/spanien/barcelona/forum/7100.aspx/spanien/barcelona/forum/7100.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Massimo
2013-07-22 20:53
Tata är en omtyckt tränare i syd america, kanske så att han kan lyckas ro över nån talang som kan etableras i Barca vem vet? Jag känner mig iallafall taggad inför vad han har att erbjuda och jag tror själv att han är oerhört laddad inför att träna en av världens största klubb, vem skulle inte vara det? Det positiva med att ta en tränare utifrån är att han inte kommer särbehandla vissa spelare på samma vis som en tränare som har varit i klubben länge. En till mittback sen kan säsongen börja!
Barcelona elPuchero
2013-07-22 20:51
Tja!
Jag tänkte åka ner till Barcelona och se premiärmatchen mot Levante. På Barcas officiella hemsida måste man tydligen vara medlem, där de tar betalt ganska ordentligt för det. Min fråga är nu om någon vet om barcelonafotboll.se eller viagogo.se är hemsidor som är legit att boka ifrån?
Om inte, vet ni någon annan hemsida?

Tackar, uppskattar svar!
Barcelona Abbe.
2013-07-22 20:51
@The Octopus of Badia:


Tack för den länken. Får en bra bild av honom efter jag läst artikeln.
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-07-22 20:50
@Abbe.:


Där växte han upp i mina ögon. Jag vill se en hård tränare. Jag vill se Piqué, Fábregas och Xavi känna rädsla när han pratar. Nu vet jag inte om han är bra på att motivera spelarna, men man hoppas. Jag orkar inte se slöa spelare som inte kämpar.

Barcelona Grimaldo
2013-07-22 20:46
Men vad fan gör domaren??? Är han helt dum i huvudet eller?! Man kan väl inte knuffa en tränare... Herregud haha EDIT: Två på bollen haha:P men bra att det finns folk som tycker samma sak!
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-07-22 20:46
@Barcelonistas:


Vad hade Pep vunnit innan han anställdes? Vänta lite med att ta fram sågen.
Barcelona Gabriel
2013-07-22 20:46
Öh? Vad i helvete sysslar domaren med när han knuffar honom?

Aldrig sett något liknande.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 20:44
Barcelonistas

Du vet ingenting om Tata och ändå kallar du honom en loser. Good one.
Barcelona The Reporter
2013-07-22 20:44
@Abbe.:


Gillar att tränare har sådant i sig, bara inte det går över gränsen, men det ger spelarna en boost. Fan så lik Bielsa han är
Barcelona Gabriel
2013-07-22 20:44
Barcelonistas

Alla de tre namnen du räknade upp (Pep, Tito och Frank) var långt ifrån lika meriterande tränare som Tata är. Jag är inte mycket för statistik men när du klagar på hans vinnaregenskaper så blir jag illa tvungen. Vunnit ligan i Paraguay 4 gånger och ligan i Argentina en gång, nu senast den här säsongen. Han tog dessutom klubben till semifinal Copa Libertadores, och hade det inte varit för våran allas Ronaldinho så hade han förmodligen tagit sitt lag till final.

Jag är nyfiken på vad du grundar dina argument på, eller om det bara är något du tycker bara för att tycka det. Sen ska Gudarna veta att jag har Tito i tankarna och ber för honom, men rätt tränare för Barça ansåg jag honom aldrig vara.
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-07-22 20:43
Tror inte att Rosell är så pantad att han fråga Messi vilken tränare man ska anställa. Visst har han begått flera misstag, men om detta stämmer så skulle det bara vara pinsamt att klubben gör allt bara för att Messi ska vara nöjd. Nej, jag tror inte på sånt snack.

Ser framemot Tata. Hoppas att han fixar vårt lidande förvar och filosoferar och kommer på nya idéer till laget.
Tiki-Taka
2013-07-22 20:41
Barcelonistas

Så du kallar Tata en "loser", det bevisar ju vilka fotbollskunskaper du besitter. Och vem är du som kommer och ger kommentaren att han inte besitter tillräcklig kunskap !? Ditt inlägg saknar ju belägg och är uppbyggd på egna fantasifulla påståenden. Gå och sov istället, det ger mer nytta än att komma med icke relevanta kommentarer !!!
Barcelona Abbe.
2013-07-22 20:41
Lite mer energisk än Tito verkar han åtminstone vara.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-22 20:39
Nu är inget bekräftat ännu, men det verkar onekligen bli Tata som tar över. Kul och spännande! Känslan är riktigt bra och jag tycker det det är ett klokt beslut att passa på att göra en lite "större förändring" och ta in någon utifrån - nu när man ändå tvingades byta tränare. Tata var för mig helt okänd för ett par dagar sedan, men man skrattar inte bort hans meriter nere i Sydamerika. Det ska bli riktigt intressant att se vad för nya idéer han kommer bidra med. Välkommen till drömjobbet!
Barcelona Barcelonistas
2013-07-22 20:36
jag gillar inte han Tata, tycker inte han besitter tillräckligt mycket kunskap för att träna en klubb av den här digniteten. jag vill ha en vinnare som tränare inte någon loser. Pep var en, Tito var en,Frank var en den typen av tränare behöver vi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-22 20:32
Stoichkov~ Det är lugnt, jag tänker fria än att fälla först. Jag kommer att ha lite tålamod och ge Tata en chans att bevisa vad han går för. Var också skeptisk till Enrique då jag anser att han inte erbjuder något nytt tänk. Det här valet kan vara precis vad klubben behöver och speciellt vissa spelare som behöver rycka upp sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-07-22 20:29
Zubi liknar Gummy Bear. Han sköter mest om b lags värvningar och Rosell sköter karusellen bakom fasaden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-07-22 20:27
Hetfield Inte så konstigt att Zubi ofta vurmat för sin polare Valverde som tränare. Nu hade Zubi Lucho som förstaval då Valverde inte ville lämna Athletic. Ledningen har tydligen valt att inte lyssna så mycket på Zubis val utan valt att gå på spåret Tata. Power struggle at the top? Vad har man Zubi till?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-07-22 20:26
Som jag sagt innan, av de tränare det ryktats om tycker jag Tata låtit mest intressant. Däremot kan det ju bli ett jäkla problem om Tata floppar eller något skiter sig. Hur hanterar man en situation där en av Messis pappas närmaste polare, samt Messis förra tränare (och kompis?) är på väg ut från klubben? Fast den oron kanske man kan ta när det uppstår. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 20:19
Tror knappast att klubben väljer att lyssna på Messis pappa i det här fallet. Det låter mer idiotiskt än realistiskt. Vår försäsong har inte ens börjat och klubben tar in en oerfaren okänd tränare för att Messis farsa säger det? Lugn nu.

Tata Martino förtjänar att kopplas ihop med stora klubbar i Europa med tanke på vad han har åstadkommit i Sydamerika med Paraguay och Newells. Jag är super nöjd med det här valet av tränare! Kör nu, in med nya idéer.
Barcelona The Octopus of Badia
2013-07-22 20:16
Intressant artikel om Tatas fotbollsfilosfi.
Barcelona Stoichkov~
2013-07-22 20:16
Rambla~
Jag tror inte att man väljer en tränare för att tillfredsställa en viss spelare och i det här fallet Messi.
Jag tror att man vara sugen på Bielsa(min teori) men han har sidor som ledningen inte gillar. Då väljer man istället en som har liknande egenskaper som Bielsa med inte de karaktärer som man ogillar hos Bielsa. Jag tror absolut att Tata är rätt val. Jag säger även om jag ogillar Rosell som president.
Barcelona Hetfield
2013-07-22 20:12
Jag tänker inte kritisera Tata än, men om det här valet av tränare grundar sig på vad Messis pappa har sagt och deras relation så är det riktigt illa. Det här sådan här typ av "svågerpolitik" som har gjort läget så illa. Zubi och Roura är sådana typer av anställning där man anställer någon som är kompis med klubben. Jag får hoppas att det har valet har grundats på kompetens och inte på hur bra kompis han är med klubben.
Barcelona Rambla~
2013-07-22 20:10
Stoichkov~ Jag håller med, är bara rädd för att någon klantar till det eller att nya tränaren har sina krav. Frågan är hur mycket detta är klanens Messi val av tränare? Tydligen är Tata Martino pappa Jorges stora favoritspelare/tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KristoferDelija
2013-07-22 20:02
Här är en video om Gerardo Tata Martino för dom som kan spanska.
Förstår inte vad han snackar om men det är något om Barca och spelarna där han snackar om.
Barcelona Stoichkov~
2013-07-22 19:56
@Rambla~:


Har svårt att se att Rubi inte ska fortsätta oavsett vilka Tata tar med sig från Argentina. Rubi är en potential huvudtränare för Barca.
Barcelona Vampíro
2013-07-22 19:52
Ska inte skriva nått om Martino då jag inte vet särskilt mycket om honom som tränare men jag har svårt att se honom anställas endast pga sina färdigheter. Är ganska övertygad om att Rosell, feg som han är, gör allt för att hålla Messi nöjd genom att anställa "hans" tränare. Tyvärr får man säga men jag har nästan inget förtroende för denna ledning längre och allt de gör kommer man att analysera och ifrågasätta framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
2013-07-22 19:49
@Hetfield:


Den stackarn ska förhoppningsvis ersättas av en som Tata tar med sig från Argentina.
Barcelona Stoichkov~
2013-07-22 19:45
Jaha, det ser ut at bli som jag har velat, det bästa alternativet enligt mig. Gode gud att det inte blev tråkmåsen Luis Enrique. T-a-t-a ersätter T-i-t-o och det blir en fortsättning på den T-i-k-i- T-a-k-a vi vant oss vid. Är det inte dags att också värva tillbaka vår gamla goda sportchef T-x-i-k-i Begiristain?
Barcelona FCB_Messi
2013-07-22 19:45
Jasså, så martino är en utav messis pappas närmsta vän .. Nice :). Kanske Messi får ännu en boost :).
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: