/spanien/barcelona/forum/722.aspx/spanien/barcelona/forum/722.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Iniesta70
2016-11-27 19:54
Ja mig har i alla fall Lucho lyckats reta upp innan matchen ens har startat!!
Ingen Denis eller Rafhina i start elvan??
Ja , varför är jag ens förvånad ?

Katalano

Dags för mig att lämna forumet , annars finns det en risk att jag bidrar med orsaken till varför du lämnar forumet:)
Barcelona Katalano
2016-11-27 19:49
Idag gäller det. Som ni andra skrivit så är det en måstematch ikväll. Jag vill se starkast möjliga lag på planen och en Neymar med is i magen. Dags att lämna forumet nu med tanke på hur det ser ut här inne under våra och Reals matcher. Visca Barca!
Barcelona Soko
2016-11-27 19:47
Bara Alba inte gör självmål och matchen är vår.
Barcelona zigazaga
2016-11-27 19:42
Fan, man är riktigt nervös för ikväll. Skönt! Jag älskar när matcherna betyder lite extra, bra startelva också. Inga jävla rokader i startelvan, utan bästa elvan ska spela. Vamos que vamos!
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-27 19:36
Barcelona en Anoeta:Stegen,Roberto,Alba,Piqué, Mascherano,Busquet,Rakitic,André Gomes,Messi,Suárez y Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB - Winning #
2016-11-27 19:36
Officiella startelvan: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Rakitic, Busuqets, André Gomes - Messi, Suárez, Neymar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2016-11-27 19:35
Vinna eller försvinna ikväll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-27 19:35
Denna matchen är viktigare än alla matcher. Vi har inte 3 poäng som att hämta utan en historia att bryta. Vi har 7 poäng att bryta till 4 poäng till Real. Säsongens viktigaste match enligt mig. Vinner vi så är det enormt boost. Vi måste göra ett tidigt mål då är chansen större att stänga matchen tidigt. Leder vi med 2-0 bör vi ta ut Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-11-27 19:27
@El Pistolero #9:

Förlorar vi ikväll och nästa match är vi 10 poäng bakom. Vinner vi ikväll och nästa helg är det bara 1 poäng bakom. Vilken skillnad gör två matcher !
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-27 18:54
Som en CL-final idag. Fasiken vilken sits vi satt oss i.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-11-27 18:51
Ja , det är väl i dag som "spöket" ska suddas ut. En "boost" utan dess like skulle det kunna bli för oss.
Och viceversa för Real. Dom vet att vi inte vunnit där på närmare 10 år. Skulle vi vinna precis innan El Classico så skulle även dom få sig en rejäl tankeställare.

Om inte läget och säsongen i sig är tillräckligt med bensin för den här elden , så vette fan vad grabbarna mer behöver för motivation.
7 poäng efter.
El Classico om 6 dagar.
"Alexander Lukas" två nya mål.
Neymar svag i målskyttet.
Har inte vunnit här sen2007?

Vafan ! Min bättre hälft måste nästan ha koppel på mig här hemma , så jävla taggad är jag! Det är nästan så jag putsar upp mina gamla " Copa Miundial" och erbjuder Lucho att pressa som pedro i sina bästa dar!

Allt jag har att säga om kvällen är: "kill em' all" ! Och ta inga fångar!!!!
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-11-27 18:35
Bara att instämma i oron över poängtapp ikväll. Det är inte bara att vi inte vunnit där på 10 år, Real Sociedad är som lag i riktigt bra form och ligger femma i tabellen. Fördelen är att det from nu, eller egentligen från denna vecka startade, krävs maximalt fokus. Alla inblandade är medvetna om att matchen idag blir ruskigt svår, samtidigt som alla också är medvetna om vad som stundar nästa lördag. Denna vecka kan avgöra hela ligastriden. Vinner vi båda matcherna är vi inte bara med i matchen, jag skulle tom säga att vi då är favoriter givet de båda lagens spelschema samt det faktum att vi då poängmässigt lyckats haka på trots flera spelmässiga brister. Förhoppningsvis kan hela laget tagga till idag och göra en sådan där superb insats vi alla vet att vi har i oss. Hög press från start, ge inte La Real en meter. Spela mycket på djupet och ta många avslut för att sätta tryck. Då kan det lösa sig. Idag är de tre poängen allra viktigast, tappar vi så är det inte en särskilt bekväm situation vi sätter oss i inför El Clasico.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-11-27 18:27
Jag vet inte vad som hände med dem oväsentliga inläggen jag skrev om Neymars filmpremiär? Om det nu var så att mod tog bort dem (med all rätt isf), borde inte själva frågan, som jag besvarade, också tas bort?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-11-27 18:19
Det ska mycket till att Neymar får gult kort. Domaren är medveten om situationen med El Clásico nästa vecka och vill säkerligen inte stänga av en av matchens största profiler. Kan till och med tänka mig att någon från förbundet sagt till domaren att i första hand inte visa kort till Neymar utan istället ha en dialog.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-11-27 18:11
Att Ney ska spela matchen ikväll mot ett motstånd som vi har haft extremt svårt är självklart. Problemet är inte att Ney ligger på fyra gula, utan att han kom försent till träningen igår/iförrgår och jag har för mig att jag läste nånstans att Ney är den spelare som fått mest böter på grund av försening till träningar. När man ser hur ostabil och ofokuserad spelaren är, då förstår jag varför alla är oroliga över ett gult kort. Det här med rädsla för ett gult kort är överdrivet, men vissa spelare är så ostabila att man inte riktigt vet vad som kommer hända. Däremot skulle jag aldrig tro att nån spelare skulle medvetet välja att missa El Clasico (som startspelare) för att gå på en biopremiär eller nåt liknande. Men eftersom Neymar i sina bästa stunder är en otrolig spelare så är det givet att han ska starta ikväll.

Jag hoppas att man spelar som man spelade under våren trippelsäsongen. Gå för mål så fort som möjligt. Vi måste sluta försöka kontrollera rytmen och tempot i spelet från målvakten-backlinjen. Jag hoppas att man från start börjar med en extremt aggressiv och intensiv presspel. Allt man ska göra i spelet ska vara intensivt, från spelet MED och UTAN boll. Den här matchen kräver maximal respekt, La Real spelarna vet mycket väl att dom kan slå oss. Dom har till och med ett psykologiskt övertag på oss ikväll, det kan inte alla lag säga när dom möter FC Barcelona.
Barcelona Barca Barca
2016-11-27 16:10
Startar Neymar ikväll och får ett gult kort o missar el classico borde LE säga upp sig o hänga utanför arbetsförmedlingen.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-11-27 15:51
@Smogen:
Rättning: Senaste gången som vi vann på Anoeta var under Maj 2007. Knappt mindre än 10 år sedan med andra ord.
Barcelona Smogen
2016-11-27 15:27
Känns som att många här inne underskattar matchen ikväll. För mig är detta säsongens svåraste match i la liga. Det borde inte vara det, men mina jag rätt så vann vi senast på Anoeta för 6 år sedan. Finna det en annan arena som vi haft så svårt att vinna på? Jag tror inte det.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-11-27 14:51
@neymar JR:


Vilken filmpremiär pratar du om egentligen?

Bara undrar eftersom att detta är första gången som jag hör om detta faktiskt.
Barcelona Bollinnehavet
2016-11-27 14:48
@Pep - El Míster:


Vi får se. Jag hoppas att jag har fel men min tillit till att Neymar sätter Barcelona före annat börja tryta lite. Han får mer än gärna överbevisa mig :)
Barcelona Pep - El Míster
2016-11-27 14:28
Först ska vi vinna på Anoeta. Bänkar ju inte Neymar. Sen får vi väl se men jag väljer hellre att lita på honom och han är fullblodsproffs. Att tro att han hellre vill gå på bio är ju bara löjligt. Han har visat mer än tillräckligt i Barcatröjan för att vi ska lita på honom. Skulle han mot all förmodan bli avstängd så blir de väl så. Vi kan slå marängerna med enbart Suarez och Messi på topp!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2016-11-27 14:08
Bollinnehavet Ja, man får hoppas på det bästa, tycker det ska bli intressant. Om Ney lipar över nån tackling eller så ikväll så får han fan skärpa sig och inte visa känslor som resulterar i kort. Dags o visa lite karaktär tycker jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2016-11-27 14:03
@Pep - El Míster:


Jag kan hålla med om att jag i allra högsta grad har gjort en höna av en fjäder. Men kan du med handen på hjärtat säga att du litar på att han kommer att sköta sig? Neymar själv har gång efter annan visat dessa tendenser och har på så sätt själv bjudit in till dessa spekulationer. Men vi får väl helt enkelt se vad som händer snarare än att försöka se in i framtiden. Fast att folk spekulerar om just Neymar ser jag inte som något konstigt alls faktiskt.
Barcelona Bollinnehavet
2016-11-27 13:56
zigazaga

Det finns ett par scenarion kring ett gult kort på Neymar. Antingen så tar han ett ikväll och åker till Brasilien och han kommer bli nästintill hatad ett tag framöver. Ett annat scenario kan vara, eftersom vi alla känner till den spanska fotbollskulturen, att han får ett mycket mycket billigt gult kort för något som inte ens skulle vara frispark. Då kommer antagligen Enrique få sig en rejäl skopa skit som inte förutsåg detta. Och skulle han välja att bänka Neymar och vi inte vinner så for han samma skopa skit från samma människor ändå. Knepigt läge helt enkelt.

Drömscenariot hade varit att Neymar spelar och tydligt visar att han gör allt för att inte få gult kort, trots att spelarna i Sociedad vet om hans situation. Då får han spela el clasico och drömmen är att han avgör det isåfall :)

Men jag tror som sagt inte att han kommer att spela något el clasico och jag kan bara hoppas att han absolut inte får något jävla ledigt isåfall. Då ska han stanna kvar och träna hårdare än någonsin. Skulle han lipa över det så har han isåfall visat för mig att han har en karaktär som jag inte vill ha i Barca. Det skulle krävas väldigt mycket av honom för att jag skulle ändra mig på den punkten om så skulle ske. Vi får helt enkelt hoppas på mitt drömscenario. Känns lättast så!
Barcelona Pep - El Míster
2016-11-27 13:49
Fan vad folk är osäkra och nojjiga ang. Neymar! Spekuleras om att han heller vill gå på biopremiär än att spela. Ge er. Vi får väl lita på att han sköter sig! Höna av en fjäder heter det ja...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-11-27 13:38
[QUOTE=Blaugrana91]MD skriver att Neymar var med i en mindre bilolycka på väg till flygplatsen, ska som tur var bara handla om blåmärken, så han kan alltså spela ikväll. [/QUOTE] Rättat stavningen....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2016-11-27 13:26
Det ska bli intressant att se hur man väljer att göra med Ney ikväll. ALLA känner till hans situation, får han ett gult så är det adios till el clasico. Ramos i Real hade samma situation igår och de skötte det utmärkt. De lät Pepe skötta alla uppspel från backlinjen, på så sätt så blev Ramos så lite inblandad som möjligt. Sen tar Zidane ut han när det återstår 20 min. Ramos var också lugn och ställde inte till med några problem. Ney har en spelstil och ett humör som oroar. Han måste vara lugn ikväll för spela kommer han göra. Jag hade blivit jävligt förvånad ifall LE bänkar han ikväll. Får Ney ett gult och går på den där jävla biopremiären så kommer han sjunka i många cules ögon. Vad är era tankar om detta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-27 13:26
Japp det misstänker jag med, hans karriär är viktigare än klubben. El classico kommer han spela igen, vara med i premiären av en film han deltar i? Troligtvis inte!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-11-27 13:24
MD skriver att Neymar var med i mindre bilolycka på väg till flygplatsen, ska som tur var vara handla om blåmärken, då han kan alltså spela ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2016-11-27 13:17
@Barca4life98:


Jag har också på känn att vi kan gå vinnande ur den strid. Inte på ett komfortabelt vis på något sätt men att vi gör en match liknande den mot Sevilla. Däremot så tycker jag att man ska bänka Neymar till förmån för Arda, då jag sorgligt nog misstänker att Neymar mycket väl skulle kunna ta ett medvetet gult för att få en ledighet till Brasilien och filmpremiär istället för att vara "tvungen" att spela el clasico.
Annons: