/spanien/barcelona/forum/7124.aspx/spanien/barcelona/forum/7124.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2013-05-29 11:17
Barcelona har FYRA offensiva mittfältare i laget (Cesc, Xavi, Iniesta och Thiago). Om Thiago inte ens kan konkurrera med tre andra mittfältare så hör han inte i Barcelona.

Kan någon på allvar säga att ifall Thiago säljs och ersätts av Isco, Reus, Gundogan, Verratti (eller liknande talanger) att det skulle göra någon skada för Barcelona? Jag hoppas att Thiago har mer vett än att försvinna. Jag hoppas att han likt Xavi har tålamod och ser på det långsiktiga istället.
Barcelona Dinho the artist
2013-05-29 11:13
Lämnar Thiago kommer jag inte hysa något som helst agg mot honom, bara ledningen. Hoppas dock att ledningen kan övertala Thiago med garanterad speltid osv.
I Tyskland är tongångarna att Deulofeu nästan är klar för Dortmund. Det snackas antingen om ett lån på två år eller en bytesaffär med Hummels. Detta enligt sportbild.
Jag ser gärna att vi försöker få igenom en värvning av Marquinhos nu. Hummels och Silva är för mig för svåra för vår halvinkompetenta ledning.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-29 10:54
Enligt RAC1 så kommer Thiagos klausul återigen vara 90 miljoner från och med den 1 augusti.

Fast det skulle förvåna mig mycket om ingen annan klubb hinner lägga in ett bud på 18 miljoner innan dess. Då är det upp till Thiago vad han vill göra. Skulle bli oerhört besviken och bitter om en av våra mest lovande talanger lämnar denna sommar.
Barcelona ElTriplete
2013-05-29 10:50
Fabregas kommer inte säljas, men man kan inte låta undra över vad som egentligen hänt med grabben. Såg ett 11 minuters klipp på fantastiska saker han gjort i Arsenal. Otroligt fina passningar, bra skott och till och med bra teknik. Han har inte ens visat hälften av det i Barca-tröjan trots alla sina mål och assist. Vi måste få igång Cesc nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-05-29 10:19
Vi kommer knappast att sälja Fabregas då han är en av de spelare som startat flest matcher.

samt säljer vi honom blir vi av med halva summan till Arsenal så det är knappast lönt för oss.Thiago däremot är dessvärre en annan historia lite speltid stor potential låg utköpsklausul god vän med De Gea och han skulle ta en startplats i Man U...
Barcelona Deulofeu
2013-05-29 10:10
Något är just nu riktigt illa och jag anser det vara två personers fel.

Tito samt Eusebio.

Om man ser på de unga spelarna i a-laget så känns läget sådär.

Thiago Kan mycket väl försvinna om han inte får en betydligt mer framträdande roll nästa år. Vad talar för det att han är skadefri och presterar bör även starta fler matcher när Xavi vilas.Vill till Brasilien nästa år och är mycket god vän med De Gea det finns dessutom en "ledig" plats hos United lite orlig är man verkligen.180 miljoner det skulle nog de flesta klubbarna betala.

Tello har fått bra med speltid så köper man in Neymar som spelar där Tello vill spela han kommer knappast komma upp i lika många minuter nästa år för att konkurrera ut Neymar är bara att glömma.Tello är inte på långa vägar lika bra på andra kanten dessvärre.100 miljoner i pris gör att halva premierleague vill åt honom.

Bartra har fått ett kontraktsförslag och sätter sig efter em.Tippar att han kommer göra en kanonturnering för att sedan åter bli bortglömd.Kanske ett lån här vore det bästa.Stor chans att han stannar i Barca trots utebliven speltid av Tito.

Muniesa får ej förnyat kontrakt och lär flytta till Sociedad och göra succe om han håller man kan alltid hoppas.Perfekt klubb för han.

Montoya har fått skapligt med speltid i år och även lirat en del till vänster där han skött det ok.Tycker Alves gjort en b ra säsong och jag förstår att det blivit mindre speltid på slutet för Montoya.Det ryktas om Inter för att ersätta Zanetti ett år men jag hoppas han blir kvar han är en perfekt truppspelare som sällan är skadad.

När det gäller b spelare som flyttas upp är det väl främst

Deulofeu,Rafinha samt S.Roberto som ska tas om hand.

Alla är redo för att spela i en klubb straxt under toppskiktet.kulle Neymar flytta till Dortmund blir det tufft för honom men jag tror det skulle passa han.Några titlar blir det knappast men bra med speltid om de inte köper för mycket spelare med Götze pengarna.

S.Roberto skulle också må bra av bundesliga eller kanske la liga i ett mellanlag gärna med europaspel för att öka chanserna till speltid.Sociedad eller Betis lockar mig inget rykte dock.

Rafinha vet jag inte heller vart han tar vägen men ungefär samma klubbar som Roberto borde vara aktuella.

Jonathan är bra men inte Barca bra hoppas han säljs behövs ingen klausul här det kommer spelare nerifrån som är bättre.Betis vore perfekt inget lån tack.

Otroligt lovande spelare hela bunten men de måste spela nu nästa säsong är make or break för dem.

De två största felen som jag anser Tito göra är att han inte alltid utnyttjar de tre bytena och han gör det för sent.Han placerar dessutom fel spelare på fel position och låter de unga få chansen när det verkligen inte finns någon annan lösning.

Eusebio då ja vart ska man börja? B-laget handlar om att förädla talanger och inte resultat de ska hänga kvar det är det enda som spelar någon roll.

Varför envisas att spela med spelare man vet inte kommer vara kvar?

Lobato som visserligen gör det bra kommer inte stanna.LOmban får spela när han är frisk istället för tex Edgar Le som på slutet visat att han är riktigt följdsam och bra.att han dessutom tar straffarna gör mig galen Rafinha eller Deulofeu ska byggas upp inför framtiden och ska vara vana vid sådana pressade situationer.Lomban liksom jag fattar inte...

Sista månaden är det ju också tjänstefel att inte låta en del juvenil a spelare känna på B-laget trots att de har en del viktiga cupmatcher själva.

Det vore ju perfekt om tex Samper får 5-6 matcher i benen i B-laget innan sommaren när han förmodligen tar klivet upp.

Positioner som han förhoppningsvis får som dm har ju verkligen inte varit bra i B-laget i år men ändå har han inte fått en minut trots storspel i bla nextgen.

Tycker även Dongou ska få en ärlig chans med att starta 5-6 matcher och inte få korta inhopp även fast det blivit bättre.Han är ju riktigt bra med Eusebio har nästan lyckats sänka honom totalt.

Vad är det för högerbackar i laget kan man också undra funktionella spelare men de kommer aldrig sätta sin fot på Camp Nou då anser jag att man ska kolla nedåt för att lyfta upp någon.

Så har vi Valdes situationen vi har en ersättare i juvenil a laget på sikt om vi vill och vågar.

Om han får stå matcherna som är kvar får vi se vad han kan göra mot tuffare motstång.

Oier och Masip kommer heller aldrig bli något hos oss men Ondoa kan bli det om han får chansen det är ju perfekt läge nu.

Värvar vi Reina och låter han stå ett år eller kanske två är det bara att de byter roller sedan Ondoa är framtiden.Jag vill ändå ha Ter Stegen men jag är inte ledningen dessvärre...

Det är vad jag tycker om man anser sommare blir jobbig då är det inget mot vad som kommer hända i B-laget vilka spelare stannar? Det viktigaste är att Eusebio inte gör det.

Barcelona Messidinho_10
2013-05-29 10:08
Cesc kommer vi definitivt inte att sälja det kan jag garantera dig. Killen har precis kommit hem och köpt hus o allting. Han kommer ta över Xavis plats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-05-29 10:04
Att tappa Thiago hade varit förödande ja, men Cesc håller jag inte med dig om.
Barcelona Messidinho_10
2013-05-29 10:03
Vi får inte tappa varken Thiago lr Cesc det hade varit förödande för klubben, dem är ju vår framtid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-05-29 09:58
Man United have opened talks with Barcelona on Cesc and Thiago. They could offer 29M for Cesc. Players considering their future. [espn]

Hoppas Cesc drar och Thiago stannar.. Hade varit optimalt både sportsligt och ekonomiskt
Barcelona Gio Style
2013-05-29 09:43
Jag har som en vana att aldrig någonsin ta något som aftonblaskan skriver om i fotbollsväg seriöst.

Det är en tidning/sajt som enbart vill locka fler klick.
Skrivs så himla mycket skit i den tidningen.

Erik Niva är dock kung =)
Barcelona malique
2013-05-29 09:39
jag tror inte mycket succe om Neymar, godkänt men inte mer, vi ska få se!!!
Aldrig att han blir en Ronaldinho, omöjlilgt, då R10 kom till en Barca som inte hade vunnit ngt på länge och som inte ens spelade champions league,,,, han höjde hela laget och märket Barca till skyarna, Neymar kommer till ligamästarna och en lag som behöver förstärkas lite.... men klarar han trycket från alla hål och kanter och klarar han vara nummer 2-3 i laget samtidigt som han kommer till europa för att bli bäst i världen. Good luck!!!
Barcelona petersays
2013-05-29 09:03
" Enligt aftonblaskan som refferar till Marca så blir Falcaos övergångssumma 385 miljoner kr. Det kan väl inte stämma? då går ju Atletico knappt plus från när dem köpte honom. "

Alla andra tidningar rapporterar om utköpsklausulen på €60M så blaskan är väl ute och cyklar.
Barcelona petersays
2013-05-29 08:55
Tipsar också om den välskrivna artikeln angående de "unga" spelarnas kassa speltid under Tito, och undrar varför han inte har något förtroende för dem. Det vore också bra om ni som argumenterar med att "Thiago har spelat 35 matcher osv osv" kanske kunde märka ut hur många som varit inhopp. Ett inhopp i 75:e är inte samma sak som att spela en match. Thiago har gjort 20 matcher från start i alla turneringar, utöver det har han blivit inbytt 15 gånger och då spelat i snitt 18 minuter. 18 minuter är INTE en match. Han har också blivit utbytt 8 gånger när han spelat från start. Kanske är det mest rättvist att räkna minuter och dividera med 90 för att få fram antal matcher spelaren gjort? Thiago = 1956 minuter = 21.73 matcher Bartra = 949 minuter = 10.54 matcher Tello = 1683 minuter = 18.70 matcher Montoya = 1599 minuter = 17.77 matcher Jonathan dos Santos = 191 minuter = 2.12 matcher Mascherano = 3125 minuter = 34.72 matcher Pedro = 3265 minuter = 36.28 matcher Cesc = 3244 minuter = 36.04 matcher Pique = 3518 minuter = 39.09 matcher Alves = 3815 minuter = 42.39 matcher Xavi = 3556 minuter = 39.51 matcher Alexis = 2620 minuter = 29.11 matcher Ja..så kan man fortsätta. Statistiken är hämtad från officiella hemsidan.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-29 08:46
Om en forward till köps förstår jag nästan om tello flyr. Och det vill jag inte ska ske! Sen lägger Thiago ut bilder med De Gea på instagram. Han lär väl tjata hål i huvudet om United. Hoppas dessa spelare blir kvar! Men om det, Gud förbjude, inte blir så, är situationen en helt annan. Då borde verkligen en anfallare till ansluta och kanske även Gundogan. Eller så ges Sergi Roberto chansen .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-05-29 08:37
Vampíro Robinho var riktigt lovande runt 18 års åldern och gjorde mycket gott för Santos jag minns att jag var rejält sugen på honom då.

Många felbeslut senare är han snart tillbaka där det började.Tror på honom i Brasilien kul att de kommer hem lite gamla profiler för brasilianska ligan.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-05-29 08:33
@barcastuff: Barcelona are looking for a centre forward. Osvaldo, Chicharito, Mario Gomez and Klose are among the players with the right profile. [sport] Intressant, skulle gärna se en ny "Henke" i Barca, en nia som kan komma in och förändra matchbilden. Klose och Hernandez är väldigt intressanta namn, Osvaldo känns dock lite bråkig och Gomez kanske lite för bra för att nöta bänk. Ter Stegen, Hummels, Marquinhos, Neymar och Hernandez/Klose = min drömsilly Realistiskt? Nja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2013-05-29 08:27
Neymar: "Messi is the best player in the world, it will be an honour to play with him. Youth idol? My example always was Robinho." [via sy]

Robinho? Det är ju det sista man hoppas han blir.
Barcelona fc__Barça
2013-05-29 07:50
Enligt aftonblaskan som refferar till Marca så blir Falcaos övergångssumma 385 miljoner kr. Det kan väl inte stämma? då går ju Atletico knappt plus från när dem köpte honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-05-29 07:27
@barcastuff: Barcelona are looking for a centre forward. Osvaldo, Chicharito, Mario Gomez and Klose are among the players with the right profile. [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-05-29 07:27
Thiago har lagt ut en bild på han och De Gea och skrivit "We have always reasons to be happy... remembering the old times with De Gea" De Gea kommer antagligen försöka locka Thiago till United då de behöver en ersättare till Scholes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-05-29 06:33
Om ni pratar om brassebacken Dede så är det inget att hoppas på i år.
Han har bara för någon månad sen blivit värvad till Cruzeiro inför den här säsongen. Säsongen som förövrigt började för ca 5 dagar sedan.

Så honom kan ni sluta hoppas på, i varje fall för i år
Barcelona FCB_Messi
2013-05-29 05:38
Då har Dortmund värvat en mittback . Han heter sokratis papathoupoulos (nått sånt). Vi får väl hoppas att det betyder att hummels kommer till oss ?
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
2013-05-29 02:53
är valdes i monaco för att slutföra övergången?:S
vifa
2013-05-29 02:17
Bättre än Bartra för den delen med
Postat via SvenskaFans-appen
vifa
2013-05-29 02:17
Hur fan kan Marc Muniesa inte få förlängt kontrakt..? Många skador men en spelare som är 3 yngst genomtiderna att debutera i ligan för Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep #4
2013-05-29 00:45
Är det bara jag som undrar hur vi ska satsa på Thiago när Cesc även finns samt att Xavi även håller några år till.

Jag hade alla dagar i veckan valt sälja Cesc men tror ni verkligen han vill lämna? hans dröm är att spela i denna klubben, han är lycklig och vet att han har förtroende från klubben.

Känns som att det är en ekvation som är omöjlig att lösa. Det ända sättet jag får ihop de till är att satsa på Messi som höger ytter och skola om Cesc till en falsk 9:a som han spelade i EM senast.
Barcelona Barca Barca
2013-05-29 00:25
@The Reporter:


Fyfan va glad jag var när Hleb skrev på för oss. Han var en av mina största favoriter när han var som bäst i Arsenal. Favorit spelaren under säsongen 07/08.
SoN_Un
2013-05-29 00:25
Explict

hahaha
Barcelona Explict
2013-05-29 00:22
@SoN_Un:
Skulle gråta om det Reus kom till oss. En av mina favoritspelare i Europa nuförtiden, riktigt jävla bra. Börjar bli ont om nummer 11 tröjor dock. För att vara realistisk, nej han kommer inte komma till oss. :(
Annons: