/spanien/barcelona/forum/7208.aspx/spanien/barcelona/forum/7208.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
9/7/2013 13:52
Haha gillar denna kommentaren angående Thiago Silva på EMD:

- Så att du går från 10M€ till 7 är inte tillräckligt för att kunna ge dig mat? Vad äter ni hemma egentligen, guld eller?
Barcelona LeoMessi
9/7/2013 13:35
Om thiago Silva trodde att han skulle komma till Barca och tjäna mer än xavi och iniesta så kan han gärna få stanna kvar i PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
9/7/2013 13:30
Gizma

Jag hoppas du trollar??

Klubben snål? Man var villiga att betala €45M för honom och ge honom en väldigt hög lön. Men du kanske anser att han ska ha mer i lön än Xavi och Iniesta vilket hans anspråk var...

Uttala dig inte när du har noll koll på läget.

Thiago Silva är en äckligt girig spelare tydligen, haha "har familjer att försörja", ja som att Barca inte skulle betala tillräckligt för att hans stackars familj inte skulle få mat på bordet. Finns folk världen över som svälter och knappast har mat på bordet varje dag och så hör man Thiago Silva gnälla över att han har familjer att mata och därför inte lyssnade på Barcas bud.

Vilken vidrig människa, usch säger jag bara.
Glad att han inte kom hit, såna äckligt giriga spelare ska inte vara i denna klubb, han kan få tjäna sina pengar i PSG och gå titellös för PSG kommer aldrig vinna några större titlar. Han har helt klart missat tåget till världens bästa klubb.
Barcelona Barca Barca
9/7/2013 13:13
Diar Shekha Haha!! Zubi är som ett barn innan jul. Önskar sig spelare han själv inte e kapabel att värva. Det slutar med att han värvar Reina och tar en till semester :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
9/7/2013 12:56
Tycker att det är fullständigt oacceptabelt och respektlöst mot Valdés att Casillas får spela från start i La Roja. Jag tycker att Iker är en bra målvakt men det är inte de övriga målvakternas fel att Iker inte har spelat tävlingsmatcher de senaste 6-7 månaderna. Detsamma ska gälla samtliga spelare i startelvan. De som är i form och de som spelar regelbundet ska få chansen. Annars är det väl ingen mening med att prestera om man inte får utdelning av sin omgivning? Del Bosque borde tänka om och göra rätt. Ingen spelare har en garanterad plats ... inte ens Messi om han är bänkad i ett halvår.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
9/7/2013 12:06
Några dagar gammalt men fortfarande fin fakta :)

@BrazilStats: Neymar's goals with club are twice more than Bale's tally. 13 more goals with NT. 8 cups while Bale won 0. Neymar is 3 years younger. [md]
Barcelona *hjärta* Valdes flint
9/7/2013 11:45
@Diar Shekha:


Han har en lista!?! Jaaa! Framgång!
Tycker fortfarande dock att det är lite sorgligt att Valdes lämnar, speciellt nu när han verkar ha nått sin peak =/ Är inte insatt, men det känns som att "de ansvariga" kunde ha gjort lite mer för att behålla honom, inte minst anställa en målvaktstränare som vår MÅLVAKT föredrar.
Barcelona Diar Shekha
9/7/2013 11:22
Hahahaha. Gick in på sport nyss och läste att Cortouis är nummer ett på Zubis lista! Notera: Zubis lista. Låter bra för att vara sant!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dill - Busquets!!
9/7/2013 10:51
Zubi Haha exakt. Att legender som exempelvis pele spelat där vet han säkert inte om för att han är..11? Kände samma ilska som Gabriel när jag läste om Silva. Tvekar på att Barca betalat honom en hundring i timmen för det är så han får det att låta. Skit i pengakåta lirarna. Hämta hit de som VILL spela för den blåröda tröjan, spelare som skulle slänga sig puyol style för oss *host* Hummels
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zubi - I nöd och lust (fd. Dinho the artist)
9/7/2013 10:28
Zlatanisdamannn
***
Att säga att Santos enbart är kända för Neymars sejour där är som att säga att Ajax endast är berömda för Zlatans tid där. Alltså ganska fel.
Barcelona B-Guden
9/7/2013 10:27
@Barca o Mort!:Lägg upp bilden :D ?
Barcelona Barca o Mort!
9/7/2013 08:45
Wuhu var på flygfältet igår och fick autografer av iker, navas, villa, iniesta xavi och alba :P Bara Navas som orkade ta bild dock. I Helsingfors då.
Gizma
9/7/2013 07:36
Han är världens bästa mittback och ska givetvis tjäna mycket. Lalla runt? Vem som helst hade gjort som Silva. Det är ledningen som e trög och snåla som inte kan ge Silva det han förtjäna. Är man en av värld s bästa så ska man tjäna som en av världens bästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
9/7/2013 05:59
Thiago Silva lallar om pengar och att det var en viktig faktor till varför han inte pressade mer till att komma.

- "Varför skulle jag behöva vara tvungen att acceptera mindre pengar för att spela i Barça? Varför är det fotbollsspelarna som ska vara tvungna att offra sig?"

- "Folk sa att jag tänkte på pengarna men de glömmer att fotbollsspelare också har familjer".

Killen får det att låta som att Barça hade betalat han med en läkerol ask och en kanelbulle. Jag vet att vi är av ett grovt behov av en mittback och Thiago Silva hade säkert fört oss till en CL final, men nej, tack säger jag för att vi inte köpte honom. Han må vara världens bästa mittback för tillfället men aldrig att jag vill se en spelare komma till oss som absolut inte brinner för det. Han kan ruttna i PSG for all that I care.
Wena
9/7/2013 04:34
Ooooooohhh chile a mundial CHILE a mundial chile a mundial chilee aa mundiaaaallllll

VAMOS
VIsca BARCA
Barcelona ZlatanisDaMannn
9/7/2013 03:26
neymar har vart bra i landslaget och sitt brasilianska klubblag va dom nu heter som är kända bara för att han spelade där. ska bli kul att se vad han kan åstadkomma i barca de kommande säsongerna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
9/7/2013 02:43
Alexis Sanchez spelar just nu med landslaget. Börjat piggt.
Nr 10 i Valdivia är en trollkarl, väldigt rolig att titta på.

Stream i länktips
Barcelona H.Alavi - Magico!
9/7/2013 02:27
Sanabria fick 25 minuters speltid i den andra halvleken mot Bolivia. Kul för honom! Matchen slutade 4-0 till Paraguay.
Barcelona *hjärta* Valdes flint
9/7/2013 02:26
@Gio Style:


Nej då, du har fått fram en hel del glasklara poäng. Tyvärr diskuterar du med en vägg, en vägg som hade en förutbestämd åsikt långt innan han skrev sitt första inlägg här. Läs mitt första inlägg till honom så ser du varför du inte kommer ändra hans tankeställning.
Barcelona Gio Style
9/7/2013 02:22
@ZlatanisDaMannn:

Så enligt din logik så har Messi haft 1, jag upprepar 1, endaste match på sig att bevisa något för dig? Ja då är det inte så lätt att imponera, har man missat det tåget så suger man väl i sånt fall i 4 år framåt tills nästa VM...

Och nej, Copa America är en plojturnering om du jämför prestigen med EM.
Barcelona Gio Style
9/7/2013 02:21
@*hjärta* Valdes flint:

Hahaha, höll på att bli fett irriterad!
Va tvungen att läsa om mina inlägg.
Trodde att jag hade lagt ner en massa tid på grejer utan att lyckas få fram min poäng :P
Barcelona ZlatanisDaMannn
9/7/2013 02:17
mot sämre lag låg han bakom allt och dominerade som bara messi kan göra, men så fort dom mötte ett bra lag (tyskland) såg man inte messi göra ett skit. ronaldo har klivit fram i sådana matcher, holland är ett exempel, tjeckien oxå, det är kanske inte det bästa laget men det var en låst match och det var kvartsfinal i em, ronaldo steg fram och avgjorde, det är detta jag vill se från messi, jag vill inte se han dribbla av tio spelare hundra gånger varje match, jag vill se han kliva fram och avgöra en helt låst match i ett avgörande skede under ett landslagsmästerskap så som ronaldo har gjort, först då kan man säga att messi har presterat bättre än ronaldo i landslaget för än så länge ligger ronaldo steget före trotts att messi är mycket bättre spelmässigt i mer eller mindre varje match han spelar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Valdes flint
9/7/2013 02:11
@Gio Style:


Ja, ursäkta! Quotade fel sen sket jag i att quota om och raderade bara. Hursomhelst så är det löst nu :)
Barcelona Gio Style
9/7/2013 02:09
ZlatanisDaMann

Jag ställer då samma fråga till dig om Ronaldo då.
Du säger att han inte är spelaren som dominerar utan den som gör mål.
Likväl har han haft en sämre målproduktion än Messi på senare år.

Tittade du inte på Argentinas matcher i VM?
Han var allt de hade i offensiv väg och låg mer eller mindre bakom samtliga mål, även om han själv inte gjorde mål.
Barcelona YYEA
9/7/2013 02:09
ZlatanisDaMannn
Jadu, Messi har hittills spelat 2 vm, 1 som 19-åring och ett som 23 åring. Som 19-åring var han dessvärre inte en spelare som Argentinas manager satsade på i de viktiga matcherna men han hann med ett mål och ett ass på sina få matcher.

Senast var han inblandad i princip samtliga Argentinas mål även om han dock inte gjorde några själv. Att han inte presterar mot tex Tyskland, antar att du syftar på dem, beror inte på bara honom utan att hela laget blev utspelat och Maradona får ta på sig en stor del i det samt att Argentina inte på något sätt var ett lag då.
Barcelona Gio Style
9/7/2013 02:05
Edit: Trodde att nedanstående inlägg var riktad till mig. Men den har ändrats nu ser jag :)
Barcelona *hjärta* Valdes flint
9/7/2013 02:03
Zlatan.. Så efter alla dina inlägg här konstaterar du att eftersom Ronaldo gjorde 2 mål mot Holland så är han bättre i landslaget än Messi? Snacka om att få en onödig huvudvärk .. =/
Barcelona ZlatanisDaMannn
9/7/2013 01:55
sa aldrig att ronaldo dominerar, han är inte den spelaren som dominerar matcher på sättet messi gör men han gör avgörande mål i svåra viktiga matcher emot bra lag, messi kanske dominerar emot uruguay och brasilien i vmkvalet och vänskapsmatcher men han har inte gjort det i en mästerskapsmatch emot ett bra lag, och om han nu har gjort det så kan ni ge mg exempel
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
9/7/2013 01:42
ZlatanisDaMannn
Javisst, det är bra. Men att påstå att Ronaldo dominerat landskamper till skillnad mot Messi (för det är det du indirekt påstår när du skriver att du har då aldrig sett Messi dominera..) är ju en ren lögn.

Sen att du påstår att det är viktigare att han gör mål, där failar du ju igen.
Hans målproduktion har inte alls varit i nivå med vad som brukar krävas av dessa grabbar på snart 2 år.
Messi har scoreat mot varenda landslag som kan klassas som "bra motstånd" som Argentina stött på medans Ronaldo gömt sig, vilket du kan klart o tydligt se på länken jag skickade till dig.
Barcelona Gio Style
9/7/2013 01:40
ZlatanisDaMannn
Ursäkta om du tycker att det är drygt av mig, blev bara lite irriterad på ditt uttalande om att "Jag har aldrig sett Messi dominera en landslagsmatch".
Se till att inte missa några matcher istället för att bara läsa text-tv så ska du få se på annat...
Annons: