/spanien/barcelona/forum/7043.aspx/spanien/barcelona/forum/7043.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-12-02 19:02
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Tänkte också på det igår när Sergio lämnade över kaptensbindeln till Piqué i slutet. Behåll den själv för fan, finns ingen annan på plan som visar det hjärta för klubben som Busi gör.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2013-12-02 17:15
Jag missade första halvleken igår. Håller på att kolla på den nu.. Vi skapade bra läge att göra minst ett mål. Hur dåliga är vi på att avsluta? Finns det någon lag som är lika ineffektiva som oss ?.. En annan sak jag vill att Tata ska ta tag i är att ge kaptensbindeln till Busquets för att det finns inte någon som kämpar och krigar som honom... Om övriga spelare krigade hälften av det Busquets gör skulle vi köra över vart enda lag..
Barcelona grande jw
2013-12-02 17:11
Något som gjorde mig förbannad med Neymar igår var att han valde att ramla vid sitt friläge istället för att försöka stå upp. Han fokuserade mer på att fixa en frilägesutvisning än att göra mål. I ett sådant läge hade Messi stått upp alla dagar i veckan och försökt stänka dit bollen.
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 17:05
Neymar Jr försökte verkligen. Men han såg ut som bambina på hal is och både föll och filmade flitigt. Men han försökte det kan ingen påstå om Xavi, Iniesta, Mascherano, Pique osv

Barcelona Baronen
2013-12-02 17:04
Jag tycker Neymar har varit fullständigt usel de sista matcherna. Men jag väljer att inte kritisera honom för hårt, det tar tid att acklimatisera sig. Han har gjort en hel del poäng, till trots.

Sen att han mer eller mindre flippat ur nu i många matcher gör mig besviken. Han filmar, drar på sig massa uppmärksamhet och tar onödiga varningar. Han fokuserar på alldeles fel saker.
Hans avslut har varit under all kritik. Målen måste börja komma snart, innan han gräver ner sig.

Dock är inte FC Barcelonas problem Neymar. Lång i från. Han är en av få ljusglimtar denna höst.
Barcelona L10
2013-12-02 16:49
Ni sågar Xavi, Iniesta, Alexis osv men jag ser ingen snack om Neymar?

Enligt mig var han en av dem sämsta på plan igår.

Eller är det så att jag har för höga förväntningar på honom?
Men ni som jämför han med spelare som Messi, Ronaldo gör inte det, för han har j*ligt långt kvar om han ska prestera så här dåligt.
Och det var inte bara igår. Han har spelat så nu flera matcher.

Pinto var helt okej igår.
Barcelona Barca Barca
2013-12-02 16:36
Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR] Vad är det mef folk och speltid? Ser vi ut o vara Everton eller Getafe, jösses, du sitter på bänken i en av världens största klubbar genom tiderna. Stick o ta med dig Saranbia, Song och Sergi Roberto. Nog med att vi har problem på plan orka med problem utanför plan nu. Speltid, visst, stick till West ham eller Stoke och spela Eurooa league som bäst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2013-12-02 16:26
128 tappade poäng på rankingen efter förlusten igår..
Barcelona Neymessi
2013-12-02 16:19
Ajax-matchen kunde man kanske bortförklara med att motivation inte var där etc.
Men efter gårdagens match blev det uppenbart att mycket,i princip allt, inte stämmer längre. En förändring måste ske! Barcelona kan inte längre blunda för det och det är väl det enda positiva med gårdagens förlust.
Ronaldinho the original
2013-12-02 15:33
Bästelona (Barcelona) Så här tycker jag att det ska bli 5- Casillas 4-Buffon 3-Valdes 2-Cech 1-Neuer Men tycker att Courtis ska vara tredje plats
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-12-02 15:30
Tello: "If I don't play enough this season, I'll consider leaving. It would be a difficult step, but I want to play.

Om det nu stämmer att han sa så, stick du är ändå skit.
Barcelona Bästelona
2013-12-02 15:27
@barcastuff: Valdes is one of the 5 goalkeepers nominated for the World XI, to be announced on 13 January. Other nominees: Buffon, Casillas, Cech, Neuer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-02 15:18
Artikeln i länktips är klockren. Kort sammanfattat men det är huvudet på spiken. It wasn’t long ago that this team was a study in perfection. The steady hand of Guardiola, excellence in their football, Unicef on their chests, backed by people in positions of power the world over (sometimes maybe too much, remember Ovrebo?) and generally admired. So much success made many believe they were more than they really were. The more foolish players began to look around and thought it was all a bit small for them. They asked for more cash, in line with the offers they were receiving from elsewhere, or which their agents suggested they were receiving. The obsession with excellence began to fade, and the work ethic went with it.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Puyol El Capitano 5
2013-12-02 14:53
Tänkte skriva av mig lite efter matchen igår.

-först förlusten i ligan, den skulle komma förr eller senare. Bra att den kom nu dessutom gör Bilbao en sjukt bra match speciellt i press spelet! Grattis till 3 p!!

-På sistone har det gått en massa diskussioner om Pedros vara eller inte vara i Barca. Vad gjorde Alexis så bra igår? Jag tror att Pedro skulle göra en minst lika bra match som Alexis igår. Dessutom måste Alexis sluta med dribbling grejer och gå direkt mot mål och avsluta. Bli mer självisk helt enkelt.

-för mig är det uppenbart att det är slöseri att spela Cesc som falsk nia. Det är INTE försvarbart för 5 öre att spela Cesc som falsk nia bara för att Iniesta och Xavi ska få spela.

-Iniesta och Xavi då? Iniesta har spelat uselt sen augusti, jag kan inte förstå hur han fortfarande kan sitta på en startplats när han underpresterar så grovt. Jag tror han har gjort knappt 1 godkänd match.
Xavi har inte alls varit så dålig som många försöker beskriva enligt mig. Han skapar stabilitet på mittfältet och balanserar utmärkt. Jag tycker han har gjort bra matcher utan för den delen glänsa. Däremot har han tappat förmågan att slå bollar i djupled/instick totalt.

-Montoya, Alexis och Busi visar igår vad alla spelare saknade KÄMPA!!!, De kämpade och gav sig in i närkamper hårt. Xavi och Iniesta är så rädda för närkamper att det är skrattretande. (Iniesta tappade bollen och gick inte in i närkampen därefter precis innan målet)

-Mascherano, vilken krigare, vilken kämpe, vilken personlighet men nu får det vara nog (eller jo före länge sen egentligen). Det kan inte vara sant att ett lag som Barca spelar honom som mittback när vi har en ”riktig” mittback i Bartra. Mascherano borde säljas snabbt som fan i januari fönstret till Napoli där han kan bli ordinarie och få välförtjänt speltid innan VM (det gör ont i hjärtat att skriva).

- Nu till det mest intressanta Tata Martino. Det ska bli spännande och se vad Tata plockar fram för ess när vi möter bättre lag i CL för inte lär det här funka?
Försvaret är som hönsgård, ej godkänt, hur kan han spela med Mascherano när vi har Bartra? Tata bidrar tyvärr till det värdelösa försvarsspelet.
Mittfältet är genomruttet, ingen speed och definitivt ingen som lyfter blicken, det är för fan glasklart, solklart, klart som vatten att Cesc ska spela på mitten! Han är den enda som i dagsläget kan placera bollen på djupledslöpande spelare. Jag väntar med att såga Tata då jag vill se om han verkligen har bollarna att bänka Iniesta och Xavi, det är trots allt bara en förlust och vi leder ligan.
Anfallet känns helt ok utan Kungen, det är bra rörelse men saknas bara effektivitet. Tata måste säga till Alexis att bli mer självisk, driv DIREKT mot mål och SKJUT för fan.

Ahhh äntligen måndag! :P
Visca Barca
Barcelona -SAMI-
2013-12-02 14:46
Spelar ingen roll om det är några b-lags spelare som tränar med Barca. Barca tränaren måste våga bänka lite spelare. Spelar du dåligt varsegood här har du bänken sätt dig där! Tills spelaren lär sig och spelar bättre och hittar till sig själv. Spelar ingen roll vem det är specielt Messi. Spelar Messi dåligt ska han sitta på bänken! Man måste våga bänka spelare som inte spelar bra. Gör man inte det då är de säkra på sina platser.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-12-02 14:41
Sami Tello är skadad
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 14:38
Det är inte vad det än gång var eller vad säger ni om följande officiella statistikfaktum.

FC Barcelona slog inte mindre än 112 felpassningar i går borta mot Bilbao. Det vill säga att helt otroliga 18 % av våra passningar gick till fel adress.

Det ryktas om att några cadetter ska vara med på morgondans träning. Någon som har mer om det möjligen.?
Barcelona AndreD
2013-12-02 14:27
Definition of insanity, doing the same fucking thing over and over again expecting things to change. Tata måste helt ärligt skärpa sig. Grow some fucking balls och VÅGA BÄNKA SPELARE
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2013-12-02 14:08
Asså sätter man Fabregas som anfallare då är ju det något som inte stämmer. Barca kunde kört så här igår.
Tello Neymar Alexis.
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 13:08
Barca King - Messi i hjärtat.

Ditt inlägg illustrerar väldigt mycket av hur det nu tyvärr inte alls fungerar i vår klubb.
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 13:03
Redan nu kommer frågan inför både vinterfönster och sommarfönstret. Hur mycket dragningskraft har FC Barcelona. Vi betalar förhållandevis låga löner och vi redovisar ett allt sämre spel och stämningen i gruppen måste vara på sin absoluta botten........Det är allt fler som lämnar på eget initiativ det började med Rafael Marquez fortsatte med Touré Yaya och fortsätter i dag med Alcantara som lämnade och nu drar Valdes......Montoya uppges vara nära en flytt och Sanabria är riktigt nära AS Roma av alla klubbar på jorden........Gör Rosell och Golfbollen inget nu så är det snart RIKTIGT FÖRSENT.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-02 12:59
Jag har laddat upp en bild som illustrerar Cesc prestation väl som mittfältare och falsk 9a. Ta en titt för er själva. Måste säga att vår Thiago kunde vara tuff på mittfältet och trycka till spelare. Han var en grym huvudspelare vilket Cesc också är, båda är gryma avslutare också. Fan att han lämna :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2013-12-02 12:50
Lie sporadiska punkter om den senaste perioden.

Tatas byten båda igår och mot Ajax gav mig huvudvärk. Förstår inte hur han tänkte, även om jag förstår att det var rent tomt med tunga ess på bänken. Men det var samma sak med Pep förut. Jag hängde inte alltid med hur att matchade.

Lite trögt i huvud hos ledningen att inte kunna förutse situationen i mittfältet. Xavi är till ålder, Iniesta verkar vara mindre motiverad (tror jag) och han är inte heller så ung. Det var slarvigt att släppa Thiago – vi hade framtidsersättaren i våra händer.
Tata hänvisas dessutom han med precis som Pep, med att våga leta till hundra på Cesc i mittfältet.
Cesc är fortfarande ett plåster som ska tejpas där det fattas.
Och jag är rädd att vi är snart på väg att förlora ”den förlorande sonen” spelmässigt. Det har ju gott för många år med att matcha grabben på fel sätt. Det kommer att bli för sent till slut. En till stor tabbe av tränarstaben i så fall.

Valdes vill inte förlänga kontraktet med anledning av att han vill prova på något nytt – respekterar hans beslut. Men jag har en känsla av att det sprider sig i huvud på flera andra spelare. De verkar också vara sugna på ett miljöbyte med tanke på hur de presterar. Sånt snack i omklädningsrummet är aldrig bra hor som helst. Dvs spelare som vägrar fortsätta. De sprider negativa vibrationer. Nästan lika bra att byta ut en sån spelare mot en annan mer motiverad så snart som möjligt. Ter Stegen skulle komma tidigare.

Pep, Xavi, Inietsa, klubben m fl bör tacka dag och natt för att de har varit runt Messi. Deras fotbolls historia under de senaste åren skulle se annorlunda ut utan honom.

Finns mer och säga, men det räcker, ska fortsätta jobba nu.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-02 12:42
Det här vill jag se i Barca framöver. 1. Att endast de bästa talangerna som Deulo och Samper ska tillåtas en uppflyttning i A laget. Jag vill inte se spelare som inte duger i slut ändan ställa krav på klubben utan att bidra med något när man väl behöver de. 2. Tuffare konkurrens i laget, inte sälja av våra "Young Guns" för att behaga våra äldre förmågor. De ungblodiga vill visa sig och sätta sin avtryck så låt de innan dem ser att gräset är grönare på andra sida bäcken. De äldre kommer stanna i klubben oavsett vad. 3. En spelare ska respekteras efter sin kvalité. Naymar, Messi och Cesc ska ta hand om fasta situationer. De är bäst på det och ska sköta det. Vad är det Xavi försöker göra? Utöka sin skott statistik eller sina 3 mål per säsong? Låt Neymar ta straffarna, han behöver mer än vår duo och för självkänslan och självförtroendet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-12-02 12:26
Jag tycker Alexis va suverän igår. När han fick bollen dribbla han och håll i bollen på ett sätt som en spelare med självförtroende kan bara göra. Men han tar fortfarande lite fel beslut. I en skedde av matchen kom han fri på 10 meters yta. Jag trodde att han skulle vika in mot straffområdet och hota mer centralt. Han slår en inlägg på en markerad Neymar. Man blir så frustrerad för att hela laget tar fel beslut. I början av säsongen, vann vi utan att imponera. Vi befann oss i limbo. Antingen skulle det tippa över till en utomordentligt form eller en katastrofalt dåligt spel som vi lever nu med. Problemet är inte förnyelsebar tillskott vi har trots allt köpt Alexis, Cesc, Neymar, Alba och några La Masia spelare på uppgång. De här herrarna är hungriga men navet i laget Xavi har tappat en del, det kan ingen bortse från. Iniesta behöver få sin kontrakt klart för att hans fokus ligger inte på planen. Det behövs en mittfältare som petar Xavi och Andres men oj! Vi sålde thiago och spelar Cesc som en vilsen höna som falsk 9a för att behaga våra 2 legendarer istället för att sätta eld i röven på de. Thiago och fabregas hade varit vår framtid och på sikt speciellt den här säsongen petat våra gubbar till bänken. För att få sig en funderare. Jag tror inte att skillnaden av att Messi saknas är så stort. I Messis frånvaro förra säsongen mördade vi alla lag som ställde sig framför oss i ligan. Cesc och Alexis samarbete centralt var helt sinnessjukt. Alla lovordade de. Ingen vågar att ta tag i de uppenbara problemen i Barca. Cesc som Falsk 9a är obligatoriskt. Tyvärr och glöm konkurrens i mittfältet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 12:21
INSTAGRAM och gulligull via FACEBOOK sätter ner konditionen ORDENTLIGT.
Barcelona LeoMessi
2013-12-02 12:18
Träningsledigt? Om något så behöver dom träna så ofta som möjligt! Det är ju tydligt att grabbarna inte har kondition alls!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 12:13
Efter gårdagens bragdinsats borta på nya San Mames.

Har FC Barcelona i dag träningsledigt.

Fler än mig som tycker det är ett hånfullt besked.

Gerardo Martino borde ta med några gubbs på en straffkommendering över de Pyreneiska bergen och tillbaka.
Barcelona Rey del Blaugrana de Barcelona
2013-12-02 12:06
Det är ju uppenbart så att vi inte ska ha någon konkurrens. Därför ser det ut som det gör. Sandro Rosell, Andoni ""golfbollen"" Zubizarreta och Xavier Hernandez tycks tro att allt bara löser sig och fortsätter som vanligt med titlar och titlar. Våra heliga kor blir bara äldre och äldre och långsammare och långsammare samt bekvämare och bekvämare. När du inte har orsak till oro så förslappas du och tar allt för givet. När sedan ryggdunkarna fortsätter och uttalanden i pressen från lagkompisar ger dig beröm för ännu en grisdålig insats då sover du tryggt. Det är uppenbart att många tyvärr lever i ryggdunkarnas och kompisarnas värd. Många i vår organisation och i laget behöver inte ryggdunkar de behöver stå i FRYSSKÅPET över ett par matcher och inse verkligheten. FC Barcelona är en ärorik klubb med en lika gyllene som bitvis tragisk historia. Det som utspelar sig inför våra ögon nu grundar sig naturligtvis på en synnerligen inkompetent ledning. De så Neymar Jr och sedan var allt guld och gröna skogar. Att backsituationen var gråtfärdig och mittfältet under rivning det såg inte dessa odugliga inkompetenta nollor. Nu står vi här med verkligheten. Inget om om Neymar Jr men lite pengar på mittbackar och mittfältare dels naturligtvis för att de behövs men också för att väcka Xavi, Iniesta, Pique, Mascherano, Andoni, Sandro ur den eviga sömnen.
Barcelona LeoMessi
2013-12-02 11:55
Rey del Blaugrana de Barcelona (Barcelona) Det roliga är ändå att vi inte kan ha konkurrens över huvud taget eftersom alla spelare förväntar sig en startplats, oavsett hur dom presterar. Det gäller inte bara startspelarna, det gäller dom vi köper in som avbytare också. Kolla Bayern, dom har klasspelare överallt!! Dom har sjukt bred trupp och ändå är det ingen som gråter! Hade vi haft deras trupp så hade hälften hotat att lämna redan nu. Resultaten har oftast varit mycket mer imponerande än våra insatser.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: