/spanien/barcelona/forum/708.aspx/spanien/barcelona/forum/708.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Tiki-Taka
2016-07-02 02:17
Om det inte vore värre nog så är ramsey avstängd Hahahaha. Ronaldo går till final på ett bananskal
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-07-02 00:52
Innan jag går och lägger mig både bildligt och bokstavligt talat, vill jag så här på nattkvisten också kommentera Amo 38 och dennes mer än lovligt subjektiva påstående, att Tito Vilanova istället för att gå efter Thiago Silva hade siktat in sig på Pepe om inte portugisen hade råkat representera Real Madrid. Och endast med utgångspunkt från detta sitt så vitt vi vet, helt grundlösa påstående, hävdar han sen att mitt argument därmed faller på den punkten. En argumentationsteknik som gör att jag känner mig mer eller mindre förpliktigad att ta tillfället i akt och sluta med att citera det aktuella oraklet själv: "Säg mig vad har han bevisat"? Absolut ingenting.
Barcelona Kröjff
2016-07-02 00:03
Amo 38

Synd att inte den f d ordföranden Sandro Rosell hade samma inställning som du beträffande Confederation Cup, för då hade FCB förmodligen inte befunnit sig i den svårsmälta soppa som Neymar - affären i sin förlängning försatt klubben i.
Barcelona enkos
2016-07-02 00:00
Vilka länder är klara för Confederations cup nästa år ?
Barcelona enkos
2016-07-01 23:56
@Ribohn Fan:

När Ronaldo råkar göra en avgörande straff kommer massmedia att utse honom till EM bästa spelare. Journalister kommer sedan att glömma både Messi och Suarez och välja honom till Europas bästa spelare och ge honom även stor fördel till guldbollen. Även om han i te ens blivit utsedd till matchens bästa spelare i minst 4 av 5 matcher hittills.
Barcelona Amo.38
2016-07-01 23:56
Kröjjf Confederations cup betyder inte skvatt för mig. Ta upp Pepes meritlista så slår det Thiagos alla dagar i veckan. Eller är det dumbommen Ramos förtjänst att backlinjen varit så bra som det är och tagit Real till dom få titlar dom har tagit? Sen så har han varit bra långt innan detta EM också och jag pratar inte om nu mot Polen. Han har hållit en som Varane på bänken. Sen säger jag det ännu en gång Serie:A var inte så bra som ni vill få det att låta den tiden då Silva var dominerande. Lovar att om både pepe och Ramos inte hade varit Real spelare så hade alla klubbar jagat dom inklusive oss med Tito i spetsen så redan där faller ditt argument. Med det sagt sätter jag punkt det är trots allt en Real spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-07-01 23:26
Massmedia har problem med ta fram enEM profil, som man alltid gör. Började med att hylla Payet, som en sådan, men han har svalnat. Sedan var det Rakitic efter Turkiet, sedan gick det utför. Iniesta därefter enda tills Spanien åkte ut. Hazard var på gång att hyllas efter en bra match. Nu är det bara Griezman kvar som hela massmedia hoppas på. En sak är jag helt säker på är att Neymar blir en av OS största profiler alla kategorier i sommar.
Barcelona Kröjff
2016-07-01 23:24
@Amo.38:


FIFA Confederations Cup All-Star Team: 2013[
FIFA Confederations Cup Castrol Index Top XI: 2013
FIFA World Cup All-Star Team: 2014
FIFA World Cup Dream Team: 2014
UEFA Champions League: Squad of the Season 2015-2016

Något måste ju brassen ha bevisat med ovanstående meritlista i bagaget, efter sin tid som den dominerande mittbacken i Serie A; trots stora skadeproblem. Men väl medveten om att den lika lite som det faktum att Cristiano Ronaldo fått FIFA:s finaste individuella utmärkelse hela tre gånger är att se som ett ofelbart facit, så tänker jag tillbaka på Barcas dubbelmöten med PSG i Champions League 2012/2013. Visserligen var Messi halvskadad och Barcas anfall bestod förutom Pedro och David Villa, av Iniesta och Xavi samt dom två ytterbackarna Dani Alves respektive Jordi Alba (som bäst).

Vad jag minns av matcherna var att Thiago Silva med ett stoiskt lugn styrde och ställde på ett sätt och en nivå, som nog inte Pepe i sina allra bästa stunder ens varit i närheten av. Och glöm inte heller att Polen visserligen har Lewandowski, men inte så värst mycket mer. Och han är väl ungefär att likställa med en muskelskadad Lionel Messi . Om nu ens det, i detta EM.

Och hade Tito Vilanova bara haft ögonen på Pepe istället för Thiago Silva, när han ansåg att Barca behövde en mittback av världsklass att förstärka spelartruppen med, jag då hade man verkligen kunnat ifrågasätta såväl hans som Pep Guardiolas fotbollsomdöme, med tanke på att den senare valt Vilanova som sin högra hand i dirigentens roll, vid sidan om planen. Och hade valet stått mellan svinen Sergio Ramos och Pepe, så vore det väl som valet mellan pest och kolera. Eller spanska sjukan.

Barcelona Liunil Masse
2016-07-01 23:20
[QUOTE=wallmannen]Wales och Island är bra exempel på fotboll som lagsport. Hur underlägsna man är motståndaren på pappret, nyttjar man sina spelare på optimalt sätt finns alltid en chans att vinna matcher. [/QUOTE] Alla landslag, eller de flesta, håller hög högstanivå. Är man på topp i dagens fotboll så kan man slå vem som helst med lite flyt. Så var det inte innan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-07-01 23:14
Wales och Island är bra exempel på fotboll som lagsport. Hur underlägsna man är motståndaren på pappret, nyttjar man sina spelare på optimalt sätt finns alltid en chans att vinna matcher.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-07-01 23:08
De Bruyne är nog ingen spelare som Guardiola hade valt att värva...Nu får han dras med honom på grund av hans dyra övergångskostnad..
Vlom
2016-07-01 23:05
@enkos:


Det var Wales som gjorde Belgien dåliga, samma sak kan sägas om islänningarnas fantastiska LAGinsats mot England.
Barcelona Ribohn Fan
2016-07-01 23:04
Neymar JR

Så som vi spelar med över 70% bollinnehav och motståndare som parkerar bussen. Då händer det ofta att vi vänder kant med en kross till ytterback, som oftar hamnar en mot en mot deras ytterback. Har man ingen ytterback som i det läget kan hota. Måste han alltid spela bollen bak till backlinjen och vi har inte vunnit många meter.
Eller händer det som hände mot Athletico, när Sergi försöker vända hemåt, men är för långsam tappar bollen och vi åker på baklängesmål .
Barcelona enkos
2016-07-01 23:04
@wallmannen:

Snarare Belgien som varit usla och pinsamma att ord saknas. Värre prestation får man leta efter. Slår tom Englands mot Island.
Barcelona enkos
2016-07-01 23:01
Portugal behöver inte ens anstränga sig mot Wales i semi. Lägger all kraft till finalen och bara Italien med sitt kompakta försvar kan spela ut Portugal. Tyskland tyvärr är naivt och inte i närheten av den i VM.
Annars hade jag hoppats att Tyskland tar hem det hela och gör Frankrike och Spanien sälskap att vinna både VM och EM på raken.
Barcelona Barca Barca
2016-07-01 22:56
Någon mer än mig som seriöst tänker lägga pengar på att Portugal vinner hela skitet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Seabrook
2016-07-01 22:53
Fattar inte hur Portugal kan ha en sådan tur. Jag fattar verkligen inte det. Hoppas innerligt att Tyskland tar sig till final och piskar sönder Penaldo och Pepe.
Barcelona wallmannen
2016-07-01 22:51
Wales! Vilka hjältar. Wales var ju flera klasser bättre än belgarna.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-01 22:51
Om det blir en final mellan Portugal - Frankrike kan det vara enklaste vägen/mest oförtjänta finallagen någonsin. Portugal har då mött Österrike, Island, Ungern, Kroatien, Polen och Wales. Frankrike har då mött Schweiz, Rumänien, Albanien, Irland, Island och Tyskland/Italien. Hahahahaha MAMMA MIA!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-07-01 22:50
Ramsey avstängd mot Portugal. Det är menat att Portugal ska vinna EM, precis som för Chelsea när de vann CL 2012.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-01 22:46
De Bruyne säger jag bara, vilken håglös spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-07-01 22:46
Bale mot Ronaldo, det ska bli intressant att följa. Personligen håller jag självklart på Bale, som har varit mycket bättre än Ronaldo i detta slutspel. Wales förtjänar att spela semifinal, Portugal gör inte det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-07-01 22:44
Finns en person som ligger nu i hotellrummet med ett jävla stort leende.
Nöjd som en tupp. Ronaldo.
Semifinal mot Wales. WTF.
Vägen till finalen kommer bli lika lätt som i CL.
Och Pepe knackar snart på dörren och ge tuppen en bamsekram.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-01 22:44
[QUOTE=Amo.38]"Rey" Messi Samma argument där.. Kvalitén på Serie A under den tiden var väl inte så jättebra. Sen så gillar jag personligen resoluta klassiska mittbackar än eleganta men det är också en smaksak. [/QUOTE] Jo du det var det. Inter hade precis vunnit CL, Napoli hade en trident bestående av Cavani, Lavezzi och Hamsik. Udinese var stekheta med Di Natale och Alexis Sanchez i spetsen. Juve var på uppgång. Så ligan var helt klart bra, inte minst offensiven i de flesta lagen. Vi får agree to disagree, ha en fortsatt trevlig kväll!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-01 22:44
Ja de imponerar, vill inte ta något från Wales de ska hyllas, men samtidigt så ser man ju att de måste spela på sin absoluta topp för att hänga med på den här nivån, de överpresterar. Det kan man göra i ett fåtal matcher under ett EM om man formtoppar sig och allt går ens väg. Det är väl ingen som tror de har kommit till toppen för att stanna för gott?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-01 22:43
Wales bästa spelare Ramsey och en till missar semifinal dessutom. Vad har Portugal förtjänst att ha så mycket tur ? Dubbel tur dessutom för CR . Han som skulle bli titellös på väg mot 5vä stora titlar CL och EM.
Barcelona Seabrook
2016-07-01 22:40
Portugal i final med andra ord.
Barcelona SUPERBUSQUETS
2016-07-01 22:39
Säga vad man vill men dom imponerar väldigt bra organiserade
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-01 22:39
Men herregud Belgien vilket skämt. Hur fan kan ett lag som Wales ta sig till en semifinal i EM? Ofattbart!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-01 22:33
Men de Bruyne vilken besvikelse. Ingen personlighet eller attityd, alibispelare för tillfället.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: