/spanien/barcelona/forum/7169.aspx/spanien/barcelona/forum/7169.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Massimo
2013-07-11 16:17
Messi: "Sometimes I didn't understand why I didn't play under Rijkaard, but looking back I see he managed me well, without hurrying." [fcb]

Thiago måste lära sig av Kungen!

Finns inte en chans i världen att han kommer få mer speltid i Bayern än Barcelona. Den ÄNDA anledning han drar är på grund av att Pep har pratat med honom.
Barcelona Pep #4
2013-07-11 15:56
En sak som ledningen gjort bra är iallafall att dem lånar ut våra talanger istället för att dem ska ruttna i klubben likt Bartra är påväg.

Både Rafinha och Deulofeu måste spela A-lagsfotboll och att låna ut dem är det rätta. S.Roberto borde också lånas ut ifall Thiago stannar.

Både Song och Mascherano är spelare jag egentligen inte tycker bidrar så mycket till truppen. Song har egenskaper inte laget har men han håller inte nivån enligt mig. Mascherano spelar mittback för vi inte har några annars hade han lämnar för längesen. Så ser hellre att S.Roberto och Bartra tar deras platser så småningom.
Barcelona Alvés - Por Que?
2013-07-11 15:35
Canaletes

Underbart, Luis Enrique som tränare vill spela som Barca. Bra där!
Barcelona Canaletes
2013-07-11 15:24
Rafinha lånas ut till Celta! Nice!
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-11 15:11
Xavi and his girfriend will donate all their wedding gifts to charity. The donations will be used to finance a new day hospital. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2013-07-11 15:06
Den stora boven bakom vår numer nersmutsade bild som klubb är såklart Mourinho. Det ska man alltid komma ihåg. Han lyckades manipulera miljontals människor med sin propaganda och psykologiska krigsföring. Nästan så att han borde börja jobba för mainstream-media.

“If you're not careful, the newspapers will have you hating the people who are being oppressed, and loving the people who are doing the oppressing.”

? Malcolm X

Passar bra in på Barca och Mou-fanatiker. Sanningen är den att Mourinho är en anti-intellektuell och väldigt meningslös berömd person. Han kommer att gå till historien som den mest meningslösa och kontra-produktiva kändis som existerat då han inte bidragit med något annat än vilseledande pladder och aktivt bromsande av fotbollens utveckling. Portugal har fått ta största smällen i och med att de produceras fotbollsvärldens vidrigaste peronligheter tack vare den negativa energi Mou spridit sedan hans uppkomst.

Nu är han dock hemma i en miljö som klär honom i England.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-11 15:02
Jag börjar tröttna ordentligt nu. Bort med det som förstår vår klubb!
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-07-11 14:58
Och Tito... Jag ser honom stå med armarna i kors nånstans med den där likgiltiga blicken som blev känd världen över när Bayern förnedrade oss och tänker "Jag tänker INTE säga att Thiago är en bra fotbollspelare"
Barcelona Pep - El Míster
2013-07-11 14:54
Ja, vad skall man dra för slutsats gällande fair play utmärkelsen? För snällt försvarsspel? Ingen passion och känslor? Nja, skulle nog inte göra det ändå. Vi har alltid varit fair play, hela klubben, både när vi vunnit och förlorat. Det är en av dom sakerna jag gillar med Barca, även om det emellanåt kan bli lite väl naivt och pretantiöst.

Nåja, vi har värvat Neymar och vunnit ligan på 100P. Så jävla missnöjda kan vi inte vara ändå. Och jag vill inte heller dra för många förhastade åsikter om Tito som tränare. Han gjorde det makalöst bra på hösten inna cancern. Och han är mycket god vän med Pep. Så jävla dum i huvudet kan han inte vara?

Men hur denna "preseason" och andra saker hos klubben skötts skall självklart kritiseras. Något är det helt klart som inte står rätt till. Framför allt vissa relationer mellan spelare/ledare/president.
Barcelona Naknooo
2013-07-11 14:53
Tito är usel jag va emot han som coach från dag ett och min åsikt har inte ändrats direkt, trots liga vinst.

Tito är inte redo än, lägg där till alla resor han ska göra till L.A under säsongen, nej om Abidal var tvungen att lämna tycker jag Tito ska få samma behandling, in med någon som kan ägna 110% åt laget och alltid finnas där vid sid linjen tack.
Jeffson
2013-07-11 14:53
Något är uppenbarligen väldigt rötet inom vår klubb och här sitter folk och klagar på Pep. Fan skärp er! Rosell har en sån där obehaglig backstabberutstrålning och det känns som att han är roten till allt ont (Nåja, snällare ordval finns kanske) men seriöst, vem fan förlänger Zubis kontrakt om man sätter klubbens bästa framför sitt egna? Och det är bara ett av alla exempel.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2013-07-11 14:43
Okej, mitt inlägg försvann när jag skulle redigera ett stavfel?
BARCA-més que un club
2013-07-11 14:39
Tito från första dag 1 visste man att han inte var något för Barcelona ut med skitet .. a.s.p.....!!!!
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2013-07-11 14:38
Pep - El Míster
Coach Pep,
2013-07-11 14:38
Pep - El Míster

En liten tröst mitt i allt är i alla fall att vi just vunnit årets Fair Play Award för tredje året i rad (dock kan man undra om den inte motiveras genom alla mål vi bjöd motståndarna på).

Men i ärlighetens namn är denna angenäma utdelning faktiskt ett bevis på vår puristiska fotbollsideologi som tar aktivt avstånd från fult spel och fokuserar på fina brytningar och att hålla bollen i spel. Ändock har vi culés maniskt fått utstå att bli kallade för fuskare konstant sedan 2009, av fans vars egna lag spelar en långt grisigare och smutsigare fotboll än vår egen. Ah, denna paradoxala värld..
Barcelona Pep - El Míster
2013-07-11 14:29
Tito har ju fan inte öppnat käften? Vad fan håller han på med?
Barcelona Smogen
2013-07-11 14:20
Varför i helvete kan ibte Tito säga som Pep, att Thiago är en världsklasspelare? Sen kan man ju undra om Thiago får spela mer i Bayern än i Barca kommande säsong. Konkurrensen är ju tom. hårdare hos dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2013-07-11 14:14
Coach Pep/

Där satte du lite utav huvudet på spiken. Jag hade nog fan också gått till Bayern som det ser ut just nu.

Detta hade jag inte väntat mig men visst är hönsgården ett faktum. Oron stiger mer och mer.

Vi som var den harmoniska och ödmjuka klubben börjar bli något annat nu.
Fyfan vad dålig feeling man helt plötsligt har inför kommande säsong.
Coach Pep,
2013-07-11 14:09
Börjar kännas rätt uppenbart att ledningen och Tito är sannolikt den utlösande faktorn om Thiago beslutar sig för att dra. Rosell har ju succesivt nedmonterat klubbens heder och ideal. Laget tror inte på sig själva, Valdes skickar långbollar, ikoner sparkas ut, fystränare och annan personal väljer att gå osv osv. Klart att det är lockande för Thiago om Pep kallar på honom. Om man ser det från den ljusa sidan är chansen förmodligen stor att Thiago blir en nyckelfigur i Peps projekt och samtidigt blir omringad av fantastiska fotbollsspelare som kan höja honom i gengäld genom att förvalta hans spelfördelning på bästa sätt. Grejen med Thiago är ju att han inte behöver anpassa sig till någon ny roll utan en playmaker är alltid en playmaker vilket innebär att det är han som håller i taktpinnen. Att komma till en trygg och harmonisk tysk storklubb med Pep vid rodret kanske är mer lockande än att stanna i Titos hönsgård?

Kanske mer lockande än Man Utd t.o.m? Jag hade åtminstone inte pallat med spelarskandaler, otrohetsskandaler, sinnesrubbad skvallermedia och smällfeta engelsmän på läktarna upprepandes samma avdankade anglosaxiska ramsa stup i kvart. Men det kanske bara är jag. xD
Barcelona Stoichkov~
2013-07-11 14:03
@Rambla~:


Varför inte. Det är väl dags att säga vad man tycker om den saken.
Jag har följt Pep. Han är ärlig som person. Rosell har tydligen varit klumpig. Då ska han få veta hur Pep känner.
Barcelona Massimo
2013-07-11 14:03
Det är inte sant, men måste på nåt sätt säga att jag anade att sånt här skulle ske när Pep lämnade.

Pep är en smart människa och det måste jag ge honom cred för, han lämnar Barcelona vid det perfekta tillfället för att sedan ta över bayern som är på väg in i deras storhetstid. Jag kan nästan lova att han var inblandad i kontraktsskrivandet gällande Thiagos kontrakt och eftersom att Thiago har Peps bror som agent så är det knappast nåt problem för Pep att prata med Thiago lite då och då.
Pep såg allt det här långt innan folk började fatta vad som egentligen händer i ledningen. Han vet var han har sina favorit talanger och Thiago var en av hans favoriter. Pep är väldigt listig och har nu chansen att göra det han ville dvs att hämta Thiago till bayern pga en skitklausul som han säkert var med och skrev.
Jag ger Tito en säsong till för att bevisa vad han kan, hans envishet oroar mig otroligt mycket men vi får se, tror inte han kommer stanna efter nästa säsong.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-11 13:58
Man kanske ska byta namn på den "vänskapsmatch" som ska spelas 24/7...
Barcelona Stoichkov~
2013-07-11 13:57
"I want to Thiago", hehe. Så typisk av Pep Gourdiola. Han är alltid ärlig med sådana saker. Kommer ihåg när det snackades väldigt mycket om Cesc som då var i Arsenal. Han sa precis vad han tyckte. Cesc kommer inte i år, sa han säsongen innan Cesc kom. Då visste man att Cesc var på ingång i nästa säsong. Jag kan leva med att Thiago spelar i Bayern och för ”Kungen” Pep än i United. Om Thiago väljer att gå till Bayern är det enklare att få tillbaka honom om ett par år. Bayern byter ju tränare som bekant var tredje år. Jag är därför säkert på att Thiago inte kommer vara långvarig i Bayern. Om han däremot väljer att gå till United så kommer han att stanna i United mycket länge tid. Då kan vi nästan glömma honom. Frågan är nu hur det ska gå till för att Pep ska få sin Thiago? Det blir inte fråga om att Thiago köper ut sig. Tror att Bayern har så stor respekt för Barça och väljer att försöka förhandla med Barça. Frågan är om Rosell vill gå med på det? Vill inte se Thiago i United. Den saken är helt klar.
Barcelona Rambla~
2013-07-11 13:54
Det hela handlar om att Mazinho krävt att få in en klausul i Thiagos kontrakt med United, om inte Thiago får X antal minuter speltid så ska han kunna lämna för en bestämd summa. Ungefär som vår "sommar-rea" för honom under juli månad. Självklart är inte United sugna på det. Då har Mazinho riktat blickarna mot Bayern för att sätta press på United. Verkar detta rimligt? Varför väljer Pep att dra upp sin beef med Rosell just nu? Känns lågt även om det kanske är befogat. Kunde han typ inte ha väntat till sina memoarer eller en annan tidpunkt? Sandrusco, vad fan har du ställt till med?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-07-11 13:53
Om det stämmer att pep har bett om att Bayern ska kontakta thiago så är jag riktigt besviken på honom. Om han lovade att inte försöka locka över spelare. Känns som att han vill hämnas mot Rosell men samtidigt sätter han Tito i skiten om han lyckas övertala thiago.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2013-07-11 13:50
Det som skrämmer mig mest är att Thiago under Pep kommer med 90% utvecklas till en världsspelare.
I United så trodde jag inte det var helt säkert att han skulle lyckas. Men Pep som tror stenhårt på honom och har sagt att det är den enda värvningen han vill ha till Bayern så blir det sällan fel.
Barcelona Diar Shekha
2013-07-11 13:50
Gabriel for president!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-07-11 13:48
Tito tangerande rekordet i att ta 100 poäng under hans första säsong som tränare och tog laget till semifinal i CL, mer kan man inte begära. Pep hade inte heller vunnit CL under hans första säsong om det inte vore för att Iniesta gjorde ett mål i slutminuterna mot Chelsea. Få gillar Pep lika mycket som jag gör, men att han ska vara toppen av moral och allt som är bra med fotbollen stämmer inte. Han slängde iväg Eto'o och stod för det mest misslyckade köpet (rent ekonomiskt) i Barcelonas historia med Zlatan, och då har jag inte ens nämnt hans andra köp. Visst är Tito irriterande ibland, men man får väl ta det lugnt.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-07-11 13:48
Gabriel

Klockrent inlägg, jag känner precis likadant. Man borde nästan ta en paus från Barca fram till 2016 så man slipper vara med om när Rosell kör klubben i botten :P.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-11 13:41
elbraco Det handlar väl snarare om det faktum att han själv tidigare sagt att han inte kommer locka spelare, eller personal, som inte själv vill lämna eller som Barcelona inte vill bli av med. Självklart har han ingen skyldighet att agera efter detta, men för en person som håller ärlighet högt känns det lite tråkigt.
Annons: