/spanien/barcelona/forum/7.aspx/spanien/barcelona/forum/7.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Davids3
2017-06-26 21:41
Senaste lösa ryktet är alltså Kovacic. Vad tycker vi om honom som spelare om vi bortser från vart han spelar?
Är han inte mer defensiv än offensiv, behöver vi verkligen den spelartypen? Det vore isåfall om vi förlorar Masken.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2017-06-26 21:27
Att ingen mod har avslöjat Soko än är för mig lika sjukt att Ronaldo snart lär ha lika många Ballong bollar som Messi...
Barcelona Messmargodly
2017-06-26 21:06
Soko "Ronaldsos och Reals knutna gör nu allt för att flyta fokus från hans miljoner gömda pengar för att anklaga nu Messi på nytt för att han undangömt över 100 miljoner från välgörenhet .. Ja man blir knappr förvånad. Dessa onda hycklare som inte ens låter Messi gifta sig i fred.
Hoppas Messi anlitar advokater och stämmer dessa idioter." Med andra ord det Soko våran egen maräng vill ha sagt är : Messi har undangömt 100 miljoner från välgörenhet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-06-26 20:50
@Iniesta.70:


Yes precis vi hittar en killer kombo som när M N fick S:et 2014. Därför känner jag 14 vibbar!
Barcelona S.Eto'o
2017-06-26 20:04
Varför köper vi inte tillbaka sandro ramirez? Hans utköpsklasul ligger bara på 6 miljoner euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-26 19:28
Ronaldsos och Reals knutna gör nu allt för att flyta fokus från hans miljoner gömda pengar för att anklaga nu Messi på nytt för att han undangömt över 100 miljoner från välgörenhet .. Ja man blir knappr förvånad. Dessa onda hycklare som inte ens låter Messi gifta sig i fred.
Hoppas Messi anlitar advokater och stämmer dessa idioter.
Barcelona SOMISEREM1899
2017-06-26 19:11
Luiz Felipe Scolari berättar att den påstådda intervjun med honom i Mundo Deportivo är påhittad. Med andra ord kanske ledningen, via sitt propagandaverktyg MD, använder hela Paulinho-storyn som en rökridå.

För att sänka fansens förväntningar? Eller för att få arbeta ostört med andra förhandlingar? Flera värvningar förra säsongen (framförallt Digne och André Gomes) dök ju upp från ingenstans, så det kanske är bäst att luta sig tillbaka och bara vänta tills något offentliggörs av klubben. Men vad vore väl Silly Season då?

Det är ändå något fantastiskt med att gå från barnslig förhoppning i och med Verratti-rykten till obotbar desperation i och med Paulinho-rytken. The show goes on.
Barcelona Iniesta.70
2017-06-26 18:45
Ja, hörsägen, rykten och tabloid-"journalisters" oneliners som får både Twitter och forum att go bananas. Det är sillyseason at it's prime! Antagligen älskar man det eller hatar det. Själv får jag lite "jag vet vad du gjorde förra sommaren" vibbar när vissa rykten börjar florera. Paulinho o Lima för att ta ett par exempel. Nää, deras namn vill man inte se inristade på insidan av Camp Nous bajamajor. "Paulinho Was Here" eller "Lima is a tåfjutt!". Nix, nu när B-Gänget såg till att vi skramla ihop till en, (ja, med en ironiskt ton,) en liten " mini-dubbel" genom att först ta en "Wrong turn" för att sedan hitta tillbaka till vinnarspåret mot all förmodan och tillslut lyckades ta sig upp till Segundan lite Buster style! Ja, då lägger jag hellre min tro på The Breakfast club gänget från B-laget å La Masia än att handla in en bunt medelmåttor från the home of Zico. Vårt kanske intressantaste nyförvärv har vi ju redan fixat i Valverde?! Visst, kanske inte mitt första val. Nää, och han är väl inte "playmate of the year" när det kommer till tränare.. Men nog blir han månadens "utvik" under Juli? Ja, menar vi alla kommer ju att syna honom från topp till tå... Ja, och för en gångs skull är det inget man behöver gömma under madrassen för min käraste...,
Barcelona Reymar
2017-06-26 17:37
Barcelona have put their interest of Philippe Coutinho on hold while they pursue Marco Verratti. (Diario Sport)
Barcelona Bollinnehavet
2017-06-26 17:21
På ett sätt känns det helt rätt att gå för Deulofeu med tanke på priset men framförallt att han är en egen produkt. Men det känns synd att det minimerar chanserna att vi går för Dembele i år. Nu har jag aldrig riktigt trott på att vi kommer landa både Verratti, Dembele och Semedo men visst vattnas det ändå i munnen av den trion? Men får vi bara in Verratti så gör vi ett bra fönster. Får vi inte in honom så gör vi på förhand ett dåligt fönster, eftersom jag tycker att vi bör gå all-in på honom.

Blir det istället Paulinho/Kondogbia, Deulofeu och Bellerin/Cancelo så vet jag inte vad jag gör. Det är liksom inte dom namnen som tar en från kvartsfinaler i CL till segrare i CL.

Det är jobbiga tider, men ändå, jag älskar fan silly!
Barcelona Barcelonistas
2017-06-26 16:56
Ny framgångsrik era?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Messias
2017-06-26 16:29
På vilket sätt känns det som 2014 vibbar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-06-26 16:28
Känns som sommaren 2014 vibbar :)
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-26 15:53
Inom kort(inom närmsta timmarna) verkar FC Barcelona presentera Deulofeu. Även RAC1 skriver om detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-26 15:44
Alejandro José Hernández Hernández som bl.a. dömde bort FC Barcelonas mål borta mot Real Betis på Estadio Villamarín, har blivit tilldelat priset som den bästa La Liga-domaren under säsong 2016/2017 av den tekniska domarkommittén. Han rånade oss på en ligatitel och blir sen tilldelad priset som den bästa domaren..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-26 15:32
Och just det, Carles Perez och Oriol Busquets från Juvenil A kommer att flyttas upp till B-laget kommande säsong. Det är mycket som ska behandlas och beslutas kring dem här veckan eftersom det råder stor ovisshet kring både spelar- och tränarsituationen i la Masia. Fyra coacher har valt att gå vidare och ska ersättas samtidigt som många spelare står med utgående kontrakt. Lägg till arbetet med att eventuellt hitta en samarbetspartner iform av en annan klubb och man kam förstå att det är bråda dagar för sportchefen Pep Segura och hans team.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-06-26 15:31
Saúl känns som en mer utvecklad version av Aleñá. Katalanen kan dock utan tvekan passera Saúls nivå. Det finns därför ingen anledning att lägga hiskeliga summor på Saúl. Jag tvivlar dessutom på om han ens vill gå till Barça, har en känsla av att han är extremt lojal. Nej, Saúl är enbart ett Silly-rykte, precis som Paulinho och Lucas Lima.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-26 15:26
Albert Roge, journalist på bland annat Sport, skriver att Barça har för avsikt att skapa ett B-lag runt Palencia, Cucu, Aleña och pivoten Ferran Sarsanedas nästa säsong - kryddat med spelare med rutin från andradivisionen. Vidare rapporterar flera katalanska medier om att Barça aktiverat buy-backen gällande Deulofeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-06-26 15:18
Saul går inte att jämföra med Verratti i att han skulle kunna passa in som handen i handsken som spelfördelare på vårt mittfält tillika Xavis efterträdare. Däremot är han enligt mig rätt så mycket mer mångsidig än Koke. Koke har en bra högerfot men that's pretty much it. Saul är en bättre dribbler, passningsspelare och bättre på att spela centralt i banan. Likheterna mellan dem är att båda har den där Cholo-inställningen på planen, jobbar hårt och därmed bidrar i spelet utan boll.

Med det sagt vet jag inte om Saul är rätt spelare för oss. Jag skulle inte tacka nej, där beror det dock naturligtvis på priset vi får betala, men jag likt många står även fast vid att vi behöver en spelare som har den där sjuka tekniken och speluppfattningen, som verkligen kan äga ett mittfält. Det finns få sådana spelare i världen men målet är att ha minst två av dem i vår trupp. Verratti är just nu den enda spelaren av detta slag som inte är helt omöjlig att värva.
Barcelona Kröjjff
2017-06-26 15:07
@Soko:
Förmodligen därför att om jag förstått saken rätt att hans mormor som hans egen målgest lär vara tillägnad, ligger begraven i närheten och vill att hon ska vara vid hans sida, också när han gifter sig. För övrigt vill jag understryka att jag gillade såväl Gabriels som Bollinnehavet längre inlägg igår angående den omtalade Verratti, om nu någon har trott något annat. Mina inlägg i frågan står inte i motsatsförhållande till deras synpunkter, utan har varit ett försök att inkludera den andra sidan av saken; vare sig mer eller mindre. Nasser har sitt perspektiv och det går inte att bortse ifrån. Vilket inte betyder att jag ej förstår att Verratti vill till Barcelona. Tävlingsmänniskan i honom vill lämna "kolstybben" i Paris, för att pröva lyckan på Camp Nou och världens bästa liga, i visshet om att han sannolikt kommer mer till sin rätt i den miljön och kan utvecklas ytterligare. Inget "konstigt" med det.
Barcelona Cule4life
2017-06-26 14:21
Tror aldrig Cholo säljer Saul nu med transfer förbud. Atlético kmr få det svårt i år. Dom behöver snarare förstärka för att ta topp 4 plats än att sälja.

Jag tycker inte vi ska backa angående Veratti, vi måste värva han för att också visa Europa att Barca kan värva vem dom vill. Gå all in på Veratti och lägg olika bud där man inkluderar ngn spelare. PSG är ändå en hyfsad klubb att byta till.
Barcelona Bollinnehavet
2017-06-26 14:09
Verratti-gate:

På Twitter (sökning på Verratti Barcelona) så ryktas det mycket om Saul som eventuell backupplan om Verratti skiter sig. Det ryktas också om att vi ska lägga vårt första officiella bud på 70m € idag för Verratti.

Nu tycker jag att Verratti är den enda spelaren i världen som ens kan jämföras med Xavi. Men skulle Saul komma för ett rea-pris hade jag inte protesterat då han är ung och bättre på det jag tycker att en mittfältare i Barca ska kunna än vad tex Rakitic är. Dessvärre så lär det bli till ett rejält överpris Saul kommer till om han nu kommer och då kan vi likaväl skita i en ny mittfältare i år.
Barcelona Deulofeu
2017-06-26 11:26
Ska bli oerhört spännande hur de resonerar nu med b-laget uppe.

Det är en riktigt tuff serie och vi har några riktiga guldkorn på gång upp.

Är Palencia,Marlon,Cucu och alena redo att ta klivet att bli ledare samtidigt som vi flyttar upp guldkornen Bueno,Busquets och Ruiz tex.

Ska bli spännande minst sagt.

Vi hade några bärande spelare förra året i b-laget följer de med på den fortsatta resan eller tar de 4 ansvaret själva?

Tufft lär det bli hur som helst och vi kommer förmodligen ha bland de yngsta lagen i serien häftigt.

Det viktiga är ju att hänga kvar och ge de största stjärnorna sopm har potential att bli a-lags spelare som de nämda guldkornen.

Dessutom har vi ju värvat en av europas allra mest talangfulla målvakter i Carevic som kommer husera i juvenil a.
Barcelona Funeral Canticle
2017-06-26 10:14
@Visca el Barca 17:


Hädelse!
:)
Barcelona jonis
2017-06-26 08:51
@Reymar:
Undrar hur många miljarder han hade kostat om det var dagens marknad som gällde då
Barcelona FCB_Messi
2017-06-26 07:28
Jag hoppas verkligen inte att kovacic ryktet stämmer . Den mest överskattade spelaren i hela världen . Ne usch mår illa av tanken !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-26 06:58
Cucu, Palencia och Alena ser alla ut att förlänga och även stanna i b-laget ytterligare en säsong. Marlon är redan klar sen tidigare och kommer först och främst spela med b-laget. Beundransvärd att grabben kan vara så jordnära och fortsätta spela med b-laget. I mina ögon är han på tok för bra för segundan redan. Tror inte att vi behöver förstärka b-laget nu när marlon och Alena kommer fortsätta där. Hålla sig kvar bör det här laget absolut göra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-06-26 02:25
10 Years ago On this day, FC Barcelona signed Thierry Henry from Arsenal for €24m.

Fan va tiden flyger..
Barcelona Davids3
2017-06-26 02:03
Valverde is looking to make a shock move for Madrid's Kovacic. [don balon]
Barcelona DizzLow
2017-06-26 01:13
Annons: