/spanien/barcelona/forum/7141.aspx/spanien/barcelona/forum/7141.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Explict
2013-06-19 17:27
@Barcelonistas:


Du hade inte planerat att överdriva lite mer? ...
Fast det är ju fritt att tycka hur man vill så ska inte klaga. :)
Barcelona Barca o Mort!
2013-06-19 17:27
vifa

Du snackar om Man Utd som om de vore City.. :P Jag förstår varför han hade bytit även om jag vill att han stannar. Ge honom speltid i ligan mot de mindre lagen från start! Han får säkert mycket mera pengar än vad han får atm i vår klubb, ManU är nog lika "storklubb" som oss dessutom. Om han sedan skulle bli startman och nyckelspelare gör ju inte saken sämre även om det inte finns garantier för det.
Barcelona Barcelonistas
2013-06-19 17:25
Vifta - klart att Thiago kommer vinna titlar med Man United om han nu skulle lämna. Men problemet är att han går miste om något stort och han hade kunnat vara en del av den här storheten.

Thiago är redan nu bättre än Götze, och Özil, och då har han inte ens visat vad han kan.

vifa
2013-06-19 17:17
Förstår mig inte på Thiago, sättet han spelar på är Barca, och passar bäst här. Varför lämna för United för att få spela 15 fler matcher per säsong? Han byter ner sig klubbmässigt, titelmässigt ... Sen vem vill bo i staden Manchester? Låter sådär lockande gentemot bcn
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-06-19 17:12
Thiago är verkligen inte så bra att han kan ersätta Xavi helt nästa säsong aldrig. Xavi är fortfarande motorn i laget även om han har blivit lite sämre senaste 1-2 säsongerna. Thiago borde kolla på situationen och vara lite mer realistiskt och inse att han i dagsläget inte kan starta exakt alla matcher då han konkurrerar mot världens bästa mittfältare någonsin i Iniesta och Xavi.

Jag tycker Thiago är en guldklimp jag minns när jag 2010 skrev här inne att Thiago en dag skulle bli världens bästa mittfältare och många skrattade åt mig och hånade mig. Vad har ni och säga nu?.
Barcelona Smogen
2013-06-19 17:08
DM1982 (Barcelona) Att vila Xavi i fler matcher hade varit ett bättre alternativ. Xavi hade presterat bättre när det verkligen gäller och Thiago hade varit nöjd av att få spela och utvecklats ännu mer. Att ha en jävligt hög utköpsklausul hade varit bättre, då hade Barcelona kunnat sätta priset om han gnäller om man vill bli av med honom, nu är det nästan gratis för en sådan spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-06-19 16:52
Har lite svårt att förstå varför så många är upprörda över att Thiago (kanske) lämnar.

Killen vill ha mer speltid (sägs det). Kommer han få det i Barcelona? Nej, inte så länge Xavi är nummer ett. Är det fel? Nej.

Utköpsklausulen ligger på 18 miljoner, inte mycket. Men vad hade alternativet varit? En för hög utköpssumma som ingen vill betala och en (kanske) gnällig Thiago? Det är inget bra alternativ.

Det är enkelt, vill Thiago vara kvar och kämpa om en plats så är det väldigt kul. Vill han mer speltid i ett annat lag för att få spela VM (återigen, Xavi är hur som helst före där) så är det bara att köra på.

Thiago är en otrolig talang men han är även väldigt slarvig. Han vårdar inte bollen på mittfältet och har passat fel en hel del under säsongen. Av någon konstig anledning så verkar folk ha glömt bort det och förblindar sig helt på det som hände under U21.

Barcelona är inte beroende av Thiago, inte på något sätt så det är kanske läge för en del att lugna ner sig. Det Barcelona måste ha är en mittback, det är extremt viktigt. En mittfältare som lämnar är inga problem.

Framtiden ser ljus ut för Barcelona, vill Thiago vare en del av den så är det bara kul. Om inte, lycka till grabben.
Barcelona Explict
2013-06-19 16:51
Hoppas Thiago gör riktig succé i Man U, vinner alla titlar man kan vinna och skrattar åt alla i vår värdelösa styrelse. Så jävla trött på vår förening när det kommer till försäljningar, köp samt planering av speltid att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Avgå alla.
Barcelona Smogen
2013-06-19 16:23
Som sagt, känns nästan bara som en tidsfråga innan Thiago kommer lämna. Jag hade hellre haft Thiago kvar och skippat Neymar. Den här klantigheten från klubbens sida gör mig fan illamående. Tänk att vi köper en relativt oprövad Brasilianare för 57miljoner samtidigt som vi tappar en av världens bästa mittfältare som är som klippt o skuten för Barca, detta för cs 18mille. Avgå alla!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-06-19 16:05
Såg precis Deportes Cuatro och där visades en bild på Thiagos boll efter finalen som alla skrev på och det stod "Nos vemos en Manchester" - "Vi ses i Manchester"

Troligen De Gea som skrev det.
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-06-19 16:01
Ronaldinho the original (Barcelona) Anfall är bästa försvar ~ Football Manager 2013 aka FC Barcelonas ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
2013-06-19 16:01
Pep - El Míster

Varför borde Xavi se efter Thiagos situation? Xavi är en spelare likt alla andra. Tränaren väljer att spela eller inte spela Xavi. Man ska inte lägga någon skuld på Xavi. Det är Tito och ledningen som klantat sig rejält med Thiago.
Ronaldinho the original
2013-06-19 15:59
WTF! Vi har råd med Mata (300 miljoner kronor!!) som kommer vara bänkspelare men inte råd med thiago silva som kommer gå rakt in i startelvan. Kan tito sluta prioritera offensiven och börja värva stora backar. Om vi inte får antingen silva, kompany, hummels, verthongen eller agger ( om vi inte lyckas få dem fyra övanför) sårhar tito misslyckas med värvningar. Köper vi valencias backar eller arsenals så kommer defensiven inte att bli bättre utan för att vinna CL behöver vi världsklass backar.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Pep - El Míster
2013-06-19 15:47
Tror ni att pga. Thiagos plats på läktaren under Barca-Milan kan fått honom att snea ur totalt? Eller mins jag helt fel gällande detta?
Barcelona The Reporter
2013-06-19 15:05
@Isaac Cuenca y Jean Marie Dongou:


Kolla länktips. Där har jag beställt, väldigt bra och smidigt :)
Barcelona Pep - El Míster
2013-06-19 14:43
Borde inte Xavi se efter sin ersättare lite kanske? Eller är det för mycket begärt? Han borde kunna prata med Tito och kunna avstå från att starta en del matcher och på så sett se efter sin egen fysik och Thiagos utveckling. Jag menar Xavi är en av ledarna, legendarerna och någon som dom andra lyssnar på. Han kan väl inte vara så naiv och tro/vilja spela varje match?

I våras såg han stundtals nästan mätt ut och hade en mycket sämre bollbehandling och passningar än tidigare.

Kom igen nu klubbledning, spelare och tränare! Ni måste väl se storheten i Thiago precis som alla andra! Han måste bara stanna!
Barcelona FCBlaugrana
2013-06-19 14:39
Uppgifter om att Villa har skadat sig på dagens träning med Spanien florerar litegrann..
Barcelona Krabban94
2013-06-19 14:30
Man borde i mitt tycke försöka övertala Thiago till ett lån till en CL klubb, om man bestämt sig för att Xavi ska spela varenda match... Men tyväär kommer det knappast fungera utan han lämnar permanent eller så stannar han och nöter bänk vilket är otroligt synd... förstår ej heller varför man inte roterar spelare nästan alls och villar dem inför viktigare matcher under säsongen utan manspelade under Rouras tid med samma elva i typ varje match och sen undrar man varför Xavi etc inte presterar som de borde, även pga VDB som spelar Xavi i landslaget hela tiden... Killen får ju aldrig vila o han är över 30år...
Barcelona FCBlaugrana
2013-06-19 14:13
The excellent relationship between Juan Mata’s father & Barcelona president Sandro Rosell would ease negotiations between the two clubs [as]
Barcelona Barcadinho.
2013-06-19 14:10
Kan hända att Rosell/Zubi har frågat Tito om situationen. Tito svarar i stil med - gör allt ni kan att behålla honom men jag väljer mina startelvor enligt mina sportsliga beslut. Ingen kan tvinga mig spelminuter. Så vad ska ledningen säga då till Thiago - de kan absolut inte lova si o så spelminuter. Och de kan inte heller riva upp kontraktet och skriva nytt. Som sagt - allt är i Thiagos händer, han behöver avgöra vad han ska göra.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2013-06-19 13:17
Smogen/

Håller med att det känns frustrerande att klubben verkar sitta på sina händer i fallet Thiago.

MEN! Både här och andra fall måste man komma ihåg att det som klubben och dess representanter säger till media och vad man i själva verket gör bakom kulisserna är två VÄLDIGT skilda saker. När man talar med media är alltid väldigt diplomatiskt och korrekt, "vi ser gärna att han stannar, men det är hans beslut osv". Men bakom kulisserna är jag rätt säker på att det är annat ljud i skällan, då handlar det om att få världens största mittfältstalang att stanna till varje pris.

Jag säger inte att jag vet att Thiago stannar men jag vågar sätta en hel del pengar på att man i ledningen kommer att göra det mesta i sin makt för att behålla honom oavsett vad som kommuniceras i media.
Barcelona Smogen
2013-06-19 12:19
Det som jag tycker är märkligt är att klubben inte verkar göra allt för att få Thiago att stanna. De få som uttalar sig säger bara "hoppas han stannar men förstår om han lämnar". Det tycker jag är den största indikatorn på att han faktiskt kommer lämna och folk inom klubben vet det redan. Om så inte är fallet hoppas jag verkligen det pågår sen lång tid tillbaka en massvis övertalningskampanj av både spelare, ledate och tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MQUC
2013-06-19 12:16
@NoGo™ :


jag hoppas att Pinto fortsätter som reserv keepter samt att han kan stå i cupen, skön kille som accepterar bänken och chillar med sin musik på sidan av fotbollen :)
Barcelona MQUC
2013-06-19 12:11
Jag hoppas att vi värvar Ter Stegen som tar över efter Ville, säljer Villa (all kärlek till han!) och lägger ett bra bud på Thiago Silva som bli accepterat. Det vore drömmen och då har vi både en sjuk startelva samt bra bredd med kvalité, blir det av så spelar vi nog cl final mot Bayern :)


Barcelona La liga es blaugrana!
2013-06-19 11:56
@BrazilStats: BREAKING - #PSG's interest in Luiz after Mourinho not wanting him, could be an important factor for Thiago Silva's Barça transfer. [Sport] @BrazilStats: BREAKING - #PSG and #CFC have already agreed on €45M for Luiz but will be revealed after the #Confeds, according to the Daily Mail.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-06-19 11:17
Då blir det nog ingen forward son ansluter. Rosell sa ju att det blir 1-2 köp till. Vi köper Neymar men säljer Villa. Vi värvar en mittback - men troligen inte den vi helst vill ha - och abidal lämnar, plus eventuellt bartra. Ovanpå det lär Thiago försvinna... Känns inte som en helt omöjlig sommar. Och det känns inte helt bra i magen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2013-06-19 11:12
Borussia Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (21) will be Barcelona's second signing this summer. A deal would be close. [as] Ja undrar om han kommer vara utlånad till Monchengladbach nästa säsong och sen ta över efter V.V. Menar vi har redan Pinto som andra målvakt så. 2:a :P
Barcelona FCBlaugrana
2013-06-19 11:12
Borussia Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (21) will be Barcelona's second signing this summer. A deal would be close. [as]
Barcelona Deulofeu
2013-06-19 10:36
Kollade just Uniteds trupp och där skulle han 100% ta en startplats bredvid Carrick som då ligger lite längre ned Kagawa är ju en konkurrent men har har fått spela mer kant i United.

Jag kan inte Se United vinna PL nästa år truppen är inget vidare mittfältet är riktigt klent de behöver både Fabregas och Thiago för att det ska se bra ut...

Slutsats går han dit får han spela men vinner knappast något de är ju på jakt efter Fellaini också som skulle innebära lite konkurrens.

På Citys mittfält skulle han också få plats men de vill väl i första hand ha Isco men City har ju råd med båda Pellegrino underbar coach han skulle passa där...

Hoppas han inser att han är 22 har just vunnit u-21 och dominerat trots att han inte spelat massor i världens bästa klubb inser att framtiden är hans i vår klubb!

Tänk er att få dirigera vårt lag i en ny epok med Neymar och kanske lillebror klart han stannar!
Barcelona Pep - El Míster
2013-06-19 09:57
Förlåt för stavningen.
En sak till! Jag hoppas att denna Thiagosopppa får ett slut, hur det än blir, inom någon vecka eller två. Gärna ett uttalande av honom eller Barca som kanske kan peka åt vlket håll det lutar åt.
Annons: