/spanien/barcelona/forum/72.aspx/spanien/barcelona/forum/72.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB- Culé master
2017-05-29 22:07
@JUSSI BJÖRLING:

Hoppas du har rätt, bjuder på en öl då.
Barcelona Junta Dimision
2017-05-29 22:05
"La sentència deixa ben clar que vam tenir beneficis i és lamentable i una vergonya que Bartomeu segueixi mentint i tingui tan mal perdre. #BartuDimissio"


Taget från Laportas facebook-sida, förstår inte mycket av vad som står utöver Bartu Dimissio, så någon vänlig själv får gärna översätta!
Barcelona Lion24
2017-05-29 21:33
Jag uppmanar alla att gnälla om dom har något att gnälla över. Det här är ett forum. Alla kommer inte alltid överens. Jag kanske lär mig något över något som någon annan är missnöjd med när jag själv inte har haft koll. Återigen, det här är ett forum, alla kan inte vara ''fejk-glada''. Säsongen är över och är det någon gång man verkligen får gnälla är när säsongen är över, när säsongen är igång då kan man tagga ner med gnällandet LITE grann och kanske stötta laget lite mer men nu är säsongen över. Respektera att alla kanske inte är lika glada som just dig, att alla ser saker och ting på olika sätt.

Så till alla: gnäll på hur mycket ni vill. Var också hur glada ni vill. Gör det bara med en god ton är ni snälla.
Barcelona Andresito | 94:39 & 91:47
2017-05-29 21:28
Dags att hoppas på Seri?

Översättning från länktips:
Matcher, mål, assists, lyckade dribblingar, lyckade passningar, vunna bollar.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-05-29 21:24
Äh. Jag tror det kan bli bra det här. Får vi in de rätta spelarna så.
Barcelona Fcb88
2017-05-29 21:19
Herregud kan ni sluta gnälla över precis allting! Ni beter er nästan värre än ett par 15-åriga flickor på skolgården som tjafsar om vem som har flest märkeskläder på sig..
Barcelona Ribohn Fan
2017-05-29 21:12
Nästa år tycker jag att laget ska sitta i ring och hålla varandra ihanden. MSN får inte sitta bredvid varandra och alla sjunger "we shall over come". Herregud vad mysigt det komma bli.
Barcelona Soko
2017-05-29 20:59
" Om du fortsätter så här kommer du sluta som Ronaldinho”.

Barcelona Lion24
2017-05-29 20:56
Valverde är helt klart en ''godkänd'' tränare. Det jag gillar med Valverde är att hans lag alltid pressar, oavsett motstånd och oavsett tillstånd i matchen, man vill alltid pressa. Och för mig är presspel en av de grundläggande aspekterna som jag söker från en tränare. Jag vill ha ett aggressivt och kollektivt presspel och jag får ut det av Valverde, förhoppningsvis. Sen måste jag säga att det är roligt det här med ''Barca-DNA''. Det kan inte finnas någon styrelse/grupp/person inom FC Barcelona som har gått ut ifrån ''Barca-DNA'' lika mycket som nuvarande junta men ändå är det dom som skriker efter ''Barca-DNA''. Ni har ingen Barca DNA och ni söker knappast efter Barca DNA, in fact, ni vet inte ens vad Barca DNA betyder. Valverde var den enklaste och billigaste på marknaden som ni kunde lösa ut och det var just därför han blev vår tränare, inte för att han spelar ''the Barca way''.

Förutom taktik och allt det där så har vi betydligt fler problem. Ett av väldigt många problem är att jag känner inte att den här truppen är en enhet, ett lag. Jag känner att det är en extrem stor splittring inom truppen där MSN är för sig och resten för sig. Detta är oacceptabelt, för lagets bästa så har jag inget emot att splittra på MSN. Jag såg Aleix Vidals firande via kameran och jag kunde inte sluta le, det var fantastiskt (länktips). Sen ser jag något som gör mig tokig, vid 2:00 i videon så ser man att de allra flesta spelarna applåderar åt fansen, eller firar och kramas med varandra, alla gör nånting med varandra, jag ser ett lag. Det som gör mig tokig är 2:55 in i videon där MSN står helt ensamma med ryggen mot fansen, strax efter att de flesta lagkamraterna hade varit på Barcas kortsida och applåderat fansen. Man får tycka vad man vill (att jag är för petig o.s.v) men ingen kan säga att det här är första gången där MSN känns som en grupp och resten en annan.

Det här måste få stopp! Just den här bildandet av grupperingar är tack vare Lucho, när en grupp blir splittrade är det alltid tränarens ansvar. Lucho är den som bär huvudansvaret för att det här laget är splittrade, för Lucho har låtit det ske i flera år. MSN är ingenting utan sina lagkamrater. Valverde kan vara hur bra/dålig som helst i sitt fotbollstänk men han måste först och främst sätta ner foten mot dessa grupperingar som blivit i våran klubb. Just grupperingar var något jag aldrig trodde skulle se i FC Barcelona, som sen Pep tiden alltid haft en familjär känsla inom truppen. Valverde måste också in och visa att han bestämmer, det är inte Leo, Ney eller Piqué utan tränaren som bestämmer. Det räcker med dessa ''vilodagar'', kräv av spelarna att dom ska hålla mun och inte vara ute i media hela tiden. Fokusera på fotboll, tänk på fotboll dygnet runt, inför alla val du gör i ditt liv som fotbollsspelare, tänk innan om det valet är bra för din fotboll. Det är den här typen av tränare jag vill ha. Valverde kan taktiskt vara hur grym som helst men om ett lag inte är ett LAG så spelar inte din taktiska skicklighet någon roll.
Barcelona FCB- Culé master
2017-05-29 20:52
@Soko:


Valverdes meriter som tränare:

Grekiska ligan: 2009, 2011, 2012

Grekiska cupen , 2009, 2012

Spanska supercupen, 2015

Silver I copa del rey 2015 och Uefa cupen 2007

Utsedd till La ligas bästa tränare 2015/16.
Barcelona Soko
2017-05-29 20:36
Valverde har 3 liga guld i Grekland , en cup seger samt en super cup seger i Spanien där han klädde av oss fullständigt. Han kommer definitivt att höja laget med sin rutin.. Han är äldre än Enrique och är mycket mera seriös. ps. Valverde var också i Uefacupe final med Espanyol 2007 där man förlorade på straffar mot Sevilla.
Barcelona el Flaco
2017-05-29 20:29
Jag tycker faktiskt att Valverde har gjort ett fantastiskt jobb i Athletic och hade hellre velat se honom stanna där och fortsätta utveckla det laget. Vet inte om han är den typen som klarar av pressen att träna en storklubb med oerhört höga krav och två dagstidningar som analyserar minsta lilla detalj under ett mikroskop. Lägg sedan även till radio- och tv-kanalerna som likt hajar hugger till när de vädrar blod i vattnet. Luis Aragonés, Atlético-legendaren, bröt ihop när han tränade Barça i slutet av 80-talet till exempel.

Att Athletics spelstil inte liknar Barças för fem öre kan man skylla mer på att Valverde var tvungen att spela efter sitt spelarmaterial och få ut max av vad han hade till hands. Vem vet, han kanske anpassar sin taktik utefter vad han får i Barcelona. Förhoppningsvis.
Barcelona II Barça II
2017-05-29 20:29
Varför pratar man inte med tränaren man vill värva till laget? Låter väldigt skumt, hur kan man då veta vilka visioner och framtidsplaner han har, eller det kanske inte är viktigt i dagens Barca? Hursomhelst så önskar jag Valverde all lycka, mot bättre tider!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-05-29 20:28
Jag hoppas mycket på Valverde, han har ändå en historia av att göra lagen han tränar bättre. Dessutom finns det förhoppningsvis en god möjlighet att han är nvänder la masia en hel del.
Och senast vi hade en tränare som gjorde lagen han tog över bättre var väl....erm....Tata. ;)
Barcelona Junta Dimision
2017-05-29 20:27
@ElRaval:
Håller med om allt förutom hans tid i Valencia där han gjorde ett grymt jobb under en väldigt kort tid. Samlade väldigt mycket poäng genom att ta de till en 5:e plats från en 12:e plats när han anställdes och missade en Champions League kvalificeringsplats med 2 poäng.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-29 20:17
Zubis planer? Snarare ledningens planer, dock gör dom ett fantastiskt jobb med att hitta nickedockor...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-05-29 20:17
Hmm. Ernesto gjorde det bra i Espanyol vill jag minnas och säkert även Olympiacos, även om jag inte har koll alls på hans år där. Hans tid efter Pellegrini i Villarreal var dock bedrövlig och även hans år med Valencia. Bilbao har varit stabilt sett till förutsättningarna. Tycker helt klart han är intressant men hade gärna sett någon annan sett till hans tvivelsamma bakgrund.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-05-29 20:17
Är det här vårt svar på Benitez? Hur lång tid tror ni han får innan han får kicken?

Jag själv har inga större förväntningar. Har inte så stor koll på Valverde. Jag är inte den som vill ha en tränare enkom tack vare hans namn. Det skall vara underhållande men samtidigt vägvinnande fotboll. Något Lucho hade framförallt under första säsongen. Valverde har jag ingen koll på. Det kan bli succé men det kan lika gärna sluta i total misär.
Barcelona el Flaco
2017-05-29 20:13
Man väljer alltså Valverde som var under Zubis radar i två år medan denne var sportchef. Känns ju så där revolutionerande och innovativt beslut. Robert Fernández har ju bara dammat av Zubis tidigare planer.
Barcelona Rambla~
2017-05-29 20:08
Alltså, den här sportchefen vi har börjar allt mer framstå som juntans nickedocka han också. Har säkert blivit tillsagd att säkra Valverde så fort LE meddelat att han inte skulle förlänga. Prata med Valverde, varför då? De har ju säkert snackat med honom tidigare för han har ju som sagt varit nära tidigare för några säsonger sedan. Att fotbollen hela tiden förändra sig kan väl kvitta enligt denna ledning. Hur svårt kan det vara typ? Bollen är rund, Barca är ett självspelande piano och allt det där ni hört hundratals gånger tidigare. Planera, lägga upp en strategi, förnya sig osv, allt det där är säkert bara överdrivet. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-05-29 20:03
Kul med förnyat manskap i alla fall. Ska bli intressant nästa säsong.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-05-29 20:01
Någon som vet om en "andra nyhet" som skulle komma har kommit? Har för mig att någon skrev här inne om det.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-29 19:59
Det är nu man ska visa lucho uppskattning eftersom han stod ut med dessa idioter i 3 år. 9 titlar och en hel del sköna scener, synd att han inte avslutar det med att sänka ledningen. Luchos värvningar vart det va? Vår ledning värvar spelare/tränare utan att ens föra dialoger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2017-05-29 19:57
Undrar hur många gånger man kommer nämna att Valverde har "Barça DNA" i sig under presentationen på torsdag? Drinking game anyone?
Barcelona Gabriel
2017-05-29 19:53
Bartomeu är verkligen den största definitionen av en "råtta". Så genomfalsk och rutten att man knappt kan hitta mer skit under naglarna, som att lägga sig i whiskey pöl och bara suga in allt och däcka över full.

Tål inte människan, obegripligt hur vissa kan försvara honom. Fy fan, alla dessa lögner och påhittade historier, seriöst. Han har ingen skam den här människan. Sitter och envisas med att man minsann hade rätt i sina anklagelser emot den förra ledningen och att det finns dokument som stärker deras anmälan. Domstolen har alltså fel då? Sen är han själv den som tillsammans med Rosell kriminaliserat klubben för att rädda sitt egna arsle, och så sitter han och moralpredikar. Åh, jag tål honom inte. Hur kan vi ha en sådan president?

Genomrutten och falsk så det skriker om det.

By the way. Robert och Barça signade alltså Valverde utan att ens ha pratat med Valverde en endaste gång, utan endast med Valverdes entourage. Bra skött, riktigt proffesionellt.

Jag orkar inte mer.
Barcelona el Flaco
2017-05-29 19:52
Balugrana91/

Ökade intäkter, nya sponsoravtal och globalare märke är inte några ord som höjer min optimism inför de kommande åren så länge den här juntan får fortsätta styra klubben. Som jag skrev tidigare har de visat sin inkompetens gång på gång och de har dessutom ljugit för fansen och medlemmarna om saker som borde ha tvingat de av avgå för längesedan.

Du kanske ser mer intäkter och Espai Barça som något positivt för klubbens framtid, vilket du har all rätt till och jag menar absolut inte att du har fel. Vem vet, du kanske får rätt i slutändan. Personligen ser jag det som möjligheter för juntan att misslyckas ännu mer. Just nu har jag väldigt svårt att se ljuset i slutet av tunneln. En känsla jag har känt alltför länge.

Flaco - forever negativa, nunca positva.
Barcelona the cameroonians
2017-05-29 19:51
Som vanligt börjar Bartomeu med en lögn om Laporta. Trist. Förresten. Hur kan man anställa en tränare utan att ha pratat direkt med honom själv??? Robert har alltså inte pratat med Valverde, bara hans entourage. Känns återigen som en kortsiktig lösning utan riktig strategi. Nåja, borde ju sluta förvånas nu. Mot säsongen 17/18!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2017-05-29 19:50
Och där avbröt han presskonferensen abrupt för att han inte kunde besvara journalisternas frågor ordentligt... vår president mina damer och herrar.
Barcelona Caz
2017-05-29 19:50
@Gabriel:
Och bra var väl det i så fall? Umtiti har imponerat stort och får ses som en större talang än Marquinhos, Nolito har inget att göra i en toppklubb och Gameiro hade haft ungefär samma impact som Alcacer skulle jag säga. Och Alcacer har åtminstone åldern på rätt sida.
Barcelona gozo1
2017-05-29 19:49
Fan håller dom på med jag fatta att Pep blev tränare hos oss engång i tiden men alla efter pep har varit värdelös mittenlagstränare . Hur kan Chelsea ha conte hur kan man.c ha pep hur kan man.u ha Murinho hur kan Juventus ha bra tränare hur kan Bayern ha ancelloti och vi återigen en tränare värd klubbar som espaniol el villareal . Sjukt den här ledningen tar verkligen priset dom kommer o se till att till slut Messi också drar
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: