/spanien/barcelona/forum/6989.aspx/spanien/barcelona/forum/6989.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-08-05 18:45
zick9 (Barcelona) Nu förstår inte jag riktigt vad du menar, det du säger är fullständigt ologiskt för du verkar totalt missat betydelsen av ordet medgångare! En medgångare är en supporter som börjar hålla på en klubb när den nått nån typ av framgång och så mycket som jag vet så har barca inte vunnit något vid västra muren och därför kommer dom inte ta med sig någon buckla hem från Israel så medgångare är man verkligen inte. Vissa personer bör tänka efter vad man skriver här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Taher (Barça-Red)
2013-08-05 18:44
Hej på er alla! Hoppas ni mår bra och att sommaren har varit underbar. Nu börjar säsongen snart och jag har precis lagt upp säsongens första Måndag hela veckan för dem som vill läsa.

På Onsdag kommer också intervjun med Jordi Cardoner, Vicepresidenten av FC Barcelona.


P.S. Jag har också hört att en del har klagat på nivåt på forumet. Ifall det finns personer som är intresserade och som verkligen komme rlägga ner tid, maila mig gärna för att se ifall vi kan utöka forumansvariga som vi har.

Ha det bra och Visca!!
Barcelona zick9
2013-08-05 18:40
@*hjärta* Valdes flint:


Klart som fan att Barca-fans får ha sina åsikter, men om man slutar heja på Barca pga att spelarna bad vid västra muren så är man medgångare och sådana fans klarar vi oss gott utan!

Sen så har spelarna/klubben rätt att besöka vilka ställen de vill. Jag hade inte brytt mig ett dugg om spelarna istället hade besökt en moské... Låt de göra vad de känner för, herregud. Jag tror nog att Palestinierna är glada över att ha fått en skymt av spelarna.

H.Alavi - Magico!

Jag har dålig koll, men får endast muslimer komma in i moskén? Är det därför de inte gick dit eller?
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-08-05 18:38
Där kom det fram! Jag är inte helt säker på att spelarna ändå fick komma in i moskén pga deras kändisstatus, men det skulle ändå inte finna några foton på det. Diskussionen är härmed över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2013-08-05 18:34
Så Neymar har tappat 7 kg? Damn klubben ville sedan tidigare att skulle gå upp 2-3 kg, det lär ju ta ett tag så jag hoppas man matchar in honom långsamt de första veckorna. Ingen brådska då vi har hungriga spelare som vill visa upp sig.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-08-05 18:32
"Normalt sett är det fotoförbud i moskéer, och vad gäller Asqa-moskén så är endast muslimer tillåtna att beträda bönesalen."

Där kom den.
Barcelona Hetfield
2013-08-05 18:32
Det har blivit riktigt tröttsamt att det ständigt ska kritiseras så fort laget gör något. Så fort Rosell petar näsan så ska det komma 100 inlägg om det. Vafan, var stolta över ett lag som har fina värderingar. Barcelona skapades för att vara rebellerna mot den stora huvudstaden, det har alltid varit en klubb som står för frihet och kamp mot förtryck. Oavsett vad man tycker om Rosell så vill han klubbens bästa. Han är kanske inte samma "fan av klubben" som Laporta var, men det betyder inte att han bryr sig mindre om klubben. Visst, jag klagar en hel del på styrelsen angående mittbacksvärvningen, men det finns en gräns. Jag skulle inte trycka ner klubbens värderingar och börja med paranoida spekulationer. Ta det lugnt.
Barcelona the cameroonians
2013-08-05 18:30
Normalt sett är det fotoförbud i moskéer, och vad gäller Asqa-moskén så är endast muslimer tillåtna att beträda bönesalen.

Ibland kan återhållsamhet också vara ett tecken på respekt, islam är en religion som kräver betydligt mer diskretion än judendomen som uppenbarligen inte har några problem med att stå i centrum som PR-jippo.

Det var mina 2 cent i denna ickediskussion.
Barcelona Massimo
2013-08-05 18:27
Barcelona hope to sign Man City midfielder Denis Suarez (19) this week. Would play one season at Barcelona B, then first team. [md]

Nice
Barcelona LeoMessi
2013-08-05 18:26
Vi får nog sluta kommentera religion och politik här innan det urartar. Visst är det tråkigt att dom inte besökte fler muslimska ställen men vi kan inte göra något åt det nu. Jag är "muslim" själv och jag tycker inte mindre om laget för det. Så, tror ni att det blir någon back i år? Känns som att klubben snackar mycket men gör väldigt lite. Verkligen inget konkret om David Luiz.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-08-05 18:22
Personligen blev jag besviken på klubben, när jag såg bilderna på spelarna vid muren. Man kunde lika gärna göra utdelning åt båda hållen och inte bara en. Det hade jämnat sig om de skulle ta kort i moskén och sånt. Dessa bilder kommer att förstöra Barcelonas image i Arabvärlden och andra delar av världen. Ville bara säga mitt. Nu lägger vi detta bakom oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
2013-08-05 18:05
Martin Skrtel sägs vara klar att lämna Liverpool för Napoli. Låter högst osannolikt att de släpper Agger också isåfall.
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-08-05 18:04
Trodde jag aldrig skulle säga detta men håller med Barcelonistas, gör det rätt eller skit i det helt och hållet. Tydligen verkar ledningen väldigt desperata på att gå tillbaka till "Mes que un club" som det sakta hållit på och riva ner senaste åren. Peace tour? Kom igen, vi vet alla att det här var för att stärka Barcas varumärke... FCB har inte förbättrat ett skit med sitt besök, tror man något annat då är man rejält insnöad.
Barcelona Bàckis
2013-08-05 18:03
Snälla sluta diskutera religion och politik här inne.
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-08-05 18:01
@zick9:


Precis, Barca fans ska inte ha egna åsikter, eller hur?

Det som många är upprörda över beror nog på att resan var tänkt att förmedla "equality", men med facit i hand så la KLUBBEN ner mest uppmärksamhet på Israel vilket sänder ett visst budskap.

EX 1. Barca spelarna träffar Israles president, Messi bollar med honom = Vi stöttar dig i allt du gör.

EX 2. Spendera tid på klagomuren vs inget heligt i Palestina = Pro-judar?

Barca gick ju ut med att turnén var tänkt att föra samman israeler och palestinier. Därför kunde Barca ställt krav på att Israels lag skulle bestå av judar och araber eller så skulle man ställa in matchen. Men självklart var det för mycket pengar på spel, något som Rosell absolut inte vill gå miste om. Med andra ord:

"Okej då, glöm araberna, vi lirar matchen ändå :D:D:D happy happy!"
Barcelona Barcelonistas
2013-08-05 17:58
Man kan ju fråga sig varför religion överhuvudtaget existerar idag, när det finns så mycket bevis som visar oss att evolutionen är 100%ig fakta. Barcelona ska inte ens behöva åka ner ditt för och lösa någon konflikt. Blev själv upprörd när jag såg Barcelona därr nere, i en osäker miljö.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-08-05 17:57
För att byta ämne, något positivt om en B-spelare. @barcastuff: Barcelona B player David Babunski (19) has been called up by Macedonia for a friendly game against Bulgaria on 14 August. #fcblive Någon som vet mer om Babunski... har inte så bra koll på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter
2013-08-05 17:57
@H.Alavi - Magico!:


Tur det ! Alla ska ha sina tankar och åsikter, det är det som är fantastiskt ! :)
Barcelona Boznanedim
2013-08-05 17:57
visst jag kan förstå att man beslutade att laget skulle åka på en peace tour till Israel/Palestina för att främja fred (eller vad man ville göra nu), men om man ordnar en sån resa så ska man visa lika mycket respekt för båda sidor.

T.ex. vrf ska man i princip sätt tvinga spelarna att göra en skolutflykt till klagomuren? men så besöker man inte al-aqsa mosken? och varför lät man israels president Peres ledaren för en av de största terrorstaterna i Världen slå den första bollen? medan Palestinas ledare inte fick vara med vid öppningen?

Har följt Barca i ungefär 12 år och jag har aldrig varit så besviken på klubben som nu
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-05 17:56
H.Alavi - Magico! Agree! Nu pratar vi fotboll istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-08-05 17:55
The Reporter Haha, absolut inte. Jag är inte emot dig i alla fall, bara själva ämnet ;)
Barcelona The Reporter
2013-08-05 17:54
@H.Alavi - Magico!:


Apropå Neymar, här är en skön bild med han och Leo !
Barcelona The Reporter
2013-08-05 17:53
Nu känner jag att folk nästan är emot mig :( haha, ville starta en diskussion, kanske fel här, men vi bör nog byta ämne nu innan det spårar :)

Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-08-05 17:52
Ska försöka få bort den här diskussionen genom detta. SPORT skriver att Neymars pappa har sagt till O Globe att Neymar har gått ner 7kg sedan sin operation (om jag förstod spanskan rätt i artikeln).

7kg sedan operationen?! Lägg även till att han har det tufft just nu med blodbristen så det ser lite knepigt ut på den fronten.

Om två veckor bör allting vara okej enligt farsan.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-08-05 17:49
Spelarna får göra som de vill. Vad ska jag bry mig om vad de har för religion, så länge de presterar på planen. Om någon börjar ogilla en spelare pga av någon sådan gest är man bara full med hat och kan lika gärna sluta titta på spelarens matcher. För mig som en assyrisk kristen ortodox person ser jag Abidal som en av sportens största hjältar någonsin, trots att han är muslim (de som kan historia vet att assyrierna utsattes för ett folkmord av muslimska extremister i tidiga 1900-talet). Ändå är han en av mina favoriter och jag hoppas inte att en spelares etniska bakgrund ska påverka vad man tycker om honom. Nu hoppas jag att man inte diskuterar detta ämne även om jag var tvungen att säga mitt. PEACE!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2013-08-05 17:47
@The Reporter:


Vad bra. Sådana fans behövs inte!
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-05 17:47
Lägg av nu. Hur många lag åker dit för att ge invånarna något att vara glada över? Jo ett lag, en klubb, FC Barcelona. Så ska man sitta och diskutera vilket land "som fick mest" utav besöket? Herregud. Var stolta och glada istället. Stort gjort av klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-08-05 17:47
Det är då fanatiker som inte kan skilja mellan religion och konflikten som existerar och definitivt inte hur man löser den.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-08-05 17:46
Jag tycker att det är en överdrift. Men alla tycker olika.
Barcelona The Reporter
2013-08-05 17:42
Jag har ärligt talat muslimska kompisar ifrån Palestina som vänt Barcelona ryggen efter bilderna. Och det kanske är svårt för oss som inte har med konflikten att göra att förstå, men de tycker att det är oacceptabelt och fel gjort
Annons: