/spanien/barcelona/forum/7050.aspx/spanien/barcelona/forum/7050.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona grande jw
10/2/2013 04:32
Jag tycker Neymar får lite väl mycket kritik då han tar extremt mycket stryk.. Han är väldigt "ettrig" i sin spelstil och det verkar irritera motståndarna rejält. Han jobbar stenhårt både framåt och bakåt på vänsterkanten och bildar i princip en hatrelation med varje motståndare han möter på den kanten. När han väl lyckas med finterna och kommer förbi så väljer motståndarna 8 av 10 gånger att foula honom.

Att han faller lätt och förstärker situationer kanske är trist i mångas ögon men i den rollen han fått på vänsterkanten så tycker jag det passar honom ganska bra sålänge han inte förstör sitt rykte och tappar sin trovärdighet. Han är ju ganska tunn i kroppen och tar väldigt mycket stryk för sin storlek.

Tycker det är värre när en "casanova" som Ronaldo står och spänner sina muskler så fort det finns tillfälle, men när han är på fotbollsplan så faller han som ett litet höstlöv och kollar på domaren med sina hundögon. Eller muskelberget Drogba som låg på marken i sammanlagt 10 minuter utav matchen mot oss i CL-semin. Då gjorde närkamperna med lilla Iniesta på 150 cm VÄLDIGT ont.

Tycker det är löjligt att Niva fokuserar på just Neymars filmningar när dom förekommer överallt. Men det är därför Neymar var en så extremt bra värvning. Han är ett stort varumärke och en stor profil som lyckas beröra alla, både på gott och ont.
Barcelona LeoMessi
10/2/2013 02:58
Mer än jag som tycker att tacklingen på bartra kunde ha blivit rött? Tacklingen var vårdslös och han kom in väldigt sent i tacklingen! Tror att han som tacklade honom hette emilio eller något sånt
Postat via SvenskaFans-appen
Aléx
10/2/2013 02:25
Tappade respekten för Niva efter hans senaste idiot artikel, idag allt Barca gör aftonbladet och svenska fotbolls "experter" för bånge. Idag är det lag i Sverige att hata Barca och allt Barca står för, experterna innan matchen ikväll "ja, xavi och iniesta börjar komma till åren, inte samma spelare idag". Vet idioterna ens hur gammal iniesta är egentligen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
10/2/2013 01:35
Jag är nöjd med hur mycket Neymar har filmat. En gång på runt tio matcher är väl ändå ett bra facit? Jämför med Ronaldo som har en gång per halvlek.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
10/2/2013 01:31
Neymar är kung. Punkt slut! Sov gott allihopa. Han valdes till man of the match av uefas fans och experter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
10/2/2013 01:31
Vi måste värva för att klara av Tyskarna. VI behöver en central anfallare.
Helst större än Alexis,Messi,Neymar osv. Typ en Llorente i Juve. Bara för att ha ifall motståndarna ställer fram bussen framför mål och man behöver mata lite inlägg.

Och gärna att man värvar David Luiz.

Barca skulle bli så kompley
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
10/2/2013 01:25
Barcelona Fc Barcelona - Blaugrana - Barca
10/2/2013 01:18
Skulle inte Iniesta säga något efter matchen?
Barcelona Gabriel
10/2/2013 01:16
Måste bara säga en sak till innan jag somnar, det har säkert redan tagits upp här inne annars vore det konstigt. Nu till saken, jag tål verkligen inte Piqués äckliga krossbollar. De är så sjukt dåliga, inte enbart i precision men även i kraft. De hänger som pynt i ett julgransträd i luften och faller inte ner förens jorden hunnit cirkulera ett helt varv. Hade jag varit tränare hade det varit det första jag förbjöd Piqué till att göra. Han hade aldrig fått slå en enda krossboll i sitt liv medans jag var tränare om han inte förbättrade dem.

Nu säger jag godnatt.
LALAWELEATAKORA
10/2/2013 01:14
@KarmaIsAKaranka:


Att en domare gör ett felbeslut händer då och då och är knappast något som domaren vill ska hända. Däremot så är Neymars filmande helt medvetet, allt för att försöka manipulera reglerna och fuska och då det är fel helt och hållet . Att media fokuserar med dåliga saker som sker medvetet före dåliga saker som sker omedvetet är det inget konstigt med.
Barcelona grande jw
10/2/2013 01:11
.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
10/2/2013 01:07
The first clasico of the season, Barcelona-Madrid at the Camp Nou, would be played on Saturday 26 October at 16:00, sport. barcastuff: Pique: "Bartra can play at Barça for the coming ten years. barcastuff: Xavi: "Bartra is showing what he can, as is Neymar. Both were excellent today." Till och med Deulofeu berömde Bartras insats. Det är bara att fortsätta på samma spår med samma motivation. Det som är intressant är att Bartra dikterar backlinjen mer än Pique. Han ska bygga på styrka och muskler som ,el corazon, Puyol. Och aldrig tappa motivationen som Pique för att börja plocka svamp och spela poker.
Postat via SvenskaFans-appen
xaviiniesta
10/2/2013 01:01
Bästelona Med tanken på vilka mittbackar Spanien har och hur dem har presterat så kan en plats inte vara långt ifrån men det gäller för Barta att fortsätta på samma spår
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
10/2/2013 00:58
@xaviiniesta:

Nu jävlar krydda du som in i helvete! VM-Plats? Nej fan, men en plats i landslaget i framtiden, absolut!
xaviiniesta
10/2/2013 00:55
Fortsätter Bartra spela som han har gjort dem senaste matcherna så borde inte en VM-plats vara långt ifrån.Det gäller bara att fortsätta tro på killen och hoppas på att han skriver på kontraket snart! Tycker även det är dags och börja lita lite mer på Montoya med tanken på Alves form
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
10/2/2013 00:51
Om det är något som borde diskuteras i kväll så är det skandalösa straffbeslutet i Ajax vs Milan. Ett beslut som togs av en SVENSK DOMARE. Där har du något att skriva om, Niva. J*vla hycklare.
Barcelona KarmaIsAKaranka
10/2/2013 00:49
petersays:

Ditt troll. Håller du fortfarande på? Du har inte ett gott rykte här ... det vet du om.
Coach Pep,
10/2/2013 00:49
Förstår inte varför Niva hänger ut Neymar som väger typ 70 kg när det finns jättar som Balotelli, Drogba, Ronaldo, Suarez och Van Persie som alla filmar som fjantar på löpande band. Hur kan en 70 kg Neymar som får ta emot extremt mycket smällar vara värre än ovannämnda? Niva har tagit sig vatten över huvudet. Neymar måste "anpassa" sig till Europas finrum enligt Niva, trots att det finns så mycket skandalösa idioter till fotbollsspelare.
Barcelona KarmaIsAKaranka
10/2/2013 00:47
Usch kan debatten läggas ned om Brown/Neymar?
Det var solklart rött kort. Först fick Brown GULT KORT för att han drog i Neymar. Därefter drog han till med en eftersläng långt efter domarens blåsning. Här spelar det INGEN ROLL om han träffar, om Neymar förstärker osv. Det viktiga i situationen är att Brown är UR KONTROLL och spelar våldsamt. Det är minst värt ett gult kort och väldigt ofta DIREKT RÖTT kort. Ola Andersson, Ola Wennström och Lars Lagerbäck var samtliga överens om att det var en korrekt bedömning. Brown gjorde bort sig - i synnerhet med tanke på att han har kaptensbindeln på sig. Ansvarslöst. Slutdiskuterat.
Jeffson
10/2/2013 00:44
Petersays

Dej blir det lite svårt att diskutera detta ämne med. Det var ju du som ville att Pepe skulle sätta en tvåfotare i Neymar efter att han filmade i confedcup.

Men för att ge dej ett rätt. Ja, Niva har en poäng i att han kan få ett rötet rykte om sej som är svårt att tvätta bort, och det vore synd. Men detta fallet var ju ändå jävla dålig tajming att vräka ur sej den artikeln, då det Brown gör är 100 ggr svinigare. Han kan så mycket bättre än att skaffa sensationsklick åt Aftonbladet, så han skulle kunna ta och göra ett riktigt fett reportage om den poängen istället. Nu blev det bara patetiskt. Min åsikt.
Barcelona Gabriel
10/2/2013 00:40
Läste precis Nivas krönika. Det är verkligen tråkigt att läsa hur han ägnar en hel krönika till att klanka ner på Neymar och utnämna honom till Europas nya värsta filmare, framför allt när Neymar faktiskt blir sparkad i ryggen. Det Scott Brown gör hör inte hemma på en fotbollsplan, det minst lika lite som filmningar. Men istället för att skriva om hur Celtics egna lagkapten själv förstörde för sitt lag lägger han fokus på Neymar, som visserligen överdriver en situation något, men det tar inte bort faktumet att Neymar är offret, inte skurken i det här fallet. Har annars en otroligt stor respekt för Niva både som journalist och fotbollsexpert men här gjorde han bort sig. Det bevisar bara att även solen har sina fläckar, ingen är perfekt men jag är ändå chockad över att få läsa något sånt utav Niva.

Vidare till matchen vill jag fortsätta lite på Neymar, och det är en sjujäkla bra spelare vi köpt. Han skapar farliga situationer hela tiden, och kommer förbi nästan varje gång. Vi har definitivt fått en extra dimension i anfallsspelet med honom i laget. Tänk hur ung han är också, han kommer bara bli bättre och bättre, i framtiden lär han vinna Balon D'or minst en gång om inget konstigt händer.

Annars vill jag också säga att dagens match är ett bevis på varför jag tycker Alexis ska vara startspelare istället för Pedro. Alexis skapade mer på 15 minuter än vad Pedro gjorde på 75. Sista utropstecknet står Bartra för, vilken match han gjorde - igen. Riktigt kul att se, han överglänste Piqué ikväll (vilket visserligen kanske inte bör vara så svårt).

Härligt med vinst och 3 poäng. Nu blir det sängen. Bona nit!
Barcelona *hjärta* Valdes flint #Messi hade chippat
10/2/2013 00:33
Vissa säger att Neymars förstärkningar får spelare utvisade, mao. borde Neymar sluta förstärka så Brown % Pepe kan få härja fritt med sina sparkar på liggande spelare. Logic 101
Barcelona H.Alavi - Magico!
10/2/2013 00:32
Vill Neymar utvecklas så måste han spendera mer tid i gymmet och lära sig att stå upp i duellerna så som Messi gör. Leo faller väldigt sällan och tar sig oftast ur svåra situationer genom sin goda balans. Om bara Neymar kan få in det i sig så har vi ytterligare en odödlig spelare. -- I det här sammanhanget skiter jag fullständigt i om Neymar förstärkte eller inte. Han ligger ner och får en spark bakifrån. Solklart rött och ut med packet. Blir så ofantligt irriterad på folk som vågar försvara spelare som agerar på det sättet. Inte ens Brown reagerade kraftigt på det röda kortet, han visste precis vad han hade gjort och klev av.
Barcelona petersays
10/2/2013 00:27
"Seriöst, Brown drar ner Neymar, sparkar honom i ryggen och får rött kort."

Men nu får du väl kamma dig? Han faller för ingenting. Märker att Brown ger en eftersläng och så är det på med clownnäsan och sätta igång och rulla. Niva har en solklar poäng - töntigt att inte se den. Neymar är en fantastisk spelare - men han står i vägen för sig själv. Det rykte han har etablerat för sig själv kommer aldrig gå att tvätta bort - och det är jäkligt synd.
Jeffson
10/2/2013 00:21
Fan vad artikeln i Aftonbladet retar mig. Seriöst, Brown drar ner Neymar, sparkar honom i ryggen och får rött kort. Men det Niva (av alla människor) reagerar på är att Neymar rullar sig i gräset ett par extra gånger. Men det är ju ganska enkelt att plocka billiga poäng genom att hata/kritisera/fördöma Barcelona just nu så folk tar väl chansen. Såg också en och annan bitter twittrare som kröp fram med sitt hat ikväll, men det har jag mer förståelse för än att en journalist av Nivas kaliber trycker ur sig sån skit som han nyss gjorde! Att jag aldrig lär mig att hålla mig ifrån media under och efter match. Sedan Zlatan kände sig kränkt har det sällan varit givande, snarare tvärtom.
Barcelona Júnior ´
10/2/2013 00:20
Tänkte dela mina åsikter kring Neymar och hans förstärkning.

Det folk inte tänker på är situationen ur Neymars perspektiv. I varje match blir han blir nersparkad, nerknuffad, åker på fula tacklingar, armbågar, efterslängningar etc. Ibland händer det att domaren blåser och ibland missar de situationen eller väljer helt enkelt att inte blåsa av alls. Hur ska man kunna förhindra dessa beteenden och hur ska man kunna visa för domaren att motståndaren spelar väldigt grisigt? Jo, man väljer att förstärka situationen på ett sätt för uppmana domaren att denne går för långt eller att motståndarens satsning är emot reglerna. Om inte förstärkningar sker så kanske sparkar som Brown stod för uppmanas alldeles för sent, dvs efter matchen i form av repriser.

Nu är jag helt och hållet emot filmningar men jag kan förstå mig på spelare som förstärker i vissa (notera vissa!) situationer som faktiskt är riktigt fula. Att Neymar förstärkte scenariot krävdes för att få denne att bli utvisad, vilket i slutändan visade sig vara ett korrekt beslut efter att man hade fått se reprisen. Hade han inte visat kortet så hade det skapats starka reaktioner från vår sida istället.
Barcelona Barcelonistas
10/2/2013 00:07
Atletico fan va bra dom är jag vill se Dortmund mot Atletico fy fan vilken match det hade blivit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
10/2/2013 00:02
Barça och Atlético enda lagen i Europa som vunnit alla sina matcher hittills. Grymt!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
10/1/2013 23:51
Va tråkigt det var att läsa Niva's artikel på Aftonbladet. Min är fråga är, vad det rött kort eller inte det Brown fick smaka på?

Om det var rött kort enligt regelboken varför ska han lägga sån energi på att skriva om den incidenten av alla matcher som spelades? Är jag ute och cyklar?

Skumt.
Barcelona Blaugrana91
10/1/2013 23:47
Jag har inte tystat någon, jag sa bara att jag tyckte folk klagade lite väl mycket efter en vinst borta mot Celtic, speciellt med tanke på hur det såg ut förra säsongen kontra idag. Men vi tycks inte komma någon vart här, så vi släpper det.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: