/spanien/barcelona/forum/7219.aspx/spanien/barcelona/forum/7219.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona *hjärta* Valdes flint
9/13/2013 13:46
@Pep, The Creator:


Nu var jag inte heller särskilt gammal då men har för mig att det var något i stil med att han ville ha en löneförhöjning och det tyckte inte Barca att han var värd.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
9/13/2013 13:45
Det med Iniesta oroar inte mig. Det är nästan vanligt att man inte accepterar det första budet klubben erbjuder. Agenter vill alltid älta kring en massa detaljer och dylikt och Sostres vill naturligtvis Iniestas bästa i det här fallet, vilket är fullt normalt.
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
9/13/2013 13:42
@Pep, The Creator:


Nej. Det får du ha annan utrusting till. Det här är bara kanaler du får in om du haft flera paraboler uppsatta.
Barcelona Pep, The Creator
9/13/2013 13:39
Nu var jag tre år när Ronaldo spelade i Barcelona, så vad hände egentligen? Varför gick han?

Rambla~ - Zubi, vete ya!

Får man in svenska kanaler också?
Barcelona Shanghai
9/13/2013 13:35
@barcastuff: Martino: "Bale to Madrid? Won't comment anymore, got enough stick last time, while my words were misinterpreted." #fcblive Haha, Tata är så go.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ - Zubi, vete ya!
9/13/2013 13:29
Ni som var intresserade av Al Jazeera Sport. Här är den bästa boxen inklusive 1 års abonnemang för alla kanaler. Detta är för er som ej har parabol-antenn. Det enda som krävs är en internetuppkoppling (hyfsat snabb) och en HDMI-kabel till tvn. Kanaler man får in är bl.a Al Jazeera Sport 1-10. Personligen funderar jag starkt på att åka och köpa en sådan i morgon. Då säger jag upp Viasat och CMore på ComHem vilket innebär att jag sparar in ca 800kr/mån. Köper jag boxen har jag sparat in det på 3 månader. :) Obs! Butikerna finns i Malmö och Göteborg.
Barcelona FCBlaugrana
9/13/2013 13:23
Shanghai & LeoMessi Så är det. Den svenska avundsjukan lyser starkare än någonsin på Sportbladet. Otroligt pinsamt, men dagens verklighet tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
9/13/2013 13:20
LeoMessi Det mest komiska är hur alla "haters" tävlar mot varandra om vem som skriver mest kränkande skit om vår klubb får mest likes. Det är ett bra tillfälle för de som älskar uppmärksamhet. Skriv bara något dåligt om Barcelona och ni får över 700-800 likes på Aftonbladet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
9/13/2013 13:17
Tata svarade på min fråga....

Martino: "Pedro has played two games with Spain, that's why he's rested this time. He's fine now, but we need him during 9-10 months."
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
9/13/2013 13:13
Jag kanske är paranoid, men allt som har hänt med Sandro Rosell vid styret så förväntar jag mig det värsta. Emili Ricart, Abidal, Valdés, Guardiola, Cruyff. Och att Zubi när han kommer tillbaka från semestern verkar att få förlängt är bortom mina vildaste fantasier.

Montoya, Bartras kontrakt går ut nästa sommar. Vi får hoppas på det bästa.
Barcelona LeoMessi
9/13/2013 13:07
*hjärta* Valdes flint (Barcelona) Precis, det var okej för hatarna att skriva diverse skit, som att Xavi var inavlad men när jag skrev en liten grej så blir jag varnad och spärrad. Måste även säga att denna idiot hotade att polisanmäla mig för att jag hade kränkt honom Hahahha! Det jag skrev kan inte ens jämföras med det han gjorde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Kaiser de Michoacán
9/13/2013 13:06
Diar Shekha/

Har också läst det. Men oavsett om detta är sant eller ej så är detta ju första budet från Barça. Och att förkasta ett förstabud är nog tänligen vanligt. Nu kan ju förhandlingen börja på riktigt.

Man ska aldrig ta ut saker i förskott (framförallt inte i den moderna fotbollen) men Iniestas kontrakt känns som smooth sailing. De kommer att enas.
Barcelona FCBlaugrana
9/13/2013 13:06
Inte hängt med, varför är inte Pedro med i matchtruppen till söndagens match?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Valdes flint
9/13/2013 13:04
LeoMessi

Aftonbladeet sände en tydlg signal där. Man måste vårda sin mun; så länge det inte handlar om Barca då är det lugnt, it's the AB way.
Barcelona LeoMessi
9/13/2013 13:00
Shanghai (Barcelona) Man ser alltid samma jäkla idioter kommentera barcelonarelaterade artiklar. Minns specifikt för typ två år sedan så var det en Alban som skrev riktigt vidriga saker på varenda barcelonaartikel, kallade Messi bland annat för utvecklingsstörd, att han tyckte att det var synd att Busquets inte dog när han blev stämplad i knät. Till slut fick jag nog och sjönk till hans nivå och skrev bl*w me! Fast på albanska, slutar med att den idioten tar åt sig så mycket att han mejlar Aftonbladet så jag får en varning och blir spärrad från att kommentera där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
9/13/2013 12:53
Diar Shekha (Barcelona) Tror det är ren BS, iniesta har ingen anledning till att vilja lämna. Han trivs väldigt bra i Barcelona. Han förnyar sitt kontrakt ska du se:-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
9/13/2013 12:50
@nikpostinger: Cadena SER are breaking the news that Andrés Iniesta has rejected Barcelona's offer of a new contract. His current deal runs until mid 2015. Ett Twitter rykte?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
9/13/2013 12:49
Haha, jag skrev det igår om Aftonbladets älskande gentemot Real Madrid CF. De har skrivit 2-3 negativa artiklar om den klubben, men stängde kommentarsfältet. Idag har Aftonbladet publicerat en negativ artikel om Barcelona. Vad gör de då? Jo öppnar kommentarsfältet så alla får chansen att spy galla på vår klubb. Och inte nog med det, det finns folk som vet om man skriver något fult om vår klubb så ät det helt hundra på att de kommer få mycket likes. Så, pinsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
9/13/2013 12:46
FCBlaugrana Jo tack där finns det teknik så det blir över!

Har alltid gillat llorente av flera skäl

Tröjan sitter mäktigt över hans bröst påminner om en Puyol i anfallet.En riktig man likt ett lejon otroligt stark inte minst i luftrummet.

Men han har inte spelat fotboll på över ett år nästan hos oss skulle han mest få sitta på bänken och det gillar jag inte tycker han är för bra för att vara en bänkspelare.Tycker han förtjänar mer.

Om han värvas ska Messi vila ibland och det kommer inte att ske.

Jag är emot en värvning alltså.Ska han vara en plan b anser jag att vi har det redan som spelar matcher varje vecka.Tänker såklart på Dongou.Han visade på försäsongen att han fungerade väl i vårt anfall.

Dessutom har vi Sanabria som är större och förmodligen för bra för vårt b-lag.

Han skulle också få en del chanser anser jag då han och Dongou kompletterar varandra väl.

Istället för ha en dyr spelare på bänken kan man primera spelare från b-laget ibland som dessutom spelar varje vecka.

Jag väntar hellre på vårt nyförvärv som kommer lyfta vår backlinje han kommer höja Pique och även få ännu bättre fart på Mascherano.

Synd bara att Bartra inte hunnit få några chanser i Puyols frånvaro.

Skönt att båda våra mittbackar som matchats hårt ej varit på landslagsspel utan varit hemma och tränat!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
9/13/2013 12:31
Det är ju olika spelartyper i helt olika skeden av sina karriärer..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
9/13/2013 11:56
att köpa/låna Llorente 'r ju som att köpa Torres antingen kommer han tillbaks till toppformen eller blir han en riktigt besvikelse som sitter och drar in lön.

Hellre att vi redan nu plockar upp Donguo på heltid än att värva in Llorente
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
9/13/2013 11:31
El flaco Nu blev det jobbigt. Inte nog med att jag vill ha Llorente i Barca, ska man dessutom behöva oroa sig över att han hamnar i Madrid ifall vi inte tar honom? Jag hoppas verkligen få se Fernando i Barcelonas tröja en vacker dag men det känns lite som att tåget gick i vintras. Real är ju däremot lite mer på jakt efter en forward. Kusliga tanke!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
9/13/2013 11:29
Llorente i Real Madrid? Hoppas inte. Jag kommer att må dåligt när vi får en hörna emot oss. Llorente, Ramos, Ronaldo, Varane och Khedira. De ändå som är långa i vårt lag är Piqué och Busquets och båda är usla när det gäller huvudspelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
9/13/2013 10:43
Joey Bartons senaste tweet. Haha han är så sjuk den mannen.. "Latest from Madrid: Gareth Bale receives his signing on fee..." Samt den bifogade bilden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
9/13/2013 10:36
1.70-ligan/

Jag gillar också Llorente men problemet är att det även ryktas om att Madrid kanske vill ha honom i januari på lån. Och även om vi skulle försöka låna honom under vinterfönstret anser jag att man kastade bort sin chans när man kunde fått honom på free transfer, som du nämner.

Sen så nämner spansk media att Llorente inte kommer spela Champions League för Juventusunder hösten och att det är därför han skulle vara ett alternativ för både oss och Real Madrid då han kan delta i Europa-spel. Förstår dock inte varför Turinklubben skulle låta bli att registrera Llorente om det nu stämmer. Har de för många anfallare? Har de inget förtroende för honom? I såna fall, varför stack Llorente dit? Konstigt scenario.
Barcelona FCBlaugrana
9/13/2013 10:25
Deulofeu Vad tycker du om den triangeln, med Adama Troure, Ayoub Abou & Seung Woo Lee?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
9/13/2013 10:22
FEL
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
9/13/2013 09:48
Pep #4 Rpnaldo är den bästa striker vi någonsin haft att som 20 åring komma till en ny klubb och nästan göra ett mål per match är för mig osannolikt. Han gav oss ett år hans karriärs bästa.Trist att vi hade en om möjligt ännu sämre president då som inte kunde fixa kvar honom. Den dagen han lämnade är nog den tyngsta i mitt Barcaliv. Det räckte nästan att ge honom bollen på mittplan så fixade han resten själv.En del av de målen han gjorde är helt sanslösa tex det mog Compostela. Att man dessutom såg fenomenet live ett par gånger gör inte känslan för honom sämre. Eto`o var såklart helt fantastisk och gav oss massor av titlar och mål i två cl finaler.Jag talar emot mig själv lite men för mig är han den vassaste vi haft även om vi bara fick ett år.
Barcelona FCBlaugrana
9/13/2013 09:32
För er som inte vet vem Seung Woo Lee (född 1998) är, så här kommer ett litet klipp på en spelare som jag hoppas kommer kunna bli hur bra som helst. Som Deulofeu skrev här, vår nye Messi. Läste detta snabbt:"In his first season at La Masia Lee scored 38 goals and provided 18 assists in just 29 games."
Barcelona barcalandia
9/13/2013 09:22
Mitt dreamteam

Victor

Dani Tarzan Tintin Abi

Busi

Andres Xavi


Messi Lejonet Dinho

Sjukt vilka spelare som dragit på sig Barca tröjan. Att lämna utanför guldbollen vinnare som Rivaldo, Ronaldo och Stoichkov...
Annons: