/spanien/barcelona/forum/719.aspx/spanien/barcelona/forum/719.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2016-06-29 18:43
[QUOTE=Gabriel]För varje sommar som kommer brukar jag alltid ha 1 spelare som jag hoppas på mer än någon annan. Det här är nog förmodligen den första sommaren sens jag började följa klubben som kag inte har någon "honom ska vi ha!"- drömvärvning. Snarare har jag spelare som jag kommer att be och böna till Gud för varje dag som går att vi inte köper. Den första är Gameiro. Herregud, kilöen gör en helt okej säsong med Sevilla och har egentligen bara snabbheten. Vad är det egentligen med honom som är så jävla wow? Och han kommer dessutom inte att bli billig. Det för en spelare som kommer att sitta mestadels på bänken om inte någon där framme skadar sign Om den här värvningen blir av är det återigen kastade pengar i sjön, pengar vi inte kommer att få tillbaka. Vi måste bli smartare på marknaden, Umtit var ett steg i rätt riktning men det är inte tillräckligt. Ekonomin är inte bra, vi har inte råd att slänga 30-40M€ på Gameiro en spelare som kommer att sitta mestadels på bänken. [/QUOTE] Ingen aning om det är sant eller inte, förmedlade bara vad jag hade läst.... Men som vanligt får man då forumets poliser på sig som dumförklarar en... Faktum är att Gazzeta rapporterade detta för länge sedan och nu säger även hans agent samma. Källkritik kan vara något att tänka på när vissa här sprider dynga om ledningen också, men då kanske sådant inte spelar så stor roll? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-06-29 18:37
Sägs vara ny bortatröjan för nästa säsong, vad tycks?
Barcelona the cameroonians
2016-06-29 18:18
Jaha, då är det klart att Gamper-matchen mot Sampdoria kommer spelas den 10:e augusti vilket då lär innebära att supercupfinalen mot Sevilla spelas den 13:e och 16:e. Läge att boka en resa kanske?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-06-29 17:40
[QUOTE=Gabriel]Och de där uppgifterna väljer du att tro på? Vi har Messi, Suarez och Neymar där framme men du tror att vi ska ha lagt ett bud på Dybala för 80M€? Jaha, vart ska han spela då? Kom igen, tänk lite. De pengarna för Dybala har man inte lagt, det skulle först bli aktuellt att lägga de pengarna ifall förhandlingarna med Neymar går i stupet och han lämnar i sommar. Då måste man hitta en ersättare för Neymar, men så som det är nu finns det inte en chans att man lagt de pengarna för Dybala som ändå inte hade gått in i startelvan i vårat lag. Och detta i ett skede när vi behöver förstärka högerbacksplatsen, mittbacksplatsen och även vänsterbacksplatsen. Tro inte på allt du läser. [/QUOTE] ersättare för Neymar kanske? ifall han lämnar för 2 miljarder.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-29 17:26
@Blaugrana91:


Och de där uppgifterna väljer du att tro på? Vi har Messi, Suarez och Neymar där framme men du tror att vi ska ha lagt ett bud på Dybala för 80M€? Jaha, vart ska han spela då? Kom igen, tänk lite. De pengarna för Dybala har man inte lagt, det skulle först bli aktuellt att lägga de pengarna ifall förhandlingarna med Neymar går i stupet och han lämnar i sommar. Då måste man hitta en ersättare för Neymar, men så som det är nu finns det inte en chans att man lagt de pengarna för Dybala som ändå inte hade gått in i startelvan i vårat lag. Och detta i ett skede när vi behöver förstärka högerbacksplatsen, mittbacksplatsen och även vänsterbacksplatsen.

Tro inte på allt du läser.
Barcelona Gabriel
2016-06-29 17:21
För varje sommar som kommer brukar jag alltid ha 1 spelare som jag hoppas på mer än någon annan. Det här är nog förmodligen den första sommaren sens jag började följa klubben som kag inte har någon "honom ska vi ha!"- drömvärvning. Snarare har jag spelare som jag kommer att be och böna till Gud för varje dag som går att vi inte köper. Den första är Gameiro. Herregud, kilöen gör en helt okej säsong med Sevilla och har egentligen bara snabbheten. Vad är det egentligen med honom som är så jävla wow? Och han kommer dessutom inte att bli billig. Det för en spelare som kommer att sitta mestadels på bänken om inte någon där framme skadar sign Om den här värvningen blir av är det återigen kastade pengar i sjön, pengar vi inte kommer att få tillbaka. Vi måste bli smartare på marknaden, Umtit var ett steg i rätt riktning men det är inte tillräckligt. Ekonomin är inte bra, vi har inte råd att slänga 30-40M€ på Gameiro en spelare som kommer att sitta mestadels på bänken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-29 16:59
OT, Hulk till Kina för €56M... Holy shit!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-06-29 16:46
Paulo Dybalas agent bekräftar att Barca erbjöd €80M tidigare i somras, men det nekades. Pengar verkar ju inte vara något problem....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-29 16:03
Lord Douglas

Läste på fotbollstransfers att Monaco går med på att låna ut han gratis och man behöver inte betala hela lönen.
Barcelona Barclasico
2016-06-29 16:00
L'equipe reports that Umtiti to Barcelona for 30M is a Done deal.
Barcelona Lord Douglas
2016-06-29 15:56
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Enligt rykten hade han en veckolön på nästan 3 miljoner kronor när han var i United, så om han är gratis går att diskutera.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-29 15:42
Hade inte bangat på Falcao som supersub. Går att få låna gratis tydligen.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-29 15:29
Fattar inte vad det är med LE och värva 30 åringar för dom priserna. Helt sjukt!
Barcelona Junta Dimision
2016-06-29 15:24
Lyon har värvat Nikolas N'Kolou från Marseille på fri transfer, verkar vara Umtitis ersättare.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-29 15:22
Ska man göra en trupp nu baserat på vad trovärdiga källor skrivit hittills så tror jag truppen ser ut så här till nästa säsong: Startelva: Ter stegen Vidal-Piqué-Mascherano-Alba Rakitic-Busquets-Iniesta Messi-Suarez-Neymar Resten: Bravo, Masip, Mathieu, Umtiti, Lemos, Roberto, Denis Suarez, Rafinha, Arda, Gameiro, Munir Vad tycker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-29 14:56
@Barca4life98:


Jag tror Umtiti och tyvärr Gameiro som kommer nöta bänk och göra sämst inhopp för 40m. Sen har vi inte råd med fler eftersom vi inte får betalt för våra försäljningar och ständigt värvar nästan 30-åringar för överpriser. Kanske eventuellt någon ny Douglas/Robert värvning från Brasilien för 5-6 miljoner också, så Bartos kontakter i Brasilien blir smekta på rätt sätt.
Barcelona Z_Z
2016-06-29 14:50
@Barca4life98:


Jag hoppas då verkligen inte att varken Gameiro eller Bellerin kommer, Gameiro av den anledningen att det känns som ett nytt Mathieu-köp (även om han har lite mer kvalité) och Bellerin på grund av priset och att han kommer från träbensligan.

Marquinhos känns osannolik med då vi går för Umtiti, Barca kommer aldrig lägga de summorna på två mittbackar. Skulle bli sjukt överraskad i sådana fall.

Om Arda säljs så är väl André Gomes ett alternativ men det är väl ingen spelare man direkt jublar över.
Barcelona Barca4life98
2016-06-29 14:29
Vilka kommer vi att köpa egentligen? Dessa ryktas till oss; • André Gomes - Arda måste bort? • Marquinhos - trots att Umtiti är klar? • Bellerin - kommer kosta 400 milj? • Gameiro/Vietto - En 9;a inhandlas? Vilka tror ni andra kommer att komma?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-06-29 14:02
Har ni sett James nya frilla?

Nu lär han ju knappast gå säker i Madrid när Cristina och Maria Gutierrez ser honom...sorry för ot!
Barcelona Deulofeu
2016-06-29 13:51
Barca4life98 Håller egentligen med dig vi behöver inte värva mittfältare!

Men om vi ska det då ska Arda bort! Gomes är lite fattig mans Pogba utan dribblandet som ändå bara är show off.

Amo.38

Att Bellerin drog kan vi nog också tacka Alves för aldrig skadad och bäst i världen vem vill vara reserv där?

Hade Bellerin stannat hade han knappast varit så bra som han är nu vid 21 -års ålder! Han har spelat ordinarie förra året också när han väl slog sig in i laget har han petat de andra backarna totalt.
Barcelona Barca4life98
2016-06-29 13:42
Deulofeu Jag är helt klart för en sån värvning men problemet är att vi har Rafinha och Denis som säkert kan ta över där. Gillar André Gomes och får vi bort Arda så varför inte liksom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-06-29 13:26
Jag kommer slita av mig håret om vi värvar Bellerin. Fattar inte varför vi ständigt går efter dessa Arsenal spelare, Ja jag sa Arsenal jag skiter fullständigt i att han fostrats i dom egna leden. Han kunde ha stannat i klubben och inte dragit så snabbt det knackades på dörren med ett erbjudande. Dessutom är han katastrofalt defensiv och "skiner" offensivt i en träliga. Jag tar Azpilicueta alla dagar i veckan, han gör jobbet även om han inte är direkt bländande offensivt men jag har inget problem med en defensivare ytterback dessutom kan han spela på båda kanterna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-06-29 13:12
Vad tycker ni om Andre Gomes ryktet?

Cm som kan ta över efter Iniesta lite mer box till box som Enrique gillar.

Kanske låna ut Halilovic de får Tello och lite till deal?

Byte rakt av med Arda? Ok?
Barcelona petersays
2016-06-29 13:12
@Deulofeu:

Assist i all ära. Någon ska ju göra målen på inläggen för att det ska räknas som assist också .. ;)

Men också att Bellerin hade en väldigt bra säsong i år medan Chelsea var helt under vattnet vilket såklart påverkar Azpilicueta. Jämför säsongen innanså är det en helt annan sak med. Bellerins ålder tycker jag snarare är en nackdel än en fördel. Jag vill ha en mer rutinerad ytterback. Alves var 25 när vi värvade honom Azpi blir 27 i sommar. Sätta in en 21 årig "talang" med en enda bra säsong bakom sig som ordinarie i världens bästa klubblag? Nej tack!
Barcelona Barca - Puyol
2016-06-29 12:54
Ärligt talet så är vi sämst på värva. Varför tar det sån tid för oss att göra våra värvningar. Vår trupp måste förnyas och förbättras helt klart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-06-29 12:40
petersays


Bellerin slår dem båda på assists.Samt han är 5 år yngre... än den näst yngsta.

Azp är inte helt fel men Bellerin är den jag önskar! Den stora fördelen med Azp är ju att han kan lira till vänster då dkulle vi kunna släppa Mathieau också...

Barcelona Deulofeu
2016-06-29 12:34
VizzlA-"Tots Units Fem Força"

Vi har ju knappast sålt några spelare och gått plus på dem på bra länge undantaget kanske Alexis och Pedro men annars vi skänker ju bort spelare gratis.

Arda hans värde har ju sjunkit som en sten hans em var riktigt illa samt Vidal skrapade ihop runt 10 matcher förra säsongen!

Inga stora pengar där att hämta men deras trötta attityd måste bort!

Visar tränaren inget förtroende för dem kan vi lika gärna göra oss av med dem.

Tränaren ska känna förtroende för alla spelare och det gör han onekligen inte för dessa två "lökar"
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-06-29 12:16
Deulofeu

Tur att du inte är sportchef iaf..

Först skriver du att vi måste sälja för att göra de värvningar som behövs, Ja det kan jag hålla med om. Men att sälja Arda och Vidal för 250miljoner efter ett halvår med laget..vilket skämt.

De kostade upp emot 600miljoner förra sommaren..(med variabler)
Barcelona enkos
2016-06-29 11:49
Messi-hysteri i hemlandet Messis uttalande om att han slutar i det argentinska landslaget har gett stora reaktioner. En staty har rests och en kampanj har dragit igång i Argentinas huvudstad Buenos Aires om att få stjärnan att fortsätta spela. Svttext
Barcelona petersays
2016-06-29 11:05
Azpilicueta är ett bättre alternativ på alla sätt. Mycket bättre defensivt och lika bra både till vänster och häger.
Annons: