/spanien/barcelona/forum/6984.aspx/spanien/barcelona/forum/6984.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mido
2013-08-08 12:03
puttesor

nej det är inte samma kanal... du måste ha Aljazeera sport +3,,,, aljazeera har 10 sport kanaler, de visar alla ligor live, nu har de köpt upp PL, det kommer vara en under säsong.
Barcelona puttesor
2013-08-08 11:54
Tja, tänkte höra med er om ni vet om al jazeera english kanalen på comhem sänder barcas matcher, de va något snack om det för några dagar sedan men är det denna kanal eller va det någon speciell?

Barcelona FCBlaugrana
2013-08-08 11:44
Tvåa på bollen!
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-08-08 11:43
Kan tas med en liten nypa salt, men... @barcastuff: David Luiz will soon, possibly on Monday, meet with Chelsea to explain his wish to join Barcelona. Barcelona made a first bid of 20+5M. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-08-08 11:18
De senaste två åren har vi värvat för 700 miljoner Real Madrid för 0 kr...

Om man räknar med försäljningar av spelare...sjukt att vi är sämst på det något måste drastiskt göras vi kan inte bara ge bort spelare hela tiden.

Ett sätt är att inte värva spelare som är 30 plussare...och inte sälja spelare efter en usel säsong utan låna ut dom till ett lite sämre lag där de kan presterna och
Barcelona ViscaBarca1899
2013-08-08 11:09
Lite nyheter om Cesc Fabregas @barcastuff: Man United coach Moyes has still not ruled out another bid for Cesc Fabregas, and will continue to monitor the situation. [daily mail] @barcastuff: Cesc will today talk at Barcelona's press conference in Malaysia to put an end to the speculation regarding a transfer to Man United. [as]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-08-08 11:03
Nu när det börjar snackas så sjuka pengar för en mittback varför inte göra en Bayern Munchen?

Köpa loss Hummels för utköpsklausulen vilken jag inte vet vad den ligger på men knappast över 450 miljoner.

Vi skulle då få ett av europas häftigaste mittlås!
Barcelona Deulofeu
2013-08-08 11:01
fiskfot

Om man kollar på Barcas rörelser i truppen ser det ut så här.

Utlånade spelare

Bojan-Ajax
Deulofeu-Everton
Rafinha-Celta

Bra lösningar då de alla är unga och kan ha en framtid hos oss Bojan lite tveksamt.

Vi har två spelare som vi vill låna ut eller sälja men är skadade Afellay samt Cuenca.

Vi har värvat Neymar
Vi har flyttat upp Oier samt S.Roberto.

Spelare som lämnat oss som vi kommer märka är Thiago samt Villa.

De har ersatts av Neymar samt S.Roberto.

Vi har även gjort oss av med Abidal,Fontas men de spelade ju inget förra året.

Jämför man med förra året är vi tveklöst starkare Neymar istället för Villa.Han behöver göra 10 mål i ligan för att prestera bättre det gör han första två månaderna.

Thiago var reserv förra året och deltog knappast i cl han ersätter vi med S.Roberto och även Jonathan kommer få mer speltid ingen skillnad direkt lite mindre snygga assist dock.Thiago gjorde två mål det borde S.Roberto också lyckas med.

Två andra ungdomar kommer garanterat fungera som en plan b för oss också och det är tom bekräftat att Bagnack ska träna med a-laget.Dongou kommer också få bidra lite ser oerhört spännande ut.

Värvar vi en ny mittback blir vi betydligt starkare än förra året annars bara starkare enligt mig.

Största förlorare i detta silly inte om du frågar mig värvar man Neymar är man ingen förlorare tro mig.

Men en mittback av klass är välkommen.


Barcelona fiskfot
2013-08-08 10:41
Vi har alltså listats som en av de här transferfönstrets förlorare hittills, mycket pga att vi inte har införskaffat en mittback. Förhoppnings är det på gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-08-08 10:28
Taher/

Bra jobbat med att lyckas fixa en intervju med Jordi Cardoner, men en sak som jag saknade från din sida var frågor eller/och ifrågasättande om restriktionerna som man har infört för att kunna bli soci. Detta är ju något som Cardoner högst borde vara insatt i med tanke på att det sociala området är hans ansvar. Minns hur besviken jag blev när ledningen gjorde det svårare för culés att bli medlemmar, det är något som jag inte associerar med mitt Barça där demokratiska värderingar ska hållas högt och vem som helst får bli medlem.
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-08 10:28
@Rambla~:


Nej kanske inte så svårt men han har varit före de flesta när han har hävdat att de är klara övergångar osv. Kan mycket väl vara så att han har fel i detta fallet men känns helt klart för egen del som att det är sanning. Helt onödigt att skriva så annars. När man ändå är hyfsat ansedd som han ändå är!
Men nu släpper vi det hehe gött om han har rätt bara!
Barcelona Zamboza
2013-08-08 10:27
Man undrar hur vissa här är när dem länkar as, mirror och the sun och sen reagerar på ryktena. Har ni inte lärt er att inte tro på allt tidningarna skriver.
Barcelona Zamboza
2013-08-08 10:27
Barcelona Rambla~
2013-08-08 10:20
@FCBlaugrana:


Jo, han kanske har rätt när alla känner till värvningarna och de nästan är i hamn. Inte så svårt precis. :)
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-08 10:19
@Rambla~:


Han har oftast rätt tycker jag. Om bland annat Neymar, Deulofeu, Fabregas, Thiago, Villa. Snart också Denis Suarez. Som rör Barca då.
Barcelona Rambla~
2013-08-08 10:13
@FCBlaugrana:


Nu överdriver du något enormt. Guillem Balague har verkligen inte alltid rätt. Har istället väldigt ofta fel. Dessutom är han en jävla perico. :P
Barcelona Deulofeu
2013-08-08 10:11
Capitan \(^.^)/ Han spelade en halvlek och var ingen höjdare precis två fina ruscher hade han dock sämre inlägg dessvärre.

Blev utsedd till matchens flopp av goal!
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-08 10:09
@1.70-ligan - Tika Tata:
Han är otroligt trovärdig. Han skrev även Peps biografi och skriver Messis biografi. Han har bra kontakter i FC Barcelona. Och har haft rätt om nästan alla rykten, övergångar osv som han har twittrat om.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-08-08 09:54
@barcastuff: Barcelona B centre back Macky Franck Bagnack (18) is expected to train regularly with the first team this season. [md] Förresten, vet någon hur det gick för Deulofeu i hans första start för Everton?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Tika Tata
2013-08-08 09:51
@FCBlaugrana:


Nja, det är garanterat inte 100% säkert att Luiz vill komma. Det KAN vara så dock.
Barcelona Pep #4
2013-08-08 09:41
Luiz för 40 milj euro hade jag alla dagar i veckan värvat för. Men som första bud precis som "Rambla" skriver så är det inte likt Barca.

Agger har egentligen likt Luiz en spelstil som vi precis behöver i försvaret. En snabb,stark,brytningsäker mittback som har mer hjärta än hjärna i spelet men samtidigt bra positionspel.

Jag väljer iallafall Agger för 25 milj euro som det ryktas om före en Luiz för 40. Vi behöver en som till 100% konkurrerar bort Mascherano som 3:e valet i försvaret (när Puyol är frisk) och det gör både Agger och Luiz.

En spelare som Mangala och Marquinhos som det tidigare ryktades om men gick till PSG är verkligen inte det vi behöver som vissa här försöker få det till. Dem behöver speltid för att utvecklas och nå sin peak. Det vi behöver är en mittback med erfarenhet i CL annars satsar jag precis som någon skrev här på Bagnack och en frisk Puyol samt en Mascherano i försvaret återigen.
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-08 09:38
Barcelona debating which centre back to take and have made offer 4 Agger (willing to go) and David Luiz (willing to go). Rosell prefers Luiz.

Detta enligt Guillem Balague.

Så det är 100% sanning. Han är säkerheten själv när det gäller sådant här. Skönt att det är 100% säkert att Davd Luiz VILL komma i alla fall.
Barcelona Rambla~
2013-08-08 09:20
Enligt spansk media har Barca lagt ett €20m-€25m bud på David Luiz och inte €40m som brittisk media hävdar. I det här fallet tror jag mer på spansk media. Det är inte likt Barca att lägga ett så högt förstabud, speciellt inte på en försvarare. I England har tidningarna fått för sig att alla spelare som ska lämna ligan för någon annan liga är värderade till +€40m.

Något bud på Agger existerar inte, åtminstone inte enligt Liverpool själva.
Barcelona Barca King - Messi i hjärtat
2013-08-08 09:08
Mittbacks frågan börjar bli löjlig i Can Barca. Jag ska utveckla! Frank Macky satsar jag hellre på än Agger eller Jeremy M från Valencia. Om någon av de kommer in ska det vara för att inte påskynda debuten för Macky. Han ska slussas in sakta men säkert. Grabbrn är trots allt bara 18 och behöver bygga på muskler, styrka och erfarenhet. Han är så kylig och duktig att hans potential och karisma lyser genom. Barca vill ha en spelande mittback, en snabb mittback och allt som kommer med för en mittback av Barcas kriterier. I slutet av dagen hur bra spelande den mittbacken är, a la Ronaldinho, ska han vinna nickduellerna i straffområdet! Han ska vinna närkamperna och han ska bryta bollar samt inte bli bortgjord. Vad Barca vill ha idag hade inte Puyol räckt till och sparkats ut från la masia med desamma. Varför gör vi det för svårt? Vill de satsa på Bagnack köp in Jeremy. Vill de ha en ersättare till Puyi? Köp mangala, Doria eller HUMMELS!!!!!!!!! Varför släppte man Marquinhos? i Barca verkar inte mittbackar ha samma värde som anfallare. Den tanken kommer att straffa oss ju längre vi ignorerar det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-08 09:06
Barcelona are keen on signing Liverpool defender Daniel Agger, even if they manage to sign Chelsea's David Luiz. (Source: Daily Telegraph)

Saaay what?! Måste endast vara ett rykte.
Barcelona 100% AntiMadridista
2013-08-08 08:00
Hellre en Barca utan nya mittbackar än att betala över 40 miljoner euro för David Luiz. Skandal om Rosell lägger ut de pengarna på honom. Max 30 miljoner...
Barcelona Federer
2013-08-08 05:53
Fyck Madrid hala catalona Trollade för 2 timmar sen på Madrids forum och blev bannad. Ignorera bara ungen.
Barcelona zick9
2013-08-08 05:34
Hur kom en person med Real-tröja in här?! Det var ingen FBI-security här direkt...
SoN_Un
2013-08-08 05:20
Fyck Madrid hala catalona

väx upp!
Real Madrid Fyck Madrid hala catalona
2013-08-08 05:16
Spärrad // MOD.
Annons: