/spanien/barcelona/forum/6971.aspx/spanien/barcelona/forum/6971.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB_Messi
2013-12-06 14:10
Monaco vill ha 95M euro från Chelsea för falcao . Är det ett skämt eller ? Han är inte ens värd 30M i mina ögon . Och Madrid vill ha suarez för 54M. Falcao 95M - suarez 54M ? Borde vara tvärtom .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-12-06 13:53
@LeoMessi:


För domaren ger sällan gult kort för filmning så länge den inte är solklar, dvs ingen nudda ens, tänk dig då om dom nya reglarna införs så skulle spelare vid varje kontakt flyga ner i marken som om dom blivit påkörd av en lastbil
Barcelona Gabriel
2013-12-06 13:47
Byta gult kort mot en kort utvisning? Det här är fotboll, inte ishockey. Inget jävla powerplay i världens finaste sport.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-12-06 13:44
Äkta culé Nu har jag fått en youtube video på pm som heter white genocide in South Africa. Mandela är med i en liten del av videon när han står med 1 människa som inte anses vara bra att stå med. Men jag sa ju att du ska ha större perspektiv eller hur? Att vara kritisk tänkande! Till att börja med så har han stått med amerikanska och andra presidenter och ledare som har mer blod än någon annan på händerna, men allt har sitt syfte, eller hur? Du har nämligen ingen aning om mannen som presenterar videon och ger oss all "fakta". Dr. David Duke! En republikan, en gammal ledare inom KKK, en av de mest extrema av de högerextrema i USA. Han förnekar förintelsen osv. Citat: "Varje arier bör lära sig att hantera en dator, koppla upp sig mot Internet, och använda den för att sprida sanningen och väcka vårt folk. Internetkunskaper är lika viktiga i vår kamp som kunskapen om att hantera ett svärd var under medeltiden, eller ett flintlåsgevär under den amerikanska revolutionen." – Källa: David Dukes självbiografi My Awakening (Mitt Uppvaknande). Väl, Dr. Duke lurade dig iaf hördu! Jag är så trött på flashbacksnördar som sväljer allt utan att tänka efter en gång, kanske två! Anser du att en sån rasist har rätt till att ens uttala sig om Mandelas kamp? Så, börja läs på! Inte flashback. Läs annat, kan ge dig tips. Vet att det här är off topic, och att Äkta culé gärna ville ha diskussionen på pm, men det här är viktigt!
Barcelona LeoMessi
2013-12-06 13:10
Canaletes (Barcelona) Jag tror att anledningen till att fler skulle filma är för att att ser skulle ge en omedelbar effekt om domaren går på det, dvs att han får motståndaren utvisad under en kort tid. Lag som söker ett kvitteringsmål kanske faller lätt i en duell och försöker få motståndaren utvisad eller lag som försvarar en ledning skulle också kunna försöka filma ut en motståndare. Behöver ju inte nödvändigtvis bli så, men det kan bli så:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-12-06 13:10
Canaletes (Barcelona) Jag tror att anledningen till att fler skulle filma är för att att ser skulle ge en omedelbar effekt om domaren går på det, dvs att han får motståndaren utvisad under en kort tid. Lag som söker ett kvitteringsmål kanske faller lätt i en duell och försöker få motståndaren utvisad eller lag som försvarar en ledning skulle också kunna försöka filma ut en motståndare. Behöver ju inte nödvändigtvis bli så, men det kan bli så:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-12-06 12:57
Vet inte om jag är retard eller ej. Men varför skulle filmningarna öka? Varför skulle en spelare riskera bestraffning på 10-15 min för att filma?
Barcelona el Flaco
2013-12-06 12:57
Känns som att både UEFA och FIFA borde istället införa regler gällande hur gräsmattorna borde sköttas och se ut för att undvika att spela fotboll på en potatisåker, som vi gjorde mot Chelsea på Stamford Bridge våren 2006. Det hade inte bara ökat kvalitén på själva spelet men även minskat risken för skador. Men en sådan åtgjärd hade ju naturligtvis inneburit att UEFA och FIFA hade tagit ett logiskt beslut som faktiskt gynnar fotbollen och detta går ju stick i stäv mot deras existens.
Barcelona LeoMessi
2013-12-06 12:42
Filmningarna skulle öka markant, speciellt i slutskedet av matchen och bitchandet hade höjt sig till nya nivåer:P Våra spelare hade lyckats snacka till sig utvisningar också
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-12-06 12:19
@enkos:


Skulle bara öka filmingarna med sisådär 200% Nej tack
Barcelona enkos
2013-12-06 12:09
Platini har förslag på att byta gult kort i matchen mot en bestraffning på 10-15 minuter.. Med tanke på att Barcelona har överlägset minst kort så skulle det gynna oss mycket :)
Barcelona LeoMessi
2013-12-06 12:04
FCBlaugrana (Barcelona) En riktigt bra artikel du länkande! Folk blundar för Busquets storhet. Jag kan garantera dig att alla tränare skulle vilja ha honom i sitt lag. Jag skulle inte ens bli förvånad om Pep har försökt eller kommer att försöka sig på en värvning (lär aldrig ske) för han om någon såg hur jävla genial Busi är! Sen fattar jag inte hur Illaremendi blev utvald till den bäste DM, han är klasser sämre än Busi. Det är ett rent hån!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2013-12-06 12:00
Off-topic, men Nelson Mandela är en av de största männen som någonsin levt. Hans död var en oerhört tråkig nyhet, även om den var en naturlig sådan. R.I.P. Madiba!
Äkta Cule
2013-12-06 11:51
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^: Jag besvarade bara en OT-kommentar gällande hans död, varken mer eller mindre.. Dessutom så är det en av sakerna som han kritiseras för..

Barcelonito / Lucho Enrique 21: Du kommer få svar via PM strax..
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-12-06 11:21
Äkta Culé

Har inte skrivit här på ett bra tag, men måste kommentera ditt stolpskottkommentar. När du läser lite om Mandelas bakgrundshistorik, lägg då i minnet hur hans förutsättningar såg ut, vilka han hade att göra med och lite om landets historik och den vita mannens gärningar mot den riktiga lokala befolkningen. För oss som arbetar dagligen med mänskliga rättigheter, migrationsfrågor och rasism är Mandela den största inspirationen. Jag som har haft honom som en idol, och fällt många tårar sen igår för Madiba, äcklas så oerhört jävla mycket av ditt kommentar.

Jag vet inte vad du har läst, men kan lova dig att du inte har läst en tiondel av det jag har läst om Mandela. Men ha för fan lite kritisk syn när du läser. Var inte så pantad, ha inte tunnelseende, lite större perspektiv och tänk dig alltid hur någons förutsättningar ser ut som tvingar en till vissa beslut.

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2013-12-06 11:20
Äkta Cule

Inte Smickrande. Vet du att han var en terrorist enligt Apartheid-regimen.

visa såg honom som frihetskämpe, andra som terrorist.

Det är inte smickrande att dra in politik i här forumet men jag var tvungen att svara..
Barcelona FCBlaugrana
2013-12-06 11:13
Fantastisk artikel om vår näst viktigaste spelare, Sergio Busquets.
Postat via SvenskaFans-appen
Äkta Cule
2013-12-06 10:33
@Legendinho:
Läser man lite på om Mandelas bakgrundshistorik, som inte alltid var så smickrande, så har man plötsligt lite svårare att sörja över hans bortgång... Annars så ska det bli kul att få Ter Stegen i Barca (om han nu kommer). Har kollat lite på Mönchengladbachs matcher och det syns att han har kvalitéerna för att kunna bära Valdes mantel på ett värdigt sätt. Tur att Dortmund inte har roffat åt honom (Bayern har redan Neuer som har många år kvar på toppen)..
Barcelona Lion24
2013-12-06 06:18
Viktigt att Alba är tillbaka. Tycker att Adriano inledde säsongen imponerande men har inte alls hållt samma nivå som i början. Kanske är det för att Adriano har spelat så mycket och det är något som han inte är van vid eftersom han är skadad ganska mycket. Men vi bör skynda långsamt med Alba så det inte inträffar några nya skador.

Min startelva mot Cartagena:

Pinto

Montoya - Masch - Bartra - Adriano
Sergi R - Song - Cesc
Alexis - Ney - Pedro

Pinto behöver speltid för att få matchtempo. Montoya behöver också speltid för matchtempo men även självförtroendet. Masch behöver en bra match för sitt självförtroende samtidigt som jag inte vill brådska med Puyi. Bartra är given. Adriano ska spela endast för att vi ska ta det försiktigt med Alba. Sergi Robero behöver minuter, likaså Song. Cesc behöver spela på mitten. Alexis - Ney - Pedro behöver sätta dit några bollar. Men det blir också viktigt att sätta in Ney i mitten så att han kan anpassa sig till rollen om Messi skadar sig igen, eller varför inte spela där resterande matcherna.
Barcelona Júnior.
2013-12-06 02:00
Truppen mot Cartagena: Målvakter: Pinto, Oier Backar: Montoya, Puyol, Masken, Adriano, Bartra, Jordi Alba(!). Mittfältare: Cesc, Sergi Roberto, Busquets, Song. Anfallare: Neymar, Pedro, Alexis, Adama, Dongou. Mest anmärkningsvärt är förmodligen att Jordi Alba är tillbaka från sin långvariga skada. Riktigt goda nyheter!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-12-06 00:57
Marc Ter Stegen är stort sett klar för Barca och enligt hans kusin så letar Stegen efter hus i Spanien. Källa El Mundo Deportivo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-12-05 23:47
Corro Cnorro

Intressant läsning. Vart fan fick du den informationen? Antingen måste du ha tajmat alla tv-program som fan eller lyssnat på radio etc... :p
Internet var ju inte så stort den tiden.
Barcelona Legendinho
2013-12-05 23:29
RIP Nelson Mandela
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-12-05 21:30
Vilken kung Abidal är. Väldigt underskattad spelare, de flesta culés ser nog hans storhet men tror inte omvärlden försår vilken världsback han var/är. Som vänsterback var han en av de bästa, som mittback var han även där en av de bästa. Stark och snbb men ändå grym teknik och hjärta för klubben. Jag är knappast förvånad över att det går så bra i Monaco nu.

Ni förstår nog vart jag vill komma. Hur i helvete släppte vi honom? När vi fortfarande lirar Piqué-Mascherano som ordinarie? Sen får man också det den ljusa sidan i det hela, och här är det framförallt att Bartra fått chansen och verkligen tagit den.

Vi har fortfarande mittbacksbekymmer. Men förra säsongen var man mest sur på att vi inte värvade någon ny till laget och detta blev naturligtvis ännu värre i somras. Nu har vi enligt mig bra mittbackar tillgängliga men vi använder inte dem. Hur kan man peta Bartra tillförmån för Mascherano, hur är det ens möjligt? Och Puyol är fortfarande en nyttigare spelare för laget än vad Piqué är, alla dagar i veckan.
Corro Cnorro
2013-12-05 21:28
LeoMessi absolut det är en fantastisk spelare och karaktär, skulle finnas ett par av honom i alla lag. Alltid en legend, Puyol ordet "hat" är ett utav det mest uttjatade orden som finns, det finns varken hat mot Messi eller CR7 eller någon annan. Däremot så finns det avundsjuka och folk som tycker extremt olika men det är inte hat, det är den mänskliga faktorn. Fotbollsmålvakten Vladimir Stojkovic är hatad, läs gärna om hur hans liv ser ut idag eller rättare sagt hur det sett ut de senaste åren. Han har livvakter dygnet runt får inte lämna sitt hus själv och ibland är han rädd när han står målvakt då det finns en del fans som är beredda att göra lite vad som med honom. Det är hat.
Barcelona enkos
2013-12-05 21:26
Aftonbladet brukar oftast leta efter saker och ting där statistiken talar för Zlatan och ivrigt publicera det som tex igår att "Zlatan är bättre än Messi" . När de skrev det första dagen alltså så var det 15% som skiljde mellan Zlatan o Messi men som idag dagen efter har avståndet krupit till bara 8 %.och jag undrar vad AB gör när snart Messi går om Zlatan, kommer de våga publicera igen :)

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/frankrike/zlatan/article17962751.ab
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2013-12-05 21:20
Corro Cnorro

Du förstår vad jag menar, dels så tycker jag skitsnack, rykten och allmän bitterhet är befogat inom ordet "Hat"
Barcelona LeoMessi
2013-12-05 21:20
Corro Cnorro (Barcelona) Det är härligt att höra, han förtjänar all speltid han kan få. Jag antar att hon fortfarande är snabb:P
Postat via SvenskaFans-appen
Corro Cnorro
2013-12-05 21:14
Hat inom fotboll är tex rasism på läktarna, inte att en spelare blir uttagen i ett världslag eller ej.
Corro Cnorro
2013-12-05 21:13
Abidal spelar så det står härliga till och gör det bra (15 starter), har även blivit uttagen i Franska landslaget och gjort det bra där.
Annons: