/spanien/barcelona/forum/71.aspx/spanien/barcelona/forum/71.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco
2017-08-11 18:44
Längtar till att styrelsen presenterar megavärvningen Paulinho! Can't wait! :p

Coutinho who?
Barcelona Soko
2017-08-11 18:42
Om en kvart börjar Nice. Ni som vill se Seri han spelar från start. ps. På laguppställning kör han på Iniestas plats, alltså håller till vänster på mittfälltet. Var han tänkt att spela på Rakitic plats eller Iniestas?
Barcelona A good coach is everything!
2017-08-11 18:16
Tycker Barca kör lite ful spel! Liverpool förtjänar mer respekt ...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2017-08-11 18:16
Har nog läst en tusen inlägg om Coutinho bara idag ärligt talat finns det nått mer att säga finns det en några rykten att lägga till som vi inte hört tidigare. Coutinho hit Coutinho dit. Its Only a matter of hours now
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-11 17:56
140 miljoner euro + Rafinha för Coutinho? Hell no. Föredrar hellre då att man inte värvar någon under denna övergångsperiod. Ledningen borde ha varit mer handlingskraftiga denna sommar. Visserligen köpte man Semedo och Deulo, men å andra sidan tappade man Neymar. Bartomeu snackade mycket tidigt under sommaren att de skulle värva superstjärnor och annat skit. Don't talk a big game if you can't support it Barto! Oavsett hur det går denna sommar så har jag svårt att se stödet för Barto fortsätta. Det enda som kan rädda honom är typ om vi vinner trippeln.
Barcelona Felix-Forca Barca!
2017-08-11 17:44
Förmodligen bara något tillfälligt igår- Iniesta med på dagens träning :)
Barcelona Blaugrana91
2017-08-11 17:44
[QUOTE=II Barça II]140 miljoner pund plus Rafinha? Totalt runt 160 miljoner pund för Coutinho? En spelare som dessutom lämnat in en transferbegäran? Det är snarare vi som är galna om vi lägger ett sådant bud. [/QUOTE] Nej inte pund, euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-08-11 17:39
140 miljoner pund plus Rafinha? Totalt runt 160 miljoner pund för Coutinho? En spelare som dessutom lämnat in en transferbegäran? Det är snarare vi som är galna om vi lägger ett sådant bud.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-11 17:37
Rambla~

Fast riktigt så som du skriver fungerar det nog inte heller riktigt. Tvekar liksom på att det först är idag som Coutinho har berättat till Klopp och Liverpool att han vill lämna för Barcelona, för så är det knappast. Däremot är det först idag han lämnade in sin transfer request, eftersom de gick ut med att de absolut inte kommer att sälja honom under några som helst omständigheter.

Han ville förmodligen inte använda sig av det här medlet, och hoppades på att Liverpool och Barcelona skulle komma till en vänskaplig överenskommelse. Men nu tar han till sista medlet. Snarare är det Barcelona som är boven här, inte Coutinho.

Man hade kunnat gjort klart och budat på Coutinho bra mycket tidigare vilket hade inneburit att Coutinho hade haft mer tid att lämna in en transfer request i ett tidigare skede av sommaren, snarare än några dagar innan seriestart. Det är liksom inte så att Coutinho inte låtit Liverpool veta att han vill lämna innan det här, men han hoppades helt enkelt på att slippa behöva ta det så här långt.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-11 17:36
Erbjud nu bara €140M samt Rafinha Om inte Liverpool tar det är dem galna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-08-11 17:35
Coutinho vill alltså lämna på samma sätt som Neymar gjorde, fast 10ggr värre då han lämnar in övergångskrav samma dag ligan börjar, väldigt respektlöst. Men samtidigt så ska man vara ärlig och säga att klubbarna är minst lika äckliga, vad gjorde Barca när vi kände att vi inte ville ha kvar/behövde Etoo eller Ronaldinho? Klubben pissade mer eller mindre på allt de hade bidragit med och slängde bort de som skräp. Lojalitet inom toppfotbollen finns inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-08-11 17:33
[QUOTE=Port Olímpic.]Spelare signar ofta nya kontrakt för att få ny lön, nya bonussystem, ny sign-on osv. Inte för att man med all säkerhet tror att man kommer att spela i 5 år ytterligare om nu kontraktet säger så. Om alla spelare ska ära alla kontrakt så blir det ju knappt några övergångar om inte kontrakt är utgående. Därför tycker jag klubbar ska acceptera rimliga bud på spelare i synnerhet om spelaren vill lämna. Vi vet inte hur länge Barcelona och Liverpool förhandlat om Coutinho eller haft kontakt angående honom, förmodligen längre tid än vad vi tror och förmodligen har Liverpool vägrat hela tiden. [/QUOTE] Självklart måste det kunna köpas och säljas spelare men som det är ibland när spelare tjurar sig bort är det bara oproffsigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2017-08-11 17:21
Jag hoppas verkligen att pool släpper honom.. jag menar tänk er själva .. om du är en fotbollspelare och de flesta drömmer om Barcelona och Madrid. Du kämpar hela livet du ger allt i många år. Du jobbar dig upp. Sen kommer chansen.. chansen att spela på den absoluta toppen i det absolut bästa laget (ett av dem). Ska Liverpool döda det för cou? Är det rätt? Jag tycker absolut inte det. Jag menar Barca är mycket bättre, nästintill alla spelare vill till Barcelona. Det är toppen. Det är vad du strävar efter hela tiden, nu har cou gått ut offentligt och sagt att han vill lämna. Släpp killen, ta pengarna och var inget hinder. Liverpool gör samma sak med van dijk. Och Southampton vägrar släppa.. han jobbar sig upp också.. helt fel sätt att jobba på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-11 17:16
Rambla Håller delvis med. Vi var intresserade av honom innan Neymar lämnade. Men samtidigt kanske Coutinho trodde att Liverpool skulle släppa honom efter förhandlingar med Barca? Och sedan när han såg att Liverpool officiellt meddelade att man inte vill sälja så såg han ingen annan utväg än att lämna in en TR?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-11 17:05
Jag hoppas Liverpool står på sig. Inte så att jag inte välkomnat Coutinho men sättet på Barca "doing their business" ger mig lite avsmak. De hade kunnat sköta det snyggare men så ser det oftast när de jagar spelare. MD och Sport som håller på med sina smutsiga löpsedlar i parti och minut, oftast med väldig lite sanningshalt. Dessutom, Coutinho för fan, han har länge vetat om Barcas intresse som fanns där långt innan Neymar öppnade käften. Varför komma med en transfer request dagen innan Liverpool har ligapremiär. Det är då jävla korkat och respektlöst mot klubben och dess fans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2017-08-11 17:05
Tack ! Underbara nyheter :) Tänk så presenterar ledningen bägge två tillsammans..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-08-11 17:03
Angående att Coutinho inte har tränat, så är det väl för att han är skadad? Eller menar ni att han är "skadad"? Mundo deportivo rapporterar om att Eriksen är en potentiell kandidat ifall inte Coutinho kommer. Jag tror det bli svårare att få Eriksen är Coutinho to be honest. Speciellt eftersom Tottenham har värvat sparsamt inför sommaren. Dessutom är PL igång, så att få någon PL spelare blir ruskigt svårt..
Barcelona Blaugrana91
2017-08-11 17:03
*att
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-11 17:03
[QUOTE=socccerfan1]Har någon info ang Dembele? Hur ser det ut på den fronten [/QUOTE] Barca och Dortmund är överens om den fasta summan om €100M, man diskuterar storleken på bonusarna. Real sägs dock erbjuda mer pengar samt spelare i utbyte, tror dock att detta rykte är påhittat av katalansk media för Street ska se ut som Dembele valde oss före Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-08-11 16:57
Vet ni vad den här profilbilden innebär? Den innebär att Barca inte kommer behöva slösa bort en månad av sitt transferfönster i onödan denna sommar, nästa, eller nästa igen. Edit: Detta är alltså Dybalas nya profilbild på fb. En bild säger mer än tusen ord.
Barcelona socccerfan1
2017-08-11 16:55
Har någon info ang Dembele? Hur ser det ut på den fronten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hristo var kungen
2017-08-11 16:52
[QUOTE=Cule4life]100 mille plus Turan borde räcka för Liverpool. Turan är Liverpool material. Vänster ytter bra arbetskapacitet osv. Dom hade kunnat få Munir på köpet också. Men då är priset 70 Turan och Munir. [/QUOTE] Liverpool material? Har du sett klopps lag spela fotboll någon gång? 0% chans att arda är intressant för dem. Munir är ju inte i närheten av att peta någon av de framåt heller. Skulle tro att Messi och suarez är de de kan vara intresserade av, vilket inte vi är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2017-08-11 16:49
@Port Olímpic.:

Spelaren är inget offer när han signar på ett femårskontrakt och får för sig att lämna in en transfer request en dag innan säsongen börjar.
Barcelona socccerfan1
2017-08-11 16:48
Lämnar man in ett tr och inte vill vara kvar? Måste vara surt att 1. Tvingas vara kvar. 2. Att se den spelaren i ens lag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Port Olímpic.
2017-08-11 16:13
@DM1982:

Spelare signar ofta nya kontrakt för att få ny lön, nya bonussystem, ny sign-on osv. Inte för att man med all säkerhet tror att man kommer att spela i 5 år ytterligare om nu kontraktet säger så. Om alla spelare ska ära alla kontrakt så blir det ju knappt några övergångar om inte kontrakt är utgående. Därför tycker jag klubbar ska acceptera rimliga bud på spelare i synnerhet om spelaren vill lämna. Vi vet inte hur länge Barcelona och Liverpool förhandlat om Coutinho eller haft kontakt angående honom, förmodligen längre tid än vad vi tror och förmodligen har Liverpool vägrat hela tiden.
Barcelona Port Olímpic.
2017-08-11 16:10
@LennyRomario:


Jag förstår var du är påväg men vill Liverpool ha en omotiverad spelare som inte vill spela i klubben längre? Det talar emot allt sunt förnuft. I England har de inte utköpsklausuler att hänvisa till annars skulle de kunna gjort det. Det betyder att vilken klubb som helst är fri att lägga bud. Lägg därtill att spelaren uttryckligen vill lämna och att klubben får in ett värdigt bud. Jag skulle i alla fall inte vilja behålla en sådan spelare.
Barcelona DM1982
2017-08-11 16:08
Skulle vara intressant att se Coutinho i Barça men jag är lite trött på spelare som skriver på långa kontrakt för att sedan vilja riva upp det. Något annat lag viftar med pengar/titlar och sedan gör man sig omöjlig. Spelare borde ära sina kontrakt och sluta tjafsa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Little Magician
2017-08-11 16:07
@Blaugrana91:


Väljer man att lämna en TR såhär sent tycker jag faktiskt man får infinna sig i det. Skillnad om det hänt för en månad sen. Du vet ju själv hur svårt Barcelona haft att hitta ersättare för Neymar, hur tror du det blir för Liverpool med ännu mindre tid kvar på fönstret och en säsong som officiellt drar igång imorgon? Dessutom skrev han ett nytt kontrakt utan utköpsklausul för inte alls många månader sedan, så alltför missnöjd kan han inte vara i Liverpool.

Lyckas Liverpool hitta ersättare dom känner sig 100% nöjda med är jag säker på att man släpper Coutinho, men annars tror jag han blir kvar.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-11 16:00
[QUOTE=Little Magician]Cúles Suarez lämnade ett år senare, så där släppte man ju inte. Blaugrana91 Omotiverad och presterade sämre precis som Suarez sista säsongen i Liverpool menar du? [/QUOTE] Spelar ingen roll, är tydligt vad spelaren vill och bara för att så inte var fallet med Suarez behöver det inte vara så med Coutinho Varför tror du att han inte spelar eller tränar? Ryggsmärta? Yeah right. Hade en spelare i Barca lämnat in en officiell transfer request hade inte jag velat ha kvar den spelaren kan jag säga dig. Men man kanske vill ha spelare i Liverpool som inte trivs och hellre vill vara i en annan klubb?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2017-08-11 15:52
För att ge andra sidan lite luft - många har lämnat in transfer request och blivit kvar.

Rooney, blev kvar i Man u. Suarez blev kvar i Pool ytterligare ett år. Gerrard blev kvar i pool. Teves blev kvar i City ytterligare ett år. John Stones blev kvar i Everton ytterligare ett år när Chelsea drog i honom.

Om man ser på den historiken har Pool en vana av att ta emot transfer request och INTE bevilja dem. Å andra sidan lämnade Torres in en och försvann rätt snabbt till Chelsea.
Annons: