/spanien/barcelona/forum/704.aspx/spanien/barcelona/forum/704.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2016-05-17 21:28
Bartra är en mycket bra mittback, första reserv som mittback i troligtvis Europas bästa landslag. Ta vi inte vara på honom är hans snart borta och stjärna i något topplag, som typ vi gjorde med Thiago.
Barcelona the cameroonians
2016-05-17 21:00
Angående Bartra.

Det är ofrånkomligt så att han under Lucho inte fått något förtroende och till skillnad från t. ex Mathieu inte fått spela två, tre matcher i rad och kunnat arbeta upp lite kontinuitet och självförtroende. Rätt eller fel, det är ovidkommande.

När han väl fått spela från start eller hoppat in har han varit på tok för het och uppenbarligen känt ett stort behov (såklart) att bevisa sig. Med tanke på mitt första stycke är det inte konstigt att det blir så, chanserna är som sagt få och väldigt oregelbundna. Sällan heller med resten av gala-elvan på plan, utan med andra reserver där dagens Barcelona haltar enormt ifråga om spelidé. Inte den bästa miljön att ta chansen i. Men det är ff upp till spelarna att TA den. Och det har han inte alltid gjort, Bartra.

Som jag förstått det när Lucho pratat om Bartra så är han inte förtjust i hans oförmåga att sköta uppspelen. Han har hintat vid ett tillfälle när han bytte in Mathieu för Bartra att han ville ha "bättre uppspel".

Kontraktet går ut nästa sommar och om Bartra inte lämnar nu måste klubben förlänga - frågan är om de har råd. Det kommer vara ett svårt beslut att ta, men jag tror spelaren själv är rätt trött på situationen.

NU är rätt tid att flytta, hans sambo fick parets första barn förra året och det finns inget som hindrar en flytt. Och några chanser under Lucho lär det ju inte bli mer av heller.
Utköpsklausulen ligger på €12 miljoner (annars runt €30) under sommaren eftersom han inte spelat tillräckligt med minuter. Bara att casha in på ännu en la Masia-spelare.
Barcelona the cameroonians
2016-05-17 20:47
@Liunil Masse:


Tror inte att Denis sätter krav på garanterad speltid, däremot är han nog intresserad av att få veta vilken roll han är tänkt att ha i truppen. Den här säsongen har ju lärt oss att det är svårt att acklimatisera sig även för de spelare som "handplockats".

Speltid förtjänas under träningar och prestationer på planen, men någonstans måste man få en känsla för att man gör rätt som plitar under kontraktet. Vi ska komma ihåg att Denis använts mer som en affärsplan än i sportslig planering där klubben gjort pengar på honom i flera omgångar. Dessutom är Denis vare sig en winger eller interior och det gör säkert att han vill dubbelkolla klubben och tränarens syn på hans roll i Blaugrana.
Barcelona the cameroonians
2016-05-17 20:39
För att sätta Halilovic och dennes insats i perspektiv så måste jag nämna två saker;

1. Kommer ni ihåg Carlos Carmona i Barcelona B för några säsonger sen? Utskrattad för hans undermåliga insatser och ko-lika löpstil. Saken är dock den att han konkurrerat ut Alen under flertalet månader - åtminstone i Abelardos ögon.

2. Med detta menar jag inte att Alen är sämre än Carmona, men vill poängtera att den unge kroaten måste gå till ett större och mer spelförande lag om han ska utvecklas. Sporting har runt 40-45 % av bollinnehavet i sina matcher, och det blir inte många bolltouch för en spelartyp som är bäst MED boll.

Villarreal är ett bra alternativ om han ska stanna i Spanien, tyvärr spelar de 4-4-2 och det gynnar kanske inte Halilovic på kort sikt. Men ska han någon gång kunna ta en plats i Barcelona måste han lära sig att behärska planen i båda ändar. Samma problem som Deulofeu haft - även om de egentligen inte är samma spelartyp.

Oavsett kommer valet av klubb i sommar bli avgörande för Alens framtid, på ena eller andra sättet. Personligen tror jag att han kommer säljas med buy-back eller inkluderas i nån annan transfer.
Barcelona Rambla~
2016-05-17 20:19
Valencia kan ju ta en titt på sin egen trupp innan de gnäller om Halilovic, idel sopor i den truppen förutom några få. Jag vill fan inte han går dit, kommer bli förstörd där. Villarreal eller ytterligare en säsong i Sporting hade varit det bästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-17 19:41
Villarreal player Denis (22) only wants to return if he'll get enough playing time. Arsenal, Tottenham and Napoli also interested. [md] Vi är nog den enda toppklubben i världen där bra spelare inte kan sitta på vår bänk. RM har Isco på bänken o han klagar inte men Denis Suarez kan minsann inte sitta på vår. Hur fan kommer det sig?
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-17 18:00
Tydligen så är Valencia-supportrarna på deras forum rent ut sagt förbannade att en eventuell Halilovic-värvning blir verklighet....

De kallar kroaten för att vara "oerfaren", "tveksamt om han håller måttet" o.s.v...

Jag drar slutsatsen att dem underskattar Halilovic grovt.
Barcelona Junta Dimision
2016-05-17 16:53
@Deulofeu:

Det laget som vinner EL får en direktplats till gruppspelet i nästa säsongs Champions league. Alltså kan England eller Spanien potentiellt ha fem lag till nästa säsongs upplaga.
Barcelona Deulofeu
2016-05-17 16:50
Det laget som vinner el får ju en chans att kvala in till cl.Betyder det att England kan få fem lag i cl nästa år om Pool vinner?

Spanien hade ju 5 lag förra året.

Någon som vet?
Barcelona Deulofeu
2016-05-17 16:34
Det är väl Saul som petat Roberto helt rätt tyvärr.

Sedan kan man ju undra vart Mata tagit vägen han borde väl ha kommit med istället för Vasquez men där har han ju han fungerat väldigt bra som inhoppare.

I en trupp på 23 behövs olika karaktärer och inte bara startspelare.
Barcelona enkos
2016-05-17 15:49
@Davids3:

Costa ska ju opereras och bli borta i sex månader har det skrivits om en del om.
Barcelona enkos
2016-05-17 15:48
Är Gabi för dålig för landslaget ?
Barcelona Kröjff
2016-05-17 15:05
@petersays:


Ja, nu det är onekligen ett tag sedan FC Barcelona fick fram en hel drös egna spelare av spansk/katalansk börd, som Spanien sen kunde plocka med i sina framgångsrika förstauppställningar, som mogna frukter. Med andra ord säger det faktum att spelare från FCB blivit färre än "förr" i nämnda landslag, också något om Barcas spelarsammansättning av idag. Två argentinare, en kroat, två brassar, en chilenare och en urugayan, kan ju aldrig platsa i Spanien. Hur bra dom än är.
Barcelona Davids3
2016-05-17 15:01
@TomCarroll:


Har du tittat på Barcelona när de spelar senaste säsongen ?
När du skriver att Roberto inte har kvalite eller att Barta har större potential tyder inte på det dock.
Barcelona TomCarroll
2016-05-17 14:58
Men håller man inte när man är 25 år ska man bara bort, han har stannat så många år och klubben måste sparka ut spelarna som inte håller, för mycket daltande i klubben
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TomCarroll
2016-05-17 14:57
Varken Roberto eller Bartra är några talanger längre, eller några kvalité spelar, dock tror jag fortfarande att Bartra är den spelaren som har störst potential.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-05-17 14:54
Nolito och Aduriz med i Spaniens trupp men inte Costa. Snacka om att tränaren har bollar :) Vafan, trodde Sergio hade en given plats ?!
Barcelona neymar JR
2016-05-17 14:25
Men snälla bartra är inne på fjärde året och vi har fortfarande inte fått sett någon progress. Det är ingen slump att han inte får spela! Samma jävla skitsnack gick här inne när alla klagade på lucho pga montoya. Dem är för dåliga, och kommer inte ens lyckas i andra klubbar. That's the reality! Lucho är redan för generös mot spelare som gör dåliga insatser. Tvivlar inte på en sekund på att han gör dåliga insatser även på träningarna. Roberto & rafinha lyckas fantastiskt under lucho, likt förbannad kommer denis suarez göra med. Dem 3 har talang, 2 är fantastiskt tekniska och 1 är allround. Dem alla kommer få speltid, chans efter chans då dom har kvalité. Även munir får chanser och har en viss kvalité ( dock dåligt självförtroende ). Bartra/montoya/sandro and so on har inget mer att hämta. Ja men matchform, eh det räcker någon gång och det är på tiden att vi gör oss av med dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TomCarroll
2016-05-17 14:24
Så du kallar Bartra för en bänkspelare utan ambitioner som njuter av att vara i klubben? Vad är inte Sergi Roberto isf? Båda har väll varit i A laget lika länge ungefär?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-05-17 14:18
Kolla masken seriöst det fanns en tid då man nästan vägra kolla på matcher pågrund av hans dåliga positionsspel! Men nu är han rätt så stabil, eftersom han oftast lyckats reparera sina fel !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-05-17 14:15
neymar JR Ja hur är har du då fått han sämre än Mathiue när han aldrig spelar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-05-17 14:13
Batra måste få göra fel och ändå få spela ! Minns ni hur dålig Pique var första 7 månaderna. Men vi litade på han och 09 så var han hästlängder bättre än alla mittbackar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-17 14:13
Har du sett bartras positionsspel? Eller ja han spelare ju aldrig..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-05-17 14:11
Mathieu är snabbare thats it! Batra har bättre teknik bättre bollkontroll, Batra är positions säker. Efter att Batra blev bort sprungen av Bale har han faktist dem matcher jag har sätt hon spela vart bra 90% av dem. Mathiheu har väl vart bra 40% av dem matcher jag har sätt han lira mittback. Tycker nästan han gör det bättre på vänsterkanten ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2016-05-17 13:47
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Mathieu ÄR bättre.
Barcelona neymar JR
2016-05-17 13:45
Matheiu är bättre :)!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-17 13:44
@A good coach is everything!:sjuka är att LE tycker att marlboro är bättre. det är skrämmande!
Barcelona petersays
2016-05-17 13:41
Ett tag sedan vi hade med så få spelare i landslagstruppen va? Räknar med att Pique, Alba och Busquets startar - förmodligen Iniesta med. Men sen är det ju stopp.
Barcelona Liunil Masse
2016-05-17 13:40
[QUOTE=neymar JR]En match mot Rumänien= plats till EM?! Oförtjänt 5-8 matcher med Barcelona mot skitgäng= plats till EM?! Obegripligt Han borde hålla sig i Barcelona och starta sin försäsong redan i juni ifall han verkligen har ambitionen till att bli startspelare i Barcelona. Istället för att åka till EM och "lära" sig från bänken. Har börjat tröttna på dessa bänkspelare utan ambitioner och som njuter av bekvämligheten. Bartra/sandro/munir skall få bevisa sig under försäsongen annars är det bara att skeppa iväg dom. Dags att offra lite ledighet/bänkplats i EM för att ta sig någonstans i karriären. Och inte bli belönad utan några prestationer! :) [/QUOTE] Det är inte bara mot Rumänien han spelat bra utan i många matcher. Om han nu alltid imponerat när Del Bosque gett honom chansen, varför ska han inte bli uttagen? Rätt solklart för mig, hade också tagit ut en spelare som alltid spelat bra när jag gett honom chansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-05-17 13:35
Jag tycker att det är bra att Batra är med snubben har kvalité ! Tycker LE har gett honom oförtjänt lite speltid !
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: