/spanien/barcelona/forum/7245.aspx/spanien/barcelona/forum/7245.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Jeffson
2013-06-27 01:06
@petersays:


Jag håller med dej i stort sett allting som du skriver här. Jag önskar också att filmningar och liknande skit försvinner från fotbollen. Det var bara din önskan om att Neymar ska ha sej en tvåfotare som jag reagerade på. Och jo jag har läst ganska mycket här och det är fortfarande något av det sjukaste jag läst ;)
Barcelona Cuule * Thiago Alcantara
2013-06-27 01:01
När någon en gång till säger till er "han(barcaspelare) filma) säg bara OK och skit i det. Desto mer vi diskuterar de desto större blir de å massa skit, ni förstår!
Neymar filma? Okej? Ronaldo eller andra spelare gör inte? Då va de slutdiskuterat!
Barcelona Júnior - Ousadia e Alegria
2013-06-27 00:36
Det började med att folk kallade honom för "överskattad", han blev sedan "endast youtube stjärna" och innan folk började kalla honom för "filmare" så skulle han "aldrig klara sig utanför Brasilien. Killen tystar kritikerna gång på gång och det växer ett stort agg mot honom. Att en sådan ung jättetalang spelar dessa stora matcher medan de andra endast kan njuta av dom i soffan får dessa kritiker att bli ännu mer frustrerade. Det handlar inte om enstaka grejer han gör på planen eller utanför som folk stör sig på, vilket är bevisat då det alltid är något nytt när han motbevisar dessa, många har förmodligen helt enkelt en rädsla för honom och för det han kan göra med en boll. Inte bryr sig någon om att Ronaldo filmar, inte bryr sig någon om att Bale filmar eller för att inte tala om Di Maria etc. Men så fort någon Barca spelare filmar så ska det skapas ett stort hype kring detta (Busquets exemplet som några diskuterade kring är ett utmärkt exempel). Det är bara att ta det som en komplimang, hade vi inte varit ett lag som folk fruktade så hade de inte brytt sig och nu kan jag dessutom tänka mig att det snackas om denna situationen, med Neymar, i större delar av världen av fotbollssupportrar.
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-06-27 00:21
Cristiano Ronaldo som har en längd på 186.5 och väger 84.5 Kg - är allra roligast. Tar av sig tröjan och spänner musklerna, men vid varje närkontakt så slänger han sig som en kärring. Om du vill verkligen visa att du är muskulös, då kan du ta och börja med att sluta och filma.

Barcelona Gabriel
2013-06-27 00:21
Rambla

Du glömmer Didier ;)
Barcelona Vampíro
2013-06-27 00:20
Sports director Zubizarreta watched Chelsea defender David Luiz (26) live this season. The Brazilian is not an option for Barcelona. [rac1]

Vet inte vad som är sorgligast, att man skickade dit Zubi eller att Luiz inte ens kunde imponera på honom.
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-06-27 00:16
Vi alla vet att allt som handlar om klubben FC Barcelona är äckligt här i Sverige. Vid minsta felet blir det rena tredje världskriget. Det är alltid så, vid vinst, förlust eller oavgjort. Uefalona hit och Bajselona dit. Allt detta kallas för avundsjuka, allt eftersom vi har skakat hela världen i skräck. Jag vill bara tacka en person som har gjort att hatet mot FC Barcelona vuxit enormt...

Tack Josep "Pep Guardiola i Sala!
Barcelona Rambla~
2013-06-27 00:11
Den som filmar mest av alla är ändå Balotelli. Bra fysik och stark som en oxe och trots det försöker han filma till sig en straff vid varje närkontakt i straffområdet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-06-27 00:10
grande jw

damn, vilket klipp du lägger fram. Sjukt vad Man U kommer undan med, domaren blåser inte en enda gång och sen kommer första förseelsen från Wighan och han blåser.
Barcelona Barca o Mort!
2013-06-27 00:09
Smogen Angående Busi håller jag med dig, den killen filmar nästan aldrig. Det är bara det att han gjort det 1-2 gånger under stora matcher i CL vilket majoriteten av neutrala fans bara kollar på och då tror de han gör det varje match. Alves däremot gör det varje match nästan tycker jag. Om det är en 50/50 situation så lägger han sig ner eller håller sig för ansiktet för att få visslingen med sig även om andra spelaren inte har något i närheten av hans ansikte. EDIT: Rambla ooja det känns som han har tagit efter Drobga. Skrek alltid ut mina lungor då han stor som en gorilla trillar i en närkamp mot Xavi som en skolflicka.
Barcelona Smogen
2013-06-27 00:06
Att Busquets och Alves filmar mycket är totalt överdrivet. Följer ni matcherna Barcelona spelar? Dom förstärker inte mer än andra spelare.
Däremot så tycker jag att Alexis filmar jävligt ofta, det blev lite bättre under våren så jag hoppas han fortsätter så undernästa säsong., filmningar gör mig förbannad, men inte lika förbannad som när vissa spelare försöker skada andra. Det är tex. väldigt märkligt att när spelare som tex. Pepe och Suarez går in för att skada spelare så anses det visserligen vara fult även i sverige, men också som en del av spelet. Inget att bry sig om direkt. Mycket märklig inställning.
Barcelona ElRaval
2013-06-27 00:04
lol.. lägg av neymar... Jag älskar hans spelstil och vill mer än gärna ha honom i Barcelona. Det har jag sagt sen första gången han var "på tapeten".

Men detta måste han sluta med..

Barcelona grande jw
2013-06-27 00:01
petersays

Du läser för mycket i kommentatorsfältet på aftonbladet. Vem bryr sig om vad svensson-skaran som hatar Barcelona säger? Det är inte direkt så att Busquets är hatad över hela världen.

Dessutom kanske man ska vara mer arg på fotbollen i sin helhet än Neymar som förstärkte i några situationer. Jag vet knappt en spelare som INTE filmar i dagens fotboll. Den enda, som jag helt ärligt kommer på, som hellre springer vidare i varje situation trots hårda tacklingar och tröjdragningar är Messi. Den killen vill bara spela fotboll.

Kolla på Cristiano Ronaldo, Bale, Neymar, Suarez, Di Maria. Finns så otroligt många man kan räkna upp. Det förekommer överallt. Löjligt att folk kastar sten i glashus. Speciellt maränger :-)

Men fotboll borde ju helt klart spelas såhär istället. Eller...?
Barcelona Barca o Mort!
2013-06-26 23:59
Och om det är marrängerna som gnäller så glöm inte att det var dom som tyckte att Guti alltid spelade cleant och var bättre än Xavi. Samt att Robinho och Robben var bättre än Messi. Ta det med en nypa salt, även om det finns vettiga marränger förstås. Men de flesta inne i puertan är nog färgade 12åringar som börjat heja på Madrid efter Ronaldos transfer.
Barcelona Barca o Mort!
2013-06-26 23:56
Jag själv tycker Neymar filmar mycket. Det stör mig lite, men samtidigt har vi Alves och Sanchez som också filmar även Pedro ibland. Men det är ju inte som att vi har mer filmare än andra lag se bara på Pepe, Ronaldo, Di Maria och company. Alla lag har filmare, och alla spelare filmar då och då. En del av fotbollen även om den inte är omtyckt.
Man får ju ibland gult också så det är en risk också. Jag själv hade uppskattat om domare gav oftare gult istället för att vinka åt spelaren att stiga upp.

Då hade filmningar varit en high risk/high reward thingy.
Barcelona Riiio!!
2013-06-26 23:45
äsch hade Neymar spelat kvar i Santos så hade ingen brytt sig. Nu har han skrivit på för Barca och nu ska alla hobbyfans för t.ex PSG passa på att hata lite. Finns filmare och "överdrivare" i alla lag men folk fattar inte det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-06-26 23:42
Jag ser inte Neymar som en filmare, jag ser honom som en enorm förstärkare. Det finns en klar skillnad, även om han direkt filmade vid "smällen". Man måste komma ihåg hur mycket stryk och smällar han får varje match, så man förstår även att det är hans metod att få de andra spelarna varnade så att de slutar.
Barcelona petersays
2013-06-26 23:40
"Skrev du precis att du hoppas att en av våra spelare ska åka på en tvåfotare? Det var bland det sjukaste jag läst här inne. Skärpning för fan. "

Då har du inte läst mycket.. Filmningar är precis lika vidrigt oavsett klubbtillhörighet och det är så sjukt tråkigt att en så otroligt bra spelare som Neymar ska hålla på och fjanta sig med sånt där. Fortsätter han med det i Barca kommer alla belackare att få vatten på kvarn. Se bara på Busquets, han har mer eller mindre lagt av med sina filmningar - men folk minns honom ändå som en vidrig filmare. Det går inte att tvätta bort. Vore skönt att slippa ännu en spelare som irriterar såväl fans som motståndare. Det är inte ok nånstans och förstör sporten.
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-06-26 23:24
Visst är det yttrande frihet och man får ha egna åsikter, men maränger är absoluta de sista som har den rätten att bedöma andra spelare för filmare. Det är som att slå sig själv med en toffla. Jag erkänner att Neymar filmar, Alves likaså och ibland Busquets. Men däremot maränger som har potentiella kandidater till att vinna Oscar fokuserar istället på ärkerivalen. Kolla på era flerfaldiga stjärnor, innan ni yttrar er. Hyckleri, hyckleri och återigen hyckleri.
Barcelona Gabriel
2013-06-26 23:19
Jag vet inte hur det är med andra när det gäller filmingar men personligen stör jag mig mer på filmningar som görs för att vinna straffar eller farliga frisparkar utanför straffområdet när det saknas kontakt - det finns alltså noll kontakt och man slänger sig. Jag ser inte förstärkningar som filmingar på samma sätt och det är oftast det våra spelare (Busquets, Dani Alves mfl) blir kritiserade för. Nu ska jag inte säga hur det är med Neymar för jag har inte så bra koll på hans filmande, men utefter vad jag sett av honom så är han i samma kategori som Busquets och Alves, han förstärker. Det är en helt annan sak att göra som Ronaldo och Di Maria gör. Springer mot straffområdet och är mästare på att veta hur de ska slänga sig innanför för att få en straff med sig.

Det är mycket värre iaf enligt mig. Klart man tröttnar att bli sparkad på hela tiden av motståndarna, tillslut slänger man sig billigt och enkelt för att uppmärksamma domarn av det. Neymar blev hårt tagen ikväll matchen igenom, och sen kommer viktiga personer och klagar på att han filmar.

Lol!
Barcelona Hetfield
2013-06-26 23:16
KPB Hur går det med pedofilen Berlusconi? Han får akta sig från att tappa tvålen i duschen, det vore tråkigt om han blev "tagen".
Barcelona KPB
2013-06-26 23:15
@Frodo:


Eller hela Barca ?
Barcelona grande jw
2013-06-26 23:15
Finns det något mer komiskt än när Puertan är glada över att slippa se "äckliga Neymar" i Madridtröjan, men samtidigt bönar och ber över att dom värvar psykfallet aka rabieshunden Luis Suarez? Ahahaha. Komedi.
Barcelona Bàckis
2013-06-26 23:09
Juventus fick alltså Tevez för 10 milj € ? Helt sjukt isåfall, vilket kap. Där skulle vi tagit chansen!
Barcelona Frodo
2013-06-26 23:09
Vamos Blaugrana

"Neymar måste sluta filma, för det kommer inte gynna honom i Europa"

Det gynnar väl Ronaldo och Di Maria ypperligt?
Barcelona Barcelonistas
2013-06-26 23:07
Jag är faktiskt lite chockad om jag ska vara ärlig. Jag visste redan va Neymar kunde göra, men att han skulle va så här bra trodde ja aldrig. Detta är prestationer i landslaget där det är svårare att göra något än i klubblaget. Hans frisparkar,hönor, och löpningar är bara ren världsklass.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2013-06-26 23:04
Neymar pissar väl på alla som kritiserar honom? Han har kvalité så det räcker och blir över. Allt han gör med bollen osar kvalité. Bäst på plan såhär långt i VARJE match hittills för Brasilien. Och folk säger att han inte kommer hålla i Europa? Det är inte direkt dåligt motstånd dom mött. Japan, Mexiko, Italien, Uruguay. Killen är 21 år. En pojkspoling som axlar ansvaret i Brasiliens landslag, och gör det med bravur. Han ligger bakom allting när "storspelare" som Oscar m.fl är helt osynliga. Sluta skriv skit om honom här inne och njut av att han är Barcaspelare. :))))
Barcelona The Octopus of Badia
2013-06-26 22:58
Nu har vi en spelare som kan slå fina hörnor och frisparkar från vänster, och sedan Messi som tar frisparkarna och hörnorna från höger.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-06-26 22:58
Men ta och slappna av va, Uruguay har varit på Neymar matchen igenom. Klart att han tar chansen och försöker irritera dem. Men det ska sägas att jag försvarar inte hans försök till filmningen, oerhört smutsigt och något som måste bort. Men annars så är jag nöjd med hans insats ikväll. På tal om Bernard det är några som har nämnt honom här. En underbar spelare som jag följer i Atletico Mineiro, spås en lysande framtid av Brasiliens experter och självaste Ronaldinho som spelar i samma klubblag. Att spelaren blev varmt välkomnad på arenan var inte konstigt med tanke på att det är Mineiros nya hemmaplan som dom delar med Cruzeiro. En spelare som kommer att hamna i Europa om allting går väl för hans del. En riktigt grym talang! ---- Hetfield Håller delvis med om att Xavis hörnor har varit si så där, men samtidigt så har vi bara två, kanske tre, som kan hota i luftrummet i Puyol, Pique och Busquets.
Barcelona Gabriel
2013-06-26 22:56
Det var ett jädrans gnäll på Neymar här inne, haha. Yes han filmade, get over it.
Annons: