/spanien/barcelona/forum/7012.aspx/spanien/barcelona/forum/7012.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-27 21:59
Kondogbia från Sevilla till Monaco.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Massimo Tiki Tata
2013-08-27 21:57
Säsongen har knappt börjar och folk kastar skit på Pep som att han har torskat alla försäsongs matcher och tagit 1 poäng i ligan. Folk vet inte riktigt vad dom babblar om.
Real fansen som har åkt på så mycket däng av just Pep borde veta bättre...
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-08-27 21:32
Så jävla skönt att Mourinho och Ancellotti är kungarna inom europeisk fotboll, George W Bush president i USA och 50 Cent toppar listorna. Jag och vi andra i Puertan har verkligen the time of our lives: 2005 4-ever!
Barcelona Gonzalez_Barca
2013-08-27 21:32
Dongou Bara det att Pep skrev på för Bayern i Januari, 4 månader innan de vann oss i CL...
Barcelona Massimo Tiki Tata
2013-08-27 21:28
tarrak - Oh-Oh-Oleguer

Varför hade klubben så höga skulder om man drog in så mycket pengar som du snackar om?
Du skriver om att det kom in så mycket pengar men du får gärna redovisa och länka till en bra källa på hur mycket så att man har nån aning.
Jag gillar inte sättet du skriver på, vadå "horar" sig? Och vem har snackat om att Camp Nou ska byta namn och så för det kommer inte hända?
Barcelona skaffade sponsorer för att dra in mer pengar än vad man gjorde innan, och för att kunna beta av skulder snabbare och värva bra spelare samt betala ut bra löner till dom spelare som förtjänar det, låter det inte logiskt nog?
Jag har mycket som är heligt för mig men att säga att klubben horar ut sig på grund av att man skaffar en sponsor är inget jag skulle göra, för klubben är mer er än ett tryck på en tröja.
Det verkar som att du har väldigt mycket hat mot Qatar vilket reflekterar i dina inlägg så jag skriver precis som jag skrev innan, klubben representerar inte själva landet för i helvete. Qatar Airways är ett flygbolag, så du menar att folk som varje dag väljer att flyga med Qatar Airways representerar det du beskriver om Qatar? Tycker bara det är en massa skitsnack och orkar inte argumentera mer om det.
Hur som helst så finns det säkert en väldigt bra anledning till att man skaffade sig en sponsor som resten av alla topp lagen, jag vet inte alla anledningar men jag är säker på att man inte gjorde det för skojs skull.
Du hatar sponsorer så mycket men glöm inte att det är Nike som gör våra tröjjor.
Jag har inget mer att säga om det här just nu.
Barcelona Dongou & Bagnack
2013-08-27 21:15
Enligt mina källor: Pep G bestämde sig för att ta över Bayern München efter att de har krossat Barcelona i Cl för att ta ner de på jorden och visa att det enda laget som ska dominera världs fotbollen heter FC Barcelona som han själv har fixat ihop året 2008.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-08-27 21:11
Martino: "Transfers? The squad I have now will do it. If there's a need to sign a centre back later in the season, we can do that." #fcblive Ingen back kommer alltså ansluta, vilket inte var någon direkt nyhet längre... Men fet tar även död på ryktet om att vi skulle vara intresserade av en forward som Samu :-(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-08-27 20:59
Jag vet att det är mot reglerna att kopiera inlägg från Puertan men jag vill tipsa alla som vill ha ett gott skratt att gå in och läsa dessa fantastiska inlägg om hur Peps fotboll är förlegad (det lär behövas miniräknare för att räkna hans titlar över de senaste åren), samtidigt som losers som Mourinho och Ancelotti som tillsammans har vunni max en fjärdedel av Peps titelskörd under de senaste fem åren anses vara överlägsna både i nutid och framtid. Men det är klart, vad är väl vunna titlar när man kan stila på presskonferenser?
Barcelona Bàckis
2013-08-27 20:52
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
2013-08-27 20:41
@barcastuff: Martino: "Neymar could start? He's ready, but we'll make a decision tomorrow." #fcblive

Tecken på att Neymar startar!
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-08-27 20:36
Official: Messi is part of the match squad for tomorrow Super Cup game against Atletico #fcblive
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-08-27 20:35
@Massimo Tiki Tata:
Snälla berätta vad i mitt inlägg får dig att tro att jag håvdar att ledningen plockar sponsorpengar rakt i fickan. Jag har inte annat behandlat dig med respekt trots våra skilda åsikter och så väljer du att hitta på argument som inte har någonting med verkligheten att göra. Patetiskt! Hur som helst är jag väl påläst om klubbens redovisning (är du?) Där av kan jag som tiidigare påpekat utläsa att Barcelona utan tröjsponsor är den klubb som drar in mest nästmed pengar i hela världen. Återigen varför ska vi behöva hora ut oss till vidriga regimer när vi även utan tröjsponsor känner det tredubbla som CL-finalidterna Dortmund? Finns det någonting som är heligt för dig? Skulle du vara beredd att laget spelar på Camp Coca Cola och bytte tröjfärger till grönt för att en finansiär ville det? Om inte, beskriv gärna var du drar gränsen och varför i din jakt på att Barcelona skall bli ett företag och Mindre Av En Klubb.
Barcelona Acrobat
2013-08-27 20:18
Bayern Munchen fick bara 1-1 mot Freiburg i ligan idag. Man verkar inte vara särskilt glada på Pep inne på deras forum. Personligen tycker jag det är alldeles underbart att dom plockas ner på jorden.
Barcelona Bàckis
2013-08-27 20:18
Grande Barca Jag var nere i Barcelona i slutet av september förra året och kikade match, badade dagen efter på Barcelonetan. Inte direkt varmt i vattnet, men helt klart skönt med tanke på hur varmt där brukar vara :) Åker ner imorgon igen för att se finalen på plats, bra taggad nu :)
Barcelona Rambla~
2013-08-27 20:13
Anzhi rev väl tom kontraktet? Eto'o tillbaka till Barcelona kommer tyvärr aldrig och ske så länge Sandro Rosell sitter som president. Vår kära president får samma vibbar som han får gentemot Cruyff när det gäller Samu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-08-27 20:07
När talanger som Kiko inte utvecklas är det ju knappast bara hans fel, utan ett stort underbetyg till de som ska förädla dessa talanger. Inga namn nämnda. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-08-27 20:05
petersays

Haha ja man vet aldrig men när jag var nere förra veckan ryktades han till marrängerna och det var i katalanska tidningarna!
Barcelona petersays
2013-08-27 20:00
@Dill - Busquets!!:

Med tanke på att Eto'o väntas gå för Villa-pris så skulle jag inte ha någonting emot om det var lejonet som kom tillbaka och blev vår plan b. Men det är såklart en omöjlighet och jag tror att relationen mellan klubben och Eto'o kan vara ansträngd med tanke på sättet han fick lämna på. Men som sagt, Eto'o ryktas bort för ca €3M..
Barcelona Blauu
2013-08-27 19:53
Känns väldigt klantigt av ledningen, KIko var en mycket lovande spelare som spelade över 30 matcher i La liga med Hercules när dom var uppe och vända senast. Han har alltså redan spelat på den absolut högsta nivån och gjorde det dessutom väldigt bra...tillräckligt bra för att locka till sig Barcelonas intresse.Men man får väl hoppas att Eusebio&co har tagit rätt beslut,,,
Barcelona Massimo Tiki Tata
2013-08-27 19:44
Blauu

Läste det också alldeles nyss vart ändå lite chockad. Vet inte om det stämmer men om det gör det så är han nog frustrerad på hur det gick i Barca och söker någon slags hämnd varför ska han annars gå till Madrid av alla klubbar som knappt satsar på sina talanger.
Barcelona Barca o Mort!
2013-08-27 19:40
Blauu

NEEJ det får inte stämma, jag gillade verkligen Kiko, nästan mest i B-laget förrutom Grimaldo och Roberto.
Jag vet ärligt inte så mycket om landet Qatar, men vem fan bryr sig egentligen om våra sponsorer kommer från det landet. Hade vi representerat Sverige om vi hade IKEA reklam på tröjorna? Snälla det är bara reklam för att få in pengar, många är säkert upprörda för att vi hade så fina tröjor utan reklam länge.
Visst jag gillade det bättre så också men det är ingen stor grej att gnälla över vilket land våra sponsorer kommer ifrån, vi representerar inte landet för det.
Barcelona Blauu
2013-08-27 19:34
Detta kanske har tagits upp redan men Barcelona beslutade häromdagen att släppa KIko Femenia, han ingår tydligen inte i Eusebios planer för i år. Sport rapporterar nu att Kiko har skriviti kontrakt med Real Madrid Castilla...
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
2013-08-27 19:31
Kan vi snälla, prata något annat än politik, och kanske mer om själva fotbollen?
Barcelona Illusionista
2013-08-27 19:30
Ursäkta dubbelpost!
Barcelona Illusionista
2013-08-27 19:28
Shanghai: Du kallar Qatar för det ena och det andra, de är terrorister, dödar oskyldigt folk osv. vart är dina bevis? Har du bott i Qatar? De må ha strikta och hårda regler men det betyder inte att oskyldiga dör. Hur är det då med USA? Som någon härinne påpeka, hur mycket elände har inte de startat? Med tanke på ditt namn så antar jag att du är från Kina, jag har ABSOLUT inget emot Kina, jag säger det igen ABSOLUT INGET EMOT KINA!! Men Kina är faktiskt ett land med väldigt hög procenthalt av barn arbete och djurplågeri. Sen när alla europeiska länder gav sina kolonier självständighet så började Kina ta över kolonier, t.ex. Tibet och Uigurerna som är i den nordvästra delen av Kina. Uigurerna blir mördade, fängslade och skadar de i stora skalor. De är en minoritetsgrupp i Kina (10 miljoner), inte nog med hur förtryckta minoritetgrupper är så ska de få det värre än så. Tibet har iaf Dalai Lama, Uigurerna har ingen! Det finns massvis med rapporter och annat skriveri som visa hur Kina förtrycker journalister, vänsterorienterade kritiker och mm. Kina är en stor partner till Nord Koreas regering då man har mycket export till en av världens absolut farligaste diktaturer. Hur man än vänder och vrider på det så har alla länder sina negativa sidor. Jag säger inte att man ska stötta något land eller något och jag försöker absolut inte skydda Qatar eller något annat land. Jag vill heller inte tala dåligt om något land men även ett land som Sverige har sina nackdelar och negativa sidor.. tro mig! Att smutskasta Barcelona pga att man har Qatar Airways på sina tröjor är egentligen bara trams. Antingen ska man inte ha något alls eller vad du än tar idag så hittar du något negativt, speciellt när det kommer till stora företag (inte alla) men många av de stora företagen som betalar bra pengar för att få vara sponsorer har på ett eller annat sätt brytit mot de moraliska lagarna om inget annat. Ta och lugna ner er nu allihopa. Visca el Barca!
Barcelona Illusionista
2013-08-27 19:28
Shanghai:

Du kallar Qatar för det ena och det andra, de är terrorister, dödar oskyldigt folk osv. vart är dina bevis? Har du bott i Qatar? De må ha strikta och hårda regler men det betyder inte att oskyldiga dör. Hur är det då med USA? Som någon härinne påpeka, hur mycket elände har inte de startat?

Med tanke på ditt namn så antar jag att du är från Kina, jag har ABSOLUT inget emot Kina, jag säger det igen ABSOLUT INGET EMOT KINA!! Men Kina är faktiskt ett land med väldigt hög procenthalt av barn arbete och djurplågeri. Sen när alla europeiska länder gav sina kolonier självständighet så började Kina ta över kolonier, t.ex. Tibet och Uigurerna som är i den nordvästra delen av Kina. Uigurerna blir mördade, fängslade och skadar de i stora skalor. De är en minoritetsgrupp i Kina (10 miljoner), inte nog med hur förtryckta minoritetgrupper är så ska de få det värre än så. Tibet har iaf Dalai Lama, Uigurerna har ingen!

Det finns massvis med rapporter och annat skriveri som visa hur Kina förtrycker journalister, vänsterorienterade kritiker och mm. Kina är en stor partner till Nord Koreas regering då man har mycket export till en av världens absolut farligaste diktaturer. Hur man än vänder och vrider på det så har alla länder sina negativa sidor. Jag säger inte att man ska stötta något land eller något och jag försöker absolut inte skydda Qatar eller något annat land. Jag vill heller inte tala dåligt om något land men även ett land som Sverige har sina nackdelar och negativa sidor.. tro mig!

Att smutskasta Barcelona pga att man har Qatar Airways på sina tröjor är egentligen bara trams. Antingen ska man inte ha något alls eller vad du än tar idag så hittar du något negativt, speciellt när det kommer till stora företag (inte alla) men många av de stora företagen som betalar bra pengar för att få vara sponsorer har på ett eller annat sätt brytit mot de moraliska lagarna om inget annat.

Ta och lugna ner er nu allihopa.

Visca el Barca!
Barcelona Massimo Tiki Tata
2013-08-27 19:16
tarrak - Oh-Oh-Oleguer Ja tycker inte att man är så girig som du vill få det till. Som du säkert vet hade Barcelona skulder upp till öronen för inte så längesen. Visst drog man in mycket pengar men det finns också mycket utgifter. Du snackar som att klubben böjer sig för lite extra pengar men vi snackar om ett deal som ger klubben lite mer än 200 miljoner kronor om året. På så sätt har man kunnat minska på skuldberget ganska snabbt. Det hade tagit betydligt längre tid utan sponsor avtalet och det hade inte gynnat klubben i längden. Pengarna som kommer in kommer göra klubben starkare ekonomiskt och det hjälper klubben med till exempel vårdnaden av gräset på Camp Nou, renoveringar av arenan om det behövs och såklart spelar köp som är nödvändiga. Det känns som att du tror att alla sponsor pengar går rakt i ledningens fickor men det är såklart till för att förbättra klubben. Det är i alla fall så jag tror att dom har tänkt. Ska man vara på topp i dagens fotboll så krävs det också att man är stark ekonomiskt som klubb!
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-08-27 18:44
@Massimo Tiki Tata:


Fint inlägg,, men jag kan verkligen inte förstå varför du verkar anse att tröjsponsor verkar vara det enda sättet att konkurrera. Återigen, helt utan tröjsponsor har Barcelona de näst högsta intäkterna i världen. Varför ska man bli så giriga att man suger ut dessa extra euros för en av världens värsta regimer?

Jag älskar Barcs för den hon vid millienieskiftet, men jag kan ärligt säga att jag den regimhorande subba hon uyvecklats till, inte är värd att röra med pinne om det inte varit för att man älskat henne för länge för att sluta nu.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-08-27 18:36
Ja men bra idé, skippa en mittback och köp ännu en forward!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dill - Busquets!!
2013-08-27 18:30
#FreeDeulofeu! Ingen annan kommer med sån detaljerad info om våra ungdomar, fortsätt så länge du pallar!

Barcastuff; Its unlikely but barca dont rule out signing another forward this summer. A centreback wont be signed. [ser]

HOPPAS INNERLIGT ATT DETTA INTE STÄMMER
Annons: