/spanien/barcelona/forum/6963.aspx/spanien/barcelona/forum/6963.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona messinr1
2013-07-21 16:06
Neymarmessi jävla fjant pys till något annat forum, för du förstör bara för alla andra som skriver här
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-21 16:04
NeymarMessi

Är du 12 eller? Varför måste hans morsa och syrra vara en h*ra för att han trollar i ett forum? Makes no sence. Vad har du för bättre liv än honom, han trollar och du sitter och kallar han fula saker. Visst han är jävligt löjlig(jag tycker dock det är kul att läsa hans inlägg när man vet att han trollar) men du gör ju inte bättre ifrån dig heller med de där inläggen du postar.
Ronaldinho the original
2013-07-21 16:03
Att vissa hatar Barca mer än dom älskar sitt eget lag, bevisar bara att folk är avundsjuka på Barcas dominans.

MES QUE UN CLUB
Barcelona NeymarMessi
2013-07-21 15:58
NEJ! Det är inte okej att skriva nedlåtande om människor oavsett vad man tycker om deras åsikter.

Så länge inte personen bryter mot reglerna och bara uttrycker sina åsikter kommer personen inte att spärras.

Nu får du fundera på detta i 48 timmar, sen är du välkommen tillbaka med inlägg som bidrar. //MOD.
Barcelona Glaubrana
2013-07-21 15:53
Neymarmessi Där visade du att du är precis lika löjlig som han. Att skriva sådär om någons syster är inte okej. Kanske du ska lägga tid på något annat istället?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NeymarMessi
2013-07-21 15:44
Ronaldinho - fotbollsguden

Vi alla vet att du är en madridista och som trollar här. Vad försöker du egentligen komma fram till med dina inlägg? Hur orkar du ens lägga ner tid på sånt? Den tiden borde du lägga ner på din syster, hon behöver hjälp och blöder fortfarande från igår. Ont ont. haha!
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
2013-07-21 15:25
Barca Ramos och Casillas är alltid bra i landslaget. Albiol och Arbeloa är korpen lirare. Alonso har gjort flera bra matcher men gått ner sig. Anklaga mig inte för att vara madridista. Jag har varit cule längre än dom flesta här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2013-07-21 15:15
@Barca o Mort!:


Va? Finns det mods på forumet?
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-21 15:07
zick9 Sant, vet inte varför jag svara åt honom. Kan vara för att jag inte blir arg av hans svar längre då jag vet hur patetisk människa som sitter bakom skärmen haha. Han provocerar inte längre utan underhåller liksom. Men ja, bäst för forumet kanske om man bara ignorerar honom. Borde finns någon sån knapp kanske att man kan blockera en användare att någons inlägg inte syns? En idé. Skulle vara behändligt då det kommer trolls in hit när mods inte alltid är aktiva. EDIT: stavfel
Barcelona zick9
2013-07-21 14:57
MEN SLUTA MATA TROLLET.
Barcelona Gabriel
2013-07-21 14:50
Har inte Pedro varit bra i landslaget? Han, om någon har väll levererat i landslaget till skillnad från i klubblaget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-07-21 14:50
Ronaldinho the original Bry dig inte om honom, han är en madridista som har en barcatröja. Har varit några sådana senaste dagarna. Förstår inte hur osäkra dom är på sig själva som måste fejka att de är barcafans och trycka ner våra spelare haha. Vad vinner dom liksom på det? Att Pedro nu liksom inte har presterat i landslaget när han varit en av dem bästa haha. Vem är denna Tata Martino riktigt? Brukar ha rätt bra koll på tränare men har ingen aning. Ronaldinho fotbollsguden Vilka från Real tycker du har presterat bra då i landslaget? Säger du någon mer än Casillas och Ramos skrattar jag högt..
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
2013-07-21 14:48
horiginal Glömde helt bort Busquets. Han har varit riktigt bra. Pedro och sköldpaddan? Inte enligt mig då. Iniesta, Busquets och Alba har hållt en bra nivå i landslag och klubblag. En väldigt hög nivå. Om alla andra spelare kommer upp i samma nivå så blir det en bra säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-07-21 14:29
@Ronaldinho " fotbollsguden":


Iniesta och alba dom enda? Bosquets, Pedro och Fabbe som falsk nia gåller verkligen hög klass i landslaget
Barcelona CuleForLife!
2013-07-21 14:28
Tata Martino känns som en bra tränare efter att ha läst på! Intressant att han har Bielsa som förebild och lite av en mentor. Precis som Pep har/hade! Nu vill jag se högpress igen och högt bolltempo.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-21 14:15
Besides Luis Enrique and Tata Martino, the third candidate to become new Barcelona coach is Tottenham manager Andre Villas-Boas. [el pais] AVB hade vart jäkligt fint men det känns inte realistisk. Jag har ställt in nig på Tata och tror det vore ett bra val. Hade inte gråtit om Lucho tog över heller
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
2013-07-21 14:09
Från Bielsa, Laudrup, Andre Villas Boas och Klopp till Tata? Det var inte mycket att hänga i julgranen.

Albiol, Arbeloa, Xavi, Fabregas, Alonso har inget att göra i ett spanskt landslag. Pique borde nog bli bänkad utav Martines i alla fall.

Krävs förändring i VM om dom ska ha någon chans.

Iniesta och Alba är dom enda Barca spelarna som haft hög klass i landslaget.
Barcelona B-Guden
2013-07-21 13:46
@Pep, The Creator:


Det är fick mig bara att sakna pep ännu mer, vist blev vår tika taka lite överdriven ibland, speciellt på slutet men älskar verkligen lag som spelar sig ur svåra situationer, tror verkligen Bayern fått strikta order om att absolut inte skjuta iväg bollen nu, speciellt nu i tränings matcherna haha.
Barcelona Stoichkov~
2013-07-21 13:34
@Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR:


Det tror jag. Jag skulle tro att han inte ska röra om grytan för mycket. Han vill väl ha folk som känner spelarna väl och klubben samt en viss stabilitet.

Rubi tror jag dock är en arvtagare som förr eller senare kommer att bli huvudtränare. Har läst goda saker om honom.

Min värsta scenario är dock att Luis Enrique blir tränare men även om det blir han får man nog acceptera och hopps på det bästa.
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-07-21 13:30
OT

Kommer bli intressant att se om Raul Albiol blir uttagen till landslaget nu när han har blivit klar för italienska Napoli. Han var fjärdeval i Real Madrid, men trots det blev han uttagen till varje mästerskap. Ska bli intressant att se.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2013-07-21 13:16
Om nu Tata anländer, kommer Titos tränarstab fortfarande vara kvar? Syftar på fystränaren osv. Eller Rubi som precis har skrivit på...
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-21 13:01
Jag har bara plötsligt fått en känsla av att Rubi tar över. Och det hade smakat lite som fil och naturella flingor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2013-07-21 12:55
Eller Tata med sin assisterande som var Messis sista tränare i Argentina
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-07-21 12:50
Ja, Tata eller också Rubi... Hoppas på Tata med Rubi som assisterande
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-07-21 12:35
Celta sources: "We're one hundred per cent calm, no one of Barcelona has asked us about Luis Enrique." [faro de vigo] Det lutar allt mer åt att det blir Tata som tar över. Byter ut Tiki-Taka mot Tiki-Tata...
Barcelona MabastB
2013-07-21 12:15
@barcastuff: Luis Enrique (coach Celta): "Barça interested in me as successor of Vilanova? I'll obviously not say anything about that." [via farodevigo] @barcastuff: Source close to Tata Martino: "Knowing Martino, it would be impossible for him to say 'no' to Barcelona." [telam]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-07-21 11:54
@barcastuff: Possible centre back options, besides T.Silva and D.Luiz: Agger, Vermaelen, Koscielny, Vertonghen, Mangala, Evans, Inigo Martinez [sport] Intressanta namn allihop! Det är tydligt att huvudspel och snabbhet prioriteras.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-07-21 11:53
Ända sedan Pep bestämde sig för att lämna har jag propagerat för Lucho, som jag alltid sett som det ultimata alternativet. Att hålla hans säsong i Roma mot honom, känns både orättvist och irrelevant. Visst det var ingen succe, men inte heller den katastrof som många försöker utmåla det som. Att med ett helt nytt projekt där månganya spelare och framför allt ett helt nytt spelsystem skulle introduceras komma sjua känns absolut godkänt, för ett lag som kommit sexa både säsongen innan och efter. Vad som är än viktigare är dock de fantastiska resultat och arbete Lucho gjorde med B-laget. Att föra en nybliven Segunda B-klubb till Primeran (vilket varit fallet om inte A-laget huserat där) på tre säsonger är en enorm prestation. Den aggressiva pressen och Luchos stenhårda disciplin, som inte hade något rum för divalater är precis vad som skulle behövas i dagens trupp. Jag förstår att många av er vill se ett flashigare namn och en helt ny filosofi, så blir det alltid vid motgångar. Jag minns hur jag satt här 2008 och stångade huvudet blodigt mot alla de som ville ha in Mourinho och fnös åt den meritlösa B-lagstränaren Laporta valde. Idag är det knappt någon som minns dessa åsikter, än mindre vill de erkänna att de stod för dessa, men låt mig anta att många av dem är de som skriker högst om vikten av stora namn nu också. Sedan Cruijff tog över tränarbänken för snart 30 år sedan så kan man se en tydlig tendens och det är att så länge man hållit sig så nära hans filosofi som möjligt och jobbat långsiktigt så har man med få undantag varit en vinnande klubb. Ändå så förbryllar det mig hur liten tilltro många supportrar har till filosofin. Rijkaards sista två säsonger, semiförlusten mot Inter, Peps sista - alla har det gemensamt att trots allt tjat om att vi är sönderlästa och det behövs något helt nytt, så har vi med små justeringar studsat tillbaka och blivit vinnande igen. Visst finns det en möjlighet att man kommer till en dag då man måste börja bygga nytt från grunden, men jag vill se långt mer övertygande bevis än föregående säsong. Historian har gång efter annan visat att långsiktigheten och tålamodet har varit vårat främsta vapen, låt oss inte ge bort det så lättvindligt.
Barcelona Gabriel
2013-07-21 11:50
Jag vet inte, personligen känner jag mig inte sådär jätte lyrisk över Tata Martinos eventuella ankomst, det är förmodligen pga att jag inte har någon vidare koll på honom. Jag har i ärlighetens namn inte ens hört talas om honom innan han började ryktas till oss. Jag skulle vilja se en tränare med antingen tidigare anknytning till klubben eller någon med erfarenhet från en europeiskt topp klubb. De Boer tycker jag känns sjukt intressant. Var inte sådär jätte förtjust i honom som spelare hos oss, han gjorde bort sig en hel del gånger, men som tränare i Ajax gör han det otroligt bra. Han vet vad klubben står för, vad klubbens värderingar och principer är, han verkar tro mycket på ungdomar och han känns även taktiskt begåvad. Att han dessutom rekommenderar spelare till oss visar bara på att hans tid hos oss sitter kvar och att han älskar klubben och vill oss det bästa. Tanken att få in honom och en magiker, i hans tid som spelare, i form av Dennis Bergkamp som assisterande gör mig däremot lyrisk. Tror det hade slutat i succé. Tänk er Bergkamp hålla koll på våra ungdomar och hjälpa dem att utvecklas. Det hade varit mitt val. Lucho tilltalar mig inte jätte mycket faktiskt, även om jag älskade honom som spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2013-07-21 11:41
@Mojito - Culé (un estilo de vida):


Det är en stor skillnad på Real och Barca när det kommer till spelarförsäljning.
De får alltid, alltid pengar för sina spelare.

Skulle vi haft Albiol,Callejon och Higuain i ägo skulle vi sålt de för:
Higuain- 8-12 m
Albiol - 2.5-3
och Callejon skulle vi lånat ut tills han kunde gå på free transfer..

Jag menar kolla nu. Sevilla sålde Negredo och Real får pengar för det.
Om Man UTD köper Garay som det snackades om mycket förut så skulle Real få en hel del där.
De är smarta när det kommer till försäljning
Annons: