/spanien/barcelona/forum/6969.aspx/spanien/barcelona/forum/6969.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona elbraco - CP5
2013-07-22 12:22
jeesus vad extrema folk är här. Thiago en dirty stinking whore för att han lämnar för en klubb som vann trippeln förra året och som framförallt ger han speltid? United som tydligen är dumma i huvudet för att dom har lagt TVÅ bud på en av våra ICKE-ordinarie spelare som våran klubb lade X antal år av fulspel och snack i media på i en manhunt som är en av fotbollens löjligaste värvningskampanjer. Lite ödmjukhet i just Fabregasfallet vore inte att skada...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2013-07-22 12:22
Hetfield Varför bedömer du han så grovt nu? Thiago lämnade för att spela. Han kände att han ej fick spela tillräckligt här, det är väl bättre att han lämnar än att gå runt och vara sur? Som det ser ut nu så gjorde Thiago rätt i att han flyttade, men det är bara som det ser ut nu och nu är det bara träningsmatcher. Kom tillbaka i december och kritisera han om han gjorde rätt val. Tålamod? En fotbollsspelare vill spela fotboll, inte sitta och vänta tills någon ruttnar, talangen ruttnar ju med ''gamlingen''. Den som är nöjd med att sitta på bänken och spela då och då är spelare som vet att de ej håller på högsta nivå, tjäna pengar eller ''dos Santos'' fall. Vet du, ibland är du för mycket. Komedi på högsta nivå, allvarligt.
Barcelona Hetfield
2013-07-22 12:06
Jag hoppas att det här forumet inte blir en klotterplanka för Thiago. Så fort han ska slå en sidledspassning så ska det skrivas om det här.

Han tillhör Bayern. Han är en rival. Enligt mig så är han inget annat än en dirty stinkin' w*ore. En legoknekt utan heder, men det är bara min högst personliga åsikt.
Barcelona Vampíro
2013-07-22 12:05
Man undrar ju hur jävla tröga Moyes och resten av Man United lägret är egentligen. Barcelona säger att han inte är till salu, spelaren vill inte lämna men ändå fortsätter de med sina bud. Fábregas är fast besluten att stanna och om han nu ville lämna så är knappast Manchester United ett alternativ för en kille som honom. Move on!
Barcelona ElRaval
2013-07-22 11:57
Finns det någon chans att Fabregas lämnar?

Det känns ju helt sjukt osannolikt med tanke på att vi sålt Thiago.
Vad tänker United på egentligen?
Barcelona Smogen
2013-07-22 11:35
Fan, tänk om vi sålt Fabregas och behållit en annan mittfältare vi tappat i sommar. Både ekonomisk och sportslig vinst, vad glad jag varit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-22 11:29
Biljetter till ligamatcherna finns nu tillgängliga för medlemmar, och från i morgon för övriga.

Antar att det är en del som ska ner redan i augusti va? :-)
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-22 11:17
United äcklar mig mer och mer för var dag som går. Det roliga är i alla fall att alla dessa bud är totalt i onödan. Att Cesc skulle gå till United känns extremt osannolikt åtminstone.
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-22 11:16
David Moyes has confirmed that Manchester United have made a second bid for Cesc Fàbregas. (Source: Eurosport)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2013-07-22 11:12
När kmr Puyol hålla sin presskonferens idag ?
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-07-22 11:03
170 Min topp tre skulle vara: 1.AVB 2.Bielsa 3.Tata Anledningen till att jag har Tata som 3:e val är för att jag vet så lite om honom. Har endast läst artiklar om honom. De andra två faller mig i smaken och är enligt mig utmärkta ersättare till Tito. Tror dessutom att chansen till ett fiasko skulle vara väldigt liten. Jag tvivlar dock inte på Tata, det är en utav anledningarna till att jag har honom som tredje val framför andra alternativ som Lucho mfl. Det kan bli både intressant och roligt att se Tata arbeta. Men som sagt, AVB eller Bielsa skulle vara ett säkrare kort, men det hade inte heller varit fel att chansa på Tata som kan göra succé i la liga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona joninho_90
2013-07-22 10:34
* Thiago klar för Bayern München
* Han har tröjnummer 6
* Affären gick på ca £25 euro
* Han gjorde en bra första match
* Han gjorde ett snyggt mål i sin andra match (han bröstade in bollen, som Messi obviously lärt honom)
* Ja vi vet, konkurrensen kommer bli tuff för honom, hur tänkte han egentligen?
* Svikare för de som vill kalla honom det

Så, nåla fast detta inlägg så att samtliga medlemmar och nykomlingar vet vad som försiggår kring Thiago då det absolut inte står någon annanstans om honom, så att vi kan prata om något annat.
Barcelona Blaugrana són els colors!
2013-07-22 10:31
Blaugrana91

Tror du dom säljs i samtliga Intersport eller är det någon speciell i Stockholm?
Barcelona FCBlaugrana
2013-07-22 10:26
Eric Abidal has been at the training centre this morning to visit his former Barcelona teammates. #fcblive [el periodico] Allt Abi gör, gör mig så varm i hjärtat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-22 09:32
Enligt denna artikel ska André Villas Boas ha erbjudit sig till klubben. Det är ju mitt förstaval! Läser man vidare ska han vara ledningens tredje lösning, om det skiter sig med Tata och Lucho... känns som man inte behöver gråta heller isåfall!

1. AVB
2. Tata
3. Lucho

Hur ser eran topp tre ut?
Barcelona Rambla~
2013-07-22 08:41
@barcastuff: Barcelona president Rosell has written a letter to Man United to explain Cesc is not for sale and to ask them to not insist anymore. [sport] Så där ja, nu kanske de och brittisk media äntligen fattar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-07-22 04:38
Om Barcelona anställer en ny tränare innan matchen mot Bayern så kommer denne inte att träna laget under matchen.

Jordi Roura kommer att ta hand om truppen under klubbens visit i Tyskland.
Barcelona Gabriel
2013-07-22 03:58
Gio Style Vet du vad, jag känner som dig. Jag är också otroligt ledsen över att Thiago försvann, men jag ska säga dig en sak, och kanske är det bara min överdrivna optimism, men jag är övertygad om att Thiago kommer att komma tillbaka till Barcelona. Det finns de som tog Thiagos flytt otroligt hårt och vägrar att välkomna möjligheten till en eventuell återkomst, jag är inte en av dem. Jag ser Thiagos flytt som ett resultat av bristande förtroende från ledning och tränare, så jag varken hyser något agg mot honom eller är oförstående gällande hans beslut. Bayern är ingen slutdestination för Thiago, det är en busshållplats enbart. Jag är helt säker på att både Pep och Thiago kommer att komma tillbaka till klubben, det med Laporta som president 2016. Sen vill jag säga en annan sak. Thiago med Pep kommer att utvecklas enormt mycket, mer än vad han hade gjort under Titos ledning i Barcelona. Så, believe it or not, men kanske var detta faktiskt det bästa för alla parter - även för Barcelonas del. Varför? Think about it. Thiago är egentligen redo för att starta i vilken klubb som helst, men i Barcelona hade han fått nöta bänk pga konkurrensen vilket givetvis hade hämmat hans framfart och utveckling. Thiago är 22 år gammal, 2016 är han 25 år - en perfekt ålder för en fotbollsspelare. Vid den tiden kommer Thiago ha utvecklats till den spelaren som alla culés förväntade sig att han skulle bli. Varför tror du Thiago enbart skrev på ett 4 års kontrakt? Har aldrig varit med om att en ung lovande spelare skriver på för 4 år. Det brukar vara minst 5 år, även 6 ibland. Eller Pep, varför tror du han skrev på för 3 år? Allt har en sammankoppling. Laporta kommer att ställa upp i valet 2016, det vet alla. Vinner han kommer han att ta med sig Pep, och Pep kommer vilja ta med sig Thiago, som då kommer att sitta på 1 år kvar på kontraktet. Bayern med Pep kommer att ta hand om honom, ge honom nyttig erfarenhet i vad som idag är världens bästa klubblag, och göra honom redo för hans öde som mittfältsdirigent i FC Barcelona. Jag vet att han är köpt av Bayern, men i mina har de enbart fått låna honom för att göra honom redo. Det enda som svider är att vi förmodligen kommer vara tvungna att betala mer för honom än vad vi fick för honom för att kunna köpa tillbaka honom. Kalla mig opportunist men jag tror stenhårt på det här. Pep tar hand om honom och gör honom redo för hans framtid hos oss. Han kommer tillbaka. Det är så jag tröstar mig själv. Ingen kommer att få mig att tro på annat, åtminstone inte förens Thiago motbevisar mig och förlänger sitt kontrakt med Bayern - först då kommer jag att räkna med att han inte har någon framtid hos oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-07-22 03:38
Jag gråter en skvätt varje gång jag tänker på att vi släpp Thiago. Inte för att han var en av världens bästa spelare just nu, för det är han ju inte, men för att vi där hade spelaren som var klippt och skuren för att bli den nya Xavi. Jag kan sätta huset på att han inom en snar framtid kommer att tillhöra dem 3 bästa i världen på sin position. Pep har redan börjat spela in honom i en position med liknande utgångspunkt som Xavis... Och folk kan inte säga åt mig eller någon annan vad vi ska prata om, visst har han gått vidare men ingen tvingar er att inte nämna Dinho pga samma anledning. Jag är positiv inställd till Tata, jag har följt Newell's mycket då de är ett av mina favoritlag att betta på :) Men helt ärligt, om Tata ska komma så tar jag faktiskt hellre Bielsa som är lite av hans mentor. Anyhow så är det inte konstigt alls att klubben fått upp ögonen för honom och tro inte för fem ören att han är en okänd tränare för ledningen. Tror de allra flesta klubbarna har koll på honom då han räknas som en av dem bästa i Sydamerika, de är långt mer insatta i vad som sker på den kontinenten en gemene barcafan.
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-07-22 02:10
Går in på Wikipedia och ser att den här Gerardo "Tata" Martino spelat för Barcelona... ...i Ecuador alltså. Nej, men det kommer säkert bli intressant med ett nytt kort att välja på utan att välja från egna klubben. Pep var också ett osäkert kort, så vem vet om den här "Tata" tar världen med storm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-07-22 01:33
På tal om bortatröjan:

Tydligen så säljer den helt sjukt bra, enligt Barcelona så har den nya bortatröjan slagit alla tiders säljrekord, dvs alla våra tröjor någonsin inräknade. Den har under den korta tid den varit ute för försäljning (drygt en månad) alltså redan sålt mer än någon av våra andra tröjor gjort. GALET!

Pengarna lär strömma in, lägg till Neymars namn och en 11 på dem också och det kommer sälja ännu mer. ;)
Barcelona Blaugrana91
2013-07-22 01:13
MD går ut med "senaste nytt" och menar att Gerardo (Tata) Martino kommer till Barcelona imorgon. Barca kommer också med all säkerhet gå ut med det imorgon och han kommer presenteras som ny tränare för klubben på tisdag. Sen kastas han in i hetluften på än gång med match mot Bayern...;)

Om det hela nu stämmer så måste jag säga att det hela känns spännande. Visst mina två personliga favoriter var ju Luis Enrique eller Bielsa. Men Enrique kanske är för lik det vi haft tidigare, vi behöver något nytt tänk? Och Bielsa är kanske för galen?

Så då kanske Martino är rätt person ändå. Blir minst sagt intressant att se hur han tänker med värvningar, främst gällande mittbackar. Är Thiago Silva fortfarande prio 1 eller vill han ha någon annan? Tito hade ju sagt dessutom att han inte ville ha någon mer mittfältare efter att Thiago lämnande, tänker denna Martino lika? Hur kommer han vilja spela? Ja frågorna är många, men blir spännande som sagt.

Vi får se imorgon om det hela stämmer.
Barcelona Massimo
2013-07-22 00:51
Hahaha måste säga att den där parodin av Neymars värvning var riktigt rolig, älskar dom dära!!
Barcelona Arsenal
2013-07-22 00:33
Tata verkar vara en skön och livlig tränare
Barcelona koeman92
2013-07-22 00:29
For gods sake, sluta prata om Thiago!!!!!!!!!!!
Barcelona messinr1
2013-07-21 23:50
Thiago gjorde en bra match idag ska bli spännande att se honom mot bättre motstånd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2013-07-21 23:36
@1.70-ligan - Remontada épica de Abidal:


Jag tror de blir Tata Martino. Tror knappast att Barcelona är så respektlösa att dom snor Luis Enrique från Celta och speciellt när dom skickat dit Rafinha. Spännande tränare. Har lyckats kolla på tre matcher med Newel's med honom. Han verkar spännande. Vi får se :)
Barcelona Blaugrana91
2013-07-21 23:32
Thiago Alcântara y Carles Puyol

Jag köpte både hemma och bortastället i fredags. Dock inte från Barcas officiella shop utan på Intersport i Sthlm. Men är såklart dem officiella tröjorna.

Priset var 799 spänn styck, så blev rätt saftigt men värt det! Dem är ju löjligt snygga.
Sitter med bortatröjan på mig just nu!
Barcelona NoGo™
2013-07-21 23:31
Martino ryktet känns väldigt spännande! Det dröjer inte länge tills vi får redo på vem det blir, ja antar att det nu står mellan Lucho och Martino.

Spännande!
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-21 23:25
Tata Martino would travel to Barcelona to meet tomorrow with Barcelona directors. He could be presented as new coach on Tuesday. [lared] Med detta spännande ryktet hälsar jag godnatt!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: