/spanien/barcelona/forum/7108.aspx/spanien/barcelona/forum/7108.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-06-24 22:43
Hetfield

Ja, Thiago vill antaglien ha mer speltid i de viktigare matcherna, och det ska han enligt mig ha. Enligt mig är det klubben som har skött det här dåligt, när man köpte Cesc så misstänkte många att det skulle få en negativ effekt för Thiago. Den första säsongen såg det bra ut för båda men har man fyra klassmittfältare som konkurrerar om två platser så är det i stort sett oundvikligt att det kommer att orsaka problem. Thiago är tillräckligt bra för att spela i CL och i viktiga matcher, och jag är övertygad om att han helst gär det i Barca men om det finns mycket större chanser att göra det på andra ställen så kan jag verkligen inte kasta skit på honom för att lämna klubben.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-06-24 22:42
@La Armada Blaugrana:


att du ens säger det där.. vad fan spelar det för roll om han är Katalan?!
så bara för han är Katalan ska han särbehandlas bara för att han har hjärta för klubben? men han suger? ska han fortfarande gå före en bra spelare?

Fabregas har inte presterat för dom pengarna och dom 3åren barca jagade honom.. man trodde killen skulle ta över Xavi direkt! han är som özil.. spelar fenomenalt vissa matcher, men när de gäller så missar han solklara målchanser som Magnus Hedman hade suttit.. visst fine hans första säsong fick han tid att anpassa sig, men 2a säsongen?

skippa allt Katalan snacket, fan vad jag längtar till den dagen vi får en icke katalansk tränare, då ser han spelarklass inte nationalitet.

kolla bara cristina.. inget hjärta för klubben.. kom till klubben för pengar, men sliter som en varg för att göra varje mål och bygga ett anfall, SÅNNA spelare ska man ha.. skit it om dom har hjärta för klubben. gå ut gör ditt jobb, med tiden får dom ett hjärta för klubben. så som cristina
Barcelona Barca Barca
2013-06-24 22:41
Jag förstår Hetfield ilska mot Thiago. För mig är Thiago såpan olika dag för dag, ibland skyller jag på Thiagos girighet och ibland skyller jag på klubben. Men jag börjar bli allt mer övertygat om att Tito, Rosell samt Zubi får ta på sig det ansvaret. Roura sa att dom inte hade en aning om den klausulen. Det verkar som om ledningen skriver några extra rader i kontraktet utan att tänka till. Hur sköts kontrakt och jag ifrågasätter ledningen hur den sköts över huvudtaget. Spelarna har försökt o ha kvar Thiago, Rosell vet jag inte, men känns som om han också försökt att göra ett sista försök, gick rykte om att Thiago personligt hade möte med Tito där tito inte kunnat utlova honom mer speltid och jag tror att där rök alla möjliga chanser till att Thiago bli kvar i klubben. Skylla på girighet, skylla på pengar, men i slutändan förstår jag faktist guldklimpen Thiago. Att han underpresterat dom gångerna han har spelat denna säsongen kan inget annat än bero på att Tito inte ger honom förtroendet. Varför var Thiago magisk under Peps tid ? Jag ser det såhär. Cesc 2003-04 väljer att kicka till Arsenal för mer speltid och pengar. Klubben gör det omöjliga att värva tillbaka den förlorade sonen Cesc, vi har en Thiago på uppgång som valde att stanna i Barcelona trots att många klubbar rykte i honom som ung. Cesc värvas, minimerar Thiagos speltid, Cesc underpresterar flera matcher men ges fortfarande chansen match efter match, thiago kvar på bänken. Thiago som gav klubben en ärlig chans från hela början får sitta på bänken mycket pga Cesc som en gång i tiden valde, att i ärlighetens namn, att pissa på klubben. Thiago tröttnar, Mazinho tröttnar...Visserligen måste man säga: "Iniesta och Xavi fick mindre speltid i hans ålder", Xavi var nära att lämna, många säger att hans mor övertalade honom att bli kvar i klubben, jag tror snarare så att Txiki som var sportchef på den tiden visade klart och tydligt att Xavi och Thiago Motta (som var en av dom största talangerna på den tiden) är untouchable. Klubben har i faktiskt inte ens gott ut officiellt och sagt att vi vill ha kvar Thiago i klubben utan agerat väldigt passivt. Tänk om vi en gång i tiden agerade väldigt passivt när Xavi var nära att lämna ? Hade vi då suttit här o slagit oss på bröstet och sagt att ingen är större än klubben ? Spelarna gör klubben, spelarna gör Mes un club, spelarna ger klubben ett värde, bra spelare gör det, inte så fort en talang väljer att sticka så slår vi oss på bröstet och säger : ingen är större än Barcelona.
Barcelona petersays
2013-06-24 22:16
@Hetfield:

Oj, det var verkligen en öm tå alltså? Har du grävt upp lite dirt på mig nu tänker du?

Du är självklart fri att tycka vad du vill om Thiago - men att göra det i forumet dagligen, ja då börjar det likna en smutskastningskampanj och då är du inte ett dugg bättre än de du själv klagar på. Jag tror inte att någon här inne har missat var du står i frågan.
Barcelona Hetfield
2013-06-24 22:02
När ska man egentligen ta och hålla spelaren ansvarig för hans beteende? Hur många ursäkter ska användas för en som tänker lämna? Hur kan man respektera en spelare som klubben har tagit hand om och gjort honom till den han är, och så fort han tar steget och blir ett namn, så ska han lämna? För vadå? Lite mer speltid och lite mer i lön? Han hade fått mer speltid i Barcelona oavsett vad som hade hänt den här säsongen, då Xavi lär vilas en hel del för VM och hans lön skulle fortfarande gå upp vid kontraktsförlängningen som lär komma. Nä, det är bara girighet och jag misstänker att det är väldigt mycket lögner och press som har kommit ifrån Mazinho. Thiago vet att om klausulen aktiveras och han går för den, så kommer hans namn att strykas bort från Barcelona. Det är vad han ger bort för lite mer speltid och pengar. Så innan folk kommer med snyfthistorier om Thiago så låt oss komma ihåg vem det är som lämnar vem. Styrelsen och spelarna har vid flera gånger sagt att han ska ha tålamod och uttryckt hans plats i lagets framtid, de kan inte göra mer än så. Girighet och otålighet är vad som kommer att ta sönder hans karriär, inte att Tito petar honom ibland. Sen är det värt att poängtera att Thiago inte bryr sig om ett par mer spelade matcher mot bottenlag, han vill vara en regelbunden spelare. Hans mål är tydligen att komma med i VM-truppen, det lär han inte göra om han inte får spela regelbundet i CL och toppmatcherna. Så nej, låt oss inte göra Thiago till en martyr. Han vet exakt vad han håller på med och ifall han lämnar Barcelona så stryker jag bort honom från Barcelona och allt som har att göra med fotbollen. Han blir bara en legoknekt för mig, likt GDS.
Barcelona Rambla~
2013-06-24 21:58
Jag känner som Hetfield. Nu vet jag inte hur mycket av det som skrivits Thiago verkligen stämmer men väljer han att självmant lämna klubben så tar jag det precis som Hetfield hårt. Jag blir besviken på spelaren och han sjunker i mina ögon. Ingen tvingar iväg honom, tvärtom, lagkamrater och alla andra vill att han ska stanna. Han själv borde ju kunna inse att fans månar lite extra om canteranos från la Masia. Fast i det här fallet är jag också irriterad på klubben och alla som har något med hur kontraktet har skötts.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2013-06-24 21:54
Helt otroligt, Ghanas U-20 är så otroligt mycket starkare fysisk sätt än spanjorerna, men herregud, det är rena klass skillnad spelmässigt på plan. Visserligen skapade Ghana några lägen men spelet på mittplan säger allt, spanska spelare är så mycket smartare än dom spelarna ute i världen och Ghanas fysik hade ingenting att sätta emot spanska tiki takan, dom bokstavligen rullade sönder Ghanas fysiska spelare. Grymt.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-06-24 21:52
Ärligt talat, tråkigt om Thiago lämnar men jag förstår han. Jag tycker inte att fans kan begära att spelarna alltid ska vara lojala mot klubben och stanna vad som än händer. Kolla på JDS, han har ju den attityden men är ingen hjälte för det och har för länge sedan börjat bli lite jobbig. Att Thiago går betyder inte att han inte har hjärta för klubben, det betyder att han har ambitioner och trots allt i första hand bryr sig om det bästa för sig själv vilket de flesta fotbollsspelare gör och som även jag skulle gjort även om jag är culé.

Nu vet jag inte vad det pratats om mellan United och Thiago, om det ens har varit någon kontakt, men klart är att han förmodligen både får mer betalt samt har större chans på att spela i ett lag som trots allt fortfarande är ett av världens bästa och en av de mest framgångsrika klubbarna. Det är klart att det åtminstonde är ett alternativ för Thiago i ett val som kan bli avgörande för hela hans karriär. Sen finns det såklart vissa spelare som det inte hade funntis några alternativ för, de hade stannat oavsett och det är såklart ett tecken på lojalitet men det är även en risk man tar. Vi vet inte om det är bättre för Thiago att stanna eller lämna men Thiago har uppenbarligen funderat mycket över det och om han lämnar betyder det att han uppenbarligen tycker det är bäst för honom själv. När allt kommer till kritan är fotbollen fortfarande ett jobb där folk, från spelare till tränare till agenterna tänker på sig sjävla i det långa loppet. Om Thiago lämnar är det sjukt tråkigt men i min mening är det klubben som slarvat rejält och jag tänker inte skylla någonting på spelaren själv.
Barcelona Hetfield
2013-06-24 21:32
petersays Nja, jag bryr mig om klubben. Jag har inga större sympatier för en spelare som vill lämna ett lag för mer speltid när hela laget står bakom honom och vill ha kvar honom. Kanske är jag för hård mot Thiago, men som jag sa, det är OM han går. Om han går så sjunker han enormt för mig. Men jag ska inte försöka förklara klubbvärderingar och lojalitet för dig då det är meningslöst. Du har ju trots allt Chelsea som andralag.
Barcelona barca_joe
2013-06-24 21:32
Kondogbia ger mig Yaya vibbar! Hade vart perfekt om vi sålt Song.
Barcelona petersays
2013-06-24 21:29
@Hetfield:
Njaa..jag skulle påstå att jag försöker nyansera alla grundlöst idiotiska inlägg (inte från dig) som bara är påhopp på en Barca-spelare - vilka är baserade enbart på rykten och där spelaren kallas för svikare, falsk, egoist, bortskämd och många fler saker. Att folk ska ha perspektiv är nog det jag syftat till. Sedan tyckte jag bara att det var komiskt att du, som är den som varenda dag har något smutsigt att säga om Thiago, plötsligt ska predika om hur fel det är att spelare råkar ut för påhopp eller skitsnack härinne. Men det var visst en öm tå?
Barcelona Hank Moody
2013-06-24 21:12
Riktigt synd att Grimaldo är skadad, hoppas inte den sätter stopp för hans utveckling. Han hade lätt kunnat starta i u21 eller u20 lagen. Hade garanterat gjort succé, kanske Spaniens största talang tillsammans med Oliver och Delofeu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-06-24 21:10
@Jeffson Kan bara instämma. Visst lite gliringar ibland kan väl vara okej men det får inte gå till överdrift. Ja men visst, Barça kommer säkerligen satsa på Handanovic och sen Ter Stegen som andramålvakt när Valdes lämnar nästa sommar. Så mycket dynga som Sport kommer med är ju bara pinsamt. Det gäller verkligen att sålla bland skiten.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-06-24 20:48
Vad är poängen med dessa personpåhopp? Är det inte bättre med att komma med bättre argument istället eller förklara hur man menar och sedan acceptera att andra kanske tycker olika? Påhopp kan vi klara oss utan, de gör det bara mindre trevligt att vistas här inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-06-24 19:01
Lion24

Så varför ens dra upp det om du vet min intention? Så jävla korkat och meningslöst.

petersays

Ja, och du upprätthåller balansen genom att slicka hans röv. Så det blir väl jämnt, right?
Barcelona Gabriel
2013-06-24 18:46
Denne Paul Pogba sägs vara jätte jätte bra. Helt otroligt överskattad av det jag sett idag.
Barcelona Lion24
2013-06-24 18:11
Hetfield


Och ingenting är Cecs eller Piqués fel? Dom kan aldrig göra något fel? Dom kan t.ex aldrig göra bort sig grovt i en match utan att det är en annan spelares fel? När man har sett vad två såna klasspelare kan, men inte levererar tillräckligt, i två år. Ja, man kan förvänta sig mycket mer av dina nissar :). Du sjönk väldigt lågt när du tog upp att det är Piqués fel att det är krig i Syrien. Jag vet att du ej menar det, men bara att ta upp det när det hemska pågår där borta bara för att få en poäng är lite väl lågt, eller hur?
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-06-24 18:03
Skulle inte Martin Caceres vara ett bra mittbacksalternativ för barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-06-24 17:44
@Hetfield:

Ungefär lika populärt som det är att du kommer in och drar nån harang om Thiago både för- och eftermiddag kanske?
Barcelona DavidPiqué
2013-06-24 17:19
Bàckis:

Jajamen! har själv bokat resan för någon dag sen. Biljetterna släpps 17e juli har jag för mig. Är i samma sits som dig, har tyvärr vänner som inte förstår sig på hur fotboll skall spelas.. 80% håller på Man Utd.

En träff före matchen tycker jag borde styras, men det är ju rätt så långt borta just nu så!
Barcelona Abbe.
2013-06-24 17:13
@westinho - Sergio #16:


Nja, när Tello förlängde så fick han en utköpsklausul på 10 miljoner euro direkt. Troligen ett önskemål från hans sida, då han inte kan garanteras speltid och på så sätt kan lämna klubben till första bästa klubb som kommer upp med 10 miljoner.

Angående Thiago så menade ju Rosell på att hans utköpsklausul alltid legat på 18 miljoner euro, men kan höjas till 90 om han spelar ett visst antal matcher - men den kvoten uppfylldes aldrig. Jordi Roura menade ju till och med på att man inte kände till den variabeln i kontraktet, vilket jag kan tycka är märkligt.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-06-24 17:09
@!Sergio_ Busquets!:


Jag har för mig att Tello hade en liknande klausul i kontraktet. Dvs att han inte fick tillräckligt med speltid och därför ligger utköpsklausulen nu på endast 10 miljoner euro. Dock verkar det inte som att Tello vill lämna trots intresse från framförallt Liverpool.

Styrelsen måste förhandla fram bättre kontrakt i fortsättningen, så här kan det inte gå till.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-06-24 16:58
På tal om ingenting...

Thiagos kontraktsituation kom ju lite från ingenstans, då vi alla antog att hans utköpsklasul låg på 90M€ (för att den oficiella hemsidan skrev så). Får inte detta er att bli nyfiken på om det är någon annan i laget som helt plötsligt pga slarv av ledningen kan lämna för skitpengar? Eller något liknande.
Barcelona Gabriel
2013-06-24 16:55
La Armada Blaugrana

Yes, you heard me right och tro mig när jag säger att jag verkligen inte är den enda som känner så. Jag har aldrig tagit mig till Fabregas i hjärtat. Antingen är det spelare som jag känner brinner för klubben, och BARA för den här klubben som jag tagit mig till, eller så har det varit spelare som är utomordentligt bra. Det bästa vore självklart en blandning av den varan. I Fabregas fall känner jag inte att någon av de delarna stämmer. Han älskar Arsenal minst lika mycket som han säger sig älska Barcelona, personligen har jag svårt för sånt - även om jag självklart förstår det med tanke på hans förflutna i London klubben. Och när det gäller den andra delen har jag aldrig varit ett fan av hans fotboll. Påstår inte att han är en dålig fotbollsspelare, men det finns andra spelare jag hellre hade sett i Barcelona än Fabregas.

När det kommer till Thiago så tror jag det handlar om världens bästa mittfältare i framtiden, därmed är det inte konstigt att jag hellre ser honom stanna än Fabregas. Att han är katalan och från Barcelona skiter jag blotta fan i. Thiago är minst lika mycket La Masia fostrad som Fabregas. Thiago kanske lämnar, men det gjorde även Cesc. Att det var ett "annat" Barcelona han lämnade än det Thiago kanske lämnar spelar inte heller någon roll för min del. Är man verkligen så jävla mycket culé som folk vill få Fabregas att låta så lämnar man inte, oavsett vad.
Barcelona Krabban94
2013-06-24 16:51
Nu ryktas det även att man är beredd at buda på Marquinhos ungefär 25miljoner som Roma är villiga att sälja för...
Barcelona Krabban94
2013-06-24 16:50
Beklagar stavfelen!
Barcelona Krabban94
2013-06-24 16:49
Sorry att ja yrar lite för mycket här nu :s
Barcelona Krabban94
2013-06-24 16:47
"Funny how Abidal is let go, fully recovered and ready to play. But Vilanova can stay and is undergoing treatment every few months. I don't want to sound disrespectful but I don't understand the management's way of thinking at the moment."

såg en kommentar p å artikel om att Tito missar september eller en del, ller helt med över det som det stod i kommentaren! Hoppeligen får man in den där förbannade mittbacken och inte någon Diaby som man till slut skolar om till målvakt så kan man hoppeligen klara sig lite bättre utan Tito ett tag...
Barcelona kingrodrigues
2013-06-24 16:32
http://www.totalbarca.com/2013/news/vilanova-to-miss-september-matches/ Nu får det för fan räcka. Ska vi spela utan tränare titt som tätt? Kasta in handduken och tänk på familjen!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-06-24 16:20
La Armada Blaugrana Det verkar ha blivit populärt och coolt att hacka på Cesc och Pique. Vad som än händer så är det deras fel. Thiago vill lämna laget? Inte hans girighet och egoism, det är Cesc fel. Krig i Syrien? Helt klart Piques fel. Det regnade när de skulle gå ut på picknick? Helt klart Cesc fel. Vinden blåste lite för mycket idag? Piques fel, han måste kunna stoppa sånt.
Annons: