/spanien/barcelona/forum/7202.aspx/spanien/barcelona/forum/7202.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2013-07-27 18:23
Stoichkov~ Nej, jag glömde inte Cesc. Han fanns inte hos oss när det var aktuellt med Özil. Alltså hade han inte konkurrerat om en plats. Med det sagt så håller jag ju med Hetfield att för det priset som det var tal om så hade jag ju ändå tagit Özil över Hleb. Fast det hade nog gett oss problem med missnöjda spelare över speltid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LionelMessi10
2013-07-27 18:22
Explict- med all respekt .. men tkr du inte att det du skrev var lite onödigt med tanken på att många kanske ville se den här gesten som kanske inte hade kunnat se den om den inte hade länkats hit .. för jag hade säkert inte sett den om jag inte gick in på det här forumet! sluta va så bitter fan.. visa lite respekt istället!
Barcelona Stoichkov~
2013-07-27 18:15
Rambla~

Helt rätt men du glömde även Cesc har spelat som 10:a och kan spela som 10:a bekvämt. Nu har vi dessutom Neymar som också kan vikariera i den positionen med glans. Det är den positionen som Özil känner sig hemma.
Barcelona Explict
2013-07-27 18:12
@El capitano[Culee:
Med all respekt. Hade inte detta passat bättre i Feyenoord (alt allmänna Holland-forumet? Bara en undran. Fint gjort var det men det har inget med Barcelona att göra. http://www.svenskafans.com/europa/holland/forum.aspx (Där har en redan skrivit om detta.)
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2013-07-27 18:10
Rooie Marck hade en sista önskan innan han lämnade jordelivet: Att få se sitt kära Feyenoord träna en sista gång.
Då dök tusentals supportrar upp för att hylla, och ta ett sista avsked, av sin vän.
– Det här är det bästa som hänt mig, sa 54-åringen tre dagar innan han avled.


Fyfan vad rörd man blir! Tårögd!
Barcelona Rambla~
2013-07-27 18:08
Ska man plocka bort Alexis eller Pedro ska de ersättas med en spelare som Reus och inte Özil, oavsett vem som är bättre eller ses som en större stjärna. Özil är kreativ och ska spela som en "tia", inte på en kant. Har man redan spelare som Iniesta, Messi och tidigare även Thiago så finns det inte plats för en Özil. Det är överflöd och hade bara skapat irritation bland de som bänkats. Då måste en bort och då hade det inte blivit Thiago, för han tyckte redan att speltiden var för liten. Nej, då hade man fått välja mellan Özil och Iniesta och vi vet nog alla hur det valet hade utfallit. På Xavis låga position hade han irrat bort sig totalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2013-07-27 18:08
Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya Bartra Mascherano Adriano - DosSantos Song SergiRoberto - Alexis Messi Tello #fcblive

Samma lag som mot Bayern.
Barcelona zick9
2013-07-27 18:05
@Frodo:
Äntligen någon som förstår! Jag ser absolut Özils skicklighet men han petar inte Iniesta och att spela honom som högerytter är slöseri på talang. Dessutom passar han inte in i vår modell som ytter då Barca oftast spelar med rörliga anfallare som gärna tar löpningar i djupled (Villa, Henry, Pedro, Alexis, Tello osv). Det räcker med att vi ofta spelade Iniesta som ytter denna säsong. Tänk er ett tremanna mittfält med Iniesta och Özil på kanterna med endast Messi på topp. Öh, katastrof. Gråter man över spelare som Özil, Isco och Mata så kan man inget om fotboll och klubben FC Barcelona. Det Barca behöver är en djupt spelande mittfältare. Antingen Sergi Roberto om han utvecklas eller typ Gundogan eller Pogba (den stilen).
Barcelona Gabriel
2013-07-27 17:44
Sett till priset man hade kunnat få Özil till så gick vi absolut miste om något där. Men en sak jag inte gillar med honom är att han är väldigt ojämn. Har svårt för spelare som är helt strålande ena dagen från att försvinna totalt från matchbilden en annan dag. Sen tror jag inte att Özil hade gjort sig bra på en kant, framför allt inte med den arbetskapaciteten och disciplinen som behövs försvarsmässigt hos kantspelarna i Barcelona.
Barcelona MVP - 2011
2013-07-27 17:40
@Frodo:


Visst är han mer av en attackerande mittfältare men jag tror ändå att han hade axlat Xavis roll utan problem. Vi kan fortsätta diskutera på PM! :D
Barcelona Hetfield
2013-07-27 17:36
Neymar-Messi-Özil, hade inte det funkat? Özil är inte så fast i en central position, han har alla egenskaper för att klara av en ytterposition.

Han är vänsterfotad, snabb, teknisk och framförallt så är han spelintelligent. Han kan väl knappast göra sämre ifrån sig än Sanchez på den kanten. Det är en rätt så irrelevant jämförelse att "Busquets kan också klara av den kanten". Nej, bara för att man kan sätta Pinto som ytteranfallare så betyder det inte att han kommer att prestera. Jag var en av de som tryckte mest för att Pep skulle köpa Özil och blev väldigt irriterad när han skickade bort honom.
Barcelona Frodo
2013-07-27 17:33
MVP - 2011

Så Özil som är en nr 10, hade petat Xavi som spelar som en nr 6?

Ibland undrar jag om folk kollar på spelarnas positioner överhuvudtaget....
Atlético addeh
2013-07-27 17:30
Hetfield

Messi kan också spela på kanten, för att han är så bra. Det hade säkerligen Busquets också klarat av. Ingen av dem kommer däremot till sin rätt på bästa möjliga sätt ute på flanken. Samma sak är det med Özil. Och i Barcelona krävs det mycket mer av en ytter än att bara kunna slå fina passningar. Tysken har många goda egenskaper och är en världsklasspelare, men saknar mycket av det som Pedro har i sig, framför allt gällande försvarsspelet.

Helt onödig diskussion, men argumentet att "Özil är tillräckligt bra för att spela på en kant" köper jag inte.
Barcelona MVP - 2011
2013-07-27 17:30
@zick9:


Han hade petat Xavi i dagsläget, det måste man ändå erkänna.
Barcelona Hetfield
2013-07-27 17:08
zick9

Özil hade kunnat spela på kanterna, han är så pass bra. Om man inte ser Özils skicklighet så är man antingen en idiot eller väldigt trångsynt.
Barcelona zick9
2013-07-27 17:03
Hetfield

Stanna upp och tänk efter. Vilken position skulle Özil få spela på i Barca? Han petar inte Iniesta och som ytter är han inget att ha i vår 4-3-3...

Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
2013-07-27 16:59
Tata kanske inte har något emot Hummels. Chansen att vi köper honom nu är betydligt större. Om Dortmund vill sälja dvs. Klausulen är väl inte bekräftad?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-07-27 16:53
Jag hade förträngt Hleb....
Barcelona Gabriel
2013-07-27 16:33
Hetfield

Undra varför? De flesta verkar ju vilja ha Hummels till klubben, då menar jag fansen. Även om man läser kommentatorsfälten i både EMD och SPORT så uttrycker de flesta sin önskan om att se Hummels värvas. Han har ju liksom allt för att lyckas, dessutom är han en framtisvärvning, tänk att han bara är 24 år och inte är i närheten av färdigutvecklad. Vad såg man i Song som gör honom så great? Att han kunde spela både som mittback och mittfältare? Men nej, det kan han inte, han är totalt värdelös som mittback.

Problemet ligger i de som sköter de sportsliga besluten. Jag vill också klaga på Zubi men enligt rykten så är ju Hummels "hans värvning" isånnafall. Det är ju han som försökt få klubben att köpa honom mest, så det går inte att klandra honom åtminstone inte för det.

Nu sägs det att Tata enbart vill ha en mittback och att den spelaren är Vergini. Om så är fallet blir jag besviken, det var inte den mittbacksvärvningen jag såg fram emot när sommaren närmade sig. Men förhoppningsvis värvar man en till mittback då det finns pengar för det.
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-27 16:31
Värva in Vertonghen/Hummels nu + Doria så blir jag lycklig. Då är mittbacksplatserna fixade långt fram i tiden!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2013-07-27 16:30
Matchen startar 19:00, INTE 20:00
Barcelona Hetfield
2013-07-27 16:07
Barcelona har ju en vana att bortse från spelare. I vissa fall som med Arshavin så är man ju glad att man inte köpte honom, men andra fall så blir man besviken.

Özil var ju mer eller mindre redo att åka till Barcelona, men Pep tyckte väl att Hleb och Keita räckte. Verthonghen rekommenderades och ville gå till Barcelona, men istället så satsade man på Song. Om man vägrar köpa Hummels så kommer det att bita de i baken, för han kommer att bli ännu bättre.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-27 16:03
@Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR:


Jaha, trodde det var 19.00 som matchen startade - i alla fall Barcelonas match...
Barcelona Gabriel
2013-07-27 15:53
petersays Haha, absolut inte, det var bara en jämförelse gällande "flirtation".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-07-27 15:47
@Gabriel:

Det var det jag var tveksam till.. "Inte menar väl karln att vi borde värvat Arsjavan?!"

Men då är vi på banan igen!
Barcelona Gabriel
2013-07-27 15:38
petersays

Arshavin har absolut inget med Hummels att göra, eller vadå? Försöker du insuera i att bara för att vi fattade rätt beslut i att inte köpa Arshavin så borde vi inte köpa Hummels? Jävligt dumt argument isånnafall. Jag bara nämnde att senast en spelare flörtade med oss i samma grad som Hummels nu gör var det Arshavin, det var absolut ingen peek att man borde ha värvat honom.
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-07-27 15:29
Såg att det snackades lite om en viss talang som spelar i AlAin. Den jag tycker att man bör hålla ett extra öga på är Jeremy Boga från Chelseas ungdomslag. Väldigt likt Thiago i spelsättet, om man frågar mig, men dock i en lite mer offensivare roll.

Jag tror att många av de som följde vårt Juvenil A lag under "Next Gen Series" nu i våras känner igen denna killen, där han dominerade i kvartsfinalen mot själva Barcelona. Jag vill även minnas att det snackades väldigt mycket om denna unga mannen här inne.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-07-27 15:19
xaviiniesta

Att det ska vara så svårt, kolla ''tvmatchen.nu''. Herregud, anyways, matchen startar 20.00.

Lägg till hemsidan som ''favoriter''.
xaviiniesta
2013-07-27 15:16
Vilken tid är det match ikväll??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-27 13:58
@Stoichkov~:


Ja den visas på Al Jazeera Sport +2 och norska Sport TV2
Annons: