/spanien/barcelona/forum/7014.aspx/spanien/barcelona/forum/7014.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Croqueta
2013-09-24 16:58
Annars brukar barcastuff lägga upp en youtube länk med hela matchen uppdelad i varsin halvlek
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior ´
2013-09-24 16:56
DM1982

Tack så hemskt mycket!
Barcelona LeoMessi
2013-09-24 16:55
DM1982 (Barcelona) Brukar också använda den sidan:-) Men det tar sån fruktansvärt lång tid att ladda ner:/ Men kvalitén brukar vara bra :-) Förresten vet du någon sida där man kan ladda ner snabbare? Men jag är rädd för spoilers på andra sidor:/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-09-24 16:38
Här är en länk där man kan ladda ner hela matcher. Det finns inga spoilers på sidan och det kommer upp ganska fort men räkna med några timmar.

Perfekt sida när man missar match och inte vet resultatet.
Barcelona >The Reporter<
2013-09-24 16:20
Snackas om två olika startelvor, ena med Neymar-Messi-Pedro och en annan med Pedro-Messi-Alexis. Hoppas på den med Grande Neyy!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior ´
2013-09-24 16:17
Jag vet att detta har tagits upp flera gånger tidigare här på forumet men jag har tyvärr inte sparat länken som skickades. Jag kommer tyvärr att missa dagens match idag och därför skulle jag vilja be er om en tjänst, om ni återigen kunde länka hemsidan där man kan kolla på hela matcher i repris.
Tänkte jag frågar er redan nu då resultatet av matchen kan avslöjas i något inlägg om jag frågar er när jag kommer hem.

Tack på förhand!
Barcelona DM1982
2013-09-24 15:59
@Youngcules: Barca's 2001 generation with yet another achievement as they beat Real Madrid Infantil B by 4-1 to win the Torneo de Miranda this week. Bra jobbat grabbar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-09-24 15:55
Pep-el mister Jag gillar att de försöker med nya saker utan att ändra på vårt grundspel, det är otroligt viktigt ifall man vill utvecklas. Jag är också nöjd med något annorlunda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2013-09-24 15:37
Vamos Blaugrana/

Precis. Lite så tror jag det ligger till. Även om det finns massa andra detaljer som bara Tata själv vet om.

Hursom, jag är både nöjd och road hittills även om man självklart ändå inför varje match sitter och hoppas på tiki-taka till max och målkavalkader.
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-09-24 15:29
Skriver från mobilen så det blir lite felstavningar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-09-24 15:28
Pep-el mister Det kan ligga något i det du säger där faktiskt. Jag tycker att det är bra att spelarna får ställa om till försvar och själva jaga boll och känna den frustrationen. Det leder som du säger till mer fokus i försvaret och konsten av att försvara kompakt och långt djupt nere i egna planhalvan ala Chelsea. Sen köra med snabba omställningar. Dela så öppnar vi upp motståndarens bus men först och främst ger det motståndaren en falsk trygghet över att de styr matchen, på så sätt stör man deras fokus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-09-24 15:14
A_L_E_X_I_S (Barcelona) Vad grundar du det på? Det sägs iniesta förlänger snart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-09-24 15:13
@A_L_E_X_I_S:


Enligt vem? Sluta sprida löjliga rykten, i så fall länka en källa.
Barcelona A_L_E_X_I_S
2013-09-24 15:07
Iniesta säg följa med thiago till Bayern
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-09-24 14:46
Pep - El Míster (Barcelona) Håller med om att tiki takan är väldigt energikrävande! Även fast vi har 70% i bollinnehav och motståndarna jagar boll så brukar det visa sig att vi springer mer än motståndarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-09-24 14:43
Sägs att Juventus är ute efter man uniteds talang adnan januzaj! Haha snacka om att man måste vara frustrerad som man Unitedfan! Först Pogba och nu kanske Januzaj! Måste tillägga att det säga att Barcelona är intresserade av honom. Hur många klubbar tror ni kommer att börja rycka i Samper nu? Vet att några PL-klubbar var intresserade men han tackade nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2013-09-24 14:43
Det är jävligt energikrävande att spela våran tiki-taka fotboll hela tiden också. Det krävs väldigt mycket rörelse hela tiden för att det skall fungera bra och leda någonstans. Jag tror helt enkelt inte vi har tillräckligt bred trupp för att lira tiki och pressa högt varenda match. Då slutar det med att vi är helt slutkörda till våren när det väntar CL-slutspelsmatcher.

Då ser jag hellre att vi har mindre boll i vissa matcher och spelar ett rakare spel som skapar fler snabba direkta farligheter än att vi "somnar" med bollen vid fötterna. Då har vi en förmåga att bli självsäkra och släppa in mål sent i matcherna. Det har vi fått se ett par gånger den här säsongen redan.
Om vi på så sett får försvara lite mer(hålla i bollen mindre) så tror jag det ökar spelarnas defensiva fokus lite mer. Tror ni inte det?
Barcelona Hyder
2013-09-24 14:07
Bästelona

Vi hade 55% bollinnehav på bortaplan mot Rayo förra säsongen. Det är ingen markant skillnad om du räknar procentandelar. Om man ser till innehavet i snitt de första 8 matcherna så har vi 65,8% nu jämfört med 66% förra säsongen.

Det är början av säsongen. Bättre att experimentera lite för att se vilka alternativ som passar bäst i olika situationer för framtiden. Tata har nya idéer och det är bara på sin plats att han anpassar vårt system till ett mer mångsidigt sådant. En Plan B har efterfrågats länge men det som Tata verkar vilja göra är att editera vår Plan A. En sund idé som ingen förlorar på i min mening.
Barcelona LeoMessi
2013-09-24 13:49
Barcelonistas (Barcelona) Jo Pep experimenterar mycket med Bayern, Lahm får ju spela överallt förutom ytterback numera haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-09-24 13:48
Om jag har förstått det rätt så har vi tjatat om ett rakare spelare väldigt länge nu men det får inte vara på bekostnad av bollinnehav? Det är som att vilja äta kakan och ha den kvar. Du kan inte köra rakare utan att förlora lite bollinnehav!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-09-24 13:39
Det är väll lite det Pep håller på att göra med Bayern. Vissa matcher är det omställningar, medans andra matcher är det possesion. Barcelona kommer vara rå starka på sikt då Tata försöker just nu implementera en plan B i laget. Seriöst hur kan man vara missnöjd med det?. Nej jag är väldigt nöjd med saker o ting just nu, har även kollat lite på övriga topp klubbar, och vi imponerar mest. Barca-Bayern dessa två klubbar har imponerat mest på mig hittills.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
2013-09-24 13:35
DP
Barcelona Bästelona
2013-09-24 13:34
''och istället pumpa in 4 snabba mål är för mig underbart att se'' Nej verkligen inte! De 2 senaste åren har vi vunnit med 5 respektive 7 - 0 borta mot Rayo, och då har vi även haft jävligt mycket mer boll än dom. Jag är glad för 3 poäng nu sist, men absolut inte glad för hur vi spela. Hade det varit Munchen på andra sidan eller typ Valencia,Atletico eller Real så hade jag varit glad och hyllat Tata för att han löste problemet när motståndarna har hela laget på sin planhalva, men inte mot Rayo, tyvärr.
Barcelona Pep - El Míster
2013-09-24 13:07
Eh, sluta överanalysera. Tata är en tränare som gillar tiki-taka och hög press. Men han är inte envis och tjurskallig som Tito och Pep kunde vara. Han är beredd att göra taktiska ändringar emellanåt beroende på motstånd osv. Det gör oss bara mer svårlästa tycker jag. Att låta Rayo hålla i bollen(vilket dom inte klarar av i längden) och istället pumpa in 4 snabba mål är för mig underbart att se.

Men visst, dom flesta älskar Barca för sättet dom alltid har spelat på och självklart kan man ha invändningar mot underhållningsvärdet(för oss cules) emmellanåt hittills men som ni säger bör vi ha tålamod med Tata. Han safe:ar lite, vinner alla matcherna och låter säkert det lekfulla och aggressiva Barca vila lite inför vintern och vårens slutspurter. Endast smart enligt mig.
Dessutom ser jag ingen vinning med att envisas med possession-fotboll VARENDA match numera då det uppenbarligen inte fungerar lika bra längre. Inte speciellt underhållande att se laget trilla boll i 90 min heller.

Förövrigt tycker jag personligen ändå det är jävligt underhållande just nu. Vi har Neymar som växer och växer men även Pedro & Sanchez leverear hittills. Cesc är grym och ger ett rakare alternativ just nu. Snart kommer Puyi tillbaka och då förväntar jag mig ett mycket stabilare försvarsspel med uppryckningar från främst Dani och Pique.

Tata är rätt man för jobbet!
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-09-24 12:28
Efter att ha sett Gerardo Martinos presskonferens igår måste jag erkänna att han hanterar medierna ganska bra och han håller sig alltid till enbart fotbollsmässiga ämnen istället för att hamna i blåsväder. Han utstrålar bilden av en ganska jordnära tränare som lever för fotbollen.

Även om jag inte var helt såld på Tata i början, och även inte ens nu i dagsläget, bör man ha tålamod med honom. Minns hur det gick för Rijkaard under hans första sex månader och hur nära det var att han fick sparken. Men spelet måste förbättras. Min kritik mot spelet har inget att göra med matchen mot Rayo, tycker att det har sett ganska dåligt under i stort sett samtliga matcher under inledningen.

En annan sak som jag lade märke till från presskonferensen igår var att Tata börjar bli småtrött och irriterad på journalisternas ständiga frågor gällande bollinnehavet och förändringarna i systemet. Han kontrade ett par gånger med ironi och humor som när han sa att det är svårt att träna Barça om man inte är katalan/culé eller holländare.

Tata Martino börjar nog inse vad det innebär att träna FC Barcelona som har två stora dagstidningar och flera radio- och TV-kanaler som följer laget från nära håll och som granskar minsta möjliga detalj. Lägg även till maktkampen som ständigt lurar i bakgrunden. Ska bli intressant om Tata orkar hantera den pressen.
Barcelona .Andreas
2013-09-24 12:26
Vem bryr sig? Det är en handskakning. Finns större och värre problem i världen att fokusera på. Löjligt trams.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-09-24 10:51
Haha gud vad saker blir förstorade när Messi gör det. Oavsett om det var Messi eller Baena som inte ville skaka hand - vem bryr sig? Baena är ett svin på plan och ska veta det.
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-09-24 10:49
Men orka bry sig?
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-09-24 10:48
Gabbe

Jag tycker tvärtom.
Barcelona Gabriel
2013-09-24 10:12
Okej, har kollat på Messi - Baena videon en gång till nu, det är rena rama bullshitet att Messi inte vill hälsa på honom. Han håller handen vid "hälsningsnivå" medans Baena är den som sänker sin hand. Lögnare är vad han är, Baena, och inget annat.
Annons: