/spanien/barcelona/forum/703.aspx/spanien/barcelona/forum/703.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nesto
2016-07-05 08:36
@the cameroonians:


Är väldans trött nu,dagarna innan semestern så rätta mig om jag har fel nu men vi ska alltså betala 80m euro om han spelar 100 matcher? Så ca 83 totalt (inkl.buyback från Villareal)
Barcelona Liunil Masse
2016-07-05 03:44
Real Madrid are also interested in Valencia's Andre Gomes. Asking price is 65m | Marca | Vi är intresserade av Gabriel Jesus, RM blir intresserade av Gabriel Jesus. Vi är intresserade av André Gomes, RM blir intresserade av André Gomes. Kanske bara ett sammanträffande för det är bra spelare, who knows...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-07-05 00:42
Nästa rättsliga efterspel..

Länktips.
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-05 00:13
Fan klarar inte av tanken att se Real med det där jäkla guldmärket igen på bröstet. Jag har bara följt Barca sen 04 och en vinst räckte mer än väl under den tiden. Men nu har de fan vunnit ligan 3 gg och CL 2 fan! Dessutom kmr de ju använde sig av guldmärket till hösten 2017 även fast de inte är mästare längre. Deras tredje ställ iår är en jäkla kamouflage hybrid + guldmärke på det. Fyfan säger jag bara!
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-04 23:25
[QUOTE=Rambla~]Ok, kan någon förklara för mig varför Milan tror sig kunna värva Vermaelen för "as little as" €3m? Har de någon slags livslång superrabatt på spelare som Barca släpper? [/QUOTE] Lita inte för mycket på Gazzetta dello Sport. Tidningen har tappat mycket i trovärdighet senaste åren. Rapporteras detta av Sky kan man börja diskutera det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 23:12
@Rambla~:


De släppte ju Braida till oss, det minsta vi kan göra är ju att rea bort Vermaelen :P
Barcelona neymar JR
2016-07-04 23:09
Dom har väl inte ens betalat av Zlatan ännu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-04 23:06
Ok, kan någon förklara för mig varför Milan tror sig kunna värva Vermaelen för "as little as" €3m? Har de någon slags livslång superrabatt på spelare som Barca släpper?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 23:05
@the cameroonians:
Ledningen hävdar tydligen att markförsäljningen bara var till för att Laportas junta skulle visa på ett bättre plusresultat. Intressant med tanke på att den nuvarande juntan säljer ut vår akademi och andra tillgångar av samma anledning. Dessutom skrev de i årsrapporten för 13/14 att risken för ett "nederlag" i detta ärende var "väldigt låg". EDIT: Ska också tilläggas att ledningen inte tänker ta ansvar för "vad andra gjort" och den kostnad som nu uppstår ska inte räknas in och påverka EBITDA-ration som ju trolgitvis kommer bli negativ igen. Så hette det inte när Laporta 2010 tvingades betala en skatteskuld från Nuñes-tiden - då hette det att ekonomin var i kras... Den här klubben behöver en ny ledning utan kopplingar till vare sig Rosell eller Laporta. Kommer bli än mer pajkastning nu va..?
Barcelona enkos
2016-07-04 23:00
Många här som är positiva för Umtiti köpet. Ungefär som alla var positiva om Arda köpet. Hoppas att vi slipper kasta skit på ledningen ifall Umtiti blir en misslyckat värvning liksom Arda och Douglas bla för det är alltid lätt att vara efterklok.
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 22:51
Lite tråkiga nyheter.

2005 genomförde ledningen under Laporta en försäljning av en bit mark nära kustbandet i L´Hospitalet utanför Barcelona. I avtalet skrevs det in att klubben hade vissa åtagande för att just få igenom själva affären. Dessa åtagande har inte efterlevts och en domare har därför valt att annulera affären.

Det betyder att Barcelona kommer få tillbaka marken, men samtidigt tvingas betala tillbaka hela beloppet på €35 miljoner plus ytterligare €12 i skatt & ränta.

Huruvida detta kommer slå på ekonomin kommande år är ännu inte klart, ej heller hur klubben kommer att reagera på beslutet. Det finns heller inga uppgifter på ur mycket marken är värd idag.
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2016-07-04 22:49
Ska vi köpa en spelare bara för att de har gjort mål mot oss? Jag kommer ihåg när Lord Bendtner gjorde samma sak.
Barcelona enkos
2016-07-04 22:44
Glöm inte att "floppen" Torres skickade oss ur CL så sent som i våras.
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 22:39
Inte bara vi culers som hoppas att Denis Suarez ska få mycket speltid i Barcelona.

När han köptes från Man City 2013 skrevs det in ett par klausuler till PL-klubbens fördel i affären.

När Denis nu tar steget upp i A-laget får Man City direkt €800.000 och för varje 10 matcher han spelar ska lika mycket betalas ut upp till 100 matcher.

Dessa jävla klausuler alltså, man vet fan varken in eller ut om en köpesumma är bra eller inte. Å andra sidan, gör han 100 matcher så är han ju def värd pengarna, väl?
Barcelona Liunil Masse
2016-07-04 22:30
[QUOTE=petersays]Men herregud! Torres?? TORRES?? Han har inte presterat på 6-7 år. att någon ens pratar om honom beror på gamla meriter och att han kostat pengar genom åren. Flopp, megaflopp, katastrof. Skulle inte ta emot honom om han så kom gratis och spelade utan lön. Helt ärligt alltså. [/QUOTE] Haha exakt. Vill man ha Torres i Barca så är det nog dags att ifrågasätta sitt eget fotbollskunnande. Bara tanken av Torres i Barca ger mig the chills! Hemsk tanke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2016-07-04 22:23
@Smogen:


Men herregud! Torres?? TORRES?? Han har inte presterat på 6-7 år. att någon ens pratar om honom beror på gamla meriter och att han kostat pengar genom åren. Flopp, megaflopp, katastrof. Skulle inte ta emot honom om han så kom gratis och spelade utan lön. Helt ärligt alltså.
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 22:03
Verkar som att vi kan utesluta ett köp av Gameiro efter att Sevillas nye tränare Sampaoli förklarat för pressen att han vill ha fransmannen kvar i truppen.

Sportschefen Monchi tillägger att efter försäljningen av Kryzchowiak har klubben nu säkerställt att deras planering kan fortsätta utan att behöva sälja fler spelare.

Så det är klausulen på €40 miljoner som gäller alltså, och jag kan inte tänka mig att man lägger de pengarna - även om man visserligen gjorde samma sak förra sommaren med Arda... (men nu är det ju inget presidentval)
Barcelona Smogen
2016-07-04 21:46
[QUOTE=enkos]Fernando Torres är nu Atleticos spelare. Vi kunde ha köpt honom som den nya Larsson. [/QUOTE] nej. Det kunde vi inte. Torres hade aldrig valt oss före sitt hjärtas klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 21:39
Real Madrid kontrar på EU-kommissionens beslut om att klubben ska betala tillbaka cirka €18 miljoner till den spanska staten efter en tvivelaktig markäffär dem emellan. Perez anser nämligen att det är väldigt olustigt att kommissionen använt sig av en arkitektfirma i Barcelona(!) för att fastställa värdet i affären. Tänk om Barcelona hade haft samma möjligheter att åberopa att något skett utifrån Madrid - då hade vi fan varit totalt överlägsna idag, haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-04 21:08
Fernando Torres är nu Atleticos spelare. Vi kunde ha köpt honom som den nya Larsson.
Barcelona enkos
2016-07-04 20:55
Spanska klubbar krävs på pengar

EU-kommissionen vill att Spanien kräver
tillbaka statliga stödpengar som be-
talats ut till sju spanska fotbolls-
klubbar, däribland storklubbar som Real
Madrid och Barcelona.

Beskedet kom sedan tre olika undersök-
ningar tittat på hur det gick till när
Real Madrid fick mark från Madrids
stad, olika skatteprivilegier som
gynnat storklubbarna samt lån till
Valencia, Hercules Alicante och Elche.

EU-kommissionen vill att Spanien kräver
tillbaka motsvarande 172 miljoner kro-
nor av Real Madrid och 192 miljoner av
Valencia.
Läs mer på svtsport.se
Barcelona enkos
2016-07-04 20:37
@Barca - Puyol:

Pogba är allt närmare United.
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-04 19:56
Värvar vi Pogba så bjuder jag på PIZZA HAHAHAHHAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-04 18:41
Mascherano14 Ja fast jag räknar inte speciellt mycket med Roberto på mittfältet, tycker inte han gör sig speciellt bra där. I min värld ser jag honom som vikarierande högerback och i vissa fall även vänsterback. I "enkla" hemma matcher ser jag honom även som ett alternativ som vikarierande defensiv mittfältare i och för sig men när de gäller de offensiva mittfältsplatserna så ser jag ingen plats hos honom. Rafinha och Denis ska vara de två första valen när man väl rotera eller göra ett byte under matcherna med Rakitic och Iniesta. Men poängen kvarstår att Arda är överflödig och det enda logiska både sportsligt och ekonomiskt är att erkänna sitt misstag och sälja honom för så mycket man bara kan. Med de pengarna kan man lägga för att köpa in någon högerback, exempelvis Hysaj (önsketänkande?). Tyvärr så verkar ledningen ha snöat in sig på att det måste vara en ytterback som kan spela både o höger-och vänsterback, och med det också begränsa alternativen. Det bästa hade väl ändå varit att rikta in sina blickar på en specialist på just sin egna kant, vare sig det är som högerback eller vänsterback. Och med tanke på att Alves lämnade så är därför det logiska att försöka hitta in en bra ersättare till honom. Ett perfekt silly season fönster för mig hade varit att få in Umtiti, Denis Suarez, Hysaj och Gabriel Jesus samtidigt som gör sig av med spelare som inte bidrar med något: Adriano, Vermaelen, Douglas och Arda. Främst dessa jag tänker på men beslut bör även tar kring Aleix Vidal. Liksom om man bara tänker smart så är jag relativt säker på att man kan finansiera ett köp av Hysaj med pengarna för Vidal och Arda, man får säkert tom pengar över om man väljer att gå den vägen. Hysaj tar Alves plats, Roberto tar över som vikarierande högerback och man gör sig av med Vidal som Lucho inte verkar räkna med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-04 18:35
England har svårt att acceptera att de är ute ur EM. De tröstar sig med att påpeka att de senaste 8 månader har de slagit alla fyra semifinalister.
Mascherano#14 el Jefecito
2016-07-04 17:56
@Gabriel:


För att inte tala om Sergi Roberto, även om han kanske kommer få lira en del högerback i år :)
Så det är bara att sälja Arda eller ha honom som backup till Messi/Neymar.
Barcelona barca show
2016-07-04 17:37
Hej. brukar inte skriva så ofta men ville få ut mig lite saker jag tycker vi gör bra i år verkar det som. Jag ser och tycker att vi är i behov utav några nya nyförvärv som ex umtiti som är ung och bra. Sedan har vi värvat Denis och det är super och är ung och bra med som kan erbjuda något extra. Vi bör hitta någon högerback som är ung med då vi bör se dessa spelare för framtiden samt nuet. Andre Gomes hade varit bra med då Mancerano och iniesta inte är unga längre och att rakitic spelar och gör det bra ifrån sig men att ha nya redan förbereda och inte behöva jaga samt konkurrans ger bra resultat vilket vi eftersträvar. Sedan en anfallare om vi nu har råd och om det nu stämmer att vi inte inkluderade umtitis övergång med denna sommarens budget utan förra då bör vi kunna lyckas knyta ihop en back och eventuellt mittfältare och anfallare. Men prio ett för mig bör vara högerback och anfallare med bra kvalité.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-07-04 17:35
1. MD’s prime Barça story today is from @ffpolo, about the big decisions the sporting directors and Lucho will make today at a meeting. 2. They have to figure out: - Denis signing - Players to leave - Economic ceiling, depending on Gomes - RB and LB targets - The MSN backup 3. After Neymar renewed, Barça have gone back to their original plan: find a backup for Suárez. Messi has Munir, Neymar has Denis and Arda. 4. The technical secretary have given Robert two lists with respectively veteran and young 9’s. He has to chose which ones to go for. 5. The list of veteran 9’s consists of: - Kevin Gameiro (29) - Lucas Pérez (27) - Charles (32) - Llorente (31) - Negredo (30) 6. The list of young 9’s: - Luciano Vietto (22) - Arkadiusz Milik (22) - Anwar El Ghazi (21) - Santi Mina (20) - Adalberto Peñarada (19)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 17:20
Tror inte för fem öre på ryktet om Andre Gomes. Dels utifrån att vi inte har behov av fler mittfältare, dels utifrån prislappen. Men framförallt tror jag inte på det eftersom spelarens agent är Jorge Mendes organisation, Gestifute. Den människan bör Barcelona hålla sig så långt bort ifrån som möjligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-07-04 17:09
[QUOTE=Gabriel]Härligt med en sådan värvning. Denis kommer att hjälpa oss mycket under säsongen. Tycker att Arda är helt överflödig, bättre att sälja honom. Både Rafinha och Denis bör gå före turken. [/QUOTE] Sjuka är ju att klubben verkar gå in för André Gomes nu. Arda kan få agera vattenbärare. Vi bör seriöst sälja honom, överflödig!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: