/spanien/barcelona/forum/7245.aspx/spanien/barcelona/forum/7245.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona CuleForLife!
2013-07-21 10:26
Tata Martino är ny för mig, bortsett från hans tid i Paraguay. Har läst en del om honom nu morgonen, och jag tycker som många andra att han är intressant. Dels på grund av Bielsa, men även eftersom han tycks ha fina meriter som tränare.

Väldigt tråkigt det här med Tito, känns som han inte riktigt fick chansen som huvudtränare, fruktansvärt starkt att klara av att coacha Barca när man är så allvarligt sjuk. Hoppas av hela mitt hjärta att Tito ska klarar detta!

Visca Barca
Barcelona Pep, The Creator
2013-07-21 10:19
Har Pep redan gjort intryck på spelarna i Bayern?
Barcelona Barca Barca
2013-07-21 10:12
Jag personligen hoppas på Luis Enrique. Tata Martinez verkar vara intressant och jag har sett Newel's spela fotboll när han tränat laget, dom var riktigt giftiga. Men fortfarande tror jag på Luis mer. Men frågan är, respekten för Celta Vigo när vi tar deras tränare bara efter några veckor ?
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-07-21 09:56
@Pep.G:


Well said.. Well said brother!
Barcelona Smogen
2013-07-21 09:51
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal Det kanske är för att det vore kul om en tränare med ett bra trackrecord kom in i Barca. Han verkar ju verkligen kunna få ut det bästa med små resurser, hur går det då med maximala resurser? När hade Barca senast en tränare som verkligen presterat något innan dom kom till klubben. Och som sagt, jag har alltid gillat Enrique, men av alla utomstående alternativ det snackats om tycker jag han verkar minst spännande. Jag vill se hur det går för honom i Celta med Rafinha i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-07-21 09:46
Mido Stftar på Neymar ja. Han beräknas ju vara den mest värdefulla idrottaren i världen. Honom ser jag som en stjärna. :) Sen har ju inte Barca försökt värva någon annan än en omöjlig T.Silva. Så just där tycker jag du har fel, annars är jag den första att kritisera Rosell och Zubi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-21 09:36
@Smogen:


Jag är också sugen på honom! Det är bara en känsla, vet egentligen för lite om honom... men hans resultat nere i Sydamerika är imponerande och många klubbar i Europa vill ha honom. Lägg till Messi-kopplingen ovanpå det och jag tror han kan bli en succé i Barca.
Barcelona Mido
2013-07-21 09:29
Smogen Om du menar neymar så Jag håller med,, men sen när har vi fått en stjärna sist,,, det var länge sen.. När barca behöver en spelare då blir det föööööör svårt,, det beror på olika faktorer, jag vet.. Men vi är den enda stora klubben som har svårt att ta in riktiga stjärnor för tillfället
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-07-21 09:23
Mido "Stjärnorna lockas inte till Barca" säger du samma silly season som sportens största namn valt att gå till Barca. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-07-21 09:20
Jag måste säga att ju mer jag läser om Tata Martino destå mer blir jag sugen att se honom som tränare. Jag gillar Enrique men trots Roma så känns han som ett rätt oprövat kort. Visst, inte lika oprövad som Pep var, men blixten slår väl inte ned två gånger på samma ställe?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2013-07-21 09:08
Det som gör mest ont för mig är att när man har upplevt den stora krisen under 90 talet, och blev äntligen frälst av Ronaldinho och Guardiola som byggde upp klubben från ruta 1 igen, börjar falla sönder bit för bit. Det känns att klubben är i vilse efter Peps avgång.. Stjärnorna lockas inte till Barça, talanger försvinner en efter en, har ingen stabil tränare, ledningen tar inga risker, cancern äter upp klubben... Vad har hänt med vår klubb? Som för några år sedan var verkligen världens bästa klubb, i alla faktorer... Hoppas att vi hamnar på rätt väg igen,, men som sagt det gör ont att se min älskade klubb lida
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2013-07-21 05:02
Barcelona are holding talks with both Luis Enrique and Tata Martino and will decide in the coming hours who'll become the new coach. [sport]

Det står helt klart mellan dessa två minsann. Jag tror jag blir nöjd oavsett valet.
Barcelona Gio Style
2013-07-21 03:52
@H.Alavi - Magico!:

Han har fått bra resultat med Newell's och fått laget att spela en fin fotboll. Väldigt lik Bielsa ur den taktiska aspekten. Om han är loco eller inte kan ni bara spekulera i då dem flesta inte har koll på honom här :)

Newell's åkte förövrigt ut på straffar i returen. 2-0 slutade det mötet och Ronaldinho satte den avgörande straffen, inte 3-0 målet.
SoN_Un
2013-07-21 03:18
jag är så sugen på frank de boer. tänk er han och bergkamp som assisterande.
Barcelona Diar Shekha
2013-07-21 02:31
H.Alavi - Magico! (Barcelona) Tack för informationen :) Han verkar vara spännande iallafall. Det mesta tyder på att det blir mellan han och Luis Enrique, ska bli intressant!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-21 02:17
Diar Shekha Han var väldigt nära att ta sitt Newells till final. I den första semifinalrundan vann argentinarna med 2-0 på hemmaplan mot Atletico Mineiro men med lite briljans från ingen annan mindre än Ronaldinho så lyckades Mineiro i returmatchen vända på resultatet och vinna med 3-0.
Barcelona Diar Shekha
2013-07-21 02:04
Born in Rosario, 'Tata' has spent the most part of his career in Paraguay where, having coached several clubs with considerable success, he took charge of the national team at the end of 2006. Under his management, Paraguay qualified for the South African World Cup but was eliminated by Spain (1-0) in the quarter-finals, as well as reaching the final of the 2011 Copa América, where his team was beaten by Uruguay. Last season Martino coached the team closest to his heart, Newell's Old Boys, who became 2013 Torneo Final winners and also reached the semi-final of the Copa Libertadores, on that occasion losing to Atlético Mineiro. Det verkar som att han har uppnått fantastiska resultat med både klubblag och landslag men jag har ingen aning om hur hans fotboll är.. Det är Faktist första gången jag hör hans namn!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-07-21 01:50
Lol, Crackovia får till det hela tiden haha.
Barcelona Gabriel
2013-07-21 01:30
Pep.G

Du har så rätt i precis allt du säger och jag behöver inte säga något mer, du sköter det bra själv. Jag håller med dig.

RonaldinhoGaucho!

Hahaha, kan vara det bästa jag sett på ett bra tag.
Barcelona Vampíro
2013-07-21 01:24
Visste inte folk vem Guardiola var innan han började träna Barça? Väldigt okunnigt får man säga då han var en av klubbens mest legendariska mittfältare och även tränare i B-laget.

Vet inte alls mycket om denne Martino som det ryktas om så ska inte uttala mig men jag ser mycket hellre att man tar in en tränare som har erfarenhet utav europeisk toppfotboll.
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2013-07-21 01:05
Pep.G

Vart jämför jag dom 2? Jag säger bara att Tata Martino också kan ta oss dit Guardiola gjorde en gång. Likheten med dessa två tränare är att minst 95 % av oss här inne inte visste vem dom 2 var innan man började ta upp deras namn.
Barcelona Pep.G
2013-07-21 00:53
Jordi Alba Ramos

Du kan inte på fullaste allvar jämföra Pep med Martino? Pep ÄR Barcelona. Han hade varit allt från bollkalle till B-lags tränare innan han fick chansen som A-lags tränare. Martino har tränat Paraguay och några klubbar i Syd Amerika. Det är inte samma sak precis.
Barcelona Vampíro
2013-07-21 00:53
Guardiola: "Tito is a very close friend, I love him so much. I wish him and his family the best. This is all very hard for me."

Det har vart mycket skitsnack senaste veckorna men Pep visar klass, som vanligt. Hoppas de båda vännerna återförenas och jobbar ihop en vacker dag igen, helst i klubben de hör hemma.
Barcelona The Octopus of Badia
2013-07-21 00:51
Barcelona want to sign new coach on Sun, announce name on Mon, and present him on Tue. Luis Enrique main option, Tata Martino on list. [md]

Det låter ju väldigt troligt att presentationen ska vara klar senast på tisdag i alla fall, inför första försäsongsmatchen mot Bayern på onsdag. Vi lär nog få reda på vem det blir antingen idag eller imorgon.
Barcelona Pep.G
2013-07-21 00:49
Gabriel

Glädjer mig min vän. Men jag skriver bara det alla vi egentligen känner. Det får inte fortsätta så. Man får helt enkelt ta bort det ruttna enda äpplet innan alla äpplen i skålen ruttnar dem med.

Det är fan tragiskt om man har ett lag med spelare som Messi, Neymar och Iniesta, men ändå inte kan ut något utav det, bara för att tränaren är dålig eller att backlinjen inte hänger med

Det här är en dröm era, som vi kanske aldrig kommer få se igen. Varför inte göra den maximalt bra?
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2013-07-21 00:48
Barca King - Messi i hjärtat "Hur ska en sådan spelare styra och ställa i FC Barcelona". Nej han kommer inte att spela i laget, han kommer att träna laget om han tar över. Vi såg vad som hände med Pep. Kom från ingenstans och gjorde laget till ett av de bästa i fotbolls-historien.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-07-21 00:45
ni måste se denna hahaha, det är när Zubi skulle signa Neymar, dom i Katalonien vet också att Zubi inte ens utfyller en funktion haha kolla på Crackovia klippet i Länktips, den är engelsk textad
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-21 00:40
Såg nyss en bild på tata eller vad han nu än heter martino haha. Fyfan, vad jag vill inte ha honom i Barca. Hur ska en sådan spelare styra och ställa i FC Barcelona. Man ska inte döma en bok på grund av omslaget men det har jag redan gjort. Hur kan en sådan rykte florera ens runt Barca. Det är kört och det lär bli han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-21 00:34
Rosell ligger i ett läge där han och sin lednings kompetens sätts på prov. Antingen kommer allt gå åt helvete eller helt okey. Tror verkligen inte en Pep revolution är nära för honom över huvud taget! Beroende på tränare kan Messi vinna fler ballon dor eller inte. Synd att Pellegrini slank ur händerna på oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-21 00:14
Intressant att Martino själv spelat för Bielsa i Newells. Är från Rosario precis som Messi. Tack för artikeln, väldigt intressant läsning.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: