/spanien/barcelona/forum/7053.aspx/spanien/barcelona/forum/7053.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-28 00:24
Jag har nästan inte spekulerat något, men om killen vill spekulera lite så är det väl inte det värsta. Det är ju inte helt offtopic när det rör sig om Thiago och Pep ändå. Folk länkar saker om Ronaldinho osv dagligen men ingen klagar då och han är inte heller en Barcaspelare idag. Sen är det mitt på natten inte mycket annat som diskuteras, tycker det är bättre än att det är knäpptyst här inne.
Om man inte gillar inläggen är det ju bara att skippa att läsa dem.
Barcelona rANDOMhERO
2013-07-28 00:23
Bayerns forum? :/
Barcelona BarcaChris
2013-07-28 00:21
Ja man kan kritisera, men ni spekulerar mycket. Ni vet inte vad som hände. Och ni har sagt samma saker om och om igen. Vilket fall som helst så är styrelsen kvar och inte Thiago. Och snälla för guds skull jämför inte Messi som har gett hela sin karriär till denna klubb jag älskar. Som satt bänk för spelare som Guily. Messi som är bäst i världen med Thiago som gråter om att han inte får speltid förre Xavi Barcas bästa mittfältare någonsin. Han får väll gå och uppskattas nån annanstans då
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-28 00:17
BarcaChris

Man får alltså inte kritisera sin styrelse om man håller på Barca utan måste börja följa Bayern isåfall? That logic..
Om Messi hade lämnat nu för säg PSG hade du inte fått skriva hur han spelar i sin första tävlingsmatch för då är du automatiskt ett PSG-fan.
Haha ta det lugnt.
Barcelona Gabriel
2013-07-28 00:13
Hetfield Varför ska jag ta åt mig? Sen, nej, självklart så hade det kanske inte räckt men det visar ändå jävligt mycket vilken typ av tränare Tito var när han valde att spela med ordinarie lag hela vägen ut tom när ligan är avgjord istället för att ge talangerna nyttig speltid. Bortse från Thiago, han är inte den enda som hade behövt speltid. Det fanns en mängd med andra spelare som han hade kunnat låta spela från start när ligan var avgjord. Bartra, Montoya, Deulofeu, Thiago, Sergi Roberto osv. Sen tror jag knappast att Thiago hade lämnat om han inte fick en ordinarie plats. Snarare var det så att han ville ha MER speltid och känna sig mera viktig, något han själv sagt till pressen. Faktumet att ingen från klubben ens hörde av sig till honom för att prata med honom och försöka övertala honom att stanna säger jävligt mycket om situationen, och snälla kom inte med "varför ska klubben toffla efter en spelare" osv, vilken klubb som helst hade gjort allt i deras makt för att övertyga en talang som Thiago att stanna - framför allt om han är fostrad i de egna leden. Klubben ville sälja Thiago, det var uppenbart. Sen har du fel angående Rivaldo. Han lämnade eftersom Gaspart valde att ta in Van Gaal igen. Dessa två kom inte överens och Rivaldo berättade till klubben att han vägrade att spela under Van Gaal en andra gång, så man kom överens om att bryta kontraktet. Det var knappast så att man ansåg att Rivaldo var slut, tvärtom så hade man fått upp hoppet i Barcelona om att Rivaldo inte alls var slut pga hans strålande VM slutspel 2002.
Barcelona BarcaChris
2013-07-28 00:09
Nej ta du bort ditt account istället och het Bayernholic. Och om det är ett forum och man får diskutera vad man vill så motsäger du dig själv just nu. Jag tycker det är i alla fall tråkigt att höra allt bitchande om Thiago ok.
Barcelona Barcaholic
2013-07-28 00:05
BarcaChris

Han sa aldrig att han var bland de största så lär dig läsa. Och om du tycker det är så jävla tråkigt så gör oss alla en tjänst och ta bort ditt account härifrån och sluta skriv helt och hållet. Ingen kommer sluta för att du tycker det är tråkigt!
Barcelona BarcaChris
2013-07-28 00:01
Hur fan är Thiago en av våra största profiler? Inte ens i närheten i min bok. Har hundra Barca spelare förre honom. Men ok tyck det om ni vill en 22 åring som inte ville vara kvar. Han ville "uppskattas" som en riktig snorunge. Det är ialla fal tråkigt att sitta och höra om hur dumma styrelsen är och hur bra en spelare som inte ens spelar för oss är. Ska ni verkligen hålla på så hela säsongen?
Barcelona grande jw
2013-07-27 23:57
BarcaChris

Tagga ner lite. Det är två stora barcaprofiler som nyss lämnat och gör sin tävlingsdebut i Bayern. Låt oss prata. Detta är ett forum.
Barcelona BarcaChris
2013-07-27 23:42
Den här Pep och Thiago grejen börjar bli lite patetisk. Ingen av dessa herrar är kvar i Barca utan hos Bayern, som piska oss förra året. Så varför bryr sig folk om dom? Ska ni sitta nu hela säsongen och prata om hur bra Thiago är och hur dumma Tito och styrelsen är? Med andra ord ni ska följa Bayern nu?
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-07-27 23:16
Kan se scenen framför mig när Hoeness och Beckenbauer stormar in på Peps kontor: -Varför i helvete väljer du att spela B-laget i sista träningsmatchen inför säsongen? Det är ju sista chansen att spela ihop startelvan och komma upp i matchform.

Pep lutar sig fram och säger viskande: Ni har visserligen just valt mig för att ersätta den framgångsrikaste tränaren i klubbens historia och ni betalar min lön, men självklart kommer jag alltid prioritera Barcelona framför Bayern. I valet mellan att förbereda laget eller att se till att Barcelonas fans undviker en förnedrande förlust, väljer jag självklart det senare.

Heness och Beckenbauer i kör: Aber naturlich! Nu när du förklarat det så bra, håller vi givetvis med dig och de strykrädda cules som alltid måste sättas i första rummet! Vill du ha förlängt kontrakt med höjd lön?
Barcelona Himne del Barcelona
2013-07-27 23:10
@Barcelonistas:


Om det nu är som du säger att han är ute efter någon slags revansch. Vore det inte bättre att ta den i en CL-semifinal i så fall än i en helt betydelselös träningsmatch?

Alltså kom igen. Det faller ju på sin egen orimlighet.
Barcelona grande jw
2013-07-27 23:07
@Massimo:


Tycker det visar vilken otrolig press Pep har på sig. Om han blev gråhårig och flintis av tränarjobbet i Barca så vill jag knappt tänka på var han kommer hamna efter något år i Bayern.
Med örfilen så ser man hur viktigt det är för Pep att Thiago ger honom EXAKT det han vill ha. Thiago har ju liksom glidit in i startelvan utan att ens prestera och han bänkar lirare som Gustavo mfl.. Sätter ganska stor press på Pep.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-27 23:01
Barcaholic - ska han få sina spelar i matchform mot Barcelona C?. Haha, nej hans val av att starta med bästa möjliga lag var bara på grund av att han ville ta sin revansch på Barcelona och inget annat. Jag kan lova er att Pep hade 3,4-0 i huvudet när han såg vilket lag vi skulle ställa upp med.
Barcelona Massimo
2013-07-27 23:00
Pep verkar väldigt lack på Thiago när han slapar honom sådär framför hans lag kamrater? Det är ju ingen vacker syn om man säger så.
Barcelona Himne del Barcelona
2013-07-27 22:58
@Barcelonistas:


Ja, det var helt fruktansvärt gjort av Pep! Hur kan man bara göra så? Här får han ett nytt tränarjobb och så ställer han upp med sitt bästa lag på det här sättet? Har han ingen skam i kroppen? Han borde såklart ringt Barcelona först och frågat vilket lag han skulle ställa upp med eftersom den här matchen hade en så oerhört stor betydelse liksom alla andra TRÄNINGSMATCHER. Hur kan han sova om natten?
Barcelona Hetfield
2013-07-27 22:58
Gabriel

No offense, men hade det ens spelat någon roll? Thiago hade inte nöjt sig med att spela matcher när ligan är klar.

Thiago lämnade för att han vill ha en STOR plats i laget. Han vill ta sig till VM och få spela där, det kommer han inte att göra med ett par till matcher. Ska då Tito peta Xavi eller Iniesta, eller ens riskera deras platser för att fylla en spelares krav eller ego? Det är inte Barcelonas stil, man skickade bort Rivaldo och Ronaldinho för att de blev mer av en börda än tillgång, jag tror inte att man tänker sitta och kompromissa klubbens värderingar för en 22 åring som inte ens är en nyckelspelare i laget eller landslaget.
Barcelona Barcaholic
2013-07-27 22:58
!Sergio_ Busquets!

Absolut är Messi viktigare än Ribery för vårt spel än vad Ribery är för Bayerns, men han är fortfarande Bayerns bästa spelare så som Messi är våran.
Skulle säga att han är ännu viktigare för Bayern än vad Iniesta är för oss även om det där är en lite mer rättvis jämförelse. Men att döma ut Bayern & Pep pga en match där dom saknar massvis med spelare borta mot Dortmund är fel. Jag tror inte ens Heyncks hade lyckats vinna mot Dortmund ikväll om han lika många spelare borta.
Barcelona Rambla~
2013-07-27 22:56
DM1982 Jag skyller väl inte på någonting utan försöker hitta en rimlig förklaring. Dortmund var bättre i kväll end of. Vadå ändra för mycket? Flera av nyckelspelarna var ju av olika anledningar inte tillgängliga. Då har man kanske inget val. Dessutom, Pep har sina klara ideér om hur han vill spela och envis som han är kommer han knappast ge avkall på dessa pga en förlust i kväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2013-07-27 22:55
@Hetfield:
Klockrent inlägg, jag önskar Pep all lycka med Bayern förutom när de möter just oss. Det finns ingen chans att jag kommer ta Pep före Barcelona, men visst fan tycker jag mycket mer om honom än vad jag tycker om Rosell, Zubi m.m.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-07-27 22:55
Att jämföra Riberys absens i Munchen med Messis i Barcelona är absolut inte samma sak. Ni jämför en spelare som gör över 50 mål per säsong och bär oss offensivt nästan helt självständigt vissa stunder (i alla fall förra säsongen) med Ribery som snittar på ett dussin mål och assister. Riberys frånvaro i Munchen är mer som Iniestas frånvaro för oss. Absolut inte Messi. Vi är ett helt annat lag utan Messi.
Barcelona Barcaholic
2013-07-27 22:52
Barcelonistas

Haha skojar du eller? Så du menar han ska total ignorera att han 3 dagar senare har en cup finals match mot självaste Dortmund på Dortmunds hemma arena BARA för att det är oss han möter? Vad tror du tyska tidningar hade tyckt om honom att han inte får sina spelare i match form endast för att han möter Barcelona? Jag hoppas som sagt du skojade om det där.

Skitsnack? Det får du stå för, enligt mig var det endast sanningen om Rosell och våran nuvarande ledning. Samma ledning som dom flesta Cules här inne snackat ''skit'' om, men inte ser jag dessa personer som förrädare eller falska supportrar. Snarare dom som inser skadan Rosell gör och vill klubbens bästa!
Barcelona grande jw
2013-07-27 22:52
Pep var inte särskilt glad på Thiago. Herregud! Hoppas Thiago känner sig som hemma.
Barcelona Gabriel
2013-07-27 22:52
Rambla~ Det går fortfarande inte att försvara faktumet att Tito valde att ställa upp med ordinarie lag även när ligan hade vunnits. Varför? För att ta 100 poäng? Löjligt. Viktigare att se till att ge våra talanger och ungdomar den speltid de behöver. Hetfield Det håller jag med dig om.
Barcelona Hetfield
2013-07-27 22:51
En sak som måste göras klart. Pep är en legend i Barcelona, men han är en rival när han tränar Bayern Munchen.

Jag önskar inte Pep illa och han är en av mina favoritpersoner i fotbollsvärlden, men jag sitter inte heller och hoppas att han ska vinna CL och alla titlar som går att vinna. Jag kommer alltid att sätta Barcelona före enskilda spelare eller personer. Han får gärna vinna ligan, men CL får han misslyckas.

Gabriel

Kanske, men det är slöseri på en riktigt bra defensiv mittfältare. Dessutom känns det obalanserat med Thiago tillsammans med Kroos eller Götze.
Barcelona Barcelonistas
2013-07-27 22:49
Barcaholic - jag gillade inte hur Pep ställde upp sitt lag mot oss det var otroligt respektlöst och lågt. Han visste redan att vi skulle spela med ett b-lag i princip men ändå väljer han att starta med sitt bästa lag?.

En förrädare i mina ögon. Lägg därtill allt skitsnack den senaste tiden?.
Barcelona Rambla~
2013-07-27 22:48
Andresito Kan bara instämma om Thiago. Nu kanske man också bättre kan börja förstå Titos dilemma när det gäller Thiago. Hur, var och när ska jag spela honom? Framför allt hur ofta ska han spelas? Inte det lättaste för Tito att hitta rätt balans och samtidigt ha en nöjd spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-07-27 22:46
@Rambla~:


Och? Det går inte att skylla försäsong för ena laget när det andra också är där. Eller hur?

Som jag ser det så fanns det ingen anledning till att ändra så drastiskt som Pep gjorde. Bayern vann allt förra säsongen, ligan vann de överlägset. Varför ändra ett vinnande koncept så snabbt? Det hade helt säkert funkat en säsong till och det hade varit enklare för Pep att göra sina ändringar efter en säsong i Bayern och inte på en gång.

Jag dömer inte ut Pep helt, absolut inte, men han gör det onödigt svårt för sig. Om det inte är trasigt så måste man inte laga det men man kan alltid putsa det lite. Pep putsar inte, han ändrar.

Heynkes hade helt säkert fortsatt på sitt spår en säsong till, det är jag helt säker på.
Barcelona BarcaChris
2013-07-27 22:45
Hahaha

Nu har alla ni falska Barca fans Bayern att heja på nu också va? Hahaha Guardiola eller inte så hoppas jag Bayern får ett skit år
Barcelona Barcaholic
2013-07-27 22:45
Blaugrana són els colors!

Dude du får det att låta som att Bayern gjorde årets match medans Thiago gjorde en knappt godkänd match och att hans bolltapp gjorde så Bayern förlorade?

Visst hade man kommit ihåg hans misstag om han var den ende som spelade dåligt och om det vore det som avgjorde matchen, men det fanns andra spelare som gjorde klart större misstag utan att ens reparera dom likt Thiago gjorde med sina bollar på kanterna, sin passning till Lahm, Muller och jag var väldigt imponerad hur han vann så mycket boll utan någon defensiv mittfältare som hjälper honom. Dessutom har Pep sagt att Thiagos fittness inte är i bästa form för tillfället så det förklarar lite grann av hans andra halvlek som var betydligt sämre än första. Men Thiago var enligt mig top3 i Bayern ikväll.


Sen förstår jag inte hur folk kan önska Pep all olycka med Bayern likt vissa här bara för han lämnade Barcelona. Killen är en legend i klubben både som spelare och tränare, trots det önskar man honom dåligt...
Annons: