/spanien/barcelona/forum/7278.aspx/spanien/barcelona/forum/7278.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
8/27/2013 20:36
Official: Messi is part of the match squad for tomorrow Super Cup game against Atletico #fcblive
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
8/27/2013 20:35
@Massimo Tiki Tata:
Snälla berätta vad i mitt inlägg får dig att tro att jag håvdar att ledningen plockar sponsorpengar rakt i fickan. Jag har inte annat behandlat dig med respekt trots våra skilda åsikter och så väljer du att hitta på argument som inte har någonting med verkligheten att göra. Patetiskt! Hur som helst är jag väl påläst om klubbens redovisning (är du?) Där av kan jag som tiidigare påpekat utläsa att Barcelona utan tröjsponsor är den klubb som drar in mest nästmed pengar i hela världen. Återigen varför ska vi behöva hora ut oss till vidriga regimer när vi även utan tröjsponsor känner det tredubbla som CL-finalidterna Dortmund? Finns det någonting som är heligt för dig? Skulle du vara beredd att laget spelar på Camp Coca Cola och bytte tröjfärger till grönt för att en finansiär ville det? Om inte, beskriv gärna var du drar gränsen och varför i din jakt på att Barcelona skall bli ett företag och Mindre Av En Klubb.
Barcelona Acrobat
8/27/2013 20:18
Bayern Munchen fick bara 1-1 mot Freiburg i ligan idag. Man verkar inte vara särskilt glada på Pep inne på deras forum. Personligen tycker jag det är alldeles underbart att dom plockas ner på jorden.
Barcelona Bàckis
8/27/2013 20:18
Grande Barca Jag var nere i Barcelona i slutet av september förra året och kikade match, badade dagen efter på Barcelonetan. Inte direkt varmt i vattnet, men helt klart skönt med tanke på hur varmt där brukar vara :) Åker ner imorgon igen för att se finalen på plats, bra taggad nu :)
Barcelona Rambla~
8/27/2013 20:13
Anzhi rev väl tom kontraktet? Eto'o tillbaka till Barcelona kommer tyvärr aldrig och ske så länge Sandro Rosell sitter som president. Vår kära president får samma vibbar som han får gentemot Cruyff när det gäller Samu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/27/2013 20:07
När talanger som Kiko inte utvecklas är det ju knappast bara hans fel, utan ett stort underbetyg till de som ska förädla dessa talanger. Inga namn nämnda. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
8/27/2013 20:05
petersays

Haha ja man vet aldrig men när jag var nere förra veckan ryktades han till marrängerna och det var i katalanska tidningarna!
Barcelona petersays
8/27/2013 20:00
@Dill - Busquets!!:

Med tanke på att Eto'o väntas gå för Villa-pris så skulle jag inte ha någonting emot om det var lejonet som kom tillbaka och blev vår plan b. Men det är såklart en omöjlighet och jag tror att relationen mellan klubben och Eto'o kan vara ansträngd med tanke på sättet han fick lämna på. Men som sagt, Eto'o ryktas bort för ca €3M..
Barcelona Blauu
8/27/2013 19:53
Känns väldigt klantigt av ledningen, KIko var en mycket lovande spelare som spelade över 30 matcher i La liga med Hercules när dom var uppe och vända senast. Han har alltså redan spelat på den absolut högsta nivån och gjorde det dessutom väldigt bra...tillräckligt bra för att locka till sig Barcelonas intresse.Men man får väl hoppas att Eusebio&co har tagit rätt beslut,,,
Barcelona Massimo Tiki Tata
8/27/2013 19:44
Blauu

Läste det också alldeles nyss vart ändå lite chockad. Vet inte om det stämmer men om det gör det så är han nog frustrerad på hur det gick i Barca och söker någon slags hämnd varför ska han annars gå till Madrid av alla klubbar som knappt satsar på sina talanger.
Barcelona Barca o Mort!
8/27/2013 19:40
Blauu

NEEJ det får inte stämma, jag gillade verkligen Kiko, nästan mest i B-laget förrutom Grimaldo och Roberto.
Jag vet ärligt inte så mycket om landet Qatar, men vem fan bryr sig egentligen om våra sponsorer kommer från det landet. Hade vi representerat Sverige om vi hade IKEA reklam på tröjorna? Snälla det är bara reklam för att få in pengar, många är säkert upprörda för att vi hade så fina tröjor utan reklam länge.
Visst jag gillade det bättre så också men det är ingen stor grej att gnälla över vilket land våra sponsorer kommer ifrån, vi representerar inte landet för det.
Barcelona Blauu
8/27/2013 19:34
Detta kanske har tagits upp redan men Barcelona beslutade häromdagen att släppa KIko Femenia, han ingår tydligen inte i Eusebios planer för i år. Sport rapporterar nu att Kiko har skriviti kontrakt med Real Madrid Castilla...
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
8/27/2013 19:31
Kan vi snälla, prata något annat än politik, och kanske mer om själva fotbollen?
Barcelona Illusionista
8/27/2013 19:30
Ursäkta dubbelpost!
Barcelona Illusionista
8/27/2013 19:28
Shanghai: Du kallar Qatar för det ena och det andra, de är terrorister, dödar oskyldigt folk osv. vart är dina bevis? Har du bott i Qatar? De må ha strikta och hårda regler men det betyder inte att oskyldiga dör. Hur är det då med USA? Som någon härinne påpeka, hur mycket elände har inte de startat? Med tanke på ditt namn så antar jag att du är från Kina, jag har ABSOLUT inget emot Kina, jag säger det igen ABSOLUT INGET EMOT KINA!! Men Kina är faktiskt ett land med väldigt hög procenthalt av barn arbete och djurplågeri. Sen när alla europeiska länder gav sina kolonier självständighet så började Kina ta över kolonier, t.ex. Tibet och Uigurerna som är i den nordvästra delen av Kina. Uigurerna blir mördade, fängslade och skadar de i stora skalor. De är en minoritetsgrupp i Kina (10 miljoner), inte nog med hur förtryckta minoritetgrupper är så ska de få det värre än så. Tibet har iaf Dalai Lama, Uigurerna har ingen! Det finns massvis med rapporter och annat skriveri som visa hur Kina förtrycker journalister, vänsterorienterade kritiker och mm. Kina är en stor partner till Nord Koreas regering då man har mycket export till en av världens absolut farligaste diktaturer. Hur man än vänder och vrider på det så har alla länder sina negativa sidor. Jag säger inte att man ska stötta något land eller något och jag försöker absolut inte skydda Qatar eller något annat land. Jag vill heller inte tala dåligt om något land men även ett land som Sverige har sina nackdelar och negativa sidor.. tro mig! Att smutskasta Barcelona pga att man har Qatar Airways på sina tröjor är egentligen bara trams. Antingen ska man inte ha något alls eller vad du än tar idag så hittar du något negativt, speciellt när det kommer till stora företag (inte alla) men många av de stora företagen som betalar bra pengar för att få vara sponsorer har på ett eller annat sätt brytit mot de moraliska lagarna om inget annat. Ta och lugna ner er nu allihopa. Visca el Barca!
Barcelona Illusionista
8/27/2013 19:28
Shanghai:

Du kallar Qatar för det ena och det andra, de är terrorister, dödar oskyldigt folk osv. vart är dina bevis? Har du bott i Qatar? De må ha strikta och hårda regler men det betyder inte att oskyldiga dör. Hur är det då med USA? Som någon härinne påpeka, hur mycket elände har inte de startat?

Med tanke på ditt namn så antar jag att du är från Kina, jag har ABSOLUT inget emot Kina, jag säger det igen ABSOLUT INGET EMOT KINA!! Men Kina är faktiskt ett land med väldigt hög procenthalt av barn arbete och djurplågeri. Sen när alla europeiska länder gav sina kolonier självständighet så började Kina ta över kolonier, t.ex. Tibet och Uigurerna som är i den nordvästra delen av Kina. Uigurerna blir mördade, fängslade och skadar de i stora skalor. De är en minoritetsgrupp i Kina (10 miljoner), inte nog med hur förtryckta minoritetgrupper är så ska de få det värre än så. Tibet har iaf Dalai Lama, Uigurerna har ingen!

Det finns massvis med rapporter och annat skriveri som visa hur Kina förtrycker journalister, vänsterorienterade kritiker och mm. Kina är en stor partner till Nord Koreas regering då man har mycket export till en av världens absolut farligaste diktaturer. Hur man än vänder och vrider på det så har alla länder sina negativa sidor. Jag säger inte att man ska stötta något land eller något och jag försöker absolut inte skydda Qatar eller något annat land. Jag vill heller inte tala dåligt om något land men även ett land som Sverige har sina nackdelar och negativa sidor.. tro mig!

Att smutskasta Barcelona pga att man har Qatar Airways på sina tröjor är egentligen bara trams. Antingen ska man inte ha något alls eller vad du än tar idag så hittar du något negativt, speciellt när det kommer till stora företag (inte alla) men många av de stora företagen som betalar bra pengar för att få vara sponsorer har på ett eller annat sätt brytit mot de moraliska lagarna om inget annat.

Ta och lugna ner er nu allihopa.

Visca el Barca!
Barcelona Massimo Tiki Tata
8/27/2013 19:16
tarrak - Oh-Oh-Oleguer Ja tycker inte att man är så girig som du vill få det till. Som du säkert vet hade Barcelona skulder upp till öronen för inte så längesen. Visst drog man in mycket pengar men det finns också mycket utgifter. Du snackar som att klubben böjer sig för lite extra pengar men vi snackar om ett deal som ger klubben lite mer än 200 miljoner kronor om året. På så sätt har man kunnat minska på skuldberget ganska snabbt. Det hade tagit betydligt längre tid utan sponsor avtalet och det hade inte gynnat klubben i längden. Pengarna som kommer in kommer göra klubben starkare ekonomiskt och det hjälper klubben med till exempel vårdnaden av gräset på Camp Nou, renoveringar av arenan om det behövs och såklart spelar köp som är nödvändiga. Det känns som att du tror att alla sponsor pengar går rakt i ledningens fickor men det är såklart till för att förbättra klubben. Det är i alla fall så jag tror att dom har tänkt. Ska man vara på topp i dagens fotboll så krävs det också att man är stark ekonomiskt som klubb!
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
8/27/2013 18:44
@Massimo Tiki Tata:


Fint inlägg,, men jag kan verkligen inte förstå varför du verkar anse att tröjsponsor verkar vara det enda sättet att konkurrera. Återigen, helt utan tröjsponsor har Barcelona de näst högsta intäkterna i världen. Varför ska man bli så giriga att man suger ut dessa extra euros för en av världens värsta regimer?

Jag älskar Barcs för den hon vid millienieskiftet, men jag kan ärligt säga att jag den regimhorande subba hon uyvecklats till, inte är värd att röra med pinne om det inte varit för att man älskat henne för länge för att sluta nu.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
8/27/2013 18:36
Ja men bra idé, skippa en mittback och köp ännu en forward!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dill - Busquets!!
8/27/2013 18:30
#FreeDeulofeu! Ingen annan kommer med sån detaljerad info om våra ungdomar, fortsätt så länge du pallar!

Barcastuff; Its unlikely but barca dont rule out signing another forward this summer. A centreback wont be signed. [ser]

HOPPAS INNERLIGT ATT DETTA INTE STÄMMER
Barcelona Massimo Tiki Tata
8/27/2013 18:17
tarrak - Oh-Oh-Oleguer Jag blev också "extra kär" i klubben för att man inte valde att ha sponsorer som alla andra klubbar. Men samtidigt visste jag att det kommer komma förr eller senare för allt utvecklas. Det kommer nya presidenter som vill göra på sitt sätt och det har jag lärt mig att acceptera. Men den största anledningen till varför jag blev förälskad i denna klubb är sättet vi spelar på. Första matchen jag såg med Barcelona var som kärlek i första ögonkastet, jag bara älskade hur laget spelade och som tur är det nåt som sitter ända in i roten i denna klubb. Det är våran identitet och det selar ingen roll vilken president som styr för det kommer aldrig ändras, vi har vårt sätt att spela på som ingen annan klubb kan! Tiki Taka och FC Barcelona for life
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
8/27/2013 17:59
@Massimo Tiki Tata:Jag tror att en stor del beror på när man blev supporter. En stor del ava att jag som Svensson kunde börja älska det där avlägsna laget i Spanien var att de hade en ideologi som skilde laget frånde övriga storklubbarna. En av de viktigaste punkterna var att laget hade en tröja somvar omöjlig att köpa, enda gången man använde den var för att protsetsera mot Irak-kriget.

Jag kan inte säga att Barcelona gör fel som beter sig somalla andra storklubbar. Däremot hade jag aldrig förälskat mig i en klubbsom är som alla andra,jag blev kär i Barca för att den skilde sig från alla andra.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
8/27/2013 17:58
Har redan köpt en MESSI NR 10 tröja med qatar airways haha :P :D
Barcelona Massimo Tiki Tata
8/27/2013 17:50
Vet inte varför resten av min text försvinner, försöker ändra men det går inte. Ni förstår iallafall vad jag menar. Det finns överallt och det går inte att undvika för det är så världen ser ut. Alla har garanterat nåt hemma som från grunden kommer ifrån nåt som man egentligen inte vill stödja, men man tänker inte alls på det eftersom det är som det är.
Barcelona Vamos Blaugrana
8/27/2013 17:49
Massimo Tiki Tata (Barcelona) Bra sagt! En del är blåsta här inne jag säger det inte för att reta upp någon men så är det. Ert argument om tröjorna håller inte alls.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
8/27/2013 17:39
@Grande Barca:
Utan problem. Jag var där i slutet av oktober och havet höll absolut badtemp! Men däremot vet jag inte om "badsäsongen" kanske är avslutad. Dvs, stränderna hålls inte så rena osv.
Barcelona Massimo Tiki Tata
8/27/2013 17:34
Jag respekterar era åsikter om sponsorer. Men jag tycker att det är väldigt hårt att vägra köpa en match tröja på grund av sponsorer. Sponsorer är en del av all verksamhet som finns i denna värld, spelar väl egentligen ingen roll om det är ett nike märke på eller addidas eller nåt annat företags namn. Spelarna springer runt i dom här tröjorna varje match jag tror inte att dom blev förkrossade när dom fick reda på att det skulle stå Qatar airways på tröjorna. När jag köper en matchtröja så representerar jag klubbens färger och märket på bröstet, det sista som jag bryr mig om är vilken sponsor klubben har valt vilket för mig bara är en text som finns på tröjan. Nu har vi Qatar Airways på tröjorna men att säga att man stödjer själva landet och deras levnadssätt är för mig väldigt överdrivet. Ska man dra såna slutsatser så finns det mycket skit i världen som folk representerar idag utan att tänka på det. Dom som går runt med Iphones representerar i såna fall slavarbetet i Kina där folk knappt tjänar nåt på att bygga ihop dessa prylar, eller om man till exempel köper kläder från H
Barcelona Grande Barca
8/27/2013 17:32
någon här inne som vet om man fortf kan bada i slutet av september ? kan det vara 25 grader? i barcelona alltså
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
8/27/2013 17:29
@Vampíro:


Samma här..
Barcelona Capitan \(^.^)/
8/27/2013 17:29
Massimo Tiki Tata Ja, men det är för att bortatröjan som symboliserar Kataloniens flagga. Det är främst katalanerna som köpt den tröjan, sen får du också tänka på att en av de mest kommersiella spelarna i världen, Neymar, har precis anlänt till klubben. --- Jag håller med tarrak. Jag är också en av dem som avstått från de senaste tröjorna pga sponsorn, då jag anser (min personliga åsikt) att man stödjer och gör reklam för diktatur landet Qatar. Jag har hellre på mig min 06/07 tröja med Dinho på ryggen och Unicef fram.
Annons: