå att vissa är besvikna på att thiago inte var villig att visa större tålamod för att slå in sig i elvan. MEN, det är en tränares uppgift att kunna övertyga en spelare som thiago att stanna kvar. Av det som jag vet, sett osv, så är det obegripligt att Vilanova fortfarande vill och kommer att satsa på xavi...
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-07-14 20:48
Jag förstår inte varför ni lackar på Thiago, det är självklart inte hans fel. Hade Tito låtit honom spela dom där % av matcherna som står i hans kontrakt så hade han med största sannolikhet tackat nej till Bayern och alla andra klubbar.

Men Tito valde att inte spela honom, inte ens då ligan var avgjord. Klart man väljer att lämna då, speciellt när så många andra klubbar vill ha dig. Speciellt när tränaren som trodde på dig och satte igång din karriär kallar. Han fick ju liksom spela 45 matcher under Guardiola en säsong.

Nej, jag är inte arg på honom. Jag är arg på hur Barcelona agerar i det här fallet.
Barcelona Frodo
2013-07-14 20:48
Götze ville till Bayern för att tränas under Pep.
Thiago vill till Bayern för att tränas under Pep.
Två megatalanger drar till Bayern pga Peps attraktionskraft.

Kan man klandra Thiago?

I ena hörnan har vi en av de fegaste tränarna i Barcelona på länge. När pressen frågade ut honom om att Thiago kunde få lämna pga utköpsklausulen var hans respons att det var bra för att det visade att han gick efter prestationer. Wtf liksom?! Bra att utköpsklausulen kan bli aktiverad? Att han går efter prestationer? Alla som sett Mascherano, Pedro, Pique och Cescs prestationer i år vet att så inte är fallet. Han verkade vara helt likgiltig till att Thiago kunde lämna. Istället spelade han med en halvskadad Xavi som gick på smärtstillande när ligan redan var vunnen för att nå sina 100 p utn någon som helst hänsyn till vad som var bra för Barcelona långsiktigt.

I andra hörnan har vi världens bästa tränare som genom en presskonferens pumpar Thiago med självförtroende. Thiago eller ingen, sa han. Att få höra något sådant av en tränare som redan befogar över världens bästa trupp kan fresta vilken spelare som helst.
Barcelona -SAMI-
2013-07-14 20:47
UT MED ROSELL!!!!!
Barcelona Liatzo
2013-07-14 20:47
Med all respekt för Mazinho juniors fotbollskunnande - men jag anser att det är endast han och inte FC Barcelona som går förlorande ur denna affär. Jag tycker att vi fick skapligt betalt för denna affär, främst med tanke på klausulen. Synd bara att den inkompetente Zubizarreta inte ingick i dealen. Nu hoppas jag att några vänliga culésjälar nere i Barcelona skramlar ihop ett par tusen euro (och ett par golfbollar) och skickar iväg Zubi till Marianergravens djupaste botten. Jag ser fortfarande framemot nästa säsong, skulle vi få in Thiago Silva så tycker jag att det här övergångsfönstret åtminstone får ett VG. Jag är även av åsikten av att inte bör värva någon mittfältare. Vi har Fàbregas, Song och Sergi Roberto som ersättare. Jag håller även tummarna för att Rafinhas utlåning till Celta Vigo blir lyckad. I "värsta fall" får vi värva Ilkay Gündogan under nästa sommarfönster. Seså, hermanos/hermanas. Upp med hakan! Spelare kommer och spelare går, men kärleken till vår klubb består. Jag tror på vårt lag, och det hoppas jag att jag inte är ensam om i detta forum. VISCA BARÇA!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-14 20:47
Nu när detaljerna kommit ut och man ser att Thiago även avstår stora löneposter för att lämna, ja då borde alla också inse att killen inte ville spela i Barcelona längre.

Jag kan därför förstå de som riktar hård kritik mot spelaren i fråga, frågan är dock om de som riktar samma kritik mot Rosell & CO hade accepterat beslutet mer om klubben fick €40 miljoner i stället?
Visst, Barcelona hade kunnat tvinga kvar Thiago, men då hade man i stället suttit med en Mazinho som hade gått bananas vecka ut och vecka in.

Men, bara det faktum att ledningen gått med på en så låg utköpsklausul och inte förankrat konsekvenserna hos tränaren, ja det om något vittnar väl lite om hur de såg på Thiago. Kanske inte samma kärlek som Pep visade...
Barcelona Culee
2013-07-14 20:47
Då var det klart Thiago vår framtida general på mittfältet är klar för Bayern för 24-25M
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-14 20:46
Tito helvete, hans namn gör mig irriterad. Det påminner om en hund. Helt fel har jag inte. Rosells hund. Jag minns när liga segern var säkrad så spelade Pep alla ungdomar. Rosell viskade i Pitos öron och sa plocka 100 poäng för att inte skämma ut oss. Fabregas, Xavi och Song. Jag vill gråta. Hela världen har läst Xavi och iniestas sätt att spela på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-07-14 20:46
Stoichkov Thiago har tiotusen gånger mer raw talent än den begränsade sköldpaddan. Thiago har potentialen och talangen till att bli en av världens bästa, det kan Fabbe bara drömma om. Visste från första början att vi inte skulle köpt Fabregas och visste från första början att Rosell sakta men säkert skulle demolera oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CuleForLife!
2013-07-14 20:44
Nu borde det bli lättare att finansiera Thiago Silva. Det är klart att Thiago är en stor talang som säljs för lite pengar, men personligen ser jag inte det här som en katastrof, vi har Song och Roberto som kan fylla Thiagos roll på ett utmärkt sätt. Thiago hade uppenbarligen ett litet för stort ego, konstigt med tanke på lagkamraterna han har. Han borde ju inse att Xavi inte har hur mycket tid som helst kvar, säkert var det så att han ser Fabregas som den hindrande spelaren. Men med den logiken borde man inte gå till Bayern.
Barcelona Stoichkov~
2013-07-14 20:43
@Gabriel:
Enligt mig är Fabregas 10 gånger bättre den lilla valpen som gör de flesta här börjar att gråta. Fabregas är en beprövad spelare som är 10 gånger mer mogen än valpen Thiago. Det är han gör mer nytta i båda landslaget och i Barca. Jag har verkligen ingenting att vara arg för Titos val när et gäller den speltid han har fått. Det jag såg av Thiago i förra säsongen var ingen bra alls när han väl har fått chans att spela. Han tappade bollen så ofta i mittfältet och det gav motståndarlaget möjlighet att kontra.
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2013-07-14 20:43
Tyskarna skriver att den klausul som kunde lösa Thiago från Barca var på 25 miljoner euro (cirka 215 miljoner kronor) men att man förhandlat ner priset till 20 miljoner euro (cirka 175 miljoner kronor).

Hur fan kan man gå med på att sänka priset när de egentligen ville behålla honom?!?!? :S
Barcelona Mido
2013-07-14 20:42
Som jag sa innan, ingen är större än Barça, precis ingen.... Får se om snorungen lyckas, innerst inne vill jag inte det... Aldrig gillat hans spel stil faktiskt, för slarvig å aggressiv, med andra ord inte lika smart som xavi.. Jag börjar irretera mig på pep, det känns som om han är ute efter hämnd, kanske mot rosell men han har glömt att han skadar barcelona som klubb... Tror att ledningen har större frihet nu efter thiagos övergång,, nu kan de jobba efter en mittback i lugn och ro... Ingen är större än Barça, Visca el Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-07-14 20:41
Detta (länktipset) är det som gör mej mest förbannad på Thiago. Han kunde bara ha skitit i att lägga ut bildjäveln. Vill han hellre spela i Bayern, fine. Vill han hellre spela för Pep, fine. Men lägg fan inte ut en sån grej innan du drar. Men det var väl viktigare att få 15.000 likes på en jävla instagrambild än att se till så att man inte ger sina supportrar som älskar och stöttar en falska förhoppningar. Men ändå så kan jag inte kritisera hans val att gå till Bayern München. De är bättre än oss och han får spela under Pep. Sen vem han ska peta är en annan historia. Och att dom han ska peta är 10 år yngre än Xavi är också en annan historia. Jag önskar honom trots allt lycka till. Men det hade verkligen varit roligt om Rafinha blir uttagen till Brasiliens VM-trupp och att Thiago får stanna hemma hahaha.
Barcelona Gabriel
2013-07-14 20:40
Gatumusikanten "En bättre affär hade varit att tvångssälja Fabregas för att behålla Thiago". Co-Sign
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-07-14 20:38
Pep kommer antagligen spela så här...

Thiago - Martinez - Schweinsteiger

Robben - Götze - Ribery

Ser sjukt ut.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-14 20:38
Jag har aldrig varit så här besviken på vår klubb än på länge. Vad hände med att bygga underifrån och satsa på La Masia? Istället sålde vi framtiden och gav den till Bayern som våldtog oss med 7-0 plus Thiago 8-0 även 9-0 plus Pep. Real har värvat smartare än oss och börjar agera som gamla goda Barca. Säg mig en sak bröder ärligt talat vilket topplag i Europa hade sålt Thiago? Jag har alltid skyddad Rosell han har gjort mycket bra. Men jag är trött på hur han agerar. Pep fattar jag ville ha anfallare som mittbackar. Men vem i helvete är Tito?!!!!!!! Enda anledning han är kvar på bänken är la ligas brist på klass och messi med resten. Nu sitter vi med en 34 årig Xavi, älskar dig el legendo men Thiago borde ha tagit över dina skor. Det här köpet visar att pep hade satsat på honom. UT MED ROSELL!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2013-07-14 20:36
Vi alla vet hur vår ledning fungerar, nu värvar vi en mittback och skolar om han till mittfältare..
Barcelona Gatumusikanten
2013-07-14 20:34
Ärligt talat, vad pratar viss om här inne egentligen? Det är helt rätt val av Thiago att gå vidare. Att välja mellan Tito och Pep som tränare. Valet är enkelt för den moderna spelaren. För er som tror eller hoppas att han misslyckas i Bayern. Vänta och se. Riktigt dåligt av ledningen dock. En bättre affär hade varit att tvångssälja Fabregas för att behålla Thiago.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Naknooo
2013-07-14 20:33
För och främst måste jag säga att det är riktigt synd att Thiago lämnar oss. Jag hoppas vi tar pengarna och köper in Silva nu, mittbacks positionen måste det göras något åt i första hand, sen kan vi börja titta på ersättare åt Thiago. Sergi Roberto i all ära men han är inte riktigt där än, om jag själv fick välja hade jag tagit in Gündogan från Dortmund. Btw, nu vet vi nog vilket nummer Neymar Jr kommer ha på tröjan iallafall.
Annons: