/spanien/barcelona/forum/7001.aspx/spanien/barcelona/forum/7001.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Golden Barca
10/21/2013 21:54
Ni som är Svenskar är ena riktigt dumma förtryckta djävla uslingar. Ställ er upp och säg vad nu tycker och skit i pressen och andra inskränkta individer som inte har förstånd se den framtida verkligheten för er Svenskar.

Verkligen svårt tippa matchen mot AC Milan efter vad vi såg mot Osasuna och jag vet man ska inte jämföra. Men det var så många som var så präktigt djävligt bedrövligt urusla så det är svårt se fågel Fenix effekten ett par dagar senare.

Kan för övrigt notera att det säljs väldigt bra med biljetter inför FC Barcelonas möte med AC Milan på Camp Nou. En prognos på minst 95,000 får ses som mycket trolig.
Barcelona DM1982
10/21/2013 21:47
Lite fascinerande, en del här verkar ha upptäckt Internet för första gången under veckan. Jag skrev redan för i lördags att Dussel är ett troll men han matas ändå hela tiden. Lär er att inte svara på troll, det är faktiskt väldigt enkelt.

Hur som helst.

Jäkligt kul med CL match imorgon, ska bli intressant att se vilka som ska spela i anfallet. Ryktas om Neymar, Messi och Alexis men det är en kombo som jag gärna hade sett spela mot Real, kan bli tufft med två matcher på så kort tid. Hade nog varit bättre om Neymar eller Messi vilade mot Milan och så får båda spela mot Real.

Samma med backlinjen, ska Puyol spela mot Milan eller mot Real? Intressant blir det hur som helst.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
10/21/2013 21:44
Sen Dussel eller usel vad han än kallade sig spydde ut så mycket spya att forumet påminde om puertans. Jag tror innerst inne att han bara framförde sig sj som en Barça supporter.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
10/21/2013 21:33
Gabriel

Nej du är inte ensam om det. Jag har en go känsla av en ny svensk kvalbragd!
Och visste hade det varit fint om Ronaldo, Pepe och de andra får titta på VM från Madrid medan Lustig flyger till Brasilien haha. Och Messi lattjar hem skytteligan. Mumma!
Barcelona Dinho the artist
10/21/2013 21:30
Karlsson
***
Att dussel gick för långt vet vi men att kräva en spärr på någon för att denne överskridit gränsen för att i samma mening antyda att personen i fråga är nazist är oerhört oklokt.
Mod.
10/21/2013 21:23
Diskussionen (om det nu ens var en sådan) gick överstyr och vi har inget val än att spärra "Dussel".

Vi har gång på gång nämnt det här med att inte mata trollen, inte mata idioter som provocerar. Men ni gör det ändå och då ser det ut så här. Ni har bara er själva att skylla. Se till och skärp till er nu, ni har väl gått ut dagis, ALLIHOPA.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
10/21/2013 21:19
@Dûssel:


Okej men försök att hålla dig till barca (vet att det är svårt)
Barcelona Dûssel
10/21/2013 21:18
Happ. Då var den här resan slut för dig. Inte nog med att du provocerar våra goda vänner här inne så väljer du samtidigt att även slänga skit på människor med mentala/psykiska bekymmer i livet. Det är inget fel på dessa människor, dom jobbar bara lite hårdare för att må bra och det förtjänar dom cred för. Hur mår du själv egentligen?

Så länge jag är moderator kommer du aldrig få skriva en bokstav till i detta forum. /MOD.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
10/21/2013 21:16
Dubbel
Barcelona koeman92
10/21/2013 21:16
Mata inte trollet. Lägg bara av här och börja diskutera vettigare saker istället. Ignorera bara snorungen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
10/21/2013 21:15
@Dûssel:
Vad gör du här egentligen? Du gör allt annat förutom att snacka om Barcelona
Barcelona Dûssel
10/21/2013 21:11
Barca King - Messi i hjärtat (Barcelona) Nja... Det är inte bara Ronaldo. Skulle du skriva lika usla smeknamn åt andra så hade jag nog reagerat likadant. Du är lite som en 14 årig tjej som är osäker på sig själv. Men du växer nog upp en dag ska du se. Man brukar ju säga "än är inte dem sista idioten född" Känn dig träffas pojk :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
10/21/2013 21:06
@Dûssel:


Wow du verkar ta det väldigt personligt det där om Ronaldo. Att kalla folk för mentalt störda, du tar åt dig väldigt hårt.
Barcelona Capitan \(^.^)/
10/21/2013 21:04
minska :)
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
10/21/2013 20:58
Hoppas Zverige kör över C Penaldo så att han kan se messi glänsa i Brasilien. Nu kommer Dussel skriva. Vem är C Penaldo?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
10/21/2013 20:45
Är det bara jag som tror att Sverige tvålar dit Portugal?
Jeffson
10/21/2013 20:39
Och btw...

Undra hur många zlatanister/experter/svenskar/journalister som skulle tycka att Sverige tar sig vidare på ett orättvist sätt om de spelar 2-2 borta och 1-1 hemma mot Portugal. Vill minnas att det var en hel del som tyckte så efter att Barca gick vidare på dom resultaten mot PSG i våras. Hoppas isåfall att de står upp för sina ord :)
Jeffson
10/21/2013 20:05
Skit i Dûssel! Nu när vi har fungerande mods så kommer trollet bli spärrat snart.
Så låt oss bara fortsätta diskutera på en bra nivå :)

Coach Pep

Jag förstår din poäng men håller ändå inte riktigt med. Nu tog jag iofs Messi som exempel och han är en av våra största ikoner i Barca. Och jag hoppas verkligen att han en dag tar sitt Argentina till ett VM-guld precis som Maradona en gång gjorde, han är så bra att han förtjänar det.
Men jag kunde egentligen likaväl tagit Neymar som exempel istället, och då har han ännu inte gjort 2% av vad Ronaldo har gjort i Real Madrid. Men jag gillar fortfarande Neymar mer än någon annan svensk spelare.

Men som sagt, i slutändan är ett VM mycket större än bara landslagen och spelarna. Det handlar om folket (läs bara Nivas krönika om Bosnien) och folkets glädje, intresse och ha något att prata om. Och därför skulle jag i slutändan ändå hoppas att Sverige tar sig vidare. Men jag kan ändå förstå att vissa av Real-fansen hellre vill se Ronaldo än Sverige i VM.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
10/21/2013 20:00
Postat via SvenskaFans-appen
srki.
10/21/2013 19:47
Dûssel

Tycker verkligen att du går över gränsen! Så du vill påstå att jag som nu är född i Kroatien inte hör hemma i Sverige för att jag väljer att INTE hålla på det svenska landslaget? För mig som talar flytande kroatiska och är väldigt knuten till den kroatiska kulturen ska nu då helt plötsligt inte ha rätten att vara kvar i Sverige?

Det som var viktigt för min familj när vi kom till Sverige, var att kunna ta del av den svenska kulturen så fort som möjligt så att vi kunde integrera oss snabbt. Är inte det viktigare att respektera Sverige och allt Sverige erbjuder snarare än att heja på landslaget? Är det inte bättre om man själv tar beslutet att uppskatta den andra chansen man får i i Sverige, bara för att man älskar sitt hemland eller sin kultur mer än den svenska så gör det inte en till sämre person. Det intressanta är snarare när man blandar olika kulturer för att kunna lära sig av varandra.

Jag hoppas Sverige tar sig vidare självklart, men det känns extremt meningslöst att börja diskutera om man ska eller inte ska heja på Sverige när man bor i detta avlånga land.

Ber om ursäkt för off topic. Ska ju trots allt diskuteras fotboll här.
Barcelona Romario11
10/21/2013 19:42
Spärra spärra spärra aset! Jag vill läsa om fotboll inget annat skit.
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
10/21/2013 19:41
Folk som inte vet bättre borde hålla käften. Du är inte tvungen att heja på Sverige och du kan heja på Portugal OM DU VILL. Ska jag vara ärlig så vill jag hellre att Portugal ska gå vidare för att dem är mkt bättre än Sverige. Varför ska man ha sämre nation i VM eller varför inte ha bra nationer i VM? Jag hatar inte Sverige men jag vill bara se bättre nationer delta VM det är allt och svårare än så ska det behöva vara. Folk snackar om stolthet ja den stoltheten kan ni köra den någonstans i er. När vi folk tittar på VM så vill vi se bra nationer och bra matcher. Sverige är OK men Portugal är bra och jag kan lova er att Portugal hade kommer längre i VM än vad Sverige hade gjort. Nuff Said...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
10/21/2013 19:40
det är ju väldigt off-topic men vad för gott har nationalism någonsin gjort? Jag kan säga 100 dåliga saker som nationalism gör men inte många bra. Hade vi levt i en värld helt utan natiinalism hade den hör världen varit väldigt mycket bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Master#16
10/21/2013 19:36
@Karlsson:


Snälla Mod spärra ASSET!
Barcelona Karlsson
10/21/2013 19:32
Om inte den här jävla idioten nedanför får en spärr så kan ni lika gärna lägga ner sidan.
Vem fan är du att bestämma vilket lag man ska hålla på!?
Det finns miljontals svenskar som inte bryr sig om fotboll, är dessa också "landsförrädare"?
Akta så att du inte petar ut nåns öga med den där högerarmen
Pajas

@Dûssel:

Coach Pep,
10/21/2013 19:31
@Jeffson:


Det roliga är dock att real-fansen försöker göra vaxdockan Ronaldo till deras egen Messi. De har mindervärdeskomplex pga att Barca avlat fram historiens bästa fotbollsspelare, och försöker därför få Ronaldo att framstå som deras egen gud. Det är ganska patetiskt då Ronaldo knappast har några känslomässiga band till Real Madrid och inte heller har åstadkommit något storslaget i klubben. Ronaldo kommer att lämna Real Madrid utan att lämna efter sig någon legendarisk ikonstatus. I mina ögon ter det sig bara löjligt att önska att Portugal slår ut Sverige för Ronaldos skull då det inte finns någon som helst anledning att älska Ronaldo så mycket så vida du inte är en fjortonårig tjej med hybris.
Barcelona Dûssel
10/21/2013 19:23
Människor som inte är födda i Sverige men som väljer att inte stötta vårt landslag borde utvisas likt vältdtäkts män och pedofiler. Det handlar handlar om stolthet. Jag Är född i Sverige och glad av allt bra som det givit mig . Borde jag skiter totalt i om Messi skulle missa vm på Sveriges bekostnad. Landslaget är inte enskilda spelare. Det är vårt land som spelar. Dem enda som önskar oss dåligt är helt enkelt fientliga för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
10/21/2013 19:18
Med risk för att bli sågad och hatad som pesten här inne nu men jag kan till viss del förstå några av real-fansen reaktion. För egen del så hade jag kunnat unna Messi o Mascherano en VM-plats framför de svenska SPELARNA. Det finns ingen i det svenska landslaget jag gillar lika mycket som Messi. Och jag blir tex gladare när någon gör mål för Barcelona än vad jag blir när Zlatan (eller någon annan) gör mål för Sverige. Jag har helt enkelt större kärlek för Barcelonas fotbollslag än vad jag har för Sveriges. Därav större kärlek för Barcas spelare än Sveriges. Och anledningen till det är att Barca berikar mitt liv mer än Sveriges landslag.
Därför förstår jag faktiskt att real-fansen hellre vill ha Ronaldo & co i VM än Sverige.

Notera nu att jag ovanför skrev spelarna med stora bokstäver. För om man ska se till folkfesten som blir när Sverige är med i ett fotbolls-vm, intresset, media, diskussionerna, hela skiten. Då hade jag ändå hellre sett Sverige gå vidare till VM än Messi o Masken. Men mest för folkets skull, inte spelarnas.

Sen får man också lägga till att nationalkänslan i Sverige är ganska låg och att Sverige ändå inte har en rimlig chans att hävda sig i VM. Hade vi haft det så tror jag det hade sett annorlunda ut i puertan nu.

Hoppas jag inte blir alltför sågad och hatad nu ;)
Barcelona Barca Barca
10/21/2013 19:06
Jag håller på Sverige, med min invandrar bakrund, med min invardrar brytning och med alla mina invandrar vänner ja har. Alla håller på fosterlandet Sverige i landslagsammangang, landet som serverat allt på silverfat. Självklart håller alla på sina egna hemländer med, tyvär e mitt hemland totalt värdelös i fotboll :( Sen är intresset för argentina, spanien självklart mkt stor tack vare barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
10/21/2013 19:03
Coach Pep

Snodde den där till en framtida Samhällskunskap uppsats ;)
Annons: