/spanien/barcelona/forum/705.aspx/spanien/barcelona/forum/705.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-08-19 10:01
Nu får ni ha lite is i magen, silly season är snart slut och då har vi alla svaren. Vi har bland den mest flexibla truppen i världen, så jävla problematiskt är det inte ifall vi inte värvar en anfallare. Sorry en BACK UP anfallare Messi, suarez, neymar, munir, denis, iniesta, arda och rafinha kan spela på anfallet. Varav Messi, neymar och munir kan spela strikers. Lägg till att vi har en trupp som kan anpassa sig till flera spelsystem, vi är inte låsta till 4-3-3. Messi och neymar kan spela forwards med 4 mittfältare bakom sig. Munir med självförtroende har visat sig vara riktigt duktig, varför sänka hans självförtroende igen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 10:00
[QUOTE=El Pistolero #9]New in: Lay Hoon Chan told Alcacer during a club dinner that he will continue at Valencia after the reassurance from Peter Lim. [Superdeporte] Kändes som en omöjlig övergång på förhand. Övergången skulle skett för längesen om Valencias ägare hade velat sälja. Känns snarare som att Barça envisas (som vanligt) mot en omöjlig uppgift. Munir litar jag inte på än. Hans insats mot Sevilla i förrigår var stabil, men inget mer. Skillnaden mellan honom o Suarez är enorm, vill ha in någon som är lite närmre Suarez i kvalité. [/QUOTE] Ja fast MD säger ju det motsatta nu? Haha orkar inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-19 09:51
Allt snack om ersättare till Suarez. Enligt mig har vi många ersättare till honom, Munir, Messi och Neymar. Däremot har vi inga som kan ersätta Messi och Neymar, på nån nivå. Lucho ändrar t o m spelsätt för att Neymar är borta, då har vi fel balans i truppen.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 09:35
[QUOTE=Blaugrana91]Man kan nog inte utesluta något ännu, kommer olika rapporterar hela tiden. Superdeporte skrev igår det motsatta? Vet ej hur trovärdiga Plazadeportiva är, men återstår att se om fler rapporterar samma sak. Snacka om utdragen transfer det här med Paco... Nåja kommer han så kommer han, annars får vi satsa på Munir alt. någon annan? [/QUOTE] New in: Lay Hoon Chan told Alcacer during a club dinner that he will continue at Valencia after the reassurance from Peter Lim. [Superdeporte] Kändes som en omöjlig övergång på förhand. Övergången skulle skett för längesen om Valencias ägare hade velat sälja. Känns snarare som att Barça envisas (som vanligt) mot en omöjlig uppgift. Munir litar jag inte på än. Hans insats mot Sevilla i förrigår var stabil, men inget mer. Skillnaden mellan honom o Suarez är enorm, vill ha in någon som är lite närmre Suarez i kvalité.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 08:43
MD: "Valencia's owner (Peter Lim) is still in talks with Alcacer; Barca is waiting on a response."

Man ska som sagt inte utesluta något än....olika rapporter från olika tidiningar.....blir intressant nästa vecka, då allt kommer att uppenbaras helt enkelt =)
Barcelona Nesto
2016-08-19 08:20
Diego Alves räddar nästan varannan straff han får emot sig.
19 räddade och 22 insläppta, något som gör honom till en av Ligans absolut bästa straffräddare.

Ang. Cillisen så måste det ju vara någon typ av spel från Barcelonas sida för att sätta press på Sevilla?
Barcelona Kröjff
2016-08-19 08:11
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Om jag inkluderas i "ni" när du frågar, så vill jag bara understryka mitt eget OM.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 07:33
[QUOTE=El Pistolero #9]Personally, Alcacer wanted to join Barça, but conversation with Lay Hoon Chan reversed his decision and he'll play for VCF in 16/17. [PD] Alcacer utesluten nu. Undrar vem det blir? [/QUOTE] Man kan nog inte utesluta något ännu, kommer olika rapporterar hela tiden. Superdeporte skrev igår det motsatta? Vet ej hur trovärdiga Plazadeportiva är, men återstår att se om fler rapporterar samma sak. Snacka om utdragen transfer det här med Paco... Nåja kommer han så kommer han, annars får vi satsa på Munir alt. någon annan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-19 06:53
Ta in Remy från Chelsea, tycker han är rätt bra faktiskt.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 03:18
Personally, Alcacer wanted to join Barça, but conversation with Lay Hoon Chan reversed his decision and he'll play for VCF in 16/17. [PD] Alcacer utesluten nu. Undrar vem det blir?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 00:18
[QUOTE=Barclasico]Yesterday Pique and Alba bet 20 Euros as to whether Bravo will stop the penalty or not. It was Alba who believed Bravo will. [sport] Haha så sjuka. [/QUOTE] Hahaha sköna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-19 00:17
Yesterday Pique and Alba bet 20 Euros as to whether Bravo will stop the penalty or not. It was Alba who believed Bravo will. [sport]

Haha så sjuka.
Barcelona Barcelonistas
2016-08-18 23:59
Pistolero - Umititi är en stor favorit titi kmr göra succe.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-08-18 23:18
[QUOTE=lapulgatomica]^^FreeYourMind*Think*Reflect Haha, nej, Douglas är ett lost case. Dock med den frisyren han skaffat så tror jag att en framtida karriär som sumobrottare hade passat. Några fler kilon där så... För på fotbollsplanen är han oduglig, och tyvärr en produkt av den skumma relationen Barça - Traffic. [/QUOTE] Om han bara har någon talang blir jag glad. Fast, när jag tänker efter så skulle jag inte tacka nej till att träna med Barca varje vecka, kolla på matcherna, och tjäna dem pengarna. Lucky mother fucking Douglas :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-18 23:16
^^Free

Bra där!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-08-18 23:12
Jag måste bara frågs. Vad får ni all de denns info? Lucho sa till Bravo att han kommer vara num 2. Bravo vill gå. Lucho blir sur på alla. Nu vill han jävlas med ledningen. Jsg är bara nyfiken. Spekulerar ni bara genom att leka med ekvationer? Eller har ni hittat en insider?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-08-18 23:10
Tror Luchos favorit är Bravo och ledningens Terstegen och båda vill vara nmr 1...
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 23:02
Inte så att klubben vill sälja Bravo, utan han själv som vill lämna för att Ter stegen kommer vara nr1 (med all rätt). Förstår inte vad Luchos problem är? Om du nu sagt till Bravo att han inte kommer vara startman, vad finns det att tjura om då? Makes no sense.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-08-18 22:51
Jag har ju inte direkt framtonat som Luchos främste supporter på forumet. Men är han förbannad på att man säljer lagets säkraste sista utpost så förstår jag honom.
Tiki-Taka
2016-08-18 22:46
Varför köpa Ajax målvakten för 10-12 miljoner, när vi kan få en mycket bättre målvakt för 5-8 miljoner. Hoppas allt detta är massa bullshit rykten!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-08-18 22:23
@Gabriel:
LE har gett oss mycket glädje dom två åren han varit tränare, men jag känner såhär, att våran sportchef(?) Robert gör ett kanon jobb, det är bra spelare som han värvad på förhand och förslagen som han verkar komma med är inte illa pinkat heller. Att han håller på och fixa en deal med Valencia där Paco och målvakten Alves ingår i, bör då LE faktiskt sitta ner i båten lite, vi är en klubb som sitter i skulder, vi har haft en hel del motgångar mot oss utanför den sportsliga sidan, där transfer ban, bötern som klubben skall betala för fiffel med mark, Neymar affären, att LE ska hålla på och envisas är inte till mycket hjälp. Ibland får ledningen faktiskt tänka på klubbens bästa och bara ta och sätta ner foten, visst tränaren har rätt att sura och envisas och stoppa en affär OM det är en "Douglas" värvning som är på väg, men nu är det Diego Alves som stundtals varit brutalt bra speciellt när han har fått vakta buren mot oss och LE har bevittnat det. Paco är en framtida spansk landslags anfallare om allt går rätt och kan avlasta Suarez, Paco är även en spelare att slänga in när matcher låser sig då Paco är en väldigt smart spelare, perfekt uppgift för en kommande anfallare i Barca, då pressen är på MSN. Någon mer än mig som imponerades av Andre Gomes ? Han slarvade lite, men man ser att det finns fin potential i den grabben, det som chockade mig igår var hans fina passningsspel speciellt mellan linjerna. Edit: O så lägger El Pistolero upp statistik där Gomes hade 94% i passningar till rätt adress :D
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 22:22
Barca players with best pass success% against Sevilla: Umtiti - 98% Gomes - 94% Arda - 93% Samper - 93% Messi - 91% Masche - 91% Busquets - 91% Digne - 91% Tror de flesta av oss har en ny favorit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-18 22:08
Förstår mig faktiskt inte heller på Lucho när det kommer till Diego Alves, det är ju faktiskt en bra målvakt. Kan det vara så att han känner att ter Stegen kanske är lite för skadebenägen och att han i så fall inte känner att Alves håller måttet. För i så fall ser han ju inte den nya målvakt som bara en CdR målvakt utan också som en viss garanti på att ersättaren till Bravo ska kunna klara av att prestera även i liga och champions league sammanhang (när MaTs inte är tillgänglig).

Sen anser ju jag, och de flesta andra här inne att Diego Alves är tillräckligt kapabel för att klara av ett sånt scenario om det nu skulle inträffa, men Lucho är envis som tusan och om han känner att Diego Alves inte kan ge honom de garantier han vill ha så är det helt enkelt så och inte mycket att göra åt.

Å andra sidan verkar han inte vara nöjd med någon av de förslag som Robert och ledningen lagt fram till honom, utan han vill nog helst vill ha kvar Bravo till vilket pris som helst. Vilken soppa det här är.
Barcelona Cule4life
2016-08-18 22:01
Fan vad jag har sett av d Alves genom åren är det en riktig klass målvakt. Gör alltid sjuka räddningar speciellt mot Barça.

Men Alcacer har jag ingen koll på, vad är det som är så bra med honom?
Barcelona Rambla~
2016-08-18 22:00
Lucho är pissed för att Bravo lämnar och hämnas genom att vägra ta in D Alves. Istället ska han ha in en medioker Cillesen som dessutom är dyrare. Alves för 8m och som dessutom kan ligan, är en perfekt värvning. Ibland önskar jag att Lucho bara kunde lägga sin prestige och envishet åt sidan istället för krångla. Aja, den där Cillesen ska ändå bara spela CdR så skit samma. Dyrt precis för en andramålvakt kan jag tycka.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 21:30
"enbent" Hahaha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-18 21:26
Abidal var också "enbent" och han lämnade klubben som en legend. Umtiti is a boss!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 21:18
Hade varit nice med nya anfallaren till ligastart. Helr sjukt va det dröjer med Alcacer.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-18 21:00
Hoppas verkligen att D.Alves och Paco köps in nu! Låt Bravo, Douglas och munir gå....vilken trupp vi har då!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-18 20:52
"Mittfältet ser begränsat ut"........du vet inte vad du pratar om Hahaha!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: