/spanien/barcelona/forum/7199.aspx/spanien/barcelona/forum/7199.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2013-07-05 23:37
Blaugrana91

Ursäkta mig men det är min förbannade rätt att klaga på klubben jag håller på och dessutom betalar pengar till då jag är medlem i klubben. Är du medlem? Jag som fan är allt klubben ska vara glada att ha, så även alla andra som i vått och torrt supportar laget. Vem är du att komma in hit och berätta till folk att byta klubb? Ingen respekt.

Fansen har all rätt de vill att uttrycka sina åsikter och synpunkter, man behöver inte gilla allt som händer i klubben. Man har oftast en vision för klubben man håller på och om den inte går åt samma håll som man själv hade hoppats eller önskat så tycker jag inte att det är mer än rätt att man uttrycker sig och gör sin röst hörd. Vad fan är detta forumet till för annars?

Snarare är det du som gnäller, kom inte in hit om du inte orkar läsa.
Tack!
Barcelona Blaugrana91
2013-07-05 23:33
Jösses vad det gnälls, byt klubb då om ni är nöjda...
Barcelona Gabriel
2013-07-05 23:32
Haha, den här klubben alltså. Hur jävla svårt kan det vara att få sålt på spelare vi inte räknar med. Nu väntas Bojan bli utlånad IGEN. Denna gång står det mellan Betis och Ajax. För i helvete, få sålt killen en gång för alla. Vad tjänar vi på att låna ut han hela tiden? Han kommer ändå aldrig komma tillbaka eftersom han inte är tillräckligt bra.

Så förbannat dåligt. Inte ens 3 mille klarar man av att få killen såld för. Haha, pinsamt!
Barcelona Stoichkov~
2013-07-05 23:04
@Rambla~:


Thiago kommer inte att säljas. Den saken är klar. Förhoppningsvis har Barca gjort klart för hans far att man inte kan gå med på att sälja.
Frågan är bara om Thiago kan ta beslutet att köpa ut sig eller om han ska acceptera den plan som klubben har för honom. Jag hopps i alla fall att man har gjort klart för honom att han är avsedd att ersätta Xavi.

Sen tror jag säkert att han få mer speltid i nästa säsong. Det måste ju dock också beror på hur han presterar. Det är hård konkurrens på vem som ska ta plats. Så är det i andra klubbar också, och inte minst i United.
Barcelona Blaugrana91
2013-07-05 22:56
Mido

Men seriöst sluta klaga och det gäller inte bara dig. Det enda man möts av när man numera går in i detta forum är massa gnäll. Barca har värvat världens största talang i form av Neymar för €57M och folk klagar...

Hade vi värvat Isco och någon annan Spansk oprövad talang och Real Neymar så hade det också klagats...Man blir så trött på detta.

Transferfönstret öppnades officiellt i måndags för tusan och vi har redan gjort sommarens mest spektakulära värvning. Vidare har styrelsen bekräftat att man just nu arbetar intensivt med att värva ytterligare spelare (läs Thiago Silva) och att det finns pengar för ytterligare storvärvning! Ändå klagar man här? Jösses.

Snacka om bortskämda fans här alltså.

Läste t.ex. en person här i natt som påstod att Barcelona som klubb har lyssna nu stora problem, en klubb som vann ligan med 100 poäng och vann före värsta konkurrenten med rekord marginal...Löjligt.

Jag medger att vi har problem på vissa punkter, men stora? Knappast.

En stor del av våra problem beror dels på försvaret, lösning en ny mittback. Vidare har vårt spel överlag inte varit bländande under andra halvan av säsongen och detta beror som jag var inne på här om dagen att spelarna är slitna, därför har vårt berömda press spel uteblivit, vilket i sin tur påverkat försvaret. Slitaget på spelare beror på för lite rotation av spelare.

Lösningen på det är att värva in fler klasspelare som Neymar och typ Thiago Silva.
Barcelona Rambla~
2013-07-05 22:19
Massimo Ja men det är ju det jag säger. De behöver inte komma överens SÅ länge det är Thiago som löser sin klausul. Det är alltså han som gör det personligen. Det har ju skrivits om att United och Thiago inte ska lösa klausulen utan istället försöka komma överens med Barcelona om ett pris. Då måste det ju till en förhandling om det ska bli en värvning, eller hur? Helt andra regler som gäller då. Stoichkov Barcelona har hela tiden hävdat att de inte är intresserade av att sälja. Fast jag är rädd för att de är så mesiga att de till slut går med på att förhandla för precis ingenting verkar fungera i denna kluibb som det gör i andra klubbar. De gör allt som oftast saker som är tvärt emot all logik och förnuft känns det som. Förresten, vad fan trodde de skulle ske när de hade en sådan detalj i hans kontrakt att utköpsklausulen sänks drastiskt från 90m till ynkliga 18m om viss speltid uteblev? De borde väl ha fattat att det fanns en väldigt stor risk att kluibbar skulle bli intresserade.
Barcelona Stoichkov~
2013-07-05 21:49
@Rambla~:


Thiago Alcantra har väl uppnått sitt syfte.
Han vill markera att han vill ha mer speltid. Får han inte tillräckligt med spel i nästa säsong då går han. Det är budskapet. Det hela är därför ett sätt att tala om för klubben att han vill spela mer.

Jag är mycket tveksamt till att han ska aktivera sin klausul. Har också läst att Barca inte vill förhandla med någon klubb. Vad som återstår är därmed att Thiago aktivirer klausulen vilket inte är troligt.
Barcelona Massimo
2013-07-05 21:48
Rambla

Grejjen är att dom behöver inte prata eller komma överens med Barca för allt dom behöver gör är att betala den där klausulen på 18 miljoner euro och vips så är Thiago fri och det dom måste göra då är att lyckas övertyga honom att flytta vilket det sägs att dom är villiga att tre dubbla hans lön t.ex.
Barcelona Mido
2013-07-05 21:44
I år har alla stora lag enormt fokus,, de satsar smart, att behålla sina nyckel spelarna å sedan köpa stora namn,, vad gör vi,, ge Thiago A tio dagar att tänka,, envisar om Silva, kom igen,, snart drar försäsongen igång med matcher å träning,, man vill att slutgiltiga laget ska vara samlad för att lära känna laget osv... Känns att barca fokuserar på matchtröjan istället för vem som ber den
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-05 21:40
Moyes nämnde inte ens Thiago på sin pk. Det är knappast nära en affär där. Jag kommer bli riktigt förbannad om Barça viker sig och börjar förhandla om United tar kontakt. För då har det här inte gått rätt till, de har inte fått tillåtelse att snacka med Thiago som vid en vanlig försäljning. Det här har hela tiden handlat om Thiagos klausul och ingenting annat. Dessutom så har Thiago inte ens talat om för klubben att han vill lämna. Allt har varit spekulationer från opålitliga brittiska twitterkällor och tidningar. Nä, kommer United krypande och vill förhandla har begått ett brott när de tagit kontakt med Thiago utan tillåtelse av Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
2013-07-05 21:29
@Ronaldinho " fotbolls guden":


Är det någon tränare som ska vinna Champions League för Real Madrid så är det Ancelotti. En verkligen respekterad tränare. Dock kan ju Real Madrid som klubb förändra båda spelare och tränare till det sämre. Det har vi sett. .
Barcelona Ronaldinho " fotbolls guden"
2013-07-05 21:24
Stoichkov

Ancelotti har vunnit CL två gånger som tränare och två gånger som spelare. Alla gånger med Milan. Ganska sjukt ändå.

Och ja det ska blivit jävligt skönt att slippa svinet Mourinho. Jag önskade han var kvar så han kunde förstöra Real Madrid men synd att han stack. Äcklig människa som man inte tål att se.
Jeffson
2013-07-05 21:23
Det känns så konstigt att gnälla över ett sillyfönster som är öppet för 5e dagen och man redan har rott hem Neymar. Jag vill också ha en mittback och jag vill också att Thiago ska stanna (eller ersättas). Men som sagt, fem dagar har gått.
Barcelona Hetfield
2013-07-05 21:11
Det känns verkligen som att Barcelona satsar på fel saker. Skeppet håller på att sjunka och man fokuserar på inredningen istället för att täppa hålet. En mittback är det viktigaste. Det är intressant att man bara behöver fylla en position och man klarar inte ens av det.
Barcelona Stoichkov~
2013-07-05 21:10
Real Madrid laddar upp på nytt igen. Vi känner igen det. Men en ny tränare i form av Carlo Ancelotti och ett antal spelskickliga spelare. Troligen kommer man att bli av de segaste och fula spelarna som man har i truppen Coentrão, Di Maria och Pepe. Man köper säkert också en ersättare till Huguin Jag tror absolut att Real Madrid blir en kandidat till att vinna Champions League i nästa år. Jag skulle till och tippa Real Madrid som vinnare. Carlo Ancelotti är en vinnare med klass till skillnaden från MOU. Han har vunnit Champions League som tränare och som spelare också(tror jag). Med Carlo Ancelotti tar alltså Real Madrid ytterligare ett steg framåt. Då krävs det att Barça inte tappar fokusen. Jag vill vinna ligan igen. För mig är det prioritet. Champions League är och alltid en bonus.
Barcelona Mido
2013-07-05 21:01
När ska barcelona stor handla som alla andra... Trött på T. Silva, trött på Thiago A.,,, när ska klubben agera på ett smart sätt istället för att sitta å envisa som åsnor... De som vill lämna ge dem en riktig spark genom dörren. För de som vill komma, kämpa för att få dem. Det känns att dem riktigt bra spelarna drar till andra lag för att vår klubb sitter med armarna i kors å hoppas att vi håller käften för vi fick neymar. Tack för neymar men det räcker inte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fraiXCII
2013-07-05 20:52
Hejsan!

Jag har två stycken äkta matchtröjor (hemma och borta) från säsongen 07/08 som jag inte har någon användning av. Är du intresserad? Skriv ett pm!
Barcelona elbraco - CP5
2013-07-05 19:50
Jonas något av det vettigaste och mest objektiva jag läst på länge, woord!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2013-07-05 18:05
Det går att diskutera Isco, Thiago m många fl på ett breddare sätt.
Det är faktiskt väldigt intressant – jag pratar om sånt ofta med andra lagledare, tränare, spelare o föräldrar.

Grundfrågan är så – går det att förutse vilka talanger som kommer att gå hela vägen?

Det leder till många andra frågor som t ex - är en supertalang 15 åring en garanterad framtids a-lags spelare.
Eller - En viktig u-19 spelare – är han en garanterad huvudfigur också på senior nivå?
Osv osv

Hamrén fick en direkt fråga för inte så länge sen – ungefär så:
”Det finns väldigt många unga spelare som har spelat i landslagets yngre nivåer, U21 neråt till U17. Varför nästan ingen av dem har fått chansen i a-laget?”

Svar – ”jag tycker inte att någon av dem är tillräckligt bra”.

Obs att det handlar om rätt många spelare som har fått chansen i landslaget yngre lag de senaste ett/två åren. Jag tippar på några hundratal. Och nästan ingen lyckats ta sista steget, trots det att många skriker på föryngring!
Varför är det så?
Det går inte att endast svara med att Hamren är feg. Så enkelt är det inte. Problemet är större än så.
Barcelona Massimo
2013-07-05 17:47
SAMI

Så sa han även om Ancelotti men vad hände? Visst chansen är liten men jag tycker man ska försöka.

Silvas senaste uttalande:
"Every player dreams of playing for Barcelona. It has always been my wish to play for a big club in Europe. I am happy at PSG at the moment, though," the centre-back was quoted as saying by Globo Esporte.

"I have told my agent not to pass on any interest unless there is something concrete. It only distracts me, especially during the league season.

"There was a lot of talk and speculation about a move to Barcelona last year and that has continued now. Nothing has happened, though, and I am calm about all the rumours
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-07-05 17:41
@Barcelonistas:


Vi pratar om inhemska kontra utländska spelare
Barcelona -SAMI-
2013-07-05 17:40
Al-Khelaifi (president PSG): "Thiago Silva will stay. He is one of our key players, adds a lot to the team. He has no price." [le parisien]

Då kan vi glömma Silva.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-05 17:30
Neymar Alba? Va dillar folk om? Detta är långsiktiga lösningar!.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2013-07-05 16:53
Här är en stream till presskonferensen med David Moyes. Den har inte börjat ännu, men det är väl dags alldeles strax... det är försnack och så just nu.

Vet inte om det är OT att länka till andra klubbars angelägenheter, men jag tänkte att det kunde finnas någon/några som är intresserade av att se om det sägs någonting om Thiago.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-07-05 16:50
Ronaldinho " fotbolls guden" (Barcelona) Det är bara du som ropar efter bartra! Han är knappast någon talang och håller Mallorca klass, ingen mittback som skulle kunna bli nåt stort ungefär som Muneisa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2013-07-05 16:45
På tal om Carvajal och Isco - jäkla stor skillnad att vara lagets bästa spelare i klubbar som ligger en snäpp under den absolut högsta nivån.
Ja, som te x Malaga, det finns väldigt många såna klubbar.
Jämfört med att kunna lyckas och slås sig in i de absolut bästa klubbarna.

De har mycket kvar att bevisa och de behöver också tur o flyt.

Jag är rätt säker på att Ancelotti kommer välja Modric o Özil förre.
Det finns tillräckligt många orsaker att välja så.
Isco måste ta sina chanser på en gång när han får dem.

Men att just han kommer att lyfta Reals mittfält bättre o högre än vad Modric eller Özil kan - detta är jag riktigt tveksam om. det kommer nog landa på ungefär samma nivå plus minus.

Isco ger än så länge mer bredd än spets tills han har bevisat annat.
Barcelona Ronaldinho " fotbolls guden"
2013-07-05 16:35
Många ropar efter Batra. När ska han få chansen hade folk tänkt? Tror ni han får spela under Tito. Knappast.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2013-07-05 16:35
Ganska tyst här senaste dagarna om en mittback på ingång. Vårat största problem som måste fixas är att vi måste få in en klassback redan nu inte när det är 1 vecka kvar av fönstret med ännu en Song,Chyrgynski,Mascherano(duktig men omskolad från DCM).
Barcelona Massimo
2013-07-05 16:31
Thiago har inte ens bestämt sig om han ska flytta eller inte, därför skriver alla journalister massa skit bara för att dra till sig läsare. Jag visste att det där med läkar undersökning var massa skit bara fan grabben har ju inte ens nämnt till nån om vad han vill göra och enligt Thiagos farsa efter att dom va och förnyade Rafinhas kontrakt igår då sa han "Vi har inte pratat så mycket om det". Jag menar det är dags nu om han ska flytta, försäsongerna börjar ju nu och i vissa länder har den redan börjat. Jag får känslan av att han kommer stanna, varför? Jo för att han vill innerst inne vara kvar i Barca men samtidigt har han så höga ambitioner om att bli en start spelare. Ju längre det här dras ut på tiden desto mer anledningar kommer han hitta för att stanna. Enligt vissa källor skulle han bli klar och presenteras idag, men vad hände? Som jag sa innan det är silly season grabbar snälla tro inte på allt ni läser. Ena dan är han klar och ska läkarundersökas idag läser man att det inte finns något bud eller aktiverad klausul. Jag tror att Thiago kommer stanna tillslut. Har nåt sett Moyes presskonferens? Vill veta om han har sagt nåt angående Thiago.
Barcelona B-Guden
2013-07-05 15:57
@xaviiniesta:


Så länge vi inte värvar en mittback behöver vi visst va orolig.
Sen vet jag inte ny tränare också, kanske, eftersom han inte är frisk och vi behöver en tränare som är med laget hela tiden, inte nån som får dra till USA då och då.
Annons: