/spanien/barcelona/forum/7093.aspx/spanien/barcelona/forum/7093.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2013-05-01 23:07
Jag tror tyvärr inte att detta kommer bli någon väckarklocka för varken Tito eller Rosell. Man vinner ligan och tar sig till semifinal i CL. Tror man är nöjda med det och kommer köra på ungefär som vanligt nästa år.
Visst, kanske kan bli ett par bra värvningar i år, men att pumpa i det där öset och kämparandan som tex. Dortmund har kommer tyvärr inte att hända.


Jag hoppas dock att det här blir en väckarklocka och att man framförallt gör det som Barcelona gjorde 2009. ROTERAR spelarna så att man formtoppar under våren. Va fasen, ge Song, Thiago, Bartra, Montoya, Tello och Deulofeu mfl. chansen i fler matcher och låt nyckelspelarna VILA mer. Annars blir det som i år, under CL slutspelet inte är totalt slut i kroppen och blir frånsprungna av lag som Milan, PSG och Bayern.

och jag är ledsen Tito, men jag hade blivit jävligt glad om tex. Klopp kom till laget och sparkade lite röv....
Barcelona Andresito
2013-05-01 23:07
KarmaIsAKaranka

Styckeindelning bro ;)
Barcelona Vampíro
2013-05-01 23:07
@Guardiola_Pep Ja 08/09 är facit på hur Barcelona ska spela, det är dock omöjligt att ha en sån säsong igen. Alla spelarna gav allt från första till sista match. Efter det året har det dock på gott och ont blivit mer Messi och mindre utav de andra anfallarna. Messi kan dock leverera och vara effektiv längre bort ifrån målet, han behöver inte göra de där 15-20 tap-in målen varje säsong. Ser hellre att man får in en mer naturlig striker framför mål som dels kan hota backlinjen men även smälla dit bollen när det krävs. Orkar inte med samma gamla att Leo gör 60 mål och resten av anfallarna gör 8-9 var. Det håller inte om man ska utmana om de tyngsta titlarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-05-01 23:07
Innan jag påbörjar detta inlägg vill jag bara poängtera att det finns en hel del troll i detta forum som till stor del är Madridistas som försöker trösta sig efter gårdagens fiasko. Nu till det viktiga. Vår era är inte över men vi har en del att tänka på under sommaren. Ledningen måste våga mer. Sanchez och Villa har inget att söka i klubben längre. Villa ska ha all respekt för det han har bidragit med. Sanchez däremot har bränt sina chanser och är långt mindre erfaren än Villa vilket egentligen borde gett honom blodad tand. Pedro bör tänka på sin säsong som helhet. Det är hans sämsta säsong sedan han blev uppflyttad som okänd yngling av Guardiola sommaren 2008. Han förtjänar en bänkplats med andra ord. Tello borde slussas in i startelvan då han har tagit sin chans och imponerat varje gång han fått en. Vi behöver mer kreativitet framåt helt enkelt. Pedro och Villa har slut på idéer. Sanchez har aldrig haft en idé. Bartra visade framfötterna under kvällen och det ser väldigt lovande ut om han får mer speltid under nästa säsong. Tito
Barcelona enkos
2013-05-01 23:05
Alves är Barcelonas näst bästa lönetagare, jag tycker att han har gjort sitt och borde säljas, få pengar och spara mycket på hans lön..
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-01 23:05
Nu hoppas vi säsongen tar slut asap och att vi, på nåt sått, vinner ligan. Godnatt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2013-05-01 23:04
Tycker Tito ska få en säsong till på sig. Han har ju trots allt inte genomfört en hel säsong som huvudtränare med tanke på cancern. Han förtjänar att visa vad han går för, det var ju ingen som klagade innan han blev sjuk och vi slog något rekord i ligan med flest segrar i rad eller vad det var..
Barcelona ElRaval
2013-05-01 23:03
@Barcelona!!:


Väl sagt.
Jag håller precis med.

Jag tycker åtminstone att det ska finnas en blandning mellan allt. Det måste gå att kombinera triangel-tiki-taka spel med snabba kontringar och fart och fläkt.

Vi behöver ett par explosiva jäklar likt Aguero tror jag.
Barcelona Bàckis
2013-05-01 23:02
----------Ter Stegen------------- Montoya-Hummels-Piqué-Alba -------Thiago-----Busquets----- Iniesta-----Messi-------Neymar ------------Agüero---------------- Bänk: Pinto, Puyol(?), Bartra, Abidal, Cesc,Song, Mascherano, Pedro Tello, Deulofeu, mfl. UT: Villa, Sanchez, Valdes, Alves
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2013-05-01 23:01
Ni som ville att Barca skulle åtminstone rädda hedern, Ni har fel! Låt mig förklara för jag ville att Bayern skulle krossa Barca även på Camp nou!

För nu går det inte längre och gömma våra problem, Hade vi vunnit matchen med kanske 2-0 så lovar jag att det inte hade blivit så stora förändringar trots allt. För man vet inte med Rosell & Zub och company!

Den här matchen beskrev vår säsong helt utmärkt! Anfallet är ett skämt(Förutrom Messi), Backlinjen även den är ett skämt! Pressspelet har varit under all kritik, Utan Messi har vi varit helt värdelösa och sist men inte minst hur mätta har spelarna egentligen varit? Ingenting har stämt, Ett mycket enklare ord!

Nu krävs det stora förändringar! spelare som Alexis, Villa, Song måste säljas!
En mittback måste värvas in, En anfallare måste in( Har alltid varit kritisk mot Neymar värvingen men nu är han mer välkommen än någonsin!) Pedro ska sättas på bänken, G.Delefou och Tello ska vara före honom!

Thiago och Fabregas borde få tydligare roller, Inga mer defensiva mittfältare som mittbackar, Montoya borde gå före Alves för liksom vad har hänt med Dani alves?

Och ni som kritiserar Tito visst jag kan tycka samma sak men ärligt talat så borde han få en ärlig chans nästa säsong för med tanke på vad som har hänt honom den här säsongen!

En sammanfattning av det hela, Anfallet måste fräschas upp, Pressspelet måste förbättras och sist men inte minst backlinjen måste stabiliseras!

Tack för mig och Visca även i såna här svåra situationer!Barcelona B-Guden
2013-05-01 23:01
Vi hade ju garanterat legat bakom Malaga om Messi inte lirat, det är han och Villa som är matchvinnare, sen Tello och Iniesta efter dom.
Vi har gjort 101 mål, Messi har gjort 12 assist 44 mål och säkert legat bakom 10 mål till.

Xavi har varit under all kritik Sanchez Pedro Casc Pique, har varit totalt sämst.
Mer än godkänd, Messi Iniesta Busquet. Godkända Thiago Tello Villa Adriano Song.

8 godkända endast 3 av dom har varit ordinarie.
Barcelona FC Barcelona en Mi Corazón
2013-05-01 23:00
Jag tror att Messi såg tomheten i sina lagkamraters ögon, passiviteten i Vilanova, Rouras ansikte, och tänkte fuck detta och fick helt plötsligt väldigt ont i benet.

Fegt men förståligt
Barcelona Vampíro
2013-05-01 22:59
Jag är beredd att ge Tito en säsong till, vi vinner inget på att sparka en tränare nu speciellt efter det året han gått igenom där han inte kunnat träna laget fullt ut. Dock så kan man konstatera det jag var inne på redan förra veckan, vi har varit totalt bortspelade i de s.k toppmatcherna. Titos lag har kollapsat helt och håller så fort ett lag gjort det obekvämt för oss och så har det vart sen augusti. Trots det så har ingenting hänt, inga förändringar, inga överraskningar utan samma gamla visa med övertro på spelare som bevisligen inte är tillräckligt bra för att spela i Barcelona i de tuffaste matcherna. Tänker främst på Pedro, Alexis, Fábregas osv. Det är verkligen oroväckande, att på 9 månader inte kunna förändra något som man så tydligt har problem med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca-nist
2013-05-01 22:59
herregud åtminstone ett mål!?
finns det inte andra alternativ än det spelet som Barca brukar ha?
Har inte genierna kommit på nåt senaste åren när de flesta lag som spelar på detta viset.
När ska de förstå , att det är bra att man har en filosofi men när det låser sig så spelar man på annat sätt.
Barcelona Mido
2013-05-01 22:58
sitter å kollar på aljazeera sport,,, programledaren är as förbannad på barca.. han säger att för i tiden bara ordet FC barcelona lockade stora spelare,men inte nu längre pga LA MASIA,,, real är närvarande i marknaden men inte barca.. det är programledaren å inte experter som pratar hahaha han säger att man behöver utländska krafter i dagens fotboll,inte som för 4-5 år sen.. för att det verkar att det är en lag att man får inte växa mer än 1,65 cm i katalonien hahaha kockrent
Barcelona Pep, The Creator
2013-05-01 22:58
Jag älskar mitt lag och litar på mitt lag. Men det är sjukt dåligt att ett lag som ska vara världens bästa lag inte kan göra mål utan Messi, vi kan inte eller får inte vara det! Nytt blod måste in inför nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
vifa
2013-05-01 22:55
PIQUE!!!!!!!!!! Världsklass försvare!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Guardiola_Pep
2013-05-01 22:54
Okej det där låter faktiskt bra, kollar igenom alla målen från 08-09 och även fast messi inte nätade lika mycket då så var det andra som nätade och det är ju ändå bättre... var också frustrerad så blev lite arg hehe @Vampíro:

Barcelona Grande Barca
2013-05-01 22:54
det här var det sämsta jag sett av barca någonsin! vart finns stoltheten, hedern, respekten??!! Det är sånt här som man aldrig kommer att glömma som fan till laget, det enda jag kan vara glad över är att jag inte var på camp nou denna afton för då hade jag kanske haft en känsla att aldrig vilja komma tbx när laget visar en sån insats och att messi väljer att inte spela, jag menar.a. d.a.das.dadadsajdnasdkldhbf
Barcelona Blaugrana91
2013-05-01 22:54
Jag skiter i att vi åkte ut, det var väntat. Det som gjort att jag är så jävla förbannad just nu är den pinsamma inställningen laget visade upp. 0-4 är i princip omöjligt att vända så är det, men att man inte ens försöker och allafall faller med flaggan i topp, det gör mig rent utsagt äcklad.

Vi hånade Real igår för att dem åkte ut, ja dem bjöd ju upp till dans allafall och kämpade och slet. Real åker ut med flaggan i topp. Barcelona åker ut samtidigt som laget skämt ut sig för hela världen i dessa två matcher.

Sen undrar jag om Tito är rätt man för att leda en sån stor klubb som Barcelona, som har såna enorma förväntningar på sig varje år.
Tito är säkert en fantastiskt fin människa och han har haft det otroligt tufft och förtjänar allt gott, men jag tror inte han är rätt för Barca. Känns inte som han själv tror på laget eller sig själv, ingen ansats för att försöka få igång laget under matchen och byten som alltid kommer försent.

Jag vill tro att Tito är rätt för uppgiften, men går tyvärr inte.

Nej är väldigt besviken på hela klubben just nu, det behövs förändringar i sommar den saken är klar.
Vill absolut inte läsa något trams om någon förbestämd transferbudget heller nu i sommar, nån sån ska inte exisitera i år. Nu är det dags att öppna plånboken rejält och värva det som behövs, sen får det kosta vad det vill. Sen är det dags att gå tillbaka till det spelet som gjort klubben så framgångsrik.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-05-01 22:53
Tyvärr men Tito håller inte. Finns inget nytänkande i hans fotboll. Jag tror Pellegrini hade passat oss perfekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2013-05-01 22:52
Bayern hade 2 skott på mål och gjorde 3 mål
Barcelona B-Guden
2013-05-01 22:52
@Abirey:


vi är sönder lästa...
Barcelona enkos
2013-05-01 22:51
Barca måste ändra spelsystem från 4-3-3 till 4-4-2 eller 4-2-3-1
Man måste spela med två defensiva mittfältare speciellt när man har två så offensiva ytterbackar..
Barcelona BarcaChris
2013-05-01 22:49
Tycker faktiskt Messi har räddat oss i flera säsonger. Nu vinner vi ligan troligen. Tack värre han mestadels också tycker jag
Barcelona Vampíro
2013-05-01 22:48
@Guardiola_Pep Var inte arrogant, det var mitt under en match så det är väl förklarligt att man inte analyserar eller utvecklar så värst mycket. Tycker man borde få in en anfallare som spelar närmare mål och kan göra 20-25 mål/säsong, har tyckt det i ett par år nu. Just nu har vi endast en spelare som gör mål och när han inte spelar eller är ur form så ser det ut... ja ungefär såhär. Man kan inte lägga allt på ett kort vilket är det vi gjort med Messi de senaste åren, speciellt när motståndarna gör sitt bästa för att radera it honom. Inte meningen att låta dryg, var väl frustrationen som talade. Nåja väl mött!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
2013-05-01 22:47
We decided long ago
Never to walk in anyone's shadow
If we fail, if we succeed
At least we'll live as we believe
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-01 22:47
Mojito Det är en annan femma. Men att man sparkar Tito känns knappast troligt och att han ska gå självmant verkar uteslutet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Abirey
2013-05-01 22:47
Tror faktiskt att lag som PSG och Milan inte skulle vika ner sig som vi har gjort mot Bayern.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-05-01 22:46
När något faller, så reser det sig inte igen. Vi kommer vara ett bra lag men att vi ska nå nivåer som vi hade 2009-2012 är bara en våt dröm.
Annons: