/spanien/barcelona/forum/725.aspx/spanien/barcelona/forum/725.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröjff
2016-11-27 21:48
Att Barcelonito / Lucho Enrique 21 är fotbollskunnig, har i och med denna halvlek fått sin obestridliga bekräftelse. "He saw it coming" och hade vett nog att dra sig ur i tid, istället för att försätta sig i en situation där han varit tvungen att fortsätta sitt försvar av Luchos nybygge av FC Barcelona under vilket han rivit den bärande väggen, borde falla under brottsbalken i vår anrika klubbs alla bestämmelser. Njut nu av böckerna.
Barcelona Andresito
2016-11-27 21:48
Känns lite fel att vår bredaste lagdel samtidigt är den sämsta. Det spelar ingen roll vilka tre som spelar längst fram så länge mittfältet ser ut som det gör. Ingen kan hålla i bollen och det finns heller ingen som kan passa sig ur pressen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-11-27 21:47
@gozo1:


Jag upplever också att inställningen brister. Hoppas att vi har fel.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-27 21:47
@Reymar:


Du måste bara försöka provocera fram ellerhur! Ditt inlägg suger lika som Barca har spelat den här säsongen.

Har alltid lagt märkt till dina inlägg. 99% av dem handlar om att röra om forumet och få reaktion.

Troll=Proffs på heltid
Barcelona Andreas-
2016-11-27 21:47
Hahaha rikssopan Suarez in o Rakitic ut. Bra Enrique. Väldigt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-11-27 21:47
spelarna ser ruskigt otaggade ut i spelartunneln. som om något är fel..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-11-27 21:47
Luchos spelidé, om man ens kan kalla det för en spelidé, kräver att alla i trion MSN är taggade för aktuell match, att de tre är i fysisk topptrim och att deras inställning till defensivt jobb finns där. Det finns tyvärr snart inget grundspel kvar i detta Barcelona. Nu för tiden klarar mittenlag och ibland även bottenlag pressa skiten ur oss. Det är lite sorgligt och speciellt när man drömmer sig tillbaka när det här laget var som bäst och på topp under Laporta/Pep-eran.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-11-27 21:46
Har alltid gillat Lucho men nu börjar jag inse att det är dags för ett tränarbyte. Han har sakta men säkert monterat ner vårt grundspel och nu har vi inget som helst att luta oss tillbaka på längre. När man har det spelarmaterialet och budgeten vi har så finns det inga ursäkter. Våra värvningar passar inte in, spelarna ser vilsna ut, taktiken är som bortblåst.

Det finns ingen röd tråd i hur vi vill spela eller vad vi vill åstadkomma. Det enda jag kan se är att vi älskar att rulla boll nere hos Ter Stegen och få motståndarlaget att pressa högt. Men hur detta har gynnat oss hittills kan jag inte se överhuvudtaget. Messi är den enda som kan rädda oss, då trion där framme ser mer osynkad ut än någonsin. När Neymar och Suarez är formsvaga så finns det ingen annan än honom som kan göra det omöjliga.
Barcelona Blaugrana91
2016-11-27 21:45
Jag tror att det vi ser är en kombination av en tränare som inte har något nytt att komma med samtidigt som vi har spelare som inte funkar tillsammans. Några vill spela på ett sätt och övriga på ett annat. Jag har tidigare sagt att jag är villig att ge Enrique säsongen ut, och det står jag fast vid, men oavsett hur det går så behöver vi nog något nytt i sommar och inte bara på bänken utan också i truppen. Vi har en fantastisk trupp, men den är inte optimal, vi har spelartyper som inte tycks funka tillsammans som sagt. Klubben måste bestämma vilken väg man ska gå och därefter värva spelare som funkar för det spelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona gozo1
2016-11-27 21:45
Känns som något är fel i laget dom kämpar inte för varandra och lucho känns som att dom vill torska
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-27 21:44
@El Pistolero #9:


Alla lag i alla ligor pressar bättre än oss speciellt den här säsongen.
Minns när alla ligor och alla tränare vill kopiera vår presspel.

Har aldrig, aldrig sett Barca spela så här dåligt sen i 2003.

Synd att matchen inte var på lördag klockan 16:00 för att då kunde man gå till krogen efteråt.
Barcelona Barcadinho.
2016-11-27 21:44
Tur att det inte regnar idag, brukar vara ås från himlen och från de blåvita i en vanlig kväll där norråt.
Barcelona Iniesta70
2016-11-27 21:43
Jag har varit emot att byta tränare mitt under brinnande säsong.
Men herregud!
Det enda han hade behövt gjort , och det har Rambla redan varit inne på , är ju att förbereda grabbarna för krig!
Fan! Hela den här halvleken påminner mig om öppnings scenen i " rädda meniga Ryan" och då är inte vi tyskarna.....

Ett glas julöl , två glas "ful-whiskey"....still counting...
Skål "den vise mannen"" ..jag önskar också att jag inte fick in den här matchen....
Barcelona Reymar
2016-11-27 21:43
Enkelt att skylla Luis enrique men det har sett ut så här varje gång vi spelar här även under Pep. Vad har Messi bidragit med? Den så kallade "tidernas bäste" har varit sämst på plan och haft minst bolltouch. Seriöst killen bidrar med noll just nu, han pressar inte, han möter inte, han löper inte i djupled. Hade det stått Arda på ryggen så hade han bytts redan efter 25 min..
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-27 21:43
[QUOTE=Smogen]och är det någon som verkligen tror att Lucho kan vända detta? Nej knappast, vi inser nog alla samma sak. Gör vi inget tränarbyte snart så är det bara en person som kan vända den häs säsongen och det är Messi. [/QUOTE] Han har redan. Utan Messi hade vi varit ut eur CL-spel. Lucho needs to go. Skönt att fler o fler ser det nu också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-27 21:42
Är det någon från mittfältet som ska bytas ut så är det fan rakitic, inte ens en sidledspassning rätt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2016-11-27 21:42
så jävla äckligt utac viasat att lägga el clasico på ultra HD
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-27 21:42
Inget illa mot Mashe men att han är vår bästa spelare de säger en hel del om våra andra spelare. Ut med Busket in med Dennis Suarez. In med Marlon ut med Gomes. Flytta upp masken i mitten. Sista, örfila alla spelare Lucho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-27 21:41
Är avis på Sociedads presspel. Fantastiskt. Vårt är det sämsta i la liga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2016-11-27 21:41
Kolla vårt mittfält. När Busi har bollen så ska han behöva bolla med någon på mittfältet, inte dribbla en pressande motspelare och sen spela längre bollar. Busi under Lucho är inte samma Busi. Våra lagdelar drar inte åt samma håll. För stort glapp och vi pressar inte som ett lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-27 21:39
@Barca4life98:


Men hur vill Lucho ha det då?+

Ibland är det en spelare som pressar, ibland tre, ibland två medan de andra parkerar bussen. Det finns ingen länk mellan lagdelarna vare sig försvar eller anfall.

Neymar tar boller och driver framåt, de andra spelarna joggar bokstavligen bakom Neymar.

Jag är så trött uppspelen fårn T.Stegen och försvaret. Det har inte funkat hela säsongen och det kommer inte funka heller.

Bytt båda Rakitic och Gomes för de tillför ingenting. Testa nåt nytt och byt ut dem nu.
Barcelona J, Bottom
2016-11-27 21:39
Varför är vi så dåliga? Är det annorlunda luft här, annan version av vatten de dricker här varför är vi inte oss själva här?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2016-11-27 21:38
[QUOTE=Blaugrana91]Messis talang har knappast slösats bort, har du glömt att han har spelat i klubben ett tag? Men allt är inte alltid guld och gröna skogar, lag har ibland motgångar, att då hävda att man ska sälja sin bästa spelare för att denne förtjänar bättre är ett fullständigt korkat argument. Låter mer som medgångsfans resonemang, laget är nu dåligt så jag byter lag i hopp om att få se bättre spel typ.. [/QUOTE] haha bra skrivit!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2016-11-27 21:38
YEEEESSS!!! 0-0 tack Gud. Vem trodde att man som Barcafan skulle få skriva något sånt mot Socidad? Är så jävla nöjd med 0-0 för vi är inte bättre än såhär, ingen tillfällighet. Celtic matchen var likadan, bara att Messi gjorde skillnaden. Malaga matchen var likadan. City matchen var likadan osv. Fan vad man saknar Barcelona som rullade runt bollen på motståndarnas planhalva anfall efter anfall, som tog tillbaka bollen inom 5 sekunder vid boll tapp. SAKNADE BARCELONA. Värdens vackraste och bästa klubb. I med och motgång.
Barcelona Suarez9
2016-11-27 21:38
Vi måste göra ett byte i halvtid och det är i mittfältet vi behöver göra. Denis Suarez mot Gomes. Sen hade jag inte haft något emot att byta ut busq mot marlon och flytta upp masken. Busq bygger ju ändå inte upp något och har inget göra att längre på plan...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-11-27 21:38
och är det någon som verkligen tror att Lucho kan vända detta? Nej knappast, vi inser nog alla samma sak. Gör vi inget tränarbyte snart så är det bara en person som kan vända den häs säsongen och det är Messi.
Barcelona Blaugrana91
2016-11-27 21:37
[QUOTE=DM1982]Kanske överdriver haft en smula men samtidigt vill inte jag se Messis talang slösas bort. Han har inte kritat på sitt nya kontrakt ännu, risken finns att han drar. Lite som situationen med Argentina. Värdelösa tränare och skumma uttagningar. Messi förtjänar bättre. [/QUOTE] Messis talang har knappast slösats bort, har du glömt att han har spelat i klubben ett tag? Men allt är inte alltid guld och gröna skogar, lag har ibland motgångar, att då hävda att man ska sälja sin bästa spelare för att denne förtjänar bättre är ett fullständigt korkat argument. Låter mer som medgångsfans resonemang, laget är nu dåligt så jag byter lag i hopp om att få se bättre spel typ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-11-27 21:37
Korpenlag, åka ut Allsvenskan? Snälla....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-11-27 21:36
För några år sedan blev jag förvånad och förbannad när Barcelona spelade uselt.

I denna matchen känner jag bara uppgivenhet över att det ser ut exakt som jag väntade mig.

Tror till och med Eusebio hade varit ett bättre alternativ än Lucho. Inte ens under Rijkaards sista år i klubben så ville jag se ett tränarbyte som nu.
Barcelona Andreas-
2016-11-27 21:34
Värsta är att Sociedad spelar katastrofuselt. Jävla korpenlag som skulle åka ur allsvenskan.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: