/spanien/barcelona/forum/6988.aspx/spanien/barcelona/forum/6988.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Leo y Cesc
2013-08-06 23:52

Helt sinnessjukt hur Iniesta inte var med i topp 10 om Europas bästa spelare.

Hur kan Bale vara före Iniesta? Att göra 5-6 snygga mål på 1 säsong och komma 7.a? Medan Iniesta presterade under hela säsongen och var magisk i många matcher. Undrar vilka kriterier man följer..
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-08-06 23:49
Jag är inte så religöst insatt, rätta mig om jag har fel, men är inte "Klagomuren" eller "al-Buraq" en helig plats för både Judar och Muslimer? Så varför var det orättvist? Man gick till en helig plats för båda religionerna. Jag tror att det var intentionen. Så de gick till en plats som representerar båda sidorna, eller hur?

Fuktum är att den muren ligger i vad som på pappret heter Israel (idag), om muren låg i Palestina så skulle Barcaspelarna ha varit i Palestina. Inget orättvist där.

Så med andra ord är folk arga för att Barcaspelarna hade kippor på huvudet och gick bredvid judar? Ska hälften av spelarna haft en taqiyah på huvudet för att det skulle vara mer rättvist, bör det ha varit imamer omkring för att göra det mer rättvist? Är det verkligen så känsligt?

Hursomhälst så vet vi Barcaälskare vårat lags intentioner. Det här PR: draget av vår inkompetenta ledning var upplagt för att gå åt pipan då religion är ett sånt extremt känsligt ämne där nere. Dumt av Rossell att blanda in laget och Barca namnet bland religion. "Vi representerar fred", håll dig till välgörenheter istället. Då hjälper du folk bokstavligt, inte metaforiskt.

Vad tycker ni om länktipset? Orättvist mot judar?
Barcelona Smogen
2013-08-06 23:48
Barcelona var ju för fasen också på västbanken, träffade Abbas, tränade och träffade hundratals palestinska barn, samt en massa palestinska politikier, utöver Abbas. Vad jag läst har palestinierna varit väldigt nöjda med Barcelona så sluta få det att verka som att man bara träffade judar.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-08-06 23:42
På tal om potentiella Balon D'or-vinnare så tycker jag att Messi ska ha den varje år tills någon annan spelare spelar bättre än honom. Det är vad det borde handla om.

Men om man förutom Messi ska kolla lite på spelare som förtjänar att vinna den så ligger Iniesta självklart etta på min lista. Även Lahm som någon nämnde skulle förtjäna att få den. Det är dessutom sjukt att en spelare som Xavi kommer att avsluta sin karriär utan att ha fått den, nu är det för sent för hans del. Och sedan kan jag även tycka att Ronaldo kan förtjäna en till (NOTERA att detta skulle vara om Messi inte existerande). Men att göra 40 resp 46 mål i La liga utan att få Balon D'or är egentligen helt sjukt, men vi vet alla om den logiska sanningen. Kan inte vara lätt att vara ständig tvåa haha.
Barcelona Més que un Esport - Moltes Gràcies Pep
2013-08-06 23:37
Gabriel "Angående Guldbollen så tror jag för första gången på 4 år att Messi inte vinner den, tror det blir Ribery, bara en magkänsla." Håller med! Känns iaf som det blir en Bayern-spelare. Hur kul hade det inte varit om en Schweini/Lahm vann för en gångs skull! "Personligen anser jag inte att priset "Balon D'or" står för vad den spelaren vunnit kollektivt sätt under den säsongen, utan snarare att priset står för "världens bästa spelare", där råder det inga tvivel om att Messi är det. Men som jag sa, det är bara en magkänsla, tror att Ribery vinner det - självklart då på argumenten att han vann trippeln i sitt klubblag och var en av solstrålarna i det Bayern laget. Men men, vi får helt enkelt se." Där håller jag inte med dig. Balon d'Or är ett pris för säsongens bästa spelare, inte det väldigt luddiga "världens bästa spelare" (genom tiderna eller inte) Visst, Messi är antagligen "världens bästa spelare" om man ser till de senaste 3-5 åren. Den senaste säsongen? I dunno! Samtidigt är jag väldigt kluven till alla typer av awards. Det är så otroligt svårt att "mäta" (notera citationstecknen) en spelares värde och prestation. Ett tydligt exempel på detta är hur få defensiva spelare som vunnit Balon d'Or genom tiderna.. För övrigt kan jag inte annat än impas av C.Ronaldos framfart... (om vi nu ska prata spelare som är oerhört viktiga för sitt lag) "Gällande allt annat, jag skulle önska att alla inlägg som inte handlar om FC Barcelona, eller ens om fotboll över huvud taget, raderas här inne. Blir jobbigt för den (sånna som mig) som går in här för att läsa, eller skriva om ämnet Barça/Fotboll att behöva scrolla ner flera inlägg för att hitta något som handlar om sporten fotboll, snarare än religion." Couldn't agree more! Well spoken.
Barcelona Barca Barca
2013-08-06 23:36
Barcelonistas och LeoMessi Tack för infot. Synd att politiska problem i en helt annan kontinent ska förstöra synen för våran fina klubb. Folk har tappat fattningen om att vi i första hand e en fotbolls klubb. Pique var på moske besök med Keite för två år sen...Så spelarna favoriserar ingen religion, milis, grupp elle folkslag
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-08-06 23:31
Jag har inget emot er som vill diskutera religion, tvärtom så vill jag istället hjälpa er...kolla länktips!

Så kan vi fortsätta diskutera FC Barcelona här :)
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-08-06 23:31
Ska nån vinna ballon dor är de fanimej Philip Lahm. Klockren kille! (Ska väll tilläggas att jag är en försvarsälskare"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-08-06 23:28
Shanghai - yepp:),tack!. men's physique nästa år!. Fast individuellt så var Ribery inte i närheten av varken Messi eller ens Ronaldo för den delen. Priset ska gå till den spelaren som levererat bäst och där har enligt mig Messi varit bäst iår igen.
Barcelona >The Reporter<
2013-08-06 23:27
Nu måste jag blanda in mig igen. Jag tror inte. att folk har något. emot att Barca. besökte muren, utan det har att göra med att spelarna bad mot vägen. känns som om de blev "tvingade" Skriver från mobilen, mobilen. hackar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-08-06 23:23
Angående Guldbollen så tror jag för första gången på 4 år att Messi inte vinner den, tror det blir Ribery, bara en magkänsla. Personligen anser jag inte att priset "Balon D'or" står för vad den spelaren vunnit kollektivt sätt under den säsongen, utan snarare att priset står för "världens bästa spelare", där råder det inga tvivel om att Messi är det. Men som jag sa, det är bara en magkänsla, tror att Ribery vinner det - självklart då på argumenten att han vann trippeln i sitt klubblag och var en av solstrålarna i det Bayern laget. Men men, vi får helt enkelt se. Gällande allt annat, jag skulle önska att alla inlägg som inte handlar om FC Barcelona, eller ens om fotboll över huvud taget, raderas här inne. Blir jobbigt för den (sånna som mig) som går in här för att läsa, eller skriva om ämnet Barça/Fotboll att behöva scrolla ner flera inlägg för att hitta något som handlar om sporten fotboll, snarare än religion.
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-08-06 23:22
Barcelonas forum snackar alltså om religion och om man får filma i moské. Bravur
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-08-06 23:20
Nu byter vi ämne inget mer snack om religion eller annat skit, sådana här diskussioner brukar i slutändan spåra ur.
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-08-06 23:20
Barcelonistas

Är det du man ser på din profilbild? Sikken biff. :)
Wena
2013-08-06 23:16
Men Herregud kan ni hålla käften om den här jävla religion greyen. Det här är ett forum för att prata om fotboll och inte något annat. Vill ni prata religion så gör det i ett annat jävla forum.
Barcelona LeoMessi
2013-08-06 23:16
Barca Barca (Barcelona) Barcaspelarna besökte klagomuren och hela forumet började koka för det. Välkommen till det nya Flashback, här diskuteras religion och vilka människor som är värst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2013-08-06 23:15
Barca Barca - du har inte missat något tro mig, senaste dagarna har vi bara diskuterat om mytologi, oj menar religion... Barca har besökt klagomuren och några individer i arabländerna har blivit frustrerade på Barcelona.
Barcelona Barca Barca
2013-08-06 23:10
Ja hänger inte med, är utomlands, vad är det som har hänt ? Snälla kan nån förklara kortfattat ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-08-06 23:08
SoN_Un

På vissa moskéer får du filma, andra inte.

Självklart får kristna be där, vad är det för fel på de? Vi är trots allt från Abrahamitiska religionerna.
SoN_Un
2013-08-06 23:04
Shanghai - Gerardo "Tata" Martino

får man filma?

får kristna be där?
Barcelona Més que un Esport - Moltes Gràcies Pep
2013-08-06 22:59
Till: "Vamos Blaugrana" "Shanghai - Gerardo "Tata" Martino " "Explict" "Coach Pep, " "KarmaIsAKaranka " "petersays " EDIT: "med flera..." Det räcker nu! Les Rambles är ett forum för fotboll, för diskussioner kring F.C. Barcelona! Jag skiter högaktningsfullt i vad ni har för religiösa böjelser, åsikter och tankar. Det gäller er andra också. Ska det inte få finnas ett, ETT(!), enda forum på nätet där vi kan samlas och diskutera ett gemensamt intresse, en passion, utan att något så orelaterat som religion prompt måste bryta vår gemenskap. De flesta av oss här har varit fans i många år. Vi kom till klubben av olika anledningar, från olika bakgrunder, olika kulturer, religioner. Det är exakt därför vi är så starka! Klubben är inte perfekt, långt ifrån, men det betyder att vi som supportar måste gå i förgrunden, se till att leda vägen. Ja, jag är ateist. Jag har inte mycket till övers för den organiserade religionen. Men, och låt mig betona detta ytterligare, jag har inget (!) emot religiösa personer. Hur skulle jag kunna förneka en annan människa hennes lycka? Hennes trygghet? Abidal är en av mina stora förebilder, Keita likaså. Abidal kunde likväl varit jude, sikh, buddist, kristen. Det spelar ingen roll. Jag älskar personen, inte vilken bok eller tanke han baserar sina handlingar på. Bra människor är BRA människor, oavsett från vem eller vad deras grundvärderingar kommer. Jag är här för att jag älskar F.C. Barcelona. Mes que un club, mer än en klubb. Är din primära anledning någon annan så är du på fel ställe...
Barcelona Farhad#4
2013-08-06 22:52
En fråga till de som inte gillade att Barca spelarna besökte klagomuren. Menar ni att Barca spelarna borde ha besökt en Moské också för att ha jämnat ut det hela? Icke-muslimer får väl inte vistas i vissa Moskéer!? Hade de besökt Moskén så hade folk sen klagat på att de inte får vara i en Moské och att bara muslimer får besöka Moskéer. Eller så hade någon jävla terroristorganisation gett ut en fatwa mot vårt kära Barca. Rätta mig gärna om jag har fel, jag är uppvuxen i ett muslismkt familje men fullständigt skiter i religioner, så jag har inte så bra koll på det där!
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-08-06 22:51
asså vilka skojare de finns.. de finns en anledning till varför dom kallar oss de 3 syskon religionerna.. sluta hata ärlig talat.. vi vet att Israelerna är sharamit när dom gör som dom gör. men kom ihåg de e inte religionen som säger åt dom o göra så, de e ledarna..

Barcelona Gonzalez_Barca
2013-08-06 22:48
Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]

Public Relations
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-08-06 22:46
Dum fråga men vad står PR för?
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-08-06 22:45
@SoN_Un:


Alla får besöka moskén, det är inte bara för muslimer. :)
Barcelona Shanghai - Gerardo "Tata" Martino
2013-08-06 22:44
zick9

Hade du varit muslim (speciellt från mellanöstern) så skulle du reagera starkt på dessa bilder. Det ligger så mycket bakom detta. Först och främst som hängiven supporter och sedan historien mellan muslimerna-judarna, då blir man klart besviken när man ser sitt kära lag och spelare posera nöjt vid muren.

Jag hade inget emot Gai Assulin. Jag sa alltid till mina vänner att jag drömde om en sån anfallstrio i framtiden... Gai - Messi - Bojan.
Barcelona zick9
2013-08-06 22:40
Barcaholic

Besviken kan jag förstå, men att äcklas är bara barnsligt tycker jag. Men å andra tillhör jag den skaran som anser att människor får göra precis vad de vill med sin tid så länge de inte gör någon illa. Vill de be framför klagomuren; varsågoda!

RonaldinhoGaucho!

Håller med. Det finns lika många åsikter som det finns individer, men att sluta hålla på Barca för att ens idoler ställer sig framför en religiös judisk mur är enligt mig pinsamt.

Barcelona Barcelonistas
2013-08-06 22:38
NeymarMessi - hahahaha Kasta fetting, gå träna istället pojk.
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
2013-08-06 22:37
tror ej man får filma i moske. plus att endast muslimer får komma in i mosken där..

tror bara det=) så hoppa inte på mig nu. plus att jag inte blandar fotboll med religion.
pantat o göradet
Annons: