/spanien/barcelona/forum/7016.aspx/spanien/barcelona/forum/7016.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Lion24
2013-07-15 02:57
Pep kan ej vara svikare i den är frågan. Har ni som ifrågasätter Pep, glömt hur nära Thiago var United? När Pep märkte att Thiago verkligen kan tänka sig att lämna så agerade Pep. Pep värvar inte spelare från oss så länge klubben vill ha kvar spelaren och om spelaren vill vara kvar. Men när han fattar att Thiago är på väg bort så är det klart att han satsar på en spelare som inte verkar ingå i klubbens planer.
Barcelona nemo
2013-07-15 02:45
Hur säkert är det att laget lirar den första ligamatchen på söndagen den 18e aug? Jag hittade ett par biljetter 18 - 21 aug, men skulle vara synd om de lirar på lördag den 17e.
Barcelona Rambla~
2013-07-15 01:46
Thiago går alls inte ner i lön, tvärtom så höjer han den rejält jämfört vad han hade nyligen i Barça. Ni får hänga med lite bättre. Han accepterade att avstå en liten del av den totala lön han får under hela kontraktstiden han först var överens om med Bayern. Den delen går nu till Barcelona. Det är en viss skillnad.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-07-15 01:35
1899

Det är bara några dagar sedan både klubben och Rafinha kom överens om ett nytt kontrakt. Och situationen om Thiago var känd redan då. Detta innebär inte att det står skrivet i sten att Rafinha kommer att bli en nyckelspelare för oss. Men på dej lät det först som att Rafinha bör straffas (kickas ut) för att du anser att hans bror är en svikare.

Men jag håller med dej i att det ser mörkt ut för honom, men detta beror på Tito och inte på Thiago.
Barcelona Bästelona
2013-07-15 01:34
Är jag den enda som vill se Thiago lyckas mer än allt annat i Munchen?
Förstår inte hur folk kan aga hat mot honom, han gör ju inget annat än det rätta. Kolla bara Fabregas. Han var stjärnan i Arsenal, en utav PLs bästa spelare, hade kaptensbindeln och hade en given plats i startelvan. Ändå väljer han att gå ner i lön (rätta mig om jag har fel) för att vända hem och följa sitt hjärta. Thiago gör lite samma sak här, går ner i lön och följer sitt hjärta, hans hjärta säger honom att han måste få spela regelbundet.

Jag tror att han hade fått spela ännu mer i år men tydligen verkar inte någon konversation angående speltiden ha ägt rum mellan spelaren och klubben/tränaren.

Sen så förstår jag inte heller mig på folk som snackar skit om Pep.
- Gå och göm er, lär er lite, kom tillbaka, argumentera, förlora, gå tillbaka igen läs lite om vad han har gjort för klubben, kom sen återigen tillbaka och håll käften.
Pep är en smart man, han förstår Thiagos situation och plockar in honom till sitt lag. Ingen kan klandra honom, eller kalla honom för svikare, judas m.m...

Den största boven här är ROSELL och hela hans jävla piss styrelse som inte har uträttat ett skit egentligen förutom att ha ''räddat'' vår ekonomi. Som jag inte ens tror va så dålig som han sa den var. Tito har också ett finger med i spelet då han inte vågade släppa fram Thiago när ligan i princip var avgjord i December.

Godnatt mina bröder!
Barcelona Gatumusikanten
2013-07-15 01:31
Gabriel ... Jag brukar gilla att läsa dina inlägg. Men det sista om Pogba förvånar mig väldigt mycket. Finns det någonting killen är lite sämre på? Han är långt ifrån drömvärvningen. Vi har redan en riktigt bra Pogba i form av Alex Song. Drömvärvning hade snarare varit typ Dortmunds tränare plus en riktigt bra mittback. Vi har ju en tränare men han verkar så sjukt envis och totalt okarismatisk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-15 01:18
Before he decided to take a sabbatical, Guardiola was close to joining Chelsea in 2012, with Vilanova as his assistant. [sport]

Heh, hur gärna ville Pep lämna om han såg Chelsea av alla skitlag som nästa klubb att träna. Lika gärna som Thiago nu..?

Okej, det är Sport som kommer med "nyheten", och det skulle inte förvåna mig om det är Rosell som läckt den nyheten för att svärta ner Pep inför intervjun i morgon (läs måndag)...
Barcelona 1899
2013-07-15 01:18
Vi värvar tillbaka Jeffren och skolar om honom till playmaker …
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2013-07-15 01:11
Lustigt att vi spelade med en halvskadad Xavi hela förra säsongen, samma person som spelade CC nu i sommar, samma person som inte blir yngre heller. Sedan har vi Cesc som absolut inte har presterat på mittfältet. Vi har en S. Roberto som vi inte vet kommer hålla eller inte, det är en Song chansning. Barcelonas viktigaste lagdel är mittfältet, det är där vi kontrollerar spelet. Vi har minst 60 matcher per säsong. Det är med detta som vi ska konkurrera med lag som förstärker enormt på varenda position.

Nånting är väldigt fel med klubben. Det är svårt att inte se. Medans andra lag har harmoni och bygger sina trupper så har vi enorma problem i våran klubb. Men hursomhelst, Cesc briljerar väl nästa säsong :D.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-15 01:10
@Pep.G:


Angående Laportas återkomst så har han under flera intervjuer det senaste året sagt att han seriöst funderar på att kampera till presidentposten 2016. Detta eftersom han, föga oväntat, anser att Rosell har ljugit om ekonomin och att han gjort saker som är tvärtemot det som Barcelona står för.

För att vinna kampanjen måste Laporta ha ett dragplåster som kan övertyga alla socios om att han ska få en ny chans som president, han misskötte trots allt en del saker och ligger väl inte helt bra till i mångas ögon.

Men om han kan övertyga Pep om att komma tillbaka som tränare kan detta vara just det dragplåster som gör att han vinner. Typ "frälsaren är tillbaka", välj mig så återvänder Pep som tränare - ja då är det inte bara möjligt för honom att vinna, utan också sannolikt. Oavsett vilka ekonomiska siffror Rosell (om han nu ställer upp) kommer med.

Frågan är dock om Pep vill vara med i en så politisk affär som ett val ändå är?
Han är ju inte typen som egentligen vill synas i de sammanhangen, även om han ju uttalat sitt stöd för Laporta när Rosell smutskastade honom och t.o.m hotade att ställa den gode Joan inför domstol.

Personligen tror jag inte Pep vill återvända på det sättet, och jag tror det dröjer ytterligare en period (tills de nuvarande spelarna slutat) innan han i så fall återvänder.

Så följdfrågan blir då: Kan Laporta vinna valet utan Pep?
Tveksamt. Jag tror de flesta vill ha någon helt ny i stället. Och slippa en smutsig kampanj.
Barcelona 1899
2013-07-15 01:10
zick9 (Barcelona) Xavi hahahahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2013-07-15 01:09
Jeffson (Barcelona) ... jag utvecklade mitt resonemang angående Thiago-affärens påverkan på Rafinhas framtid i mitt senaste inlägg ? O utlåningen till Celta Vigo är bara början på slutet för Rafinhas karriär i Barcelona : mark my words .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2013-07-15 01:09
@The Reporter:
Om jag känner Vilanova rätt så ska Xavi spela dom matcherna. Puyol också.
Barcelona 1899
2013-07-15 01:07
Barcaholic (Barcelona) ... och det var just det Thiago planerade för 8 år sedan när han anlände till Barcelona ? " nu ska jag stanna här tills jag känner för att svika - men klubben ska få betalt " Rafinha's möjligheter är minimala nu eller åtminstone så länge Rosell är president : det är inte annat än logiskt efter den dramatik försäljningen medförde ( läs Pep's PK ) jag önskar att det inte var så men män som Rosell - män med makt - har en stolthet utöver det naturliga och jag tror inte att han eller någon annan direkt kommer att promota Rafinha efter allting med Thiago den sista tiden - eller ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter
2013-07-15 01:06
Frågan är ju, vilka ska spela i Copa del rey nu när Thiago, Villa, Muniesa, Deulofeu, Rafinha mfl har lämnat?
Jeffson
2013-07-15 01:06
1899

Nej varför skulle dom öka? Enda anledningen till att Rafinha chanser till a-lagspel (för det är väl det du syftar på) ökar är om han gör bra ifrån sej i Celta. Och eventuellt om vi hinner byta tränare som vågar satsa på yngre spelare.

Men för att hans bror (enligt vissa) är en svikare? Ge dej.
Barcelona LeoMessi
2013-07-15 01:02
Gick in på Aftonbladet och få såg jag bild på thiago!! Ville inte ens läsa skiten... Jag är besviken på alla, Tito, ledningen, Thiago och Pep. Om pep ville hämnas på Rosell så gjorde han det på fel sätt, han skadade klubben mer än han skadade idioten Rossell. Så som det är nu så vill jag aldrig mer se thiago i barcatröjan igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2013-07-15 01:01
Jeffson (Barcelona) ... för att hans bror är en svikare och för att jag misstänker att hans framtid redan är förstörd med tanke på den bittra situation som uppstod i samband med försäljningen - tror du seriöst att Rafinhas chanser ökat ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter
2013-07-15 01:00
Snälla, skit i allt som media skriver, förra veckan sa Silvas agent" Vi är inte dumma, vi kan inte säga nej ifall Barcelona visar intresse"

Idag" Thiago stannar i Psg"

Ni förväntar väl inte att de säger " Vi stannar inte" eller "Vi har något på gång"

Vänta ska ni se, hur många gånger sa inte Santos president att Neymar inte ska lämna osv? När spelaren vill lämna så är det kört, titta Ronaldo i ManU
Barcelona Barcaholic
2013-07-15 00:59
1899

Jag tycker det är ännu värre det Pique & Fabregas gjorde. Thiago gav klubben åtminstone en del cash samtidigt som han väntade tills han blev 22 år gammal för att få en chans men insåg att Tito inte kommer ge honom chansen. Medans Pique & Fabregas lämnade Barca så fort dom fick chansen.

''jag hade slängt ut Rafinha nu om jag vore Rosell . Barcelona behöver ingen som tror sig vara bättre än klubben : ingen går före blårött''

Alltså är du ett skämt eller? Vad har Rafinha med Thiagos beslut att göra? Ska man slänga ännu en stor talang bara för att bevisa något? Gå lägg dig för fan.

Mido

Bara påpekade att PSG kan tvinga kvar honom. Jag önskar verkligen Silva kommer, men jag tror inte ledningen kommer lyckas med det köpet tyvärr.
Barcelona 1899
2013-07-15 00:58
... apropå mittfältare som spelar mittback - ni är flera här som kritiserar Tito för värvningen av Song men var det inte Pep som började med att spela Mascherano ( blir mörkrädd bara jag tänker på hans insatser som MB ) ? Tito förjänar allt beröm och cred i världen ... han har övervunnit cancer 2 ggr o vunnit ligatiteln under sin första säsong som manager med inte mindre än 100 p. VAD mer kan man begära ?
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-07-15 00:57
1899

Men va? Varför ska Rafinha ut nu?
Barcelona Mido
2013-07-15 00:54
Barcaholic (Barcelona) Alla har kontaktat att fullfölja men de blir köpta ändå,, han kan eller med barcas hjälp köpa ut sig, så enkelt är det haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2013-07-15 00:54
The Reporter (Barcelona) ... tack - men NEJ tack - lämnar man A-laget en gång så är man inte välkommen tillbaka... Cesc och Piqué är en annan historia eftersom dom ville ha A-lagsfotboll och fick det men Thiago är en arrogant svikare ; och mest svek han sig själv nu när han förstörde sin framtid . ... jag hade slängt ut Rafinha nu om jag vore Rosell . Barcelona behöver ingen som tror sig vara bättre än klubben : ingen går före blårött INGEN !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-15 00:52
@Gatumusikanten:


Alanis Morisette - "ironic" från typ -98
Barcelona Barcaholic
2013-07-15 00:52
@Mido:


Jo det kan dom faktiskt, så länge han har ett kontrakt med de så kan PSG tvinga honom att fullfölja det. Så enkelt är det! :)
SoN_Un
2013-07-15 00:50
Mojito - Culé (un estilo de vida)

haha klockrent!
SoN_Un
2013-07-15 00:50
Mojito - Culé (un estilo de vida)

haha klockrent!
Barcelona Mido
2013-07-15 00:48
Vamosbarcaa (Barcelona) PSG kan inte tvinga Silva att stanna om han vill komma till oss,, så enkelt är det
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-07-15 00:48
Mojito

Hahahaha
Galliani: Vi kan gå ner till 9 mille om du slänger med Busquets också.
Zubi: Fan va bra! Min chef är ju ekonom också så nu ligger man allt bra till.
Annons: