/spanien/barcelona/forum/719.aspx/spanien/barcelona/forum/719.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröjff
2016-11-27 23:02
Såg ni den stolta lilla grabben i barcatröja, som snabbt vecklade ut klubbens fana efter Messis mål? Blicken avslöjade såväl förbehållslös glädje som sann gnista; typ jävlar anamma där fick ni svar på tal! Som jag önskar att jag själv vore den pojken i skrivande stund, under just det ljusa ögonblicket. Och om och när blir dags för en eventuell videogenomgång av matchen, så hoppas jag spelare med stab, tar sig en extra titt på grabben. Där fanns ett patos i hela uppenbarelsen, som lyste med sin frånvaro på planen och i övrigt. Tyvärr lär väl emellertid även den killen utvecklas till en luttrad gnällspik, om det fortsätter så här. Men hoppas han får en julklapp redan nästa helg.
Barcelona Puyol5
2016-11-27 23:01
Vad har hänt med vårt spel? Tycker det sakta men säkert blivit mindre och mindre bollinnehav och mer och mer revolverfotboll där MSN ska dribbla sig igenom eller kontra fram målen samtidigt som vi tappar fullständigt bakåt. Lucho ville spela mer direkt vilket kunde varit positivt, men nu är det ju bara det som gäller? Inget bollinnehav för att trötta ut motståndarna och sen öppna upp i djupled, ne utan direkt upp till MSN.. som springer sig trötta istället för våra motståndare. Hur kan Barcelonas ledning acceptera att hela vår spelidé som gjort oss så dominata och ett riktmärke för andra, att den är totalt bortprioterat?

Säga vad vi vill om MSN, men just nu tappar dem sjukt mycket boll i sina omställningsförsök. Att Lucho inte ser detta och ber dem sakta ner ibland och låta bollinnhavet uppstå, ser jag som att han tappat kontrollen över gruppen – för det går inte att missa. Nej hoppas förändring kommer snart så vi kan hitta tillbaks till vårt spel och det som är charmen med barca.

Hade gärna sett Joachim Löw i Barcelona, tycker det spelet han velat spela med Tyskland är något som skulle bibehålla vår grundidé och sedan lägga nya idéer kring utveckling av det. Hur realistiskt det är att han skulle komma låter jag vara osagt, men hoppas någon i ledningen åtminstone ser över möjligheten och intresset.
Barcelona Barca4life98
2016-11-27 23:00
Tycker Lucho borde spela såhär i El Clasico; Ter stegen - Mascherano, Pique, Umtiti, Alba - Roberto, Busquets, Denis - Rafinha, Messi, Neymar Då tar man ut dom som har den bästa dagsformen på varje position.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2016-11-27 22:59
@Rambla~:


Precis vad som kommer hända....
Barcelona gozo1
2016-11-27 22:58
Lucho gör så att zidane ser ut som världsklass tränare i våra ögon. Fan har inte lucho någon som helst idéer vägra göra något så att Barca kmr in i matchen och vinner slaget om mittfältet. När vi förlorar mittfältet så förlorar vi matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-11-27 22:57
Gerard Piqué: "Winning La Liga playing like this will be impossible. We lacked attitude, especially in the first half." "Injury? I'm okay. I got a knock on the ankle but I think I'm okay." "As a team, we were not there on the pitch in the first half." "It's not often I can say this but we have to be happy with a draw" "Madrid has a 6 point lead on us but that's what interests me less now." Förövrigt väldigt konstigt att man åker till Anoeta, som man vet är den absolut svåraste bortamatchen varje säsong. Och så går man ut på planen, helt ointresserade att spela fotboll. Tycker de inte om sitt yrke? Hade de bråkat innan match? Vad sjutton är problemet? De ville inte ens vara på planen. Sociedad spelade bra men vi var fullständigt ointresserade. Vi var knappt över planhalvan första 30 minutrarna.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-27 22:56
@Reymar:


Några är på Neymar och du är alltid på Messi!

Roligt att se. Kvittar om Messi gör 6 mål. Så fort Barca spelar dåligt eller förlorar poäng så är det du alltid där och spyr, spyr och spyr så mycket du kan.

Utan Messi så skulle du inte kolla på någon mer i ligan den här säsongen. Det är fan tack vare Messi Barca ligger på andra plats.
Barcelona Rambla~
2016-11-27 22:56
Kan redan nu se hur Zidane kommer ställa upp nästa helg. Superdefensivt och aggressiv press och en massa omställningar. Mot ett Barca som ska spela offensiv frejdig fotboll (Hawaii under Lucho) för det är ju vad som alltid förväntas av Barca. En sopig Ronaldo kommer att få göra det han är bäst på, springa in i stora fria ytor vid omställningar efter Barcas oändligt många bolltapp. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-27 22:54
@Carles Puyol Beast:


Klart de förtjänar att vinna.
Snälla kom igen!

Frågan är snarare förtjänar Barca ens ligga på andra plats på tanke på hur vi har spelat hela säsongen. Så hård är jag mot Barca!

R.Madrid gör det R.Madrid gör. De tar sina poäng och ser inte ut som FC (Vi ber till högre makter och att Messi räddar oss).

Låt oss vara ärliga mot varandra.
Med det här spelet kommer inte ens ta oss förbi åttondelsfinalen i Cl.
Barcelona Lionel12
2016-11-27 22:54
Jag vill inte hänga ut enskilda spelare eller liknande. Men vet ni vad grabbar!? Idag behövs det inte för idag var ALLA katastrof. Nästa helg vinner vi...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pichincha
2016-11-27 22:53
Så utspelade idag, pinsamt. Tur att en enda sak under matchen stämde när vi kvitterade, annars var det verkligen noll att glädjas åt.

Varför inte chansa,våga,se vad i h som händer på planen och använda resterande byten. Jag tycker Gomes har gjort det helt ok de flesta matcher han spelat men idag kan man tycka att ett byte på honom skulle vara givet. Oförståeligt.

6 p försprång för RM inför clásico. Ja.. då jag aldrig kollar deras matcher så är jag inte insatt i hur deras spel ser ut för tillfället, men vad man läser från forumet så ser det inte så bra ut. Dom vinner dock ändå till skillnad från oss. Två lag som är långt ifrån sin bästa form (?) i världens största match. Vem drar längsta strået, RM lär säkerligen vara fullkomligt nöjda med ett kryss men dom känner nog att det är världens läge att komma därifrån med 3 p igen.
Barcelona Soko
2016-11-27 22:53
Messis mål var det första Barca gjort i Sociedad efter 293 minuter.
Barcelona Reymar
2016-11-27 22:52
@DM1982:

Vad är det Messi tog tag i? Matchen? Det här är Neymars mål snurrar upp två spelare och serverar Messi på ett silverfat. Neymar som förövrigt var det enda hotet framåt Medans Messi och Suarez bar värdelösa.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-27 22:51
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-27 22:49
Man blir så arg för Real är bajs och vad gör vi ju vi spelar precis som Real men ännu sämre så vi ger Real försprång hela tiden. Att Real leder är pga Barca! Jag hade kunnat ge cred till Real men dem förtjänar fan inte leda så som dem har spelat. Vi har oss själva att skylla på när vi skiter i spela bra och ger bort poäng samt ger Real en härlig JUL present. Vi är Barca och hur kan vi spela bort såna viktiga poäng huuuuuuuuuur.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-11-27 22:47
Förstår inte hur Sociedad är laget som är närmast vinst efter vinsten efter 1-1, hur kan man inte lyckas skapa något tryck alls? Suarez måste skärpa sig snart med, han har inte Messis eller Neymars briljans och måste kompensera detta med att ösa in mål vilket han inte har gjort.
Barcelona Puyol5
2016-11-27 22:46
Alltså herregud, kräv en förklaring av laget och ledningen efter denna matchen! Detta är nog som jag kan minas den sämsta matchen med Barcelona jag någonsin sett… Energin vart var den? Fanns det nått som ens kan kallas energi?

Hur många gånger stod ens Lucho upp under matchen och försökte förmedla energi? Hur många byten gjorde han för att skapa energi? Ställ honom mot väggen och kräv en förklaring eller sparka honom omgående!

Ville inte spelarna vinna? Vem gjorde isf något för att visa det?

Ne total katastrof idag, skittrist att kolla.. kändes som korpen. Var detta en tyst protest? Finns det ett stort missnöje inom truppen och ledningen? Är det en spricka mellan spelarna och ledarna? Nånting är galet fel som det ser ut i alla fall.

Det minst man kan kräva är arbetsinsatsen och ett försök att förändra och gå för vinsten. Detta borde som matchen såg ut blivit en förlust med marginal, så det är tur att ett läge uppstår för rätt spelare för att ens få en poäng.
Barcelona Soko
2016-11-27 22:46
Det var länge sedan jag var mycket nöjd med 1 poäng. Det känns som vi vann.
Barcelona Rambla~
2016-11-27 22:45
Varför inga fler byten idag? Många skador, spelare som precis kommit tillbaka dessutom. Är det inte då man ska lufta truppen så mycket det går? Jag skulle verkligen vilja höra Luchos förklaring till hur han resonerar där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-27 22:45
Piqué: "It's not often I can say this but we have to be happy with a draw" #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2016-11-27 22:45
Reymar Aldrig! Barca i vått och torrt! Vem säljer sin biljett till El Clasico dessutom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-11-27 22:44
Om vi torskag mot Real nästa vecka, typ 4-0, tror ni det finns en chans att Lucho ryker då? Jag vet att det var typ hundra år sedan som en tränare i Barcelona fick sparken mitt under säsongen men jag försöker hitta någon liten tröst att hålla fast vid om vi åker på stryk.


sen ska sägas att i El Clasico kan ändå allt hända, och vi har Messi.
Barcelona Skurhink
2016-11-27 22:44
Freeyourmind: Jag är helt inne på din linje! Nu gillade jag verkligen inte Tatas gåfotboll, men vi hade iallafall någon jävla kontroll på vårt spel! Nu ser det fan ut som ett gäng fyllon ska försöka lista ut spelreglerna och lira en NFL match på baksidan!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-11-27 22:43
@zigazaga:

Sälj din biljett för det kan mycket väl bli en pinsam historia i Clasicot..
Barcelona Soko
2016-11-27 22:43
Tråkigt att Dani Alves brott benet.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-27 22:42
Alltså det här häxjakten på Neymar är så överdrivet. Jag brukar också kritisera Neymar när han lägger fokus på att tjafsa med domare, spelare och allt annat tråkigt. Men när Neymar är den spelare som låg bakom det här skit, skit poängen, inte ens då kommer han undan. Då, min vänner, då handlar inte det här om Neymar utan det handlar om er. Ni vill bara skylla på någon (Neymar) om all skit som pågår i Barca! Så lamt och omoget enligt mig!
Barcelona neymar JR
2016-11-27 22:42
Ganska svagt att gå på nyförvärven när t om en stjärna som Neymar behövde en säsong. Ska dom briljera och komma in i det under denna kalabaliken? Ska dom sitta på bänken när tränaren inte ens gör alla byten 8/10 matcher? Gomes var dålig och har varit dålig men det har hela laget varit förutom Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB-1899
2016-11-27 22:42
Nu är det upp till oss att vinna El Clasico nästa helg annars kan vi glömma la liga och ge allt i CL. Jag är fortfarande lugn men besviken på spelet. Finns än hopp om liga titeln. Visca El BARCA!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-11-27 22:41
Blir inte förvånad om Real S. Förlorar nästa vecka mot deportivo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-11-27 22:41
Till råga på allt ska behöva läsa rykten om spelare som Ivanovic i Chelsea. En spelare som är på väg mot 33-34 år och vars ben är helt slut, är numera ett rundningsmärke för snabba spelare. Livet är underbart för tillfället. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: